קורונה :: הדיון של הקוביד

שביט אני מאוד בעד שכל אחד יעשה מה שבזין שלו. אני מבין שקקי של כלבים מאוד מציק לך והאמת? לא ממש מזיז לי. אם היית שכן שלי היית מריח פעם בשבוע אסאדו מטורף אז אם אתה רוצה להמשיך לאכול את הvacio ואת הentrana ואת הmollejas שלי אני מציע לך להיות שכן נחמד. אגב לא ירחק היום בו יהיה אסור לעשות אסאדו בגלל העשן ובכלל לאכול בשר. בגלל יפי נפש כמוכם.

הבעיה פה היא שאתה קיצוני בטירוף, אם צריך להרים את הקקי של הכלב (גם נגיד בגינות ציבוריות, איפה שיש אדמה ודשא ובא לי לשבת לפעמים) אז עוד מעט יבואו לתוך הבית שלך ויגידו לך לא לאכול בשר. יש גם באמצע אתה יודע…

אני למשל אלמד את הילדים שלי לעשות חשבון עם עצמם ולהחליט על איזה חוקים אפשר לעבור (שלא רואים אותך) ואיפה לוקחים בחשבון קוים אדומים.

בטח שלא להתעמת עם אנשי חוק (עד קו מסויים).

נשמע מהתגובות שלך שהקו שלך הוא או לעשות מה שבזין שלך תמיד ולריב עם כל סמכות שתטען אחרת, או לחיות בעולם שאסור לעשות בו כלום. זה הזוי ולא מחובר למציאות.

שטויות… מעולם לא רבתי עם אף אחד… הילדות שלי סופר חמודות (וצייתניות לצערי) ואני בכלל לא בספרה הזו. אני עושה מה שבזין שלי ולעולם לעולם לא פוגע באף אחד.

טוב זה קצת מביך. אני מסביר לך שזה שאני הולך ברחוב ודורך על החרא של הכלב שלך או מריח אותו זה מזיק ופוגע לי באיכות חיים, ואתה כותב שזה לא מזיז לך, ואז מציין שאתה לא פוגע באף אחד. אוקיי.

אתה מבין שאתה הישראלי המכוער, או שאתה באשליה שלא?

אבל שביט הכלבים שלי לא מחרבנים על המדרכה. אין להם סיבה לעשות את זה. אתה עושה קקי בשירותים. האם אתה נמנע מעשיית קקי על המדרכה בגלל שאתה מפחד להיקנס?

אני מחרבן בשירותים איך שהחרא האישי שלי נשטף והולך למקום שהוא לא במרחב הציבורי ולא מפריע. זה לא משנה אם זה חצר גינה או מדרכה, זה שטח ציבורי שלא שייך לליאור אישית. מה הפיתרון שלך, שכל החרא של הכלבים ישאר איפה שהוא?

הפתרון שלי זה שאנשים יוציאו את המקל שתקוע להם ב*** ויפסיקו לזיין את השכל. קקי של כלבים לא מפריע לי ומעולם לא הפריע לי. רוצים לחוקק חוקים שעוסקים בקקי של כלבים? מדרון חלקלק. אחר כך אסור להדליק אש, אחר כך חייבים מסיכה על הפנים, אחר כך אסור לאכול בשר. צריך מינימום הכרחי של חוקים.

מדגיש את הטענה המרכזית שלי מצויין.

ליאור מה תעשה כשיגיע מצב שהרצון שלך לעשות מה שבזין שלך יתנגש עם הרצון של מישהו אחר לעשות מה שבזין שלו?
תתקפל ותוותר על העקרונות שלך או שתריב איתו?

אגב אני מסכים שצריך מינימום הכרחי של חוקים. להרים את הקקי של הכלב שלך מהמדרכה זה בתוך המינימום הזה… גם אם ליאור גר בכפר.

ליאור, אני מגיע למקום כלשהו ורואה שאין חניה. אז אני מחליט לחסום את הרכב שלך וללכת לעיסוקיי.

אתה מגיע ורואה שחסמו לך את הרכב, אבל אנחנו נמצאים במדינה הדמיונית שלך. תחזור הביתה ברגל?

מה שמפריע או לא מפריע לך אישית מזיז ת’ביצה, כי לא אתה העיקר פה, אלא כל החברה, וזה מדרון יותר חלקלק שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה. אז תוציא את השמש שאתה חושב שזורחת לך מהתחת שגורמת לך לחשוב שהעולם סובב סביב הרצונות והדרך חיים של ליאור, ותרים את הקקי של הכלב המחורבן שלך בשביל שאחרים לא יסבלו את הריח או בטעות ידרכו עליו. בלי קשר לקנס שהלוואי ותקבל.

אתה יודע שאין באמת כלב נכון? חח :wink:

קשה לי לענות בלי דוגמה כי אני לא יודע איזה רצון מתנגש עם איזה רצון… למשל אם טבעוני ירצה שאני לא אוכל בשר אני אעשה מה שבזין שלי. אם אני ארצה שהוא יאכל בשר אני אתקפל.

כן. ואתה תזמין גרר שיעזור לך לקחת הרכב שלך למוסך.

או שאתה פשוט תסתכל איפה אתה דורך ותשקול מחדש את מקום המגורים שלך… נראה לי שאתה לא מבסוט שם

דוגמה הכי אקטואלית לדיון-
יש לך כלב ואתה גר בעיר (טפו טפו טפו), הכלב שלך מחרבן על המדרכה (קורה לפעמים) אתה מרים? או שהחוק מטופש וזה לא מזיז לך?

אני לא מגדל כלב בעיר ואם חייבים פתרון אז אני מעדיף חוק שאוסר על גידול כלבים בעיר מאשר איסוף קקי.

כי אתה תעשה מה? תפנצ’ר לי את הגלגלים? כשאני אזמין גרר אני אנפץ לך 6 שמשות.

הבנת מה אתה מעודד?

אני מעודד? אתה חסמת אותי!

לא דרסתי אף אחד, לא פגעתי באף אחד. רק חסמתי, כי לא הייתה חניה…

הבנתי

1. או שאתה מתחמק “באלגנטיות” או שאתה לא מבין איך המשחק עובד. בדוגמה שלנו אתה כן גר בעיר, כן יש לך כלב והוא חירבן על המדרכה. מה אתה עושה עכשיו?

2.החוקים הם לא הבעיה פה, כל עוד הם חוקים א לה ליאור ואתה בראש טוב איתם, אז זה לא מדרון חלקלק…
בגדול אתה סתם אוהב לשחק אותה איזה לוחם חופש.

אבל רגע, אם יאסרו לגדל כלבים בעיר, זה מדרון חלקלק לא? אחרי זה לא יהיה מותר להדליק אש ואז נהיה חייבים לשים מסיכות ואז יהיה שואה לא?

אני לא אוהב ליצור מריבות ודברים כאלה, אבל למה אתם נותנים לליאור במה? אחרי קריאה של כמה מהדברים שנאמרו אני חייב להגיד שהדעות של ליאור מביכות אותי.

ליאור, אני רוצה להאמין שאתה אומר את הדברים מתוך תסכול (ממשלה חרא, עולם מסריח…) — יכול להבין אותך אחי. אבל אני מציע שתחשוב עם עצמך האם אתה באמת מאמין בדברים האלה או, כמו שציינתי, סתם תסכול בא וחולף.

זה לא נכון ולא תקין (כן אני מרשה לעצמי לרשום זאת). קצת הזוי וחורג מהנורמה מה שרשמת ואני הבן אדם שהכי לא מתחבר והולך לפי הנורמה. אבל להגיד שלא תרים חרא של כלב ושאנשים יסתכלו איפה שהם דורכים או שאתה מעדיף שיחוקקו חוק שאסור כלבים בעיר אם אסור להרים חרא של כלב? זה קצת מוזר ידידי…

אתה אוהב את שוויץ והניקיון שם? יש שם חוקים על נקיון. וואלה היה זורם לי שישראל הייתה שוויץ. מה איתך?

נשמע שאתה רוצה לחיות בעולם פאשיסטי.

בכל אופן… מקווה שזה באמת נובע מתסכול :+1:

תודה

אבל אין צו מצפון משותף. החיתוך של כל צווי המצפון במדינה הוא ככל הנראה קבוצה ריקה.
מה נעשה אז עם מיסים? נשלם או לא? כי יש אנשים שנגד זה הרי.
מה נעשה עם חוקי תנועה? ננהג כמו ברהט? אי אפשר לחיות ככה.

אתה לא מחפש שכל אחד ינהג לפי צו מצפונו, אתה רוצה שכולם ינהגו לפי צו מצפונך.

אבל אם מה שבזין של אחד יפריע לשני? איך פותרים את הבעיה?
זה קצת מתחיל להיות ריבי karen כאלה שעוד שניה תשים את האצבע שלך סנטימטר ממני ותגיד שאתה לא נוגע בי אז לא לגעת בך.
כדי לחיות בכיף צריך לכבד זה את זה, בשביל זה יש חוק, כי האנרכיה הזו תגרום לריבים.

ארצה רגע טיפה להגן על ליאור. רוב האנשים פה חיים בעיר. אני קיבוצניק במקור וגם אצלי הכלבים בקיבוץ הסתובבו חופשי והכל היה בסדר משום שהיו מספיק חורשות ומדשאות ככה שלא היה קקי סתם ככה בכביש, ואם כן זה היה בכמויות קטנות שלא הפריעו לאיש (לי לא היה כלב אני מדבר על כלבים של אחרים).
בעיר אבל זה לא עובד ככה וצריך לציית לחוק.
צריך גם להבין שאתה לא בסדר כשאתה לא אוסף אחרי הכלב שלך. זה בסדר כל עוד לא מתלוננים, אבל המינימום הוא להתייחס כאשר מתלוננים ולתקן את הדרך.

אני לא יודע איפה אתה גר ומה נהוג שם, אבל כיום החוק הוא לאסוף אחרי הכלב. אם אתה במקום שכלבים מסתובבים בו חופשי כנראה שאתה בקהילה שבסדר עם זה לטוב ולרע, אבל לא כל קהילה מסכימה לכך.