קורונה :: הדיון של הקוביד

טקר קארלסון הענק על מה שבאמת הולך בקנדה וכל השקרים של התקשורת מסביב לזה. אני נדהם מזה שקיימים עוד אנשים שמאמינים לנרטיב השקר הזה של הדמוקרטים ומקבילהם בקנדה.

יש לבת שלי מה שנראה כמו שבר בזרת (וקורונה). רצינו לקחת אותה לרופאה אבל הרופאה אמרה שבגלל שאנחנו בבידוד אסור לנו להביא אותה. אמרה שמישהו אחר יביא אותה אליה. גם היא מאומתת אגב. זה הגיוני?

ורשמים מהקורונה: שאפו על קצב הדבקה מרשים. אמנם לא הגענו להבטחה של סגל ועבר כבר פי 2 מהזמן שהוא הבטיח אבל עדיין מרשים

אני די משוכנע שאם בלשית הקורונה לא הייתה מחליטה שהבכורה שלנו תהיה רק בבית בחברת 4 חולים היא לא הייתה נדבקת אבל היי, העיקר שהמחנכים של ישראל לא ילכו בעקבות יאנוש קורצ’אק הצורר. הבריאות של המורים קדושה מסתבר. גם על חשבון הבריאות הגופנית והנפשית של הילדים.

אני האו, אצל רובנו זה עבר אחרי 12 שעות. אני כמו כל גבר טיפוסי לקחתי 36 שעות. בינתיים אין סימנים ללונג קוביד כמו גם לשורט קוביד.

עריכה: טוב זה לא לגמרי מדויק. להיות עצמאי זה וואחד לונג קוביד.

זה שוב אני. יום ראשון שתיים מהבנות שלי יוצאות מבידוד. אשתי ואני יוצאים רק ביום שני. איך אני שולח ילדה בת שנתיים לגן אם אסור לי לצאת מהבית?

פרסים יוגרלו לעונים

לא שמעת על שירות המשלוחים של Gett?

לא שולח … ? :sweat_smile:

מישהו פה עוקב אחרי מה שקורה בקנדה? טרודו (להזכירם ראש המפלגה הליברלית שהיא מפלגת השמאל הקנדית) מפעיל תקנות חירום שבמקור אמורים להתבצע רק נגד אירגוני טרור אבל היום הוא מיישם אותם נגד אזרחים תמימים, הממשלה הקנדית מחרימה כספים של אזרחים שתרמו לפי החוק להפגנה חוקית!!!.

מישהו פה עדיין רוצה להגיד לי שאנחנו לא מדרדרים במידרון עמוק וחלקלק, וזה רק מחמיר?

כמו שכתבתי על אוסטרליה בזמנו, זה לא ישאר בקנדה כמו שזה לא נשאר רק באוסטרליה…

welcome to the new world order

https://twitter.com/MaajidNawaz/status/1494226617668976641

אלכס גונס צדק…

כשבאו המטורפים של BLM הוא כרע ברך איתם.
כששרפו חולי נפש 50 כנסיות קתוליות בגלל משהו שהתגלה כשקר, הוא “הכיל” וכמובן “הבין” את ה"זעם" של המטורפים.

עכשיו? כשהעובדים הפשוטים נלחמים על החירות של כולנו בלי להרוס או לשרוף שום דבר? פתאום הבן של קאסטרו והסטודנט של הנאצי שוואב קורא להם טרוריסטים, עושה סין ומעקל את חשבונות הבנק שלהם וגם מאיים על זה שייקח את הילדים שלהם בגלל שהעזו להביא אותם להפגנה.

טירוף מה שהולך, טירוף שהתקשורת פה משקרת בדיוק כמו שמשקרים בחו"ל ומזעזע אותי שאנשים לא מבינים כמה זה מסוכן.

מישהו יכול לאשר שזה באמת קורה? באמת הוקפאו חשבונות בנק?

דגלאס מרי מסביר את זה טוב מכולם כמובן:

ב 1:54 הוא מזכיר את ההתנכלות לאישה שהעיזה לתרום כסף, תראו את הראיון המדהים עם האישה הטובה הזו:

וזה סרטון של 2 דקות בו הכלבה של שוואב מפרטת את מה שהם עושים למי שמעז להתנגד להם:

https://twitter.com/ezralevant/status/1494852056145969155?t=P6AO_enKcOoM783jbWbizg&s=19

אנחנו מאבדים את הדרך ומתדרדרים מהר מאוד במורד החלקלק הזה.
חייבים להתעורר.

טאקר הענק מסכם מצוין ומעדכן מה שהולך בקנדה.
אני באמת מעוניין לדעת מה חושבים החברים פה שאמרו שאנחנו (בעיקר אני ומשה) מגזימים עם תיאורית המדרון החלקלק והקורונה ושזה יכול להגיע לפשיזם אמיתי. הנה לכם קנדה וקצת אוסטרליה. אם זה יצליח שמה אני לא אופתע אם זה יגיע גם לאירופה:

השאלה הגדולה שלי, אחרי הקפאת חשבונות הבנק של מי שהעז לתרום לגיבורים האלה והשימוש בכוח ברוטלי נגד אנשים חפים מפשע (תזכרו איך לא העזו להתנגד למטורפים של BLM), היא איפה כל הגינויים ממשלות העולם והתקשורת? איך זה עובר בכזו קלות בשביל כולם? איך אין זעזוע עולמי מזה?
לפי התער של אוקהם זה כי מישהו מלמעלה (שוואב) מכתיב את הכל, מישהו שמודה שגידל את האנשים האלה לחשוב כמוהו ולהיות מחויבים לאג’נדה שלו.

לטובת העולם כמובן.

לפני שצועקים “קונצפריטור”, תראו את הסרטון הזה: משתיקים ואז תוקפים את מי שמעז לשאול את השאלה הזו. קוראים לו פייק ניוז למרות שיש סרטונים של שוואב אומר בדיוק את אותם הדברים שהבן אדם הזה טוען:

“רוב אזרחי ארה"ב מתגוררים במדינות שבהן אם המצב הבריאותי שלהם תקין, אין צורך שיעטו מסיכות גם במקומות סגורים - כך אומר המרכז לבקרת מחלות ומניעתן (CDC), בהנחיות מעודכנות שהתפרסמו בסוף השבוע. מדובר בשינוי משמעותי ביחס למדיניות המסיכות שעליה המליץ הגוף עד היום.”

הלכתי לסופר. עם חיתול סנטר. זה מתפשט החיתולי סנטר. סימן טוב. בתוך הסופר ניגשו אליי לא אחת, שתי שוטרות. הן סיפרו שכבר אין פשיעה בישראל ואמרו:

“אתה צריך לשים מסיכה”

אמרתי להן ש"המסיכות לא עובדות, כי הקורונה יותר קטנה מהרווחים במסיכה"

הן אמרו ש"אלה ההנחיות"

אמרתי להן ש"בסדר שאלה ההנחיות אבל אנחנו בני אדם וההנחיות דפוקות"

אז הן חזרו על הטיעון המבריק “אלה ההנחיות”

אז אמרתי “אבל ההנחיות דפוקות וזה לא אומר שגם אנחנו דפוקים נכון?”

בשלב הזה השוטרת המדברת החלה למשמש משהו באזור החגורה. תהיתי אם זה אזיקים או פנקס דוחות. ואז ראיתי את הגלגלים במוח שלה מסתובבים. נראה לי שהיא תהתה אם מותר לה להאשים אותי בהעלבת שוטרת. ואז היא קלטה שהעלבתי את ההנחיות ושזה באופן עקיף גם אומר שהעלבתי אותה אבל שזה לא יתפוס בבית משפט. בקיצור הלכו השוטרות. לדקה אחת כל באי הסופר שמו מסיכות גם על הפה (לא על האף. לעולם לא על האף). אחרי דקה המסיכות גלשו לסנטר.

אמרתי לבת שלי שהייתה איתי שכשתגדל היא יכולה להיות הכל. כל מה שהיא רוצה. רק שתעשה לי טובה ולא תהיה שוטרת. היא שאלה למה ואמרתי לה ששוטרים עובדים בשביל הנחיות ולפעמים ההנחיות ממש מפגרות אבל הן הנחיות אז אין עם מי לדבר…

בדרך החוצה עם העגלה המפוצצת אמרתי לה “הם רוצים שנשים את הטמטום שלהם על הפנים שלנו. את הטמטום שלהם על הפנים שלנו”

איך זה שהאומיקרון הרבה פחות מסוכן מהקורונות הקודמות אם נדבקו בו הרבה יותר והיו בו הרבה יותר חולים קשים?
אולי כי ככה סיפרו לעדר בטלוויזיה? אם היו מחליטים לספר לנו שהדלתא היא לא מסוכנת כפי שעשו עם האומיקרון האם היא היתה הופכת לפחות מסוכנת?
לא מבין במחקרים אמפיריים או בסטטיסטיקות מסובכות כמו אחרים כאן אבל נראה לי שיש פה משהו קצת חשוד…

אגב, בנתיים חזרתי מחו"ל ודחפו לי מטוש בנחיתה וככה גיליתי שגם האומיקרון לא פסח עליי, לא תסמינים ולא כלום, בנתיים עד מחר אני יכול להיכנס למקומות שמי שהתחסן “רק” פעמיים לא יכול להיכנס אליהם :joy:

בcnn הערוץ הלא רישמי של הממשל האמריקאי’ הודו כבר לפני חודש (שמתי לינק בזמנו) שהמסיכות כבר לא מועילות מול האומירקון.

יש איזה נאום של ביידן לאומה בקרוב שבו המאבק האמיתי שלו היה להשאר ער לאורך בנאום ובקרוב גם בחירות לקונגרס שהוא צפוי לקבל מכה שם, אז הם פתאום נזכרים.

אנחנו עדר של כבשים.

המסיכות לא עוזרות ולא עזרו נקודה.
תיקון: בחורף כשהיה ממש קר ושמת אותם בחוץ זה חימם את הפנים.

אני מנסה להיות ממלכתי :slight_smile: על היעילות בהתחלה יש עדיין מחלוקת.על אי יעילות מול אומירקון כבר אין.

וזה באמת מחמם טיפה בחורף. זה נכון

יש מסיכות שעובדות פשוט לא המסיכות שהיו לי על הסנטר ולא המסיכות שהיו לשוטרות על האף. הבנתי שמסיכות מסוג N95 למשל כן עובדות.

בגדול הוא כמעט ולא גורם לדלקת ריאות.

אפשר להתווכח הרבה על המקורי, האלפא והדלתא, אבל הם לא רלוונטיים כבר חודשים. על עוררין על זה שהאומיקרון הוא במקסימום שפעת, ואם היה לנו משרד בריאות שבאמת אכפת לו מבריאות - היו מבטלים את כל ההגבלות ברגע שגילו שהאומיקרון לא גורם למחלת ריאות קשה כמו וריאנטים קודמים.

סתם מתוך סקרנות יכול להסביר? או שזה היה בציניות?
*לא בקיא בהנחיות

רציני, בגלל שאני מחלים יש לי תו ירוק מה שאין למחוסנים פעמיים ויכול להיכנס למקומות שהם לא יכולים בלי בדיקת קורונה, אבל ממחר הראשון למרץ התו הירוק מתבטל.