כמה עדכונים מהClown world:
אז בהתחלה ממשלת איטליה החליטה שיש לחסן את כולם כדי למנוע הדבקה (זו הסיבה הרשמית להשעייה שלי, כבר חודש רביעי), הם ראו שהמספרים עולים למרות שלא מחוסנים נזרקו לחלוטין מהחברה, אז התחילו לבדוק גם את המחוסנים… זה גרם להתפוצצות במספרים למרות החיסון.
אז מה החליטו לעשות הגאונים? כמה דברים:
תסמכו על התרגום שלי לכותרת: משנים את אופי ספרית החיוביים לקורונה בבתי החולים. עכשיו לא סופרים חיוביים בלי סימפטומים של קורונה.
זו הכותרת, פחות או יותר. ובתמונה המצורפת וגם בכתבה הם מודים שעד היום הם ספרו כל חולה שהגיע לבית החולים מסיבות אחרות, כחולה קורונה אם היה יוצא חיובי בבדיקה, גם אם לא היה לו שום סימפטום נשמתי! וכך החולים האלה נספרו כמאושפזים בגלל הקורונה!
אם אני לא טועה, זה מה ש @titi_camara צועק בכל הת’רד המעייף הזה (נשבע שהתעייפתי ונמאס לי מההיסטריה המוגזמת ומת כבר לעבוד שוב).
תבינו את גודל המחדל: הם מודים סוף כל סוף בניפוח המספרים בהם השתמשו כדי להרוס את חיי העם פה!!
הם השתמשו במספרים האלה כדי להפקיע את הזכויות שלנו:
תראו, אלה הם המקומות היחידים בהן לא מחוסנים יכולים לבקר: סופר מרקט, בית מרקחת, בית חולים, רופא, ויטרנר, משהו דמוי קיוסק ממנו קונים עיתונים וללכת למשטרה.
כל דבר חוץ מזה, אפילו אוטובוס, רכב או בר/מסעדה ואתה מסתכן בלשלם כמה מאות יורו.
איטליה הפכה למדינה על ההגבלות הכי קשות באירופה על עובדים (פה אי אפשר לעבוד בלי חיסון):
ולמרות כל הפקעת הזכויות הווירוס רק משתולל פה, מספרים יותר גבוהים מהמדינות הנ"ל.
ההמשלה הבינה שהעם כבר לא מקשיב לכל ההפחדות ולא מסכים לסגר (כי המספרים מבתי החולים ומהבדיקות הם לגמרי מספרים של סגר) אז הם סוף סוף מודים בניפוח המספרים.
אני לא יודע איך זה יעבור עכשיו כי הם לחלוטין איבדו את הלגטמציה שלהם, במיוחד שהם רוצים להמשיך עם הדיקטטורה ומצב החירום בניגוד למה שכתוב בחוקה (מקסימום שנתיים למצב חירום. אבל בממשלה רוצים עוד חודשיים), למה? כי למרות שהמספרים מישראל בקשר למנה הרביעית לא מצדיקים אותה, הם ממשיכים לדחוף בטירוף למנה רביעית למחוסנים פלוס חיסון כל האוכלוסייה הלא מחוסנת “כדי לעצור את הווירוס” למרות שאנשים כמוני אינם כבר חלק מהחברה, לא חולים ולא מפיצים את הוריוס ולא מצליחים אפילו לקבל את הווירוס, אז למה הם דוחפים כך?? החיסון לא עוצר את ההדבקה.
אגב, יש המון קבוצות טלגרם של אנשים “חולים” שמארחים בריאים כדי להעניק להם קוביד וחופש.
באופן מדהים ואבסורדי, הממשלה המטורפת פה דוחפת אנשים לנסות ולחלות 🤷🏻.
השתגענו לחלוטין.