אני מת על הלונג קוביד הזה
https://twitter.com/The_Maya__/status/1480554102262321152?t=YHixjdZJXkTUtKbE_46XIw&s=19
אני מת על הלונג קוביד הזה
https://twitter.com/The_Maya__/status/1480554102262321152?t=YHixjdZJXkTUtKbE_46XIw&s=19
הוא מביך, וואו. ממליץ לקרוא טת התגובה על ג׳יברלטר אגב.
תאמלק או תביא את התגובה לפה כי אני נשברתי בחיפוש אחר הגיברלטר הנ"ל בתוך כל ים התגובות שם…
אני צדתי את התגובה הזו של max shifrin. מדויקת להפליא.
Ouriel Daskal אחד הטורים המקוממים שקראתי.
ולא אני לא נגד חיסונים ומחוסן בעצמי וכך כל משפחתי - מבחירה.
מקוממת הקלות שבא אתה לוקח לאדם את הזכות הבסיסית על גופו - לא להתחסן אם הוא בוחר לקחת את הסיכון (ולחלות ולמות אם צריך) ממש מקוממת. הרי מראש הרציונאל הגדול של להתחייב לחסן היה למנוע הדבקה - כבר ידוע שזה לא מונע הדבקה…
אז לא זה לא דמוקרטי, וכן בדמוקרטיה יש זכויות יסוד שלא ניתן לפגוע בהן, העובדה שבלחץ והפחדות העבירו בשנתיים האחרונות חוקים גורפים בהרבה מקומות שמרשים לפגוע בזכויות האלו לזמן קצר בינוני או ארוך תחת הנחות אלו ואחרות בלי לתת חשבון, לא עושה את זה טוב או נכון. זו היא פשוט עובדה קיימת.
האם זה עובד לכפות חיסונים - ברור שזה עובד, גם אם תירה לאנשים ברגל זה יעבוד. הפעלת כוח עובדת - האם זה טוב או צודק או ״מוסרי״ או כל מילה מכובסת אחרת - אתה חושב שכן, אני חושב שלא.
הבחור הזה הציע להזוי לשמוע את הראיון עם ד"ר מלון, אבל דאסקאל במקום להתנהג בצניעות ולהקשיב למביני עניין נותן תגובה הזויה ושקרנית בה חוזר על השקר השערורייתי של ה cnn בלי להניד עפעף כאילו כדי לבטל את רוגן ולרמוז שהוא הזוי…אגב, רוגן אירח את הרופא הבכיר של הCNN שהודה שכל הקטע על תרופה נגד תולעים זה שקר מה גם שרופא רשם את זה לרוגן. בקיצור שטוף מוח ובור.
הוא גם לא מבין שכמעט כל מי שתוקף אותו זה אנשים שמתנגדים לכפייה. הוא לא מבין פשוט.
הבעיה היא שכמעט כל התקשורת כמוהו, תמיכה עיוורת ופומבית בהתעוללות בלא מחוסנים.
רביע תדייק
דסקל , בגלל שהוא NPC ממוצע שכל הזמן בתחת של cnn, אז הוא שטוף מח. וחוזר על השקרים שלהם , הסיפור על רוגן ותולעים או משהו כזה זה שקר מוחלט של התקשורת המימסדית בארה"ב ושתחנת האם שלה זה סי אנ אנ…
גו רוגן (דרך אגב שמאלני ) חלה בקורונה, התייעץ עם רופא המשפחה שלו שהמליץ לו על סוג מסוים של תרופה שהיא לגטימית לחלוטין (שכחתי את שמה ודסקל לא מספיק שווה שאני יתאמץ לעשות גוגל בשבילו) הוא לקח אותה והבריא מהקורונה. התרופה שהוא לקח אין לה קשר לסוסים או תולעים. תרופה לגטימית וחוקית, שהוא קיבל עליה מרשם מרופא משפחה מוסמך, אבל בגלל שרוגן שהוא ליברל אמיתי שהפודקסט שלו נחשב לאחד הפופלארים בארה"ב אז הוא מהווה איום עליהם (נדמה לי שהוא הכי פופלארי בתחום שלו) רוגן מדבר עם אורחים בלי להתנשא ומאפשר לכל בעל דעה חופשית להביע את דעתו, אז הוא נחשב אויב של המינסטרים בארה"ב ולכן הם משקרים נגדו כל הזמן
.
פשוט הדביל הזה, שפעם הערכתי אותו, כל הזמן 24 שעות בסי אנ אנ ודומיה . הוא בטח גם חושב שגסי סמולאט הותקף ע"י תומכי טראמפ כי הוא שמע על זה בערוץ התעמולה של הדמוקרטים.
אין דברים כאלו, תסתכלו איך הוא הגיב לי. עשיתי לו שרות וכתבתי לו שאני מחוסן שלושה פעמיים בשביל לחסוך ממנו את עוגמת הנפש בלטעון שאני מכחיש קורונה…
שם התרופה הוא אייברמקטין, הרופא של רוגאן נתן לו מרשם אליה בנוסף למספר תרופות אחרות. היא אכן משמשת גם לניקוי תולעים מסוסים, אבל השימוש העיקרי שלה הוא בבני אדם ומפתחה אף זכה בפרס נובל. הבנתי שהאפקטיביות שלה בטיפול בקוביד לא מבוססת, אבל לא התעמקתי.
CNN זה אכן פח אשפה, ודסקל הוא קריקטורה מביכה של פרוגרסיבי. הוא פשוט מהדהד את הנרטיב ה-“נאור” ביותר האפשרי בכל סיטואציה, ותמיד בשטחיות יעני-אינטלקטואלית.
על דבר אחד אי אפשר להתווכח, הדיונים פה ב 90% הם עם קלאס וכל צד מנסה לשמוע או להבין, תרבות הדיון שהונחלה לי בספורטאנטר משפיעה עלי עד היום בדיונים.
היהירות שלו איך שהוא עונה לאחרים… וואי וואי, אפס זה מספר שגדול עליו.
אני נתקל בגישה הזו אצל עיתונאי פייסבוק נוספים, ביניהם אחד שרביע אוהב במיוחד, לא חשוב שמות. נותנים להם מידע מוצק שסותר את הדעה המאוד מגובשת שלהם, והם מגיבים בסרקזם שגורף לייקים. בלי קשר לדעה של אותו עיתונאי, זו צורה מאוד מביכה להתנהל בה כשאתה מנסה להחזיק מעצמך אינטלקטואל.
דרך אגב אחת הסיבות שאני אוהב את אורי קופר כל כך , מעבר לזה שהוא תותח בתחום שלו, שהוא פשוט לא מגיב בנושאים פוליטים ולא מתערבב בדברים שהוא לא מבין בהם. אני עוקב אחריו וזה תענוג. גם רמת הדיונים אצלו בדף היא בדרך כלל גבוהה. כך זה שאתה עיתונאי אמיתי ולא תעומלן…
זה תוצר של הפוליטיקה והשיח בעולם המודרני.
חשוב לאנשים לנצח בוויכוח, ודרך אחת לנצח היא לא להפסיד.
כאשר הקשבה לצד השני והבנה שלא דייקנו ב100% במשהו גוררת ״הפסד״ אז אנשים פשוט יעדיפו להתבצר בעמדתם ולא משנה מה.
אפשר לראות את זה בכל תחום בחיינו וחבל שככה. אנשים לא יודעים רגע לעשות זום אאוט ולהבין שאם הצד השני ואני לא מסכים בנוגע לx זה לא אומר שאני חייב לריב איתו גם על y.
במקום שאנשים יחפשו את עמק השווה, הם מחפשים את הניצחון. שזה מאוד יפה לכדורגל, לא לחיים.
אני גם לא חושב שזה מביך שהדעה תשתנה. דעה שהייתה בזמן מסוים בהנתן ידע מסוים תהיה שונה מדעה בזמן אחר כשיוודעו לנו דברים נוספים.
אנשים מחפשים פוליטיקאי שלא ישנה את דעתו. אני שואל למה?
למה שאני אעדיף למשל פוליטיקאי עם דעות של 2012 כשברור שבהרבה תחומים התקדמנו מאוד בעשור הזה?
למה דעה לא דינמית עדיפה על דעה דינמית? האם החיים שלנו סטטיים? עד כמה שידוע לי לא (אם אם תחומים רבים בחיינו לעתים מרגישים כך).
זה מתחבר לכל כך הרבה תחומים בחיים, והייתי חייב לפרוק את זה.
אנשים מסתכלים על שינוי דעה כחולשה, אני פשוט לא מבין למה. בן אדם שמשנה את דעתו הוא אדם שמתפתח, שמתעצב, ואלא אם אתם חושבים שלא התקדמתם כלל בשנים האחרונות אז כנראה שגם אתם עדיין בתהליך עיצוב, גם אם קטן יותר מכפי שהיה בעבר. זוהי אינה פונקציה קבועה לצורך העניין.
בלי קשר כל הדיונים בפייסבוק הם ברמת הכותרת. אי אפשר להעביר טענה אמיתית במשפט.
זו האופנה:
https://twitter.com/hiltzikm/status/1480632401952841735?t=J6A9z4pyvPisFW9yG15m0A&s=19
תמיד חשבתי שהמערב מנסה לעשות את הכל כדי להכיל ולהבין את האחר. מצחיק.
בגלל האספרגר שלו דסקל למד כל דו"ח ונתון מאיים על הקורונה. הוא יודע שהשואה מגיעה. הוא מזהיר את כולם עם תשוקה אדירה. הוא לא אומר להקשיב לו - הוא דורש שיקשיבו למדענים. הזלזול בו, בעיקר מצד גברים שלא יודעים דבר עליו ועל הקורונה, מלמד שאולי שואה זה מה שמגיע לאנושות.
מאוד התחברתי.
לא קצת קיצוני השימוש החוזר בדימוי השואה?
אה אוקיי, חשבתי שאתה רציני ונבהלתי.
יותר גרוע מרציני, מסתבר שאני חיי בבועת טוויטר שלא הרגשתי צורך לתת את הרפרנס מההתחלה
זו האשמה שלי, הפרופיל היחיד שיש לי ברשתות חברתיות זה פיקטיבי בפייסבוק בשביל קבוצות של יונייטד
אותי בכלל עצבן השימוש באספרגר כהוכחה לשקדנות ואובייקטיביות או ליכולות נדירות. מה שסרט אחד יכול לגרום…
פעם ראשונה שאהיה בעד דג’וקוביץ’, מקווה שיקח את האליפות בלי להפסיד מערכה אחת.