מאז שיונייטד פיטרו את טן האח מדובר בקבוצה אחרת לגמרי…
בהחלט. 6 גולים במחצית ולא את כולם כבשה ליברפול.
אם תהיה תחרות בפורום למשתמש הכי טוב אתה תהיה בטופ
רובן אמורים מונה באופן רשמי. נחזיק אצבעות.
מסכן, היה מחכה שנתיים היה מגיע לסיטי. במקום זה סיים את הקריירה בגיל 40.
טל אתה מורה, נגיד אחד התלמידים שלך יכשל במבחן אחד אתה תגיד לו “עזוב את חרא של בנאדם” תפרוש בשיא?
מה פתאום! אני אגיד לו “שמע, נשמה של אבא, עדיף תרד ל-3 יחל למה אתה טמבל. תמשיך להתרכז בכדורגל, אולי שם יצא ממך משהו”.
נראה לי הם מיואשים כבר.
גם טן האח היה טוב עד שבא ליונייטד.
גם מאמנים לפניו באו עם רקורד טוב.
אחרי קדנציה חביבה כמאמן זמני רוד ואן ניסטלרוי עוזב את יונייטד, יחד עם שאר הצוות של טן האח. אמורים הביא צוות משלו וכנראה לא צריך אותם במיוחד.
עידן אמורים נפתח רשמית.
פנינים של אמורים אחרי התצוגה מול ברייטון:
“אני לא הולך לשנות את הדרך בה אני רואה את המשחק. אני מאוד ברור בנוגע לזה. השחקנים הולכים לסבול והאוהדים הולכים לסבול. אני מצטער מאוד, יש לי דרך אחת לעשות דברים. אני אשחק בדרך בה אני משחק כי זה היה כל הרעיון. הייתי מאוד ברור עם האוהדים, ההנהלה וכולם. הם ידעו למה לצפות. להפסיד ארבעה משחקי בית מתוך חמישה זה לא מקובל בשום מועדון, על אחת כמה וכמה במנצ’סטר יונייטד”.
“אנחנו כנראה הקבוצה הגרועה ביותר בהיסטוריה של מנצ’סטר יונייטד”.
קשה לא לאהוב את הבחור. הוא הולך על שיטה אמיצה למדי - לא לשנות מערך בהתאם לשחקנים (העלובים) שברשותו כדי לגרד תוצאות, אלא להמשיך עם המערך שהוא מכיר וכך לנפות שחקנים שלא מתאימים לקראת העונה הבאה גם אם זה אומר להמשיך להפסיד העונה.
הוא לא יורד על ארבע כדי שראשפורד יבוא ויציל את החוד הבאמת אומלל, אלא ממשיך לשחק עם הוילנד הלא בשל וזירקזי הלא חלוץ כדי לשמור על סטנדרטים מקצועניים בחדר ההלבשה החולה שלנו (אני בעד ראשפורד אבל לא אובייקטיבי בעליל).
ומול התקשורת אין יותר ‘שבוע שעבר היינו טובים והראינו למה אנחנו מסוגלים אבל השבוע זה לא היה טוב מספיק אנחנו חייבים לתקן’. יש ‘אנחנו חרא וכנראה שנמשיך להיות חרא בקרוב. תחזיקו חזק’. יותר מהתוצאות והתבוסות של השנים האחרונות, נמאס לי לשמוע את השחקנים והמאמנים עם המנטרה של ‘not good enough’ אחרי כל הפסד. סוף סוף שומעים את האמת.
לא יודע אם לא השוואה קצת מאולצת, אבל הזכיר לי דברים שמיליי אמר כשנכנס לתפקיד:
“השורה התחתונה היא שאין אלטרנטיבה לצנע ושאין אלטרנטיבה לטיפול הלם”, אמר מיליי. “אנחנו יודעים שבטווח הקצר המצב יהיה גרוע יותר, אבל אז נראה את פירות המאמצים שלנו”.