חיסון נגד קורונה זה גם נגד נזקי הוריקן יאלללה איפה עושים עוד בוסטר?
https://twitter.com/ClownWorld_/status/1574878495510999040
אכן נכון זה באמת ClownWorld
כל יום שהוא נשיא של ארה"ב זה נזק.
חיסון נגד קורונה זה גם נגד נזקי הוריקן יאלללה איפה עושים עוד בוסטר?
https://twitter.com/ClownWorld_/status/1574878495510999040
אכן נכון זה באמת ClownWorld
כל יום שהוא נשיא של ארה"ב זה נזק.
מצד אחד הוא דואג כל כך לבריאות של אנשים מווירוס רצחני ביותר שהוא דוחף חיסון לא מעודכן בכל הזדמנות, חיסון שאפילו לא נוסה על בני אדם ורק על עכברים.
ומצד שני הורס לאותם אנשים את החיים ואת הפרנסה עם אינפלציה אדירה.
גורם לך לחשוב.
נב. ברור שהבנתי שהכוונה של הנשיא האהוב אי פעם הייתה “תתחסנו כי אנחנו לא רוצים עוד בעיות עם חולים קשה, יש לנו הוריקן על הראש”, אבל זה באמת מוזר כל ההתעקשות הזו כשבאמת אף אחד כבר לא מאמין.
מוזר, קצת
מצד אחד רואים שהתמותה העודפת נרגעה ביחס ל 2020. מצד שני רואים שיש יותר מתים מקורונה. אז מה זה אומר, שב-2020 יתכן והיה תת דיווח של מתים מקורונה? הטענה תמיד הייתה הפוכה…
הטענה של מי? הנתונים של קרלינסקי הראו מהתחלה אינדיקציה לזה שיש ספירה נמוכה יותר, ושכל תאוריית הניפוח של מספרי המתים מונפצות למדי (או לכל הפחות - יש כמות מכובדת של ״מתים עם קורונה״, אבל כמות גדולה יותר של מתים מקורונה שאינם נבדקים). התייחסתי לזה בעצמי לפני כמעט שנה בדיון הזה, בהודעות שאני לא מצליח למצוא כרגע.
לא התעמקתי יותר מדי, אבל תחושת בטן שאפשר להסביר את הנתונים שהבאת בהרפייה המוחלטת של מגבלות כמעט בכל המערב. הסיכוי של המון אנשים עם תוחלת חיים נמוכה להידבק גדלו משמעותית.
ההיגיון שלי אומר שלפני שנתיים הגדירו כל מי שמת מקורונה כאדם שלא היה אמור למות אף פעם ולכן הוא היה תמותה עודפת, והיום אחרי שהרגיעו עם ההיסטריה הבינו שמי שמת מקורונה היה מת משפעת או משהו אז הוא כבר לא עודף.
זה לא עובד ככה.
ב2020 הקורונה נמצאת בתהליך הדרגתי של התפשטות. ב2022 היא כבר נמצאת בכל העולם.
כל מה שאתה שכתבת שם קשור לקורונה. אני לא יודע אם תמותה עודפת זה בכלל דבר אמין.
יש מקומות שאפשר לראות בהם תמותה עודפת לאורך 100 השנים האחרונות? כי אלא אם כן ברוב מוחץ של השנים יש 0% תמותה עודפת, אז התחזית שלהם היא פח זבל אחד גדול ומה אמרתי תקף.
יש שם הסברים כלליים על תמותה עודפת ואופן החישוב שלה לפי כל מיני שיטות (שאין סיכוי שקראת לפי מהירות התגובה).
0% לא תמצא בשום מקום, זו סטטיסטיקה בסדרי גודל עצומים ואין דברים כאלה במחקר אמפירי כמותי. תמיד יהיו מיתות לא מוסברות בעקבות טעויות מדידה, טעויות במודל ועוד 1001 סיבות. השאלה היא בכמה אתה חורג מהתחזית. בחריגות הללו השתמשו לאורך השנים כדי לבסס את התרומה של זיהום/עישון/מחלות/תזונה לתמותה. בתקופת הקוביד יש במדינות רבות את החריגה הגדולה ביותר מאז WW2.
המהירות שבה אנשים לוקחים נושא סופר-מסובך שהם לא מכירים (גם אני לא מומחה) ומסכמים אותו ב-״פח זבל אחד גדול״ זה די מדהים…
מצד שני המהירות בה אנשים מאמצים מודלים ומסכמים אותם כאמת מוחלטת בעייתית לא פחות. ראינו בקורונה מה שווים מודלים נבואיים…
ספקנות וביקורתיות זה אחלה, כשהן מנומקות ומתייחסות לפרטים (כמו רבות מהנקודות שאתה, וגם טל, העליתם בדיון הזה). לבטל בלי להכיר זה סתם שטחי. גם ההיפך כמובן נכון, אבל אני חושב שזה לא מה שעשיתי.
הבעיה שקשה לרבע את המעגל הזה, כי אז מה זה אומר על החיסונים (ובפעם האלף לפני שקופצים עלי - אני לא טוען שיודע, וקשוב להנחיות יותר מרוב האנשים שאני מכיר. רק ספקן)
שהם מורידים תמותה עודפת גם אחרי שאינם אפקטיביים מבחינת מניעת הדבקה? מונעים תמותה בצורה יעילה יותר באופן יחסי אצל אנשים בריאים/צעירים? לא הבנתי איפה הפער בדיוק, אשמח אם תחדד.
עדיין רב הנסתר על הגלוי. כל יום מתגלים דברים מעניינים יותר ויותר על החיסון, במיוחד דברים שאמרו שהם לא נכונים.
ממח"צ:
במשך זמן רב סיפרו לנו שהחומר המוזרק בחיסוני ה-mRNA לקורונה נשאר במקום ההזרקה ואינו מתפזר לרקמות הגוף. זאת למרות שניסויים פרה קליניים בבעלי חיים הראו חד משמעית פיזור של החומר הגנטי בכל הגוף [1].
גם כשהסתבר שיש סכנה למיוקרדיטיס, בעיקר אצל צעירים, לא טרח אף אחד מה"מומחים" לשאול את עצמו: איך בעצם קרתה הפגיעה בלב אם חומר החיסון נשאר במקום ההזרקה?
אותם מומחים, לדוגמא מטעם האיגוד הישראלי למיילדות וגניקולוגיה, גם המשיכו להחזיק בדעה שאין כל סכנה לחסן, למשל, נשים מיניקות, למרות שאלו לא נכללו בניסויים שעל בסיסם החיסון אושר, כי הרי הסיכוי שהחומר הגנטי יגיע אל התינוק היונק “קלוש, אם בכלל” [2].
הגדילו לעשות ארגוני מומחים מטעם עצמם כמו “מדעת”, שטוענים גם היום באופן נחרץ ומפורש כי ה-mRNA “נשאר ממוקם באתר ההזרקה” [3].
ובכן, מסתבר שגם הפעם מדובר במידע שאינו נסמך ראיות: מאמר שהופיע זה עתה בעיתון JAMA Pediatrics, הראה כי ניתן למצוא mRNA בחלבן של אמהות מיניקות שחוסנו, בטווח של עד 45 שעות לאחר ההתחסנות [4]. כותבי המאמר אף מזהירים כי נדרשים עוד נתוני בטיחות בטרם יומלץ על הנקה בטווח של 48 שעות לאחר התחסנות בחיסוני mRNA.
נראה, אם כן, כי על אילו שמתיימרים להיות נציגי האמת המדעית המוחלטת, ומתייגים כל טענה שאינה עולה בקנה אחד עם הדוגמה שלהם כ"פייק", לחזור לספר הלימוד ולשנן מחדש איך מדע עובד, איך נבחנת השערה מדעית, ואיך נבחנת יעילות ובטיחות של התערבות רפואית בטרם היא מאושרת לשימוש, שלא לומר נכפית דה-פקטו על ידי סנקציות כלכליות.
וגם זה:
עצירה מדיקו-לגלית
כשהתברר למשרד הבריאות שתוצאות מחקר תופעות הלוואי של פרופ’ מתי ברקוביץ שהוזמן על ידיו, סותרות את נרטיב ה"בטוח ויעיל" של המשרד, במקום לשנות גישה, העדיפו אנשיו לעוות את הממצאים ולמחוק כל ראיה למסקנות החוקרים על סיגנלים חדשים, לריצ’אלנג’ ולתופעות לוואי ארוכות טווח.
אבל זה לא הספיק להם אז הם החליטו בנוסף לעצור את המחקר כי אולי הם מאמינים שמה שלא נבדק לא קיים.
העצירה המדיקו-לגלית הזו חמורה במיוחד לנוכח העובדה שהחוקרים התריעו בפני אנשי המשרד שהם טרם הספיקו לנתח הרבה מהנתונים ובפרט 155 דיווחים על תופעות הלוואי החמורות ביותר, שחייבו אשפוז או פנייה למיון.
זהו שיעור מטריד במיוחד בשל העובדה שמדובר בתקופה שבה נתנו מעט חיסונים והמערכת אספה נתונים מכ-15 אחוז מהאוכלוסייה.
המשמעות:
משרד הבריאות מונע את ניתוחם של המקרים החמורים ביותר! הוא לא דיווח עליהם לציבור ואף לא לאנשים שנפגעו!תשאלו את עצמכם מדוע.
~
באירופה יש תמותה עודפת השנה, שגם הכי קובדתיים לא מצליחים לקשר אותה לקוביד, אבל אף אחד לא מעז לקשר איתה לדבר אחר.
אני נדהם מזה שאין דיון פתוח ורציני בלי להסתיר נתונים ובלי הכפשות משני הצדדים.
Breaking news
מדיניות ההסתרה של משרד הבריאות חטפה מכה בבית המשפט המחוזי בירושלים.
תודה לכם תומכי מחצ. התמיכה הכספית שלכם היא קריטית להמשך המאבק של כולנו. אנחנו צריכים את התמיכה החודשית של כל אחד מכם!
בהובלתם של דויד שולדמן ועורך הדין אורי שאבי, ובתמיכה כספית ומקצועית של מחצ, משרד הבריאות הובס בבית המשפט המחוזי בירושלים.
בית המשפט חייב את משרד הבריאות לחשוף סוף סוף את נתוני התמותה הכוללת לפי סטאטוס חיסוני ובחתך גילאים. זהו מידע קריטי להבנת יעילות ובטיחות החיסון שמשרד הבריאות התעקש למנוע מהציבור.
עצוב וחמור שבמקום לנתח את נתוני התמותה העודפת שקיימת בישראל, משרד הבריאות נאבק בבית המשפט להסתיר נתונים מהציבור. לשמחתינו בית המשפט הציב תמרור עצור בפני ההתנהגות של משרד הבריאות!
אבל האמת, במוקדם או במאוחר, תצא לאור.
אז באיטליה מתחילים לדבר על בום (מילה דרמטית שלהם שמתארת פיצוץ/עלייה אנומליות במספרים) של דום לב ושבץ גם בין הצעירים. הם כמובן מאשימים את… חילוף העונות. כי כמובן זה לא קורה 4 פעמים בשנה, כל שנה.
870 דום לב ב7 חודשים. מעניין מה הסיבה.
לונג קוביד? אני באמת רוצה לקרוא דו"ח מפורט על כמה מהם חוסנו, כמה מנות ומתי. וכמה קיבלו קוביד ומתי.
אני לא מוצא את המידע הזה בשום מקום.
בוויצ’נזה מדברים על המון אשפוזים בגלל דום לב ושבץ מוחי ומיד מאשימים את חילוף העונות!! מדהים באמת.
כמובן, יכול להיות שאין שום קשר בין דום לב (Myiocadial Infarction) לחיסון שגורם למיוקרדיטס (Myiocadial inflammation) בלבבות צעירים ובריאים ומטייל חופשי בחלב האם, אבל אני רוצה נתונים, עד אז יש להתייחס לחיסון בזהירות.
אז האם יש מוות מיותר בגלל הבום הזה? האם זה אחראי על התמותה העודפת שיש לנו באירופה עכשיו?
כמה קל היה לכולם להאשים את הקוביד בכל דבר אבל פתאום יש שקט מוחלט?
אולי אין אנשי ליטאה שמכתיבים להם מה לכתוב ואולי פייזר לא באמת מכתיבה לממשלות מה לספר לנתינים אבל מה לדעתכם הסיבה שהם כותבים את הדברים האלה שהם בבירור שטויות מוחלטות?? כולם טיפשים באותה הצורה? כולם עשו קורסים אצל יקיר הפורום שלנו?
אני לא רופא ולא מומחה, בשנתיים האחרונות אף אחד מהאנשים שאני אישית מכיר לא נפטר מקורונה, מצד שני, שני צעירים בגילאי ה 30 שאני מכיר אישית מתו מדום לב, היו מחוסנים, ו 3 נשים שאני מכיר אישית חלו במחלה אוטואימונית , טרשת נפוצה, פברומיאלגה ופסוריאזיס, כולן היו מחוסנות.
האם יש קשר ? אני לא יודע, אבל המקריות הזאת היא בהסתברות מאוד נמוכה.
גם אני לא רופא ולא מומחה. בשנתיים האחרונות אף אחד שאני מכיר לא נפטר מקורונה ומדום לב ואף אחד שאני מכיר לא חלה בטרשת נפוצה, פיברומיאלגה ( אם יש בכלל דבר כזה) ופסוריאזיס. איזו מקריות בדיוק יוצאת דופן?
אין.
חמודים אתם
לא מאחל לאף אחד מכם פיברומיאלגיה למרות שאין מחלה כזאת.
שמאז שאני זוכר את עצמי 3 אנשים שאני מכיר אישית מתו מדום לב בגיל צעיר, 2 מהם בשנתיים האחרונות.
4 אנשים שאני מכיר חלו במחלה אוטואימונית, 3 מהם מיד עם קבלת החיסון.
זה המקריות היוצאת דופן.