דעתי האישית הסיבה זה בעיקר כדי לא לצאת הפראייר שהתחסן סתם וסיכן את עצמו בסיכוי מוגבר לדלקת בשריר הלב.
- שנאת סיכון, גם בהקשרי הדבקה (יודע שזה ידליק כמה אנשים פה, אבל חוכמה בדיעבד היא חוכמה בדיעבד).
- מניעה של מחלה קשה שלא הסתיימה במוות.
- הסיכון מהחיסון, גם אם קיים, נראה קטן באותה המידה אם לא יותר.
אני לפחות לא חששתי למות מקוביד באף שלב, אולי ממש בהתחלה כשהערפל היה רב.
@titi_camara הרבה חודשים לא התכסחנו וזה היה דווקא נחמד. חבל שנתחיל עכשיו על בסיס זה שאתה עונה בשמי על שאלות. פעם הבאה אני אסתדר לבד.
- שמע אני מבין אותך אבל שים לב כמה זה מעוות לטעון שזו חוכמה בדיעבד לטעון שהחיסון לא מונע הדבקה. כי העולם ממש הפוך בטענה מסוג זה…
מפתחים חיסון → בודקים את השפעתו → אומרים שהחיסון הוכח כיעיל למניעת הדבקה → מחוסנים נדבקים → אומרים שהחיסון לא מונע הדבקה
אז רגע… מישהו שיקר או רימה. אני לא מאמין בקונספירציות. אבל אם מישהו לא בדק וטען שבדק או חמור מכך בדק ושיקר אז מאוד מסוכן להקשיב לו.
-
אני מפחד לשאול אם יש לכך נתונים… האם הנתונים הם של מפתחי החיסון או של מחקרים עצמאייים?
-
הסיכון מהחיסון הוא לא ידוע בשלב בו התחסנת.
אני כמוך לא מפחד לא מקוביד ולא מהחיסון. מה שמפחיד אותי זה שנחיה בעולם שלוקח מקדם ביטחון מוגזם.
בדיעבד או לא בדיעבד ההיסטריה ההמונית שפקדה את העולם הייתה מוגזמת מאוד ולא מרגיש לי שהופקו לקחים. להפך.
ברור, כמו כל בן אדם הגון. אבל לצערי האנשים עם כוח החליטו על דרכון ירוק בזוי וחובת חיסונים/מסיכות לכולם שכבר בזמן אמת היה ברור שהם לא יעילים כפי שהם טוענים, למרות שלא היו מתים מתחת לגיל 50.
וזו בדיוק הטענה שלי, איך אפשר לעבור לסדר היום, בכל העולם, אחרי פשיזם מטורף כזה כאילו כלום לא קרה?
התקשורת הבזויה התגייסה לתמוך בנרטיב כאילו היינו מינימום באיראן. וזה כמובן קרה בכל המערב. מישהו מהם משלם על כל השקרים האלה?
כמה אנשים פה טענו שנקודת המבט שלי היא אנקדוטאלית, אבל עברתי בשנתיים האלה יותר מ 10,000 נדבקי קורונה, בלי אף מת מתחת לגיל 60, עם או בלי מחלות רקע. לפי ההיסטריה העולמית הייתי חייב לראות כמה מתים מתוך המספר הלא קטן של נדבקים… והיינו אחראים על אוכלוסייה לא קטנה של 120 אלף איש.
בגלל זה תמיד שאלתי, למה בכלל מנסים לחסן את כולם?? זו לא רפואה, זה לא עובד כך. one size fit all לא מתאים למצב הזה.
אז היה להם כל הידע הזה ולמרות זאת המשיכו לדחוף לחובת חיסון לכלום, מסכות חסרות תועלת, היסטריה כללית. ועכשיו מתברר שהכל היה שקר אחד גדול.
ומה יקרה עכשיו? הפושעים מהWHO רוצים סוג של ממשלה עולמית ושליטה על תגובות המדינות ה"מגפה" הבאה.
אין הסקת מסקנות, אין לקיחת אחריות אבל יש יותר כוח ויותר שליטה. למישהו יש ספק שאם הן מקבלים את הכוח הזה, תוך שנתיים שלוש תהיה לנו עוד “מגפה”?
עריכה: איזה תמים אני, הנה הם כבר עובדים על זה. רק תנו להם את הכוח והכל יהיה בסדר ב"מגפה" הקרובה.
רק תראו איך הוא מדבר על ה"הרס של הקורונה" בלי להזכיר שהסיבה הראשית זו התגובה ההיסטרית והמשוגעת של ראשי המדינות והסגרים שלהם ולא הווירוס עצמו שכמובן הרג המון אנשים מתחת לגיל 50 במיוחד במקומות בלי חיסונים.
משרד הבריאות פלט המון שטויות בשנים האלה, אבל כשכתבתי 5 שנים הכוונה הייתה שהמיוקרדיטס יכולה לגרום לנזק שלא רואים מיד, אלא בעוד כמה שנים. אז לשאול כמה מתו ממנה מיד זו לא השאלה המדויקת, אלא מה יהיה הנזק עוד כמה שנים.
למשל באנגליה עכשיו ה British Heart Foundation אומרים שיש עלייה רצינית (50% בעשור האחרון) בAtrial Fibrillation וזה כמובן יכול להיגרם ממיוקרדיטיס.
מה הסיבה לעלייה הזו? האם העלייה הייתה באותו הקצב בכל העשור האחרון או רק בשנתיים שלוש האחרונות? מקווה שיחקרו את זה באמת ונבין את הסיבות.
@titi_camara אז כנראה צדקת בקשר לMultiple sclerosis והחיסון הטוב בהיסטוריה.
אני מחכה להודאה רשמית מהWHO :
Covid-19 vaccination can induce multiple sclerosis via cross-reactive CD4+ T cells recognizing SARS-CoV-2 spike protein and myelin peptides
לצערי הרב יש לציין, חייה של בחורה צעירה נהרסו לגמרי, המצב שלה רק הולך ומתדרדר
הסיכוי שלה למות מקורונה לפי הנתונים שפורסמו כאן היה אפס אחד גדול לא שלא ידענו אז שזה המצב, אבל מי שכתב את זה אז קראו לו בכל שם גנאי אפשרי.
אתם יודעים מה מצחיק או עצוב, ששרת החינוך לשעבר ביטון יצאה היחידה מבעלי הכח שדיברה אמת וגם נענשה על זה…
ניסתה להרחיק אותם מהילדים… מגיע לה סליחה והרבה כבוד על זה.
חבל שאתה לא מביא את התגובה המלאה וזה של עורך דין שאבי בתור אחד שעתר לבית המשפט והביא לפירסום הזה.
מה שמשרד הבריאות עושה זה מצד אחד לבית משפט בישראל הוא לא יכול ( או חושב שהוא לא יכול) לשקר אז הוא באותיות קטנות אומר את האמת. אבל בטויטר ובגלל שהתקשורת לא שואלת אותו שאלות אז הוא יכול לשקר.
גילוי נאות עו"ד שאבי היה עורך דין שלי בזמנו שתבעתי את מקום העבודה הקודם שלי. עורך דין מקצועי ואמין.
https://twitter.com/ori_shabi/status/1663204024152203266
באמת שנמאס לי מזה שהם לא מסוגלים להגיד את האמת ועוד מעיזים להגיד פייק ניוז.
במשך שנתיים טענו שיש לי אח. אני טענתי שאין לי אח. משרד הבריאות פרסם שאין לו רישום שיש לי אח אבל זה לא מוכיח שאין לי אח. כי לך תוכיח שאין לך אח…
גיא זהר יוצא פה דביל תאכלס.
מסובב את זה בהמון מילים ועיקולים, לצאת מידי חובה שהוא התייחס לפיל שבחדר
״סמכו עליי שהם כולם טועים שהם מתייחסים לנתונים של משרד הבריאות כי לפי הנתונים שאין להם אז כן יש מתים ללא מחלות רקע מתחת לגיל 50״
תוכנית אובייקטיבית בכאילו
נניח שגיא זוהר מדבר אמת ולא סתם משקר במצח נחושה בפריימטיים בטלוויזיה, אז למה באותה נשימה הוא לא שואל שאם כל מה שהיה למשרד הבריאות זה מידע חלקי מאוד ולא עשו מספיק מחקר בנושא כפי שהוא טוען למה הייתה המלצה גורפת לחסן את כולם כולל פעוטות ?
הרי מה שהוא טוען פה שאנחנו נתלים על מידע חלקי ולא מלא, אז זה לא בדיוק מה שמשרד הבריאות עשו ? לנו אסור ולהם מותר ?
משרד ה"בריאות" שלנו הוא בושה וחרפה. שנתיים הרסו לאנשים את החיים למרות שאין להם נתונים בכלל…
זה נכון כמובן, אבל זה כנראה לא משהו ייחודי למשרד הבריאות שלנו. היה אותו דבר באיטליה אם לא יותר גרוע. היסטריה מוחלטת בתקשורת בעידוד משרד הבריאות אבל דברים שונים לחלוטין בשטח. כנראה שהיה משהו מלמעלה.
ליאור עדיין טוען שזו סתם טיפשות, אני מאמין שהיה פה רוע אמיתי
אני מניח שזה אמיתי. מי זה הם? איזו הוראה זו הייתה? למה שיהיה אסור לדבר על הקורונה או החיסון וכולם מסכימים לזה כאילו היינו באיראן??
כמו שאמרתי בתקשורת הישראלית (זה כך גם במינסטרים בחול) יבלעו כל דבר שמשרד הבריאות יתן להם. גיא זהר מאכזב קשות. הוא לא כזה . לא יודע למה הוא נפל פה הוא יותר טוב מזה בד"כ.
משפט אחד לקראת החורף הקרוב בו הם ינסו להחזיר שוב את “הנגיף” מהקומה שהוא נמצא בה
“do not complay”
על זה היה צריך לצאת להפגנות על דמוקרטיה.
צריך למכור בוסטרים…
הוצאת את המסיכות מהבוידם? סוף העולם מגיע לפחות ליאו זכה במונדיאל.
זוכרים שבשיא הויכוח על הקוביד אמרתם שזה הצעד הראשון בדרך לרודנות עולמית, ואף ממשלה לא תשחרר את הסמכויות שלקחה לעצמה, וזו תחילת הדרך לרודנות בעולם המערבי? איפה זה?
אפשר להודות שהיו הרבה טעויות ופאניקה מוגזמת בקורונה. אני חושב שאני בעצמי טעיתי בדיון הזה המון. אפשר להודות גם שזו היתה פאניקה או שעדיין לא?