“המשחק” שלי היה מול בחורה ממש צעירה שהכרתי לפני שש שנים, לא במקרה הנוכחי שהבחורה השתמשה בי כנהג מונית שלה, מסתבר, ‘לדייט האמיתי’. עם הבחורה האחרונה התחלתי בים בצורה די רגילה.
אגב, אותה בחורה “מהעבר”, היא כאילו אוהדת ריאל מדריד (אתם מבינים…), אבל לא באמת, הייתה עם האקס שלה פעם במשחק וכן הלאה, והיא אשכרה באה למפגש צפייה שלנו בגומלין נגד פריז סן ז’רמן העונה. היא הגיעה באיחור גדול, רצתה לבוא בדקה ה-20 כי היה לה משהו אישי, בסוף הגיעה דקה 60 - אבל מסתבר שהייתה הקמע. באה, שמתי עליה את הצעיף, העלתה סטורי עם תמונה של 1:3. התעדכנו שאלנו מה נשמע והכל. היא זרקה מלא משפטים של “שים בצד את מה שהייתי פעם, הייתי ילדה, אני כבר לא בחיי הלילה, אני יודעת שהייתי אולי מאנייקית”, שאלה אם אני רווק…אבל הכל היה משחק.
אם אני בוחן את הדייטים שלי אז כן רוב הבחורות היו יפות וחלק יפות מאוד, אבל אני כבר לא מחפש דוגמניות. אני חושב שכמו בחתנומי - חייבים משיכה חיצונית ושאם זה לא קורה ‘מיד’ אז כנראה זה לא יקרה, כדי שארצה להכיר את הבפנים. כמובן שהאופי שלה חשוב ואיך היא מתנהגת ומה יוצא לה מהפה. וגם אני חושב שגם בחורה יפה על אף שיש לה מלא מחזרים - זו לא בושה שאני אגש ולא חשוב איך אני אראה (בתיאוריה, כן? בשנים האחרונות אני מאוד מתקשה).
הבחורות עצמן תמיד יגידו שגבר ישיר ושבא דוגרי זה מקסים ותמיד מביא לנקודות זכות וכן הלאה - אבל אם מדובר בחברה שלה. כשאתה “עושה מהלך” על אותה הבחורה, זה מצחיק לעתים שבחורות נרתעות ולא חשוב באיזה גיל. אגב, אין גם אחת שלא אומרת “גברים כבר לא ניגשים” ולמרות שלרוב לא קיבלתי איזה תשובה דוחה או מגעילה מבחורה, מקסימום לא ממש הורידה את האוזניות היא הסתכלה בטלפון - זה לא קורה מספיק מהצד שלי.
אגב זה ממש עוזר לכתוב פה את מה שאני מרגיש, גם אם יש דברים שאין לי אומץ לחשוף, יותר אפילו מלדבר על זה על החברים הקרובים. אבל בשורה התחתונה זה מעצבן לראות שהבחורה האחרונה שהתנהגה לא יפה אפילו לא התנצלה מנימוס וכמובן שאני עדיין רווק.