מעניין מאד. ההודים תפסו כיוון אחר של טיפול תרופתי בכל המדינות חוץ ממדינת קרלה, וכך נוצר סוג של ניסוי טבעי
כדי להשלים את הנתונים, מספר תושבים במחוז כ 38 מיליון, והנה נתונים מוויקיפדיה
Kerala has the lowest positive population growth rate in India, 3.44%; the highest Human Development Index (HDI), 0.784 in 2018 (0.712 in 2015); the highest literacy rate, 96.2% in the 2018 literacy survey conducted by the National Statistical Office, India;[8] the highest life expectancy, 77 years; and the highest sex ratio, 1,084 women per 1,000 men. Kerala is the second-least impoverished state in India according to the Annual Report of Reserve Bank of India published in 2013
אפשר להגיד אולי המחוז הכי “מערבי” בהודו
השאלה היא האם יש הבדלים נוספים שיכולים להסביר את הפער. למשל אולי בהיותו מחוז מערבי עושים שם גם הרבנ יותר בדיקות ביחס למחוזות יותר פרימיטיביים, או אולי הרישום שם יותר איכותי ומקיף. מקום אחד זה לא מספיק.
זה מצחיק שאתה מעלה דווקא את הנתון הזה.
אמא שלי הודית, נולדה וחיה בקרלה, יש לנו עדיין משפחה שם וגם חברים של המשפחה וחברי ילדות שלה.
היא כל יום בכללי קוראת את העיתונים והחדשות שם, במיוחד בתקופת הקורונה, והיא כל יום מחדש מספרת לנו כמה המצב זוועה והודו קורסת ושאנשים לא מקבלים חיסונים והתחלואה מתפוצצת שם בערך כל חודש מחדש.
לפני כמה חודשים אמרתי לה שזה חרטא של העיתונות בקרלה, שקרלה היא המדינה היחידה בהודו שהחליטה להסתמך אך ורק על חיסונים(אגב שיטת הממשל בקרלה היא מאוד קומוניסטית, סתם לידע כללי) בניגוד נגיד להימשאל פראדש, שהחלה לטפל בחולים עם איברמקטין והתחלואה ירדה דרמטית.
כשאמרתי לה ולמשפחה שלי את זה הפ פשוט התחילו לצאת עליי שהממשלה בהודו מושחתת והם לא באמת מספרים את האמת, שזאת מדינת עולם שלישית, שהם לא באמת משתלטים על הבתי חולים ושהנתונים האלה לא נכונים,
שזה מאוד מצחיק כי להסתמך על נתוני תחלואה מוגזמת וקיצונית אין להם בעיה והם מאמינים לתקשורת בלב שלם.
אבל כשהתקשורת לא סיפרה על זה שהתחלואה יורדת דרמטית והמידע הגיע בצורה עצמאית, הם פשוט לא היו מוכנים לקבל את זה
סתם סיפור מצחיק שמראה את הלך הרוח והמחשבה של אנשים עם הקורונה, התקשורת והסגידה ל״דת הקורונה”,
אין יותר מדי פואנטה.
Ignorance is bliss.
אם מסתכלים על מתים, שזה מה שרלבנטי כנראה, אז ההפרש הוא פי 1.5. בהנחה שהנתונים אמינים, אין הפרש בסדרי גודל מה שכמובן מעמיד בסימן שאלה את יעילות החיסון. אם יתברר שהיעילות דומה לטיפול תרופתי לא רע אז אני לא אופתע. כמובן שזה מעט מידי בשביל להסיק מסקנות. אנשים פה הרי מפקפקים בנתונים של משרד הבריאות הבריטי והישראלי, אז לפי ההגיון הזה גם של קרלה מוטלים בספק על אף שהיא מהמתקדמות בהודו.
עזוב אותך, שם גם מי שחוטף קורונה לא נמצא במצב תודעתי שהוא בכלל שם לב
למה לדעתכם יש התעלמות מאיברמקטין אם הוא כ"כ יעיל? מה האינטרס של משרד הבריאות, או גורמי רפואה אחרים (ציבוריים) לשפוך כסף על תרופות כשיש אלטרנטיבה זולה יותר?
סתם שתדעו, עדיין לא שלחו לי אישור בידוד. עברו כבר שבועיים. כל פעם יש תקלה.
לעניות דעתי וזאת השערה מאוד היפותטית, מדינות שהלכו על החיסונים בכל הכוח מהשנייה הראשונה לא רוצות להודות בכלל בכך שיש אלטרנטיבה, אחרת מה היה כל הלחץ לחיסונים?
אם הם יודו שיש תרופה מאוד זולה ומאוד יעילה, אז יתחילו לשאול למה היו צריכים לדחוף חיסונים, למה במשך שנתיים הסתמכו אך ורק על חיסונים ולא בדקו כיוונים אחרים.
כרגע זה מאוד נוח שהחיסון הוא הברירה היחידה וכל מי שלא מחוסן אבוד, אם היו אומרים לאנשים שיש להם אלטרנטיבה לחיסון ויש משהן שיוכל לעזור להם במקרה של מחלה קשה יחסית, למה שהם יתחסנו?
בנוסף לזה לא יהיה מנוף לחץ ודרך לשקר לציבור שרק החיסון מגן ממחלה קשה ולכן חייבים לקחת חיסון כדי להיות מוגנים, וכל מי שלא מחוסן בעצם גזר על עצמו גזר דין מוות
וכבונוס - לא יוכלו לשווק את התרופה החדשה שפייזר פיתחו לטיפול בקורונה.
זה חלק מהטירוף והצנזורה שהולכת בעולם, מדינות שהלכו אול אין בעניין החיסונים מההתחלה ישר צנזרו ויצאו נגד כל פיסת מידע שאיכשהו פוגעת במבצע החיסונים שלהם, הם טיפסו על עץ מאוד מאוד גבוה שאין להם דרך לרדת ממנו.
כסף.
זה נאמר בצורה ברורה ומפורשת.
מחקרים על תרופות נעשים במימון של חברות התרופות. על אייברמקטין כבר אין פטנט, זו תרופה שעולה 4 סנט לכדור. אף חברת תרופות לא תשקיע כסף במחקר על התרופה הזו כי אין עליה כמעט רווח (התרופות החדשות עולות 1500$ לטיפול אם אני לא טועה).
אגב, יש סיבה למה בהודו אייברמקטין עובד. בהודו אין אפשרות לרשום פטנטים על תרופות. זה חוק ממשלתי. לכן תרופות שבמערב יעלו אלפי שקלים בהודו יעלו גרושים. אין סיבה לפתח תרופות יקרות כשיש תרופות זולות כי בסוף בהודו המחיר הוא דומה.
כששאלו בארץ (פרופסורים שניסו אייברמקטין וראו תוצאות טובות, כן? לא אני שאלתי) למה לא עושים מחקר על התרופה, משרד הבריאות אמרו שהם לא מממנים מחקרים על תרופות.
ללמדך שלמטרד הבריאות יש אינטרס כלכלי מאוד חזק עם חברות התרופות.
כי לבכות שהמערכת קורסת הם בוכים כבר שנתיים, אבל לעשות מחקר בתרופה זולה ומצילת חיים הם לא יודעים. בושה.
גם עניין החיסונים שהם מתעקשים לדחוף מראה אינטרס כלכלי חזק עם חברות התרופות.
מחקר חדש של ה CDC מראה שאין הבדל בין מחלימים מחוסנים ומחלימים לא מחוסנים מבחינת ההגנה (מחוסנים לא מחלימים מוגנים פחות). המחקר נעשה על שתי מדינות מאוד מאוכלסות בארה"ב, כ 40 מיליון איש אם אני לא טועה.
ומה פה? מטרד הבריאות מבקש ממחלימים להתחסן. עדיין. זה לא טמטום, זה כסף.
במשרד הבריאות יושבים אנשי מקצוע, לא פוליטיקאיים שמפריחים הבטחות לאויר. התרופה הייתה קיימת הרבה לפני החיסון ואם היא הייתה יעילה אני בטוח שהיו משתמשים בה. וגם, משרד הבריאות רק חוסך כסף, ואין לו שום אינטרס לשלם ביוקר לחברות התרופות. ודווקא יש לא מעט פרסומים שהתרופה אינה יעילה משמעותית, והפרופיל הבטיחותי שלה אינה מצדיק שימוש, ללא קשר לחברת תרופות כזאת או אחרת. לדוגמה:
1 2 3 4
זה נכון, הטיפול הזה מאד שנוי במחלוקת. חשוב להביא את שני הצדדים וקצת קשה להתיימר לדעת בוודאות.
סתם שאלה שאתה קורא להם באמון מלא “אנשי מקצוע” אתה מתיחס גם לאחד כמו גבי ברבש? דירקטיון של חברה שמשקיעה בחיסון וישב והטיף בטלויזיה בפריים טיים לכפיית חיסונים? בתור פרשן מומחה של חדשות 12?
מה בדיוק מצדיק את האמון העיור בהם? מעניין איפה אלרעי פרייס תעבוד ביום שהיא תעזוב את משרד הבריאות. ניחוש שלי לא בתור יועצת הון…
תבדקו איך חברות הפארמה עובדות בארה"ב ובעיקר את כמות הלוביסטים שלהם בוושינגטון. ואז אולי תבינו יותר.
משה אתה ממשיך להגיד אותו דבר. אינני טוען שזה לא מבוסס או נעדר כל הגיון, ברור שכן, אבל במדע צריך לקבל החלטה על פי הוכחות. די ברור שהאיברמקטין איננו תרופת קסם לקורונה. נוסף על כך, חיסון בדרך כלל נחשב לעדיף על תרופה כיוון שהוא מונע מחלה ולא מרפא אותה אחרי שהיא כבר החלה. בוא נחכה עם המסקנות שהופכות את כל מדיניות החיסונים להזיה מוחלטת.
אני לא מתיחס לתרופה. אני פשוט שולל את העובדה שצריך לתת אמון עיור בפקידי משרד הבריאות.
ואני לא חושב שמדיניות החיסונים היא הזייה מוחלטת. מה שהזוי ששמים אותה בתור האופציה היחידה. אבל לפחות אנחנו מסכימים אייברמקטין זה לא תרופה רק לתולעים וסוסים
חלק מאיתנו שמו אמון עיור בפרקליטות ובמשטרה ואתמול גילנו שהם משתמשים בתוכנות ריגול בצורה לא חוקית בחקירה נגד ראש ממשלה מכהן. אסור לתת לאף פקיד או בעל תפקיד ממשלתי כח ללא הגבלה.
אני חייב לציין שהרבה פעמים אני מבין את הצד של המתנגדים.
מראיינים עכשיו מישהי בערוץ 12. האישה נדבקה 3 פעמים בקורונה, ובאמצע גם התחסנה.
בא פרופסור יונתן הלוי משערי צדק אחרי הראיון ואומר: “חשוב לשים לב שהאישה לא הייתה בסכנת חיים. בפעם הראשונה זה בזכות זה שהיא צעירה, בפעמים השנייה והשלישית זה בזכות החיסונים”.
wtf?!
אני חושב שזה משפט המפתח.
לא חושב שיש פה מישהו שנגד החיסון הזה ורוצה שהממשלה תפסיק לחסן, הבעיה שהיא שהממשלה ומשרד הבריאות אובססיבים כלכך לגבי חיסון שכל אופציה אחרת פשוט לא מתקבלת על הדעת עבורם.
הם כלכך אובססיביים לכך שלא יהיה מצב שמישהו יעז לא למלא את ההוראות שלהם, שמישהו יעז לחשוב שהם טועים שהם מוכנים להתאבד על עיקרון החיסונים בכל דרך אפשרית ולא להודות שהם טעו ושהיו יכולים גם לבחון דרכים אחרות.
הם מעדיפים לתת חיסון רביעי תוך שנה גם לאנשים צעירים ובריאים כדי לחזק את נרטיב החיסונים ולא להגיד ״וואלה אולי טעינו קצת וצריך לנסות משהו אחר״.
אחרי הניצחון על הקורונה, עם האוכל בא התאבון
I’ve formed a new Cancer Cabinet, which will be convened in the coming weeks. They will drive the whole-of-government effort to unleash every possibility within our power to end cancer as we know it.
https://twitter.com/POTUS/status/1489049118148337667?t=ptqPrthDKY2yefXjI_Asbw&s=19
זה פארודיה, נכון?
זה החשבון הרשמי של ברנדון לולז.
הקטע הוא שהסרטן הוא אפילו לא מחלה אחת, אלא קבוצה של מחלות עם מספיק שוני בין סוגי הסרטן. המשפט הסתום הזה שקול ל “החלטתי למחוק כל ווירוס שיש בעולם”, או משהו כזה, אז על מה הוא לעזאזל מדבר?
אני חושב שזה הצעד השני בתוכנית השליטה: הם ראו כמה היה פשוט לרסק את החברה ואת הקשרים הבין אישיים עם הקורונה ושזה לא יכול להמשיך בגלל הווריינטים החדשים והממש קלים אז הם חייבים להמציא משהו חדש כדי לא לוותר על הכוח שלהם.
אני מנחש שבגלל שהמון סוגי סרטן הם תוצאה של סגנון חיים לא בריא והסגנון הזה לא עוזר, לפי גרטה ודסקאל האהובים, להתחממות הגלובלית, תצפו להגבלות בסגנון זה… הרי הכל לטובתנו!! מנצחים את הסרטן!!
אגב, מעניין מה יעשו חברות הביג פרמה שעושות טריליונים מתרופות הסרטן.
אין לי מושג אם זה פרודיה או אמיתי. אני מאוד מקווה שזה פרודיה אבל לא מכיר את הבחור. אם מישהו יכול לעזור לי. אבל נקודה אחת שלמדתי פה וזה לא פרודיה. שניל יאנג אחרי ספוטיפי בצירוף מקרים מאוד גדול חתם על עסקה עם אמזון. חברה שמשתפת פעולה עם עם סין. כנראה שלזרוק מוסלמים למחנות ריכוז זה פחות מפריע לו מחופש ביטוי וגו רוגן…
דרך אגב, מישהו חושב שזה צירוף מקרים שיאנג חותם על עיסקה עם המתחרים של ספוטיפי בדיוק אחרי שהוא לכאורה “עומד נגד” החברה? פאקינג הוא חושב שאנחנו מטומטמים. וזה נכון לגבי חלק מהאנשים…
https://twitter.com/i/status/1489390055034695694
אם מישהו מכיר אותו ויכול לעזור לי אם הוא רציני פה או צוחק . אני באמת לא יכול לדעת בימים האלו…