קורונה :: הדיון של הקוביד

הנדב אייל הפרטי שלי זה דאסקאל האהוב: אם יש נושא שאני לא מכיר טוב או לא גיבשתי כלפיו דיעה מוצקה אני הולך לקרוא מה כתב דאסקאל על הנושא ואז אני לוקח את העמדה המנוגדת. זה תמיד עובד לי.

אולי העובדה ש90% מהמדינה כבר חוסנה/חלתה, שמדובר בוריינט הרבה פחות אלים מהראשונים וכל זה בשילוב עם העובדה שכיום יש גם תרופה?

לא רואה את זה ככה.
כל הדברים שמנית אולי יכולים להסביר למה הגל לא אלים והתחלואה לא קטלנית, אבל לא מעבר לזה.

כמות הנדבקים היומית הגיעה עד ל 12-13 אלף ואז דעכה, כמו בכל הגלים האחרים (למעט הראשון שנקטע עם סגר קטסטרופי מיותר כבר לפני שהגענו ל 1000 נדבקים ביום).

בגל הנוכחי זה היה ללא שום מגבלות מיוחדות, וזאת למרות שתחלואה קודמת לא מגינה עלינו מהדבקה חוזרת (ממש כמו בשפעת), שמענו כבר על אנשים שנדבקו 4 - 5 פעמים ומפחדים להדבק שוב. אין פה משהו חדש.

לדעתי אין עוד מה להסיק חוץ מזה שלמגבלות לא הייתה השפעה על גודל הגלים, ומכך כנראה שגם לא על עוצמת התחלואה.

https://twitter.com/3q0xQex0NPvxhSP/status/1555804515655421952

אבל אצלנו ביבי 12 שנה מתבכיין שתו לי ואכלו לי כך נראה מנהיג שבא למשול.

מניסיוני האישי בלבד - אותו יש לקחת כמובן בעירבון מוגבל - לא מכיר מי שחווה לונג קוביד. בגלים הראשונים בעיקר היו שמועות ועדויות כמו למשל שחקני כדורגל שמתקשים לחזור לכושר. מאד קשה לדעת כמה זה אמיתי ואיפה זה בין לא קיים לבין ה- 6%(?) שטענו שחווים סימפטומים.

צריך להגיד שבניגוד לתחזיות הקודרות, הממסדים בעולם המערבי לא בדיוק השאירו את כולנו בסגר או שולטים בנו כמו דיקטטוטרה - כך שנבואות הזעם לא בדיוק התגשמו. יש עוולות פה ושם (לדוגמה מה ש @Aragones מעיד עליו. אולי [סתם לדוגמה, לא אומר שזה קרה] אצלנו ניצלו את הכלי של השב"כ לעוד מטרות) - אבל אנחנו לא בתרחיש אימים. לגבי אבעבועות הקוף - יש הגבלות על אוכלוסיה?

תבדוק מה קורה באוסטרליה קנדה וכל מיני מדינות כאלו.

בארה"ב יש לה החוקה ואת טראמפ שמינה שם שופטים שמרנים שמנעו אפשרות לפטר עובדים שלא התחסנו במגזר הפרטי או שהפסיקו את חובת המסיכות בניגוד לעמדת הממשל…

הכל מתנהל לפי המשל של הצפרדע שמתבשלת לאט…

דרך אגב, אני חייב להודות בזה, אני כתבתי פעם את זה לרביע, אבל פעם צחקתי על אלכס גונס והקונספרציות שלו היום מסתבר שהוא צדק לא מעט.

חובת חיסונים, סגר על לא מחוסנים מחנות לקורונה באוסטרליה… אפילו ציפ למתחסנים המציאו בשבדיה. לא לזלזל בתחזיות של רואי השחורות. בקנדה למשל החרימו כספים מחשבונות פרטים של אנשים שהפגינו .

אכן משה. נראה שהWEF לא מרגע וממשיך לדחוף לדברים הזויים כמו לתת לכל בן אדם כמות מסוימת של דלק לשבוע או לאכול חרקים.
מה שקרה עם הקורונה נתן להם רעיונות ועכשיו הם לא יכולים להמשיך עם אותו האויב שאיחד את העולם ואת הממשלות שלו, אז עוברים לקורונה החדשה: “התחממות גלובלית”.

למשל בClown world שיש לנו פה באיטליה, המקום בו נלחמים על חיי כל בן אדם כאילו הוא היה מינימום ג’סטין ביבר, פתאום רוצים לעשות פחות בדיקות MRI כי זה… תורם להתחממות הגלובלית. כן כן, כך זה. עכשיו חייבים להתאחד בשביל המטרה העולמית החדשה.

כמובן שבגלל המלחמה באוקראינה וההתחממות הזו הם מדברים על להגביל את כמות הדלק והחימום כמו גם לכבות את האורות ברחובות אחרי שעה מסוימת.

אני חושב שבגלל שנכנענו לשטויות של הסגרים המטורפים וחובת החיסונים הם קיבלו רוח גבית ומעיזים לעשות את הדברים האלה.

אז החורף הזה יהיה חשוב מאוד: אם נמשיך להיכנע כמו כבשים עלובים אז זה באמת הולך להיות נוראי.

אני מבין שכולנו נדבר על ליגת האלופות הערב. אבל אני חושב שצריך להדגיש את זה כל הפושעים שהתחילו עם הסגרים צריכים להיות בכלא.

https://twitter.com/Telegraph/status/1560366975775285248

יותר אנשים מתו מהסגרים מאשר הקורונה בבריטניה, המאמר בתשלום ואני לא יתן כסף לאלו ששיתפו פעולה עם הפושעים.

גם מה שמח"צ חושפים כל יום בשעה 20:00 מטריד ברמות.

אצלנו במדינה אולי זה יקרה :slight_smile:

אבל אני מתכון לאישום אמיתי לא ולתפירת תיקים ואני מתכון במיוחד לפקידים שלדעתי נושאים באחריות מלאה פה.

בנט ידע להגיע להם לא.

עשה דברים רעים אחרים, אבל הרבה פחות גרוע מאחרים.

מה אומרים על מפלגת אומץ?

אני יודע שאני נשמע טרחן ונונדניק אבל זה פשוט מרתיח לי את הדם שאני מבין כמה הם עבדו עלינו.

גו ביידן יום לפני בכנס פוליטי של התרמות, איש קשיש שכבר חטף משהו כמו שלושה פעמיים קורונה, מוקף באלפים שרובם ללא מסיכות וביום אחרי, אותו גו ביידן צריך לעשות הצגה לכל התמימים, יורד ממסוק לבדו ללא התקהלות עם מסיכה

https://twitter.com/Apoctoz/status/1563266088715988992

הכל הצגה.

עכשיו שמתי לב לזה, אותו בנט גם רצה לשים צמידים על לא מחוסנים ואפילו אמר שצריך לעשות סגרים ללא מחוסנים. כמו הרבה דברים הוא התהפך לפה ולשם. אם המנהלים של הקניונים לא היו ובשכל מבחינכם לא מסכלים את זה מדינת ישראל היתה יורדת למצב של קנדה וניו זילנד והפעם זה לא מחמאה.

:rotating_light:אחרי שנתיים: דו"ח בריטי מזהיר נשים הרות ואמהות מפני חיסון

בדו"ח של ממשלת בריטניה על החיסון של פייזר/ביונטק, שעודכן ב-16 באוגוסט, יש הכל: הוא מכיל את האינדיקציה לכך שכרגע לא ניתן להבטיח אם חיסוני הקורונה אכן “בטוחים” לנשים הרות או לאמהות מניקות. לאחר מבצע חיסונים שנמשך כמעט שנתיים, הממשלה מכירה בכך שאין מספיק נתונים כדי לתת את החיסון לאמהות הרות או מניקות עם מצפון נקי

עכשיו, פתאום, ממשלת בריטניה מרגישה לנכון לתקן את עצמה ולהודות בעקיפין שהמלצת החיסון הקודמת שלה הייתה שגויה. עבור עשרות אלפי נשים שנפגעו, משמעות הדבר היא שכעת הן נאלצות לחיות עם סיכון לא ידוע. שר הבריאות הבריטי דאז, סאג’יד ג’אוויד, הפציר בפומבי בנשים בתחילת מבצע החיסונים לפני שנתיים להתחסן, במיוחד במהלך הווריאנט של אומיקרון – לפיו הוא טען באופן חד משמעי שהחיסון “בטוח בכל שלב של ההריון”

:warning:באוגוסט 2021, קארי ג’ונסון, אשתו של רוה"מ בריטניה, המליצה גם היא במפורש לנשים הרות להתחסן

ג’ונסון, שהייתה בהריון בעצמה באותה עת ועברה לאחרונה הפלה, אמרה שהיא מרגישה “נהדר” אחרי החיסון השני שלה ולא היו לה תופעות לוואי

מקור

מורן בטלגרם | קבוצה שקטה

זה פייק

https://twitter.com/VikiLovesFACS/status/1564506107103612928?t=s9X3AGWM2rStPRlrTqVDjQ&s=19

איזה חלק הוא פייק? הוא מראה את הלפני ואחרי.

ניסית להכנס לאתר שהוא מראה?

קמבפל מראה (ב12:00) בדיוק את מה שאני חושב: עכשיו, מדברים על להמליץ לנשים לדבר עם הרופא שלהן, זאת אומרת, בדיוק כמו שצריך שיהיה.
הבעיה שלי עם החיסון הייתה ונשארת הone size fit all שעליה התאבדו כל ממשלות העולם וכל הקטע עם החובה להתחסן למרות שזה לא מונע הדבקה.

לא יודע מתי ברופאה היה משהו כזה.
פעם, כל אחד היה הולך לרופא שלו ושניהם היו ביחד מחליטים על התרפיה. שניהם היו מבינים את האחריות בבחירות שלהם ומקבלים אותה.

לא יודע איך זה בישראל, אבל פה יש לחתום על מסמך בו אני אומר שאני מסכים לקבל את החיסון ואני לוקח אחריות על תופעות הלוואי שלו.

שוב, לא חושב שלמישהו הייתה בעיה עם החיסון אם לא היו מכריחים אנשים לקבל אותו ולוקחים מהם את האפשרות לחיות בלי זה.

נכנסתי לפה וראיתי את זה:

אז מה הכוונה? זה משפט מבלבל קצת, במיוחד שהנושא כל כך טעון.