מחזור 29 :: השפלת קלאסיקו בברנבאו בראשות דון קרלו

אנצ’לוטי דווקא העז אתמול הרבה מעבר למה שהוא רגיל. הוא הרי מאמן שמרן, בדרך כלל שמרן מידי (לדעתי מדובר בהרבה השפעה של בנו). הקבוצה אתמול לחצה עם שני שחקנים קדימה והחליפה המון מקומות בקישור. לגמרי לא הכדורגל שמאפיין אותנו, בטח לא במשחקים שבהם אנחנו מזריקים ליריב חומר הרדמה וגומרים אותו לאט אבל בטוח. השחקנים ניסו ואפילו ביצעו לא רע. הרעיון היה לתת לשניים שלוחצים קדימה, בעיקר קרוס ומודריץ’, לקבל את הכדור גבוהה כדי שלבארסה לא יהיה קל לחטוף לנו כדור ואז ברגע שויני ורודריגו מגיעים יהיו מספיק שחקנים למעלה. מקצועית היו עם זה כמה בעיות:

1. בלי חלוץ, נכתב על כך מספיק
  2. השיטה תורגלה די בפעם הראשונה במשחק כזה
  3. מיסמץ’ גדול מאד באגפים. ויני הוא בעל הבנת משחק הרבה פחות טובה משל רודריגו, שלוחץ הרבה יותר אפקטיבי ממנו. מצד שני, ברור שהוא מסוכן יותר בהתקפה. היה נכון לשים את רודריגו לעזור עם דמבלה ולהרחיק את ויני מאראוחו, שמצליח לתסכל אותו ולא בפעם הראשונה.
  4. חוסר התאמה כללית של השיטה להרכב. אם באים לשחק בשיטה מאד פיזית שמצריכה אינטנסיביות, אז להרכיב את קמאבינגה למשל. התייחסתי לזה בדיון אחר - יש לנו כיוון לקבוצה שלוחצת אבל עם נאצ’ו, קרבחאל, קרוס וגם מודריץ’ זה יהיה קשה מאד.
  5. כמו שטיטי ציין - מרגע שקו הלחץ נשבר זה היה קל מדי. הוא נשבר כי בוסקטס היה מצויין, פדרי טוב כרגיל ואז גם הרמה של דה יונג עולה בהתאם. אבל כזו שלישייה תצליח להניע כדור כמעט מול כל יריב. השאלה היא מה קורה מהרגע שקו אחד נשבר, איך מרוויחים את הכדור. לזה לא הייתה לנו תשובה והם מצאו את עצמם ביתרון מספרי יותר מדי פעמים

ולמרות כל זאת - קיבלנו שני גולים מנגיחה. אחד מהם מקרן. הקדימו את מיליטאו האתלט. עד הקרן הזו עוד איכשהו יכול היה להיות 1:1, אם ויני חד. כלומר - בהחלט מדובר פה בהתפרקות. שהיא מעבר לטקטיקה וזה מתסכל הרבה יותר

בוא נגיד ככה
בהיעדר שחקני התקפה נורמלים חייב לשחק כמגן.

ויש להוסיף שהוא נשבר קל מדי כי הוא היה קו ישר, כך שכדור אחד חותך אותו, זה היה הימור ממש לא נבון.
בלחץ אפקטיבי עם 3 חלוצים שלוחצים יש את 2 הקשרים שעומדים ברווחים שנוצרים בין החלוץ לקיצונים וחוסמים קווי מסירה, מין W כזה.

לא יודע מה אנצ’לוטי רצה לעשות אבל נכשל בגדול.

17-22 זה שש שנים אם להיות קטנוני, ובכל זאת, כשלא זכינו היינו די מבזים, סיימנו בפער אסטרונומי מהמוליכה והכי צורם - הכדורגל היה נורא ברוב המוחלט של הזמן.
כמובן שאנחנו אוהדים מפונקים ובלה בלה בלה, אבל גם באליפות האחרונה הכדורגל היה קשה לצפייה (ותודה לפגרת הקורונה שהפכה את העונה), וגם העונה כשריאל זוחלת לאליפות אין איזו תחושה מדהימה באוויר.
אני מניח שרוב האוהדים לא טיפשים ומרגישים בדיוק את מה שאני וכולנו מרגישים.

ומעבר לזה, יש תחושה של מקריות יותר מדי שנים בריאל. ניקח לדוגמה את ליברפול - היה שוער גרוע, היה ברור לכולם שצריך שוער- אז הביאו שוער מעולה והשתפרו. אצלנו הבעיות בעמדות המגן והקיצוני זעקו, השוער היה שוער מצוין, ופתאום הנחיתו פה את קורטואה (כשלפני זה היו להוטים על דה-חאה), בלי קשר למצב הקבוצה ולצרכים שלה. במבחן התוצאה קורטואה היה רכש טוב אבל שוב, תחושת המקריות והחוסר ביד מכוונת (אולי ג’נרל מנג’ר?) ממש זועקת, והאחריות למצב כולה על פלורנטינו. כעת ברור לכולנו שחייב להגיע מגן ימני ברמה בקיץ, אך האם מישהו משוכנע שפלורנטינו אכן יחתים אחד כזה? אצלי בראש התשובה היא “לא בטוח” וזה מתסכל ומעיד על בעיה רצינית בשיקולי הקבוצה.

ברור שיש בעיות, וברור שטענות כלפי פרז יהיו מוצדקות, רק כתבתי סיבה למה אין יותר מדי ביקורת כלפי הדון.

עזוב אותך, הוא לא בלם ולא יהיה בלם לעולם, אין לו מיקום, נוכחות במשחק גובה וגם שיקול הדעת שלו מתי לצאת לתקל ומתי לעכב הוא מתחת לכל ביקורת.

לגבי אנצ’לוטי - זה קצת משעשע. בהתחלה הוא פשוט אמר לשחקנים לצאת להנות, מרגע שהאינרציה ירדה והתחלנו להראות פח אז פתאום הגיעו כל מיני ראיונות שבהם הוא טען ששכחנו איך ללחוץ וכל הבולשיט הזה, אז מה עושים? אומרים לשחקנים שצריך ללחוץ גבוה כמובן, מה זה משנה אם חומר השחקנים לא מתאים לזה?

אין שום שיטה אחרת לשחק עם הסגל הזה מלבד השיטה של זידאן. אנחנו לא יכולים לבצע לחץ כשיטה נגד אף קבוצה כשיש לנו בהרכב שחקן וחצי שיודעים לחטוף כדור, כשחסרה לנו מהירות ואתלטיות וכשחוליית ההתקפה לא יכולה לעזור לקישור להניע כדור פרט לקרים. זה לא יעבוד ולא יעזור כמה תגיד לשחקנים ללחוץ. זה מביך.

גם תן לפפ את צאבי ואינייסטה של לפני שהגיע והם לא קבוצה כזו טובה. פה נמדד המאמן, בזה שתחתיו ויניסיוס הוא לא אותו שחקן.
הרי בואו מה ההבדל? הוא קיבל ביטחון. הטכניקה עדיין נוראית אבל עם ביטחון ורוגע זה עובד טוב יותר ופה ההבדל בין שחקן של 4 שערים לשחקן של 20 שערים. הדריבל הרי היה זהה שנה שעברה, וגם השנה הוא לא מוסר או בועט טוב.

אני יודע שהרבה פה מעדיפים מאמן אפור שאיתו לא הצלחנו לכבוש שערים.
אבל אני אישית מעדיף כדורגל התקפי וקבוצה טובה יותר. גם אם זה אומר שלפעמים נפסיד לברסה.
בסוף אנצ׳לוטי העמיד קבוצה טובה פי כמה מזידאן ואנחנו מראים זאת משחק אחרי משחק. גם בנקודות וגם בהפרש השערים.

גם בואו, זידאן בקושי ניצח את ברסה של קומאן, אתם כל כך בטוחים שהוא היה מנצח את ברסה הנוכחית? כנראה שזה לא היה נגמר ב4-0 אבל זו קבוצה אחרת לגמרי מהמפורקת
ההיא שהוא בקושי ניצח בזכות החמצות רעות שלהם.

חצי מעבודת המאמן היא מנטלית.
אנצ׳לוטי לא מאמן טוב ומעולם לא טענתי שכן. יצאתי נגד הביקורצ כלפיו ביחס לזידאן. זידאן לא עדיף עליו בשום מורה שהיא. מאמן מקובע לא פחות שמשחק כל כך הגנתי שלא הצלחתי לצפות בקבוצה.

רק לפני שבוע החמיאו לו פה בטירוף.
לכל בלם יש משחקי נפל. גם ראמוס לפעמים נראה כמו איזה ילד מסכן. הוא גם היה מסיים משחק כזה עם אדום. משחקים רעים קורים מידי פעם ולא הייתי ממהר לשפוט עונה שלמה על סמך המשחק של אתמול, שעל פיו גם מיליטאו לא בלם. שעל פיו מלבד קורטואה אף שחקן לא לרמה של ריאל.

רק שאני לא שופט את אלאבה לפי המשחק אתמול. מנהיג גדול, שחקן עם גישה שאני מאוד אוהב, אבל בלם הוא לא.

אני חושב שזה ‘נושא משני’ ביחס לאתמול אבל אם בהרכב שלנו עולים רודריגו (לא כי הוא שחקן גדול התקפית, אלא כי אסנסיו גם מייאש אבל הברזילאי מהיר), ויניסיוס בצד שמאל כמובן, קישור של פדה וקמאבינגה, מנדי ולוקאס - גם כן אי אפשר ללחוץ? אני הייתי עיוור לגבי קרלו בפרק א’ ורק בדיעבד הבנתי, הסתנוורתי מהדסימה ומבאיירן ומניצחונות מעולים והרבה גולים - עד כמה זה חמור שהוא לא זכה באליפות.

מצטרף למה שנאמר כאן על השוואה לזידאן וסליחה שאני מעלה אותה לא פעם. ויניסיוס של השנה שווה עוד ניצחון בליגה בעונה שעברה וזה היה מספיק לאליפות על אף שיפוט בעייתי לא מעט זמן ומקרים גבוליים שתמיד הלכו לרעתנו וסגל מתפרק.

לא אמרו שאנצ’לוטי יכול להחזיר שחקנים מהקבר? אז בייל לא בריא אף פעם ויוביץ’ גרוע, אבל הזאר כן בריא והוא מקצוען אז מה העניין?

אלאבה אתמול הציג את המשחק הכי גרוע שלו, אני מסכים שהיו לי ספקות מסוימים. נגד פ.ס.ז’ הוא היה אדיר, הוא לרוב קר רוח בזמן שמיליטאו עושה הרבה בלאגן בידיוק כמו פפה. בכל מקרה תמיד יש לי את התקווה שאלאבה יעבור שמאלה.

אתה טוען פה טענה מאוד כללית, מה דעתך על להביא ציטוטים שמגבים את דברייך במקום לתקוף אנשי קש?
אף אחד לא רצה פה את אנצ’לוטי וידענו טוב מאוד שהוא מאמן עבר כבר מזמן.
אם לזידאן את היה את ויני באותה יכולת כמו העונה בעונות קודמות, אז היינו חוגגים אליפות שנייה ברציפות עונה שעברה ושלישית עונה קודמת.

בנוסף על כך, היה לנו שנה שעברה בהגנה את וראן וראמוס. וראן כבר מזמן ירד ברמה וראמוס?נדרש להוסיף מילים?
כן, מילאטו שיחק עונה קודמת אבל העונה הוא ברמה אחרת.

הבנו שאתה הייטר של זידאן, הכל טוב.

מסכים לגמרי, זה בדיוק מה שטענתי כאן כמה פעמים בעבר.

אנצ’לוטי טועה המון ולא מנהל נכון את הסגל שיש לו אבל מי הביא אותו אחרי הקדנציות בנאפולי ואברטון והאם המינוי היה מקצועי נטו או מחשבה של מינוי נוח שלא יבקש רכש?

יש לפלורנטינו המון פלוסים חיוביים- הוא איש עסקים חריף מאד שמסוגל להרים פרוייקט אדיר של הברנבאו והוא פחות או יותר היחיד שיכול להיכנס ראש בראש עם אופ"א בשביל האינטרסים של הקבוצה שלו.
אבל ריאל מדריד היא לא אפל או גוגל, אנחנו קודם כל קבוצת כדורגל, לא חברת היי טק שמציגה דו"ח רבעוני כל 3 חודשים.
כסף הוא בהחלט חשוב אבל הוא אמצעי בדרך להעמדת קבוצה תחרותית וטובה, לא ההפך.

היה לנו הכל, באמת שהיה לנו הכל.
אוסף מדהים של שחקנים צעירים שרק חיכו להתפוצץ.
והנה כמה שנים אחרי וכל אחד מהם מככב במקום אחר, כל אחד מסיבה אחרת אבל התוצאה היא אותה תוצאה- קובאצ’יץ שחקן הרכב באלופת אירופה, אודאגור הוא הסיבה המרכזית לזה שארסנל תחזור ככל הנראה לליגת האלופות, יורנטה לקח לנו אליפות על הראש עם אתלטיקו, תיאו דוהר לאליפות עם מילאן וחכימי הוא פחות או יותר נקודת האור היחידה בפאריס יחד עם אמבפה.

עם מי נשארנו? עם סבאיוס, אודריוסולה וחזוס וייחו, ככה זה- אלה שהושאלו בהצלחה והוכיחו את עצמם נמכרו ואלה שלא היה להם ביקוש מאיישים לנו את הסגל היום, הכל הפוך.
וככה, בשנת 2022 אנחנו מוצאים את עצמנו עם אותה חוליית קישור ותלויים טוטלית בקארים בנזמה.

ככה לא נראה פרוייקט רציני וככה לא מנהלים קבוצה לשנים קדימה.
כרגע אמבפה אחד כבר לא יעזור, חייבים לפתוח את הכיס בקיץ ולהביא מאמן רציני אם לא רוצים לחוות עוד ערבים כמו שהיו לנו אתמול.

מת שיזוז שמאלה, אבל הוא בלם לא רע לדעתי.

אני חושב שזה עניין של בגרות גם. הוא מבוגר בשנה (ואלה שנים קריטיות, זה לא ההבדל בין גיל 36 ל37) + התאמן על הסיומת כל הקיץ.

מי מהם פרט לחכימי היה יכול להיות בהרכב הפותח אצלנו?

אנצלוטי לא אשם, אשם מי שהביא אותו ועוד יותר אשמים הסיבות שדווקא הוא נבחר.
דעתי על אנצלוטי לא השתנתה עכשיו, הוא תמיד היה בעיניי מאמן אוברייטד שקיבל 3 סגלים היסטורים (כן היסטורים, לא הגזמה, תסתכלו על השמות של יובנטוס סוף המאה של מילאן תחילת האלפיים וריאל הקדנציה הראשונה) והשיג איתם במקרה הטוב את המינימום ההכרחי.
אני פחות חושב שכדאי להתחשב בו ובמשחק הזה ספציפית, הרי בפועל אם תסתכלו על כל הקבוצות הגדולות ששיחקנו מולם העונה, באף משחק לא שיחקנו כמו קבוצה פייבוריטית אלא הסתגרנו והצלחנו לעקוץ מהצד השני. פשוט במשחקים האחרונים עם פסז וברצלונה הקבוצה היריבה לא פחדה ליזום.
פרז, שעוד פעם אני אומר בפה מלא, המנהל הספורטיבי הכי גדול בעולם הספורט במאה ה-21 הוא מגלומן שלא ייתן לאף אחד לקחת לו את המנדט בבחירת שחקנים (זידאן ומוריניו היחידים שהוא בכלל התחשב בהם).
ברגע שמנהל כל יכול מחליט להביא אחד כמו אנצלוטי אחרי עונות נפל רצופות זה אומר הכול על מה שהוא חושב על מעמד המאמן אצלו.
בכל מקרה, אף מאמן רציני כמו טוכל לדוגמא לא יבוא לעבוד תחתיו (אתם באמת רואים מישהו שיכול להגיד לפרז שיירד מהאלנד לדוגמא ויביא לו במקום מגן ימני?).
לסיום, המאמן הבא של ריאל כבר נקבע מזמן (ראול) השאלה היחידה היא מתי.

באופן כללי? כולם היו יותר משחקני סגל לגיטימיים.
תיאו טוב מכל מה שיש לנו להציע, קובא כבר היה במצב ששיחק אצלנו לא מעט והיה נהדר ואם זה טוב לאלופת אירופה שפסחה עלינו בקלילות כנראה שזה בסדר גם לנו במצבנו.
גם אודאגור ויורנטה בצורה זו או אחרת יכולים בכיף להיות פה שחקנים של 30 משחקים בשנה בשקט.

לא יודע איך אפשר לרדת על פרז, הוא הצליח לנווט את הקבוצה בתקופה לא פשוטה להצלחה יחסית וזה תוך כדי משבר כלכלי שכמעט גרם ליריבות לפשוט רגל, עזיבת השחקן הגדול בהיסטוריה שלנו את המועדון, ופרוייקט עתיר תקציב של שדרוג האיצטדיון. ולצד כל זה בשנים האחרונות זכינו יחסית בלא מעט תארים למרות אי חיזוק הסגל. המצב הכלכלי הזה גם יאפשר לנו כנראה בקיץ הקרוב להתפרע (יחסית).

אין מה לעשות, נגמר עידן הגלאקטיקוס ובעולם כדורגל שבו הקבוצות הגדולות בעולם מנוהלות על ידי מדינות עם תקציב אינסופי ריאל מדריד לא תוכל להמשיך להיות ריאל מדריד. האמת היא שזה שאנחנו מאוד קרובים לכך זה בזכות פלורנטינו, ועל כך צריך רק להריע לו. גם אם ההחלטה להביא את אנצ’לוטי הייתה אומללה (וייתכן בהחלט שהייתה סבירה לנקודת הזמן שבה ברור שאנחנו הולכים לשנת מעבר ללא יותר מדי יומרות).

לדעתי לפלורנטינו יש מקום בהיכל התהילה של הבעלים/נשיאים הטובים ביותר בהיסטוריה. אני מעריץ שלו.

אין סתירה, המצב הכלכלי המצוין של ריאל מדריד תחת עידן פלורנטינו הוא זה שאיפשר לה להמשיך להיות רלוונטית ב-20 שנה האחרונות יותר מכל קבוצה אחרת.

אני מסכים ב100 אחוז עם מה שכתבת ועדיין אפשר להכיר בכך שהוא מגלומן שמאוהב בעצמו.
רק תיקון, הוא המנהל הספורטיבי הכי טוב במאה 21, והתארים בתקופתו מדברים בעד עצמם.

אוף טופיק אבל קיילור הוא לא מצוין, סיכוי לא רע שאיתו המשחק הזה נגמר ב6 ומתלוננים כאן איך לא הביאו את קורטואה בשנת חוזה. הוא אחלה שוער (שבעולם) אבל משחק הרגל והגובה שלו ברמה ביזיונית והיו לו הרבה ברטוזים.

כשיש הזדמנות לשפר עמדות בהרכב עושים זאת. אם כבר במועדון חוטאים בזה שלא עשו את זה מספיק.

ואגב ליברפול, לאורך כל התקופה של קלופ לא היה להם מגן ימני מחליף אפילו לעונה אחת- לפעמים זה היה ג’ו גומז, לפעמים מילנר, לפעמים איזה שחקן נוער. הם לא דוגמה להתנהלות יותר טובה בפן הזה. לפני שאליסון בא אני זוכר שמועות שהשוער השני שלהם יקבל הזדמנות כראשון או משהו כזה.

בעיני הוא לא קר רוח כמו שהוא זחוח. אם מיליטאו מזכיר את פפה מהבחינה הזו, אלאבה מזכיר את ראמוס(מינוס היכולת לתקן שגיאות, פלוס לחץ כל פעם שהשטויות שלו עולות באיבוד). אחלה שחקן, אחלה אישיות והכל, אבל בלם הוא ממש לא(צחקתי בקול בפריוויו של וואן כשדיברו על ההגנה המדהימה שלנו) והאמת שהוא גם לא כזה אתלט ממה שראיתי אצלנו- מעטות הפעמים שהוא ניצח בספרינט איזה שחקן מהיר ובאוויר הוא לא קיים. ברור לי למה הוא משחק בלם אבל זה רחוק מלהיות אידיאלי.

כמגן אני מניח שזה יהיה טוב בהרבה ואפילו כקשר אחורי על חשבון קאסמירו שמתחיל להראות כחסר תועלת לחלוטין.

אם גם ככה אין רוטציות בשביל מה צריך סגל?

שיהיה מספיק שחקנים כדי לעשות משחקים 11 נגד 11 באימונים :stuck_out_tongue_winking_eye:

איזה טענה היא כללית ואתה לא מסכים איתה?
טענה 1: אני ומי ששמח ממינוי אנצ׳לוטי לא העדפנו אותו על חשבון טן האח, קלופ, נגלסמן, טוכל או פפ. רק על חשבון זידאן וחלקינו על חשבון קונטה.

טענה 2: בנתיים הוא מצליח יותר מעונה שעברה והקבוצה עשתה צעד קדימה.

אם מדובר בטענה 1, אז זו דעתי ואין פה מה להוכיח. אם יש פה איזשהו תומך אנצ׳לוטי שחושב שהוא עדיף על קלופ הוא מוזמן להגיד זאת בעצמו, לא מאמין שיש כזה.
אני לא כזה בכל אופן.

אם מדובר בטענה 2, אז גיביתי זאת כבר בכל הנתונים האפשריים. אבל אעשה זאת שוב:
מבחינת נקודות אנחנו בקצב צבירה גבוה משנה שעברה.
מבחינת הפרש שערים אנחנו בקצב גבוה משנה שעברה.
בליגת האלופות השגנו הרבה יותר ניצחונות משנה שעברה בבית כמעט זהה.
בנוקאאוט עברנו את פריז שהיא טובה מאטאלאנטה וליברפול הפצועה (שלהזכירכם בזמן אותם משחקים לא היו אפילו בטופ 4 של אנגליה).
כל זה עם סגל חלש וזקן יותר.
אפילו אם נסתכל על היכולת, השנה פתאום יש לנו אמונה שלא הייתה לנו שנה שעברה. לראשונה יש פה ציפיות מהקבוצה, וזה לגמרי שיפור משנה שעברה בה לחלק פה אפילו לא היה חשק לראות משחקים מרוב שעמום.

מה זה אם היה לו?

למאמנים יש השפעה על שיפור השחקנים. אצל ויני לא חל שיפור באף תכונה אצלו. טכניקת הבעיטה והמסירה עדיין רעה. השיפור שלו הוא בעיקר מנטלי ובהחלט מגיע לאנצ׳לוטי קרדיט על כך. זידאן בשנתיים וחצי לא הצליח להוציא זאת ממנו.

שחקנים משחקים יותר טוב ופחות טוב תחת מאמנים שונים וזה בהחלט באשמת (או בזכות) המאמן.

לצורך העניין, גם לזידאן לא היה את קרבאחל, וואסקז וקאסמירו שבאו העונה במוד של בואו נמכור את המשחקים וניתן את האליפות לסביליה. אני חושב שבהחלט יש פה שחקנים שתחת זידאן נראו יותר טוב בזכות זידאן.
גם לא מאוד במפתיע תחת המאמן ההגנתי השחקנים ההגנתיים הצליחו יותר.

אני לא הייטר של זידאן. הוא מאמן מצוין למצבים שונים מהמצב בו אנו נמצאים.
האם אני הייטר של מיליטאו כי אני חושב שהוא לא יהיה קשר התקפי טוב?
יש מאמנים שטובים למצבים שונים. זידאן הוא כרגע בין המאמנים האחרונים שארצה שיבנו לי קבוצה, והוא כנראה הראשון שארצה שיקבל קבוצה בנויה.

אז תחת זידאן שנתיים וחצי הוא לא התבגר ולא התאמן על הסיומת? על מה זידאן עבד איתו אם לא על זה? האם תחת זידאן ויני זרק על אימונים? כל אלה נרשמים לרעתו של זידאן אם כן.
כמובן שזה לא 100% אנצ׳לוטי. אבל בדיוק כמו שקבוצה יכולה להראות שונה תחת מאמן אחר גם שחקן יכול.
גם זידאן נהנה משיפורים פרסונליים רבים אצל שחקנים, והוא כן קיבל על כך קרדיט (ובצדק).

שוב, אני לא טוען שאנצ׳לוטי מאמן על. הוא מאמן סביר שחולשותיו ידועות. הלוואי שנביא מאמן טוב ממנו. אבל מפריע לי שאנשים מדברים פה על זידאן ושוכחים שהקבוצה לא שיחקה כדורגל בכל השנתיים וחצי תחתיו. האליפות שלקח נקראת אליפות הפנדלים (והמתנות מהשופטים אם תשאלו את אוהדי ברצלונה), ולא סתם המט הקבוע פה בפורום היה ״כל גול מרגיש כמו לידה״.
זה כמו שיבואו תומכי בייל וירדו על כך שאי אפשר לסמוך קרבאחל שיהיה כשיר. (בתאוריה, לא חושב שיש פה תומכי בייל).

אחשלי, אתה ממשיך לטעון טענות חסרות בסיס.
תביא ציטוטים לאנשים שטענו את הטענות האלו, או שתפסיק לבלבל את המח על משהו שלא קרה.

בנוגע לויני, אתה ממשיך באותה מגמה חסרת בסיס.
תביא נתונים שיגבו את דברייך, או אל תבלבל את המח.