קורונה :: הדיון של הקוביד

אתה מדבר אליי? מתי כתבתי שהבדיקה המהירה אמינה ב90%?

אני מדבר על 40% פולס נגטיב מהכתבה הזאת:

https://summit.news/2021/12/31/video-after-two-years-cdc-head-admits-pcr-tests-produce-false-positives/

מה אתה אומר?

שפה בארץ הממשלה והאליטות עדיין ממשיכות לשקר לציבור, בארה"ב השמאל מתחיל להודות באמת וכמו כל דבר בסופו של דבר זה יגיע גם לארץ , כמובן לא לפני שהכלכלה תהרס יותר ולאנשים יגמר החסכונות בגלל הטירוף.

תקראו את בן שפירו לא מתנגד חיסונים ולא מכחיש קורונה (מחוסן בעצמו) :

“So once it became clear that covid was not in fact a pagan god visiting vengeance on the unwashed Trump voters alone, the media and Democrats are now willing to admit the following”

1. Cloth masks are ineffective against omicron (Leanna Wen, CNN);

2. The vaccinated can spread and get covid;

3. The death rate is comparable to the flu (Chris Hayes);

4. Many people are entering hospitals with covid, not from covid (Fauci);

5. Children are not at risk and schools should remain open;

6. Covid is predominantly an illness affecting the immunocompromised and elderly and we should not shut down society.

אני יתרגם מחר בבוקר שאני יחזור למחשב שלי בבית.

https://twitter.com/benshapiro/status/1476889997563564039

דרך אגב מישהו ראה את ערד ניר עם מספר המאושפזים בדרום אפריקה? נתונים רשמיים, להזכירם מולדת האמיקרון.

יום יבוא ונצטרך לבוא בחשבון עם הפושעים שהרסו את הכלכלה העולמית בשביל סין.

בסוף כל העולם יסכים עם טיטי ואז ההוא יבוא ויכתוב “אבל אתה טעית, פיספסת את האליפות בנקודה.”

@Aragones @Shusaku

אבהיר למה התכוונתי: מוזר לי מאד שפתאום התגלה שבדיקה פשוטה יחסית פתאום מוצאת 40 אחוז. אני מניח שבדיקה מתוכננת כדי לבדוק משהו מסויים שאותו היא עושה טוב. איך משתמשים בה זה כבר סיפור אחר. זה שפתאום באים בטענות לבדיקה (מסכנה, עשויה מפלסטיק ולא יכולה להגיב בכוחות עצמה) ולא לאסטרטגיה נשמע לי כמו תירוצים של הקברניטים.

לגבי הפי סי אר, שני דברים:

1. אני חושב שזה די מתיישר עם מה שכתבתי כשהתחלנו את הדיון (1)
  2. רביע אתה מבין בזה הרבה יותר ממני, אבל נראה לי שפולס נגטיב זה יותר חמור מפולס פוזיטיב, לא? הרי אם אנשים חושבים שאין להם קורונה ולא באים לקבל עזרה זה עוד יותר בעייתי מבידוד שלא לצורך, עד כמה שזה פוגע.

(1)

יורם לס, סוג של ליצן בפני עצמו ולדעתי בעל חוש הומור מצויין, מצייץ מידי פעם. האמת שאני לא יודע אם זה הוא או סתם איזה פייק, אבל התגובה שהגיבו לו שעשעה אותי מאד

זו הפואנטה

אבל זו תגובה מפגרת.
היא כאילו אומרת שאנשים לא מתו, לא מתים ולא ימותו - אבל מה? הכלומיקרון, הפלא ופלא ובאורח נס עשה את הלא יאומן וגרם למוות. ככה משום מקום. ממש כוחות על יש לו…

זה לא רציני.

אגב, מעבר לזה שמוות זה לא דבר חדש או נדיר, כך שתמוה שמהללים אותו כל כך כאילו זה מאורע גדול, כמות ההדבקה באומיקרון היא כל כך גדולה שאם** מתו ממנו רק 75 אנשים אז הוא כלום ושום דבר.

**וכידוע, כנראה שמתו 75 אנשים עם אומיקרון וזו לא הייתה סיבת המוות של כל אחד ואחד מהם.

שתי האפשריות גרועות, לא באותה מידה כמובן, אבל גרועות מאוד:
פאלס נגטיב גרוע מהסיבה שהזכרת, שזה אגב בדיוק אבל בדיוק מה עושים החבר’ה עם התו הירוק החל מהחודש הרביעי לזריקה האחרונה (אם כבר לא לפני…), הרי הרשויות מודות עכשיו שהם מתחילים להדביק פחות או יותר אחרי 3 חודשים כי ההגנה מתחילה לרדת ולאנשים האלה יש תחושת בטחון מזויפת.

אבל הבעיה של המון אנשים זה הפאלס פוזיטיב שעליו מבוססת כל המגפה הזו!! המספרים אדירים בגלל שהPCR לא מבדיל בין קורונה לשפעת ובודקים, בפעם הראשונה בהיסטוריה אולי, אנשים בלי סימפטומים!
מה שנוראי בעיניי זה שרופאים צרחו כבר לפני שנתיים שאסור להתבסס על מספר המאומתים, גם בגלל סוג הבדיקה (אני בטוח שכולכם זוכרים שבשנה שעברה אמרו בתקשורת שלא הייתה שפעת!! אז כן הייתה שפעת חברים, והם ידעו את זה טוב מאוד, שהייתה גם חזקה מאוד כמו בכל שנה באירופה, אבל החליטו שכל מקרה של קורונה הוא שפעת כי… נרטיב וכי אז הם היו חייבים להודות שהPCR לא מדויקת!! פושעים!).

אורי אני זוכר את חוסר האונים שלי כל פעם שלא יכולתי לעזור לנדבקים כי לא יכולת לשחרר אותם לחופשי בגלל הבדיקה הזו! לי היה ברור שמשהו פה לא עובד ושהבן אדם בריא, אבל כל עוד מלמעלה לא ראו בדיקה שלילית הם לא שחררו את הבן אדם לחופשי כדי “לא להפיץ את המחלה” וכך שמעתי יותר מדי גברים בוכים בטלפון אחרי חודשיים בחדר בבית: “אבל ד"ר, אני בריא!! אתם הורסים לי את הפרנסה!!”, נסיתי להסביר שאין לי שום שליטה על זה ואני לא יכול לשחרר אותו לחופשי כי אין לי את האוטוריטה לזה אלא החבר’ה מלמעלה… אבל הם היו בטוחים שהם צודקים, לא התעניינו בדעות של מי שהיה בשטח כמוני שצרח שמשהו פה לא בסדר!! הם היו men on mission. לא ראו אף אחד בעיניים.
בנתיים רק תחשבו על משפחות של 3 בני אדם לפחות שיכלו להשתחרר רק כשהאחרון מהם היה שלילי!! משפחות כאלה היו בבית גם חודשיים בקלות. אני פשוט לא רוצה לחשוב כמה חיים נהרסו כך, כמה משפחות התפרקו וכמה אנשים התאבדו. ואני באמת לא מגזים.

טירוף.

בגלל זה אני מבדיל בין מכחישי קורונה למכחישי המגפה.
קורונה יש ועוד איך, לא מזלזלים בה במיוחד אם אתה בקבוצת סיכון, בדיוק כמו שלא הייתי מזלזל בשפעת וממליץ למי שרוצה ויכול להתחסן.
להיות מכחיש מגפה ושאנחנו מגיבים בהיסטריה מוגזמת, במיוחד עכשיו אחרי שנתיים?? וואלה צודקים. אנשים פשוט רואים שהכל קורה רק בתקשרות… ברחוב הדברים שונים ואנשים אומרים חלאס. והאמת הזו על הPRC היא המכה האחרונה לנרטיב הזה…
שוב, אני לא קונספירצרטור הזוי אבל אני רק שואל: אם אני, הבורג הכי קטן בכל הטירוף הזה, ידעתי מהיום הראשון שאסור להתבסס על הבדיקה הזו אז אתם רוצים להגיד שלא כולם ידעו? ברור שכן. אז למה המשיכו? למה השתמשו במספרים המזויפים האלה כדי לקבוע מדיניות?? בגלל זה אני לא מאמין לאף אחד מהממסד.

הטירוף העולמי הזה חולני ממש. טירלול גמור.
מוות, לצערי, זה חלק מהחיים. כל שנה לפני הקורונה היה לנו מוות ובתי חולים סגורים כמעט בגלל השפעת!! כל שנה מחלות לב או מחלות כמו סוכרת גורמות להרבה יותר בעיות ומוות, לא רואה היסטריה כזו או ניסיון למנוע מאנשים לאכול את הסם הזה סוכר.
איך אנחנו יכולים להיות בטוחים שהאנשים האלה מתו מאומיקרון?? על כולנו חיים מליארדי ווירוסים, כמעט כולנו חולים בCMV שאנחנו מסתדרים איתו טוב מאוד ופוגע בעיקר בזקנים או אנשים עם מערכת אימיונית חלשה, אז מעכשיו כל מת יהיה רשום מת עם/בגלל CMV?? כי זה מה שהולך פה עם האומיקרון וכל הזקנים שמתו משפעת עם פאלס פוזיטיב לקורונה.

רק בתקשורת כולם מכחישי קורונה, אני כמעט ולא נתקלתי אישית במישהו שמכחיש קורונה, כל מי שפגשתי נמנה עם מכחישי המגפה, רק שבתקשורת כל מי שמדבר נגד היסטריית הקורונה מיד מקוטלג כמכחיש קורונה ומיד הופך לחלק מקבוצה הזויה שטוענת שאין קורונה והכל זה ה 5G ושהחיסון זה צ’יפים שרוצים להכניס לגוף שלנו.

מסכים טיטי, הייתי חייב להוסיף שזה ביטוי ממוצא כדי להגחיך אנשים, סוג של איש קש.
זה בדיוק אותו הדבר עם “מתנגד חיסונים” תואר שגם אני וגם אתה קיבלנו מהתקשרות… ממה שאני יודע, אני מתנגד לכפיית חיסון הקורונה ומחוסן לכל חוץ מהקורונה בה כבר חליתי והחלמתי… אז באיזה עולם אני מתנגד חיסונים הזוי??

אבל כך הם עושים לי דילגטמציה ולא מתמודדים עם הטיעונים שלי.

אגב כתבתי את זה כבר ואחזור על זה שוב: שינו את הגדרת הביטוי “מתנגד חיסונים” כך שגם אנשים שמתנגדים לכפייה של החיסון יהיו כלולים בה… אז welcome to the club חברים כי כל הפורום פה מתנגד לכפייה.

יש מכחישי קורונה. וזה האינטרס של המימסד עם הגרורות שלו בתקשורת להשאיר אותם חיים, כך הם יוכלו להגחיך את הצד הביקורתי הלגטימי שלנו.

אותו דבר מתנהגים בצד הפוליטי של הדיון, תשאלו את עצמכם למה טויטר משאירה את החשבון של דיויד דיוק הלאומן הלבן בחיים ולעומת זאת מוחקת לאנשי ימין לגיטימים את החשבון? בדיוק מהסיבה הזאת, כל עוד דיוד דיוק ושאר הליצנים שהם במיעוט קיימים , אז אפשר להשאיר את הבולשיט של ה"'white supermicy" בחיים. ובכך להצדיק את הסתימת פיות שיש לימין ברשתות החברתיות היום.

אותה שיטת פעולה גם בקורונה. יורם לס יתראיין חופשי והיה לו חשבון בשביל לגרום לאנשים כמוני עם שאלות לגטימיות להיחשב בתור “מכחיש קורונה”.

דרך אגב, אם לפני שנה הייתי כותב פה שיגיע היום וממשלות ינסו לחוקק חוקים של חובת חיסונים וסגר על לא מחוסנים ובנוסף במדינה מערבית כמו אוסטרליה יוקמו מחנות לחולי קורונה, ובכל העולם, חברות הענק יתחילו לפטר לא מחוסנים , בשבדיה יהיה לאנשים ציפים מתחת לעור על הוכחת חיסון והבונוס בישראל ממשלה תנסה לשים צמידים על
לא מחוסנים בקניונים… בכנות, הצד הפרו מימסדי פה, לא היה קורא לי "קונספירטור " “הזוי” ועוד כל מיני שמות גנאי? מה לעשות כל מה שכתבתי אחד לאחד התקיים. ואנחנו עוד לא בסוף.

לא נעים להגיד את זה, אבל מבחינת אמינות. חובבי הקונספרציות יצאו אמינים הרבה יותר מכל הפרשנים של התקשורת המימסדית.

סתם שאלה איך זה בשפעת, נגיד? או בכל דבר חיידקי שחליתי בו בחיים שלי?
תמיד הכלל היה: אתה לא מרגיש טוב תישאר בבית, אתה מרגיש טוב לך לבית ספר. אז או שזה אומר שהלכתי מדבק לבית ספר כי הייתי מדבק גם אחרי שהחלמתי, או שזה לא היה ככה ואז מה זה בעצם אומר… שקוביד מיוחד בקטע הזה כי אתה מדבק הרבה אחרי שאתה מרגיש טוב?

בדיוק סוג השאלות ששאלתי את עצמי מיד כשפרצה המגיפה והתחילו לטרגט גם אסימפטומטים.

משתף פה בהתלבטות.

איני מצליח להשתחרר מהעול והאונס של חוסר בבוסטר.

עד עכשיו די התחמקתי, אבל יש לי בחינות באוניברסיטה הפתוחה ולעשות כל פעם בדיקת pcr דווקא אצל מד"א ולחכות שעות בתורים פלוס 100 שקל שוברים אותי.

אני לא מפחד מהחיסון השלישי, אני מודע שאנסו אותי לזה אבל אני אזרח קטן שלא עומד בהגבלות שעשו לי…

יש לכם פתרון אחר?

אז כך, בקוביד ובשפעת יש המון קווי דמיון השוני מתבטא במחלה יותר קשה בקוביד ובזה שזה מדביק יותר.
ההיגיון מאחורי הבידודים בא ממספר סיבות:
בשפעת אתה מקבל סימפטומים 1-4 ימים אחרי שנחשפת לווירוס, בקוביד זה 5 ימים ולפעמים יותר.
בקשר למתי אתה מדבק ולכמה זמן: אז זה יום לפני הופעת הסימפטומים בשני המקרים. בשפעת אתה הכי מדבק ב4 הימים הראשונים ובקשר לקוביד הם טוענים שהפציינט יכול להיות מדבק עד ל10 ימים אבל הם מודים שזה under investigation, אז המספרים האלה של הקוביד לא מוחלטים.

אז הם בחרו את ימי הבידוד לפי הנתונים האלה.

תרשו לי להוסיף אוף טופיק חברים:
זוכרים שאמרתי לבוסים שאני מסכים להתחסן אם אני לא חותם על וויתור על הזכויות שלי??
אז תקבלו:

זה באיטלקית אבל תסמכו על התרגום שלי:
בחור מת אחרי החיסון, עשו לו ניתוח אחרי המוות והפתולוג קבע שהמוות הוא בגלל החיסון. המשפחה הגישה תביעה וזו הייתה התגובה של בית המשפט…
התביעה נדחתה כי… הבחור התחסן ברצונו החופשי וחתם על מסמך שמעיד על זה כי אין חובת חיסון. אוי אוי הציניות… הם כמובן התעלמו מזה שבלי סופר תו ירוק (שאתה מקבל רק מחיסון ולא בדיקה שלילית) אתה לא יכול לעבוד… אז גם אין חובת חיסון בחוק, דה פקטו יש.

אני חושב שבקרוב נוכל לסגור את הת’רד הזה.

יש תופעה של אסימפטומטים גם בשפעת? מדבקים? בקוביד אני מניח שהם כן מדבקים…

ראיתי איפשהו שהם מתחילים מחקר מסודר של שיבוש במחזור בעקבות החיסון. אני מכיר אישית כאלה שחששו ואף לא התחסנו כי שמעו מנשים אחרות שזה מה שקרה להן. מעניין מה יהיו הממצאים.

אני בטוח שהרוב פה לא יסכימו איתי, אבל לא חבל על כל המלחמה הזו?
היו לי לא מעט מקרים בחיים של דברים לא הוגנים שהחלטתי פשוט חבלוע את האגו ולעשות. בין אם זה היה עונש בצבא, נכשל בעבודה, דוח וכו׳… יש דברים שאני אומר שהם פשוט לא שווים את כל הכאב ראש וההתעסקות.
החיסון הוא אחד מהם. אתה כפי שאמרת לא מפחד מהחיסון וכרגע סובל מאוד מההגבלות גם כלכלית וגם נפשית. אז לא עדיף כבר להתחסן?

לא נוגע פה כלל לנקודה של מה נכון וצודק. רק על מה נכון יותר עבורך.

אני מתנגד נחרץ לכל קשר בין דת ומדינה וחושב שציבור שלם שבוי פה במדינת ישראל. עדיין כנראה שאתחתן פה. לא כי אני חושב שזה נכון, פשוט כי זה יפגע בי אם לא.
צבוע? אולי. פשוט ריאלי.

אני שוקל את זה ברצינות… אני כועס על הסיטואציה אבל זה החיים.

כאמור,
Choose your bottles

לצערנו יש רק סוג אחד. חבל, דווקא אומרים שכדאי לערבב ביניהם :wink: