אני חושב שאתם מגזימים. חיסון נגד שפעת באוכלסיות סיכון זה חשוב והכרחי. אני מבין את הספקנות וזה בלשון המעטה, אבל עדיין אם אתם שיכים לאוכלסית סיכון והחורף מגיע אני מציע לכם להתחסן.
אבל נוצרה לנו בעיה וזו בעיה מובנת.
איך נדע מי אוכלוסיה בסיכון? איך נדע אם אנחנו או מי מקרובינו שייכים לאוכלוסיה הזו?
עד כה “חשבנו” שמערכת הבריאות שמה פרמטרים אובייקטיביים כשהיא באה להגדיר אוכלוסיה בסיכון ושבתוך הפרמטרים האובייקטיביים האלה היא גם שיקללה סכנות שנובעות מטיפול \ חיסון ותופעות לוואי אפשריות שלו.
בפועל, אז כמו היום המערכת הרפואית הייתה ונשארה משווקת ישירה של תעשיית התרופות שהיא גם המממנת העיקרית של עולם הרפואה. יש פה ניגוד אינטרסים חמור ועכשיו כולם רואים את ניגוד האינטרסים וקצת חוששים מלקבל עצה בהקשר הזה.
וחבל.
מערכת הבריאות ותעשיית התרופות קידמו את הרפואה מאוד במאה השנים האחרונות. אין לי ספק שבמצבים מסויימים אני אפנה לרפואה המודרנית כמו שעשיתי עד עכשיו כשהגעתי למצבים כאלו וכמו שאמשיך לעשות בעתיד. אין פה שאלה בכלל שרופאים הם אנשים טובים עם רצון לעזור ולשפר את איכות החיים והבריאות של האוכלוסיה.
למעשה, רופאים הם חלק לא מבוטל מקורבנות ההונאה של הקורונה. הם אולי יותר קורבנות אפילו מהאזרח הממוצע. בעיקר כי אלו מבינהם שלא איבדו את השכל עם תחילת המגיפה הבינו מהר מאוד שכדאי להם לסתום את הפה, או לחילופין להתכונן למלחמה במקרה שהם רוצים להמשיך ולהציג קול שפוי מבוסס אמת רפואית. לא ניתנה להם אפשרות שלישית של להיות הוגנים כלפי המטופלים שלהם וכלפי האוכלוסיה ולהביע את דעתם הרפואית באופן ישר.
אל תשכח שהיו רופאים שאיבדו את הרישיון שלהם כי העזו לצאת נגד האג’נדה המוכתבת של משרדי הבריאות ולומר שהאמת הרפואית מראה שהמלך עירום. הם גם חטפו השפלות וזילזול ממשרדי הבריאות ומגורמי התשקורת למניהם. הליך שהביא לנידוי שלהם ממטופלים שפתאום גילו באמצעות גורמים כבדי משקל שהרופא שלהם הוא שרלטן ומכחיש קורונה
אנחנו בצרה. כבר אין לנו למי להאמין ועל מי לסמוך כשזה לא משהו אקוטי שיכול להרוג אותנו בתוך רגע. הייתי אומר לך שכל אחד צריך להפעיל שיקול דעת עבור עצמו, אבל לרוב האוכלוסיה אין לא את הכלים ולא את האינטיליגנציה המספקת בשביל לשחק ברופאים וחולים ובנדמה לי. כשאתה שולח אנשים באוכלוסיית סיכון להתחסן כנגד שפעת אתה צריך לשאול את עצמך את השאלה הנוקבת הבאה: האם אתה יודע באמת ובתמים מיהי אוכלוסיית הסיכון?
המצב החדש מצער, אבל זה רק עוד שלב באבולוציה של החברה האנושית. אולי זה לטובה כי אולי נתפקח מאשליית הבריאות מבוססת התרופות ונעבור לבריאות מבוססת סגנון חיים - כמו למשל זו שרביע תיאר בהודעה שלו.
תגובה מעולה x10. פשוט איבדנו אמון. התחושה היא ששיחקו בנו ועדיין משחקים. זה מצב עגום אבל קשה מאוד לסמוך על הגורמים הרפואיים. מסכים שעדיין אפנה לרפואה מודרנית, אבל כל עוד אני יכול להמנע ולדאוג לעצמי בכוחות עצמי אעשה זאת.
נ.ב, אני מתחבר לאורח החיים של רביע. ללכת יחף בשדות נשמע זורם
אבל ככה עובדים חיסונים עם נגיף מוחלש/מומת. גורמים לך לחלות בצורה מבוקרת, וחוסכים לך מחלה קשה יותר.
מצד אחד מתנגדים לחיסוני mRNA, מצד שני מתנגדים לחיסונים הישנים. אז מה נשאר?
למרות שסייגת את זה, אני חושב ששווה לסייג בצורה יותר נחרצת חלק מהדברים שנאמרים פה. לפני המצאת החיסונים תוחלת החיים הייתה פחות מחצי מזאת של העולם המודרני.
האם יש סיבה להתחסן ספציפית לשפעת? או קורונה? תלוי גיל ומצב רפואי.
יצא לי להתחסן כמה פעמים לשפעת בחיי. רנדומלית אחת לכמה שנים. לא הרגשתי 100% אחרי החיסון באף אחת מהפעמים, אבל זה היה הרבה יותר טוב מהפעמים שבהן 3-4 ימים הייתי מרותק למיטה בלי כוח אפילו לקום להשתין, כשחטפתי שפעת חזקה. גם זה קרה לי כמה פעמים.
אני חושב שאתם מייחסים פה חשיבות גדולה מדי לכל מיני תופעות לוואי. ביום שבאמת ירצו להרוג אותנו, יש להם דרכים הרבה יותר יצירתיות. הסינים מהנדים שם בהוואן דברים הרבה יותר גרועים מקורונה.
חחח מאיפה להתחיל
חחחח אני מצטער על הספאם אבל וואו ענק
קדימה, שוט.
מקווה שליאור לא קרא את זה מחוץ לגן. אנשים יחשבו שהוא מוזר.
זר לא יבין את זה.
פייזר ידעו ממשל ידע מי לא ידע ? זה כל המטומטמים (כולל אני) שהקשבנו להם.
https://twitter.com/benshapiro/status/1585023396261560320
אם זה לא משכנע אותכם אז אני לא יודע כבר מה יכול לשכנע אותכם. השתמשו בקורונה בשביל לסגור אותנו בבתים. מי שלא מבין את זה גם עכשיו לא יבין את זה לעולם.
ומה בדיוק היה האינטרס שלהם לסגור אותך בבתים? מי שותף בדיוק לקונפירציה חובקת המליארדים הזו?
עד כמה שאני זוכר בזמנו היה די ברור שהחיסון תורם מאוד להימנעות ממחלה קשה והרבה פחות להפצת המחלה. זה היה נכון בערך החלט מהוריאנט המרכזי השני או השלישי ואף אחד לא ניסה להסתיר את זה.
בקיצור, סתם קשקשת.
דוד אם זה היה נכון לא היו מפעילים כל כך הרבה מנועי לחץ על אנשים להתחסן… בטח לא על כאלה שאינם בקבוצת סיכון. הטיעון היה: תתחסן כדי להגן על ההורים/סבים שלך.
דויד זה לא יעזור גם אם תקרא לי 1000 פעמים קונספיטור ומקושקש ותנסה לחשוב בביטחון מזויף שזה יהפוך את העמדה שלך לנכונה. זה לא.
מהרגע שהחיסון יצא , הטענה היתה שבשביל לחסל את המחלה צריך לעשות תו ירוק מה שגרר בין היתר פיטורים של עובדים והקמת מתחמי אפרטייד שהם יש הפרדה בין מחוסנים ללא מחוסנים. למה?לא כי הם לא טענו שחיסון מונע החמרה של המחלה. הסיבה המרכזית היתה שהם טענו שחיסון קודם כל מונע הדבקה. עכשיו הם בעצמם (לא אני או מכחישי קורונה) מודים בעדות מול הפרלמנט הבריטי שהם בכלל לא בדקו את זה וזה לא היה מטרת החיסון (למנוע הדבקה) מי שאישר את התו הירוק ידע את זה ושיקר לכולנו.
לא יודע , אבל אני בתור מחוסן ואחד שהקשיב וקיים את כל הנהלים מרגיש מזה מטומטם עכשיו.
דרך אגב הבדיקה שלי אם אני צודק זה לראות את התקשורת המיינסטרים מדווחת על זה. הרי בלי קשר אם זה נכון או לא , זה מידע ציבורי חשוב שצריך לנהל עליו דיון ציבורי וזכות הציבור לדעת מזה. למה יש שתיקה של צרצרים?
כולנו יודעים למה.
המנועי לחץ על אנשים להתחסן היו בתחילת הדרך, כאשר לפי כ-ל המחקרים שבוצעו החיסון אכן צמצם הדבקה. ציוץ לא ברור בטוויטר של איזה מישהו שאין לי מושג מי זה לא יגרום לי לחשוב אחרת. לאחר כמה וריאנטים החיסון כבר הפך לתרום בעיקר למניעת מחלה קשה וזה אכן מה שתוקשר.
אני לא אתפלא אגב אם הציטוט המדובר מהטוויטר בכלל מוצא מהקשרו (למשל שזה נאמר על ורסיה יותר מאוחרת בשלב שזה כבר ברור שאין מניעת הדבקה). ובכל אופן, כדי לטעון לקונספירציה זה לא מספיק ולא משכנע. אתה צריך להביא מוטיבציה הגיונית ולהסביר איך זה ייתכן שכל-כך הרבה גופים שיקרו ולמה. צריך להיות עיוור רציני כדי לחשוב שזה באמת קונסיפרציה, מצטער.
אני הבאתי למעלה את העדות שלה. זה שאתה מתעלם מזה לא יהפוך את זה לקישקוש והוצא מהקשרו.
רק בשבילך:
https://twitter.com/i/status/1580263909440856066
עכשיו בגלל שזה טאקר טקרלסון ויש כאלו שיעשו פה אד הומינם אז בשביל להימנע מזה תעבור ל1:16 בציוץ
רביע הביא את אותו ציוץ לפני שבועיים בערך… מה קרה התעוררת פתאום?
זה שאני מתעלם מזה לא, זה שהרבה יותר הגיוני שזה קשקוש או הוצא מהקשרו מאשר שכל העולם שיקר בלי שום מוטיבציה נראית לעין - כן.
כמות האנשים שהיו צריכים לשקר כדי שהקונספירציה שאתה טוען לה תהיה נכונה היא אסטרונומית, ככל הנראה באזור העשרות אלפים אם לא מאות אלפים. וזה עוד בלי שום סיבה… המציאות לא עובדת ככה, מצטער.
אני הבאתי לו את זה. זה רק מראה לך את האינטרסים . למה לא מדברים על זה? הרי אם זה היה הפוך והיה היתה מביאה משהו שמחזק את העמדה שלה כל הנדבים איילים שלנו לא היו מפסיקים לקשקש על זה.
The great reset is real.
WEF