לא יעבוד במיוחד בליגה הספרדית שבו משחקים כדורגל ספרדי…כל קבוצת מרכז טבלה ומעלה תעשה מהקישור שלנו קרקס, זה שחקנים שלא מסוגלים להשתחרר מלחץ.
ודבר שני, אין סיבה אחת הגיונית בהעדפת ואוורדה על פני קרוס ו/או מודריץ’.
לא יעבוד במיוחד בליגה הספרדית שבו משחקים כדורגל ספרדי…כל קבוצת מרכז טבלה ומעלה תעשה מהקישור שלנו קרקס, זה שחקנים שלא מסוגלים להשתחרר מלחץ.
ודבר שני, אין סיבה אחת הגיונית בהעדפת ואוורדה על פני קרוס ו/או מודריץ’.
בואו נהיה ריאלים, אם ואלוורדה יראה דקות משמעותיות העונה זו תהיה הפתעה. שחקן הרכב הוא לא יהיה בכל מקרה. ואני מת על הבחור.
הכל יקום ויפול על איך שזידאן רואה את קרוס ומודריץ’. אנחנו אולי בטוחים שצריך דם חדש בקישור, אבל יכול להיות שזידאן עדיין רואה אותם בהרכב השנה.
חיבבתי מאוד את אוזיל ואת הקבוצות של מוריניו. אבל היתה לנו בעיה קשה כשהוא לא היה כשיר. לא היה מחליף ברמה שלו. השאלה מה יפתור את זה עכשיו במידה והמערך ישונה.
ריאל של מוריניו שיחקה כדורגל הרבה יותר ישיר והתקפי מכל קבוצה אחרת שהייתה לנו בשנים האחרונות, ובעיני גם הייתה הקבוצה ששיחקה בצורה הכי טובה.
עוד דבר במשותף לריצות הגדולות באמת שלנו בשנים האחרונות זה שהן היו במערך שהוא לא 433, למרות שזה המערך ששיחקנו בו רוב הזמן;4231 בעונת 100 הנקודות, 442 של הריצה המדהימה ה2014, 442 של הליגה בעונת הדאבל והיהלום של ליגת האלופות בעונת הדאבל.
סנטי, אהבתי את ההרכב אבל אני מסכים בנוגע לבעיית הנעת הכדור: אין מוסר טוב ויציב במערך הזה, עם כל הכבוד לפדה. זה אולי משהו שנראה במשחקים קלים, אבל כדי לרוץ במערך כזה לדעתי יש צורך בעוד קשר אחורי עם יכולת מסירה, שיהווה דבק.
דיברתי הרבה על אנדומבלה אבל יש עוד שחקנים כאלה, קרבאליו של בטיס , פיאניץ, תיאגו, גונדגן ואפילו רודרי אם במועדון רוצים להחזיר על יורנטה.
אין פה שום סתירה, אני מסכים בהחלט שתחרות על ההרכב היא דבר טוב. העניין הוא שהדם החדש הזה צריך לבוא בדמות שחקן איכותי מספיק, וכאלה אין הרבה. אני בגדול בעד פוגבה ובעד אריקסן, אלא אם זה על חשבון שחקן התקפה מהטופ, ואז אני חושב פעמיים שלוש.
קובאצ׳יץ׳ נמכר רשמית לצ׳לסי,45 מיליון יורו.
עוד מכירה נהדרת,קובאציץ לא הצליח לממש את הפוטנציאל שלו בשנים שהיה אצלנו וגם בשנה שהיה בצ’לסי,שחקנים לא יכולים להישאר בגדר הבטחה בגיל 26,מקווה שיבינו את זה גם לגבי איסקו.
זה אתה תצטרך להזכיר לי, הייתי צעיר מכדי לזכור בצורה ממש טובה. אני מניח שהגנה.
חשבתי שברור שמדובר בשחקנים שיצורפו לקאסמירו בדאבל פיבוט, ב4231. סגנונות שונים אבל כולם יודעים לשחק כקשרים אחוריים ולהניע כדור, מה שיהיה חסר במערך הזה בלי קרוס ומודריץ’.
אין בינם לבין יורנטה, שהיה שחקן מחליף, קשר.
קובא אכזב ולא עמד בציפיות. חבל, אני אישית תליתי בו הרבה תקוות. הוא מסוג השחקנים שיש להם הכל. מהירות, טכניקה, מסירה. הבעיה היחידה שלו שיש לו אינטליגנציה של מלפפון ים. קיוויתי שהבעיה תיפתר כאשר יצבור ניסיון, לא קרה.
אם זכור לי נכון שקנינו אותו ב35, אזי שעשינו 10 מיליון יורו רווח עליו.
מסכים עם הניתוח המקצועי. אבל אני חושב שאתה מתעלם מהנחת המוצא שלי- ריאל צריכה עוד כוח אש מהקישור. נכון שבעולם מושלם יגיע “עוד שחקן התקפה תותח במקום קשר התקפי”, הבעיה שאחד כזה לא מקושר לריאל. ולמען האמת, אני לא חושב שיש אחד כזה בשוק(חוץ מאתה יודע מי).
כרגע לא טרבל ולא דאבל עומדים על הפרק אלא התמודדות על אליפות. בכדי להתמודד על אליפות נצטרך להעמיד מספרים שמתחרים ברף שמסי מעמיד. נכון להיום, החלק ההתקפי של ריאל לא מספק מספרים כאלה, ולכן נצטרך חיזוק. בהנחה שלא יגיע קשר התקפי תותח שסיפק מספרים, אנחנו נצטרך לבנות על פתרונות מהקישור. אני לא רואה דרך אחרת בה ריאל מעמידה מספרים שמתחרים בברצלונה. אתה חושב שפוגבה הוא הפתרון, אני חולק עלייך בנקודה הזאת. פוגבה ב100% שלו הוא שחקן שיכול להעניק לריאל את כל מה שהיא צריכה, הבעיה עם פוגבה שאין לדעת על איזה צד הוא קם.
אנדומבלה- אני בעד גם בעד לקנות אותו ולשלב עם אריקסן, אבל זה אומר שצריך להוציא את קרוס מההרכב. וזה כנראה יקרה ביום שבנזמה יפנה את ההרכב. כנ"ל לגבי חאמס, הוא לא רלוונטי לריאל של זידאן.
שהיינו וואן טריק פוני ולא ידענו לשלוט באמצע.
תיאגו לדוגמה. אתה מציב אותו כדאבל פיבוט עם קאסמירו? הוא אמנם יודע להניע כדור אבל בטח לא להיות קשר אחורי או כל דבר שקשור להגנה. מעבר לזה שהוא פצוע לא מעט, מדובר בשחקן שהיה מעורב ב-35 שערים ב-6 עונות בבונדסליגה. זה טוני קרוס עם רגליים של בייל (ואני מאלה שיחסית מעריכים אותו). אני חושב שהיחיד מבין הרשימה שלך שיכול לעבוד זה פיאניץ׳, ומבחינתי שיביאו אותו.
הוא שיחק כרג’יסטה באחת העונות בבאיירן,ככה שלכל הפחות יש לו רקע בתפקיד. הוא אחראי בממוצע על 4.5 פעולות הגנתיות במשחק בליגה לעומת 3.2 של קרוס, בעוד שהוא משחק בקבוצה שמחזיקה בכדור משמעותית יותר זמן. בנוסף, עוברים את קרוס בכדרור כפול מאשר אותו,בממוצע.
הגנתית הוא טוב משמעותית מהגרמני, ואני נוטה להעדיף אותו בכללי. הבעיה המשמעותית היא שהוא באמת עשוי מחרסינה.
שחקנים כמו קרבאליו ורודרי אם היו משחקים בקבוצה מצליחה כמו סיטי היו מקבלים תשבוחות מכל עבר. הפורטוגלי השמיד אותנו במשחקים נגד בטיס העונה ורודרי באמת הולך לשחק תחת פפ.
מההתכתבויות שלנו ברור לי שאתה מעוניין בשחקני רכש מוכחים להרכב, אבל מעטים הקשרים האחורים שנחשבים לוורלד קלאס- אפילו קאסמירו לא נחשב בעיני כולם לכזה. בוסקטס אולי הקשר האחורי היחידי שיש עליו הסכמה כזו.
למה אני מציין את זה? כי השחקנים שהזכרתי נמצאים לפני הפריצה שלהם, ועצם העובדה שהם לא נחשבים לשחקנים גדולים לא מונעת מהם להיות כאלו.
כמו שציינתי אני קצת צעיר כדי לזכור בוודאות אבל אני לא חושב שמודריץ’ היה נחשב לוורלד קלאס או קשר מדהים לפני שהוא הגיע אלינו, וקאסמירו שקיבל את ההזדמנות די במקרה היה שחקן שחתם בקסטיליה במקור ומשם הושאל לפורטו.
פיאניץ’ אגב אמנם החליף תפקיד ביובה אבל היה בעיני טוב בהרבה ברומא, לפני שנחשב לוורלד קלאס או קרוב לזה.
ברשימת השחקנים שלך חלק יפרצו וחלק לא. כבר יש לנו שחקנים שנמצאים בסטטוס הזה (כל השבוע טוחנים לנו ‘אם לריאל לא היה את סבאיוס היא הייתה קונה אותו’). יש את סבאיוס, ואלורדה ששיחק בקופה, רגילון, ואייחו שהיה לא רע ואפילו קפטן, ויני… מסקרנים אותנו אשראף, רודריגו ואודגארד (דווקא את יורנטה מכרנו, מקווה שלא נצטער). ואסנסיו… גם לו מחכים. לא חסר בין מי לחלק דקות. למעשה, אם כבר האיתות הוא שיש קצת יותר מדי. זה לא אומר שאין מקום בקישור, זה רק אומר שצריך אחד ש א. יאתגר הקבועים ב. אפשר יהיה לתת לו דקות מהיום הראשון ולקבל תוצרת משמעותית. על אף שהעונה הנוכחית הייתה רעה מכל בחינה, כלום לא מבטיח לנו קבוצה טובה. יש לפגוע ברכש. אחת הדרכים לעשות זאת, היא להביא מספר שחקנים בידיעה שלא כל הכוכבים יסתדרו לנו בשורה. זאת הולכת להיות שנה ראשונה של קבוצה חדשה, כך שהרענון והתחרות הם קריטיים. אם קונים, עדיף לקנות עד הסוף. שחקן שיודעים שיש לו יכולות, גם אם בודדות, שהם טופ קלאס. בגזרת הצעירים, כדאי יהיה לנו לתת דקות משחק משמעותיות לפחות שחקנים. לסבאיוס, לדוגמה, הייתי נותן דקות בשלושת החודשים הראשונים ואז מגיע להחלטה (אם היא שלילית, עושה טרייד בינואר).
אני מודאג מעמדת הקשר האחורי, לא ברור מה תוכנית ב’ אם קאסמירו נפצע.
וורלד קלאס חד משמעית.
לפי המארקה עסקת ראול דה תומאס לבנפיקה על סף סיכום. נקבל כ-20-25 מליון יורו. נייס.
ותיאו סגור במילאן תמורת 20, אמור להיות רשמי היום. ריקרדו רודריגס בטח יעבור לבארסה או ארסנל כמו שאומרות השמועות כי אחרת לא ברור מה מילאן עושה כאן. הנה תיאו נכנס לבדיקות:
ויש גם זה:
https://twitter.com/RMadridInfo/status/1145991855680737280
טוב מאוד בעיניי.
מושלם.סביליה תפורה בול על המידות שלו כרגע.
רגילון מקבל הזדמנות נהדרת להוכיח שהעונה הטובה שלו לא הייתה מקרית, מקווה מאוד בשבילו שיצליח, אוהב את ההתמדה והמחויבות שלו.
המכירות המסתמנות של קובא, תיאו הרננדז וראול דה תומאס לגמרי במקום והסכומים הם מעבר לציפיות שלי.
קובא פשוא לא התקדם במיל בעונה החולפת והראה שכנראה אין לו את החומר בשביל להיות שחקן בריאל מדריד.
תיאו אחרי עונה נוראית לטעמי בריאל עשה עונה בינונית ומטה בסוסיאדד, למעשה העונה באלאבס לפני שהגיע אלינו הייתה הפורמה הכי טובה שלו עד היום, חבורת הבינוניים של מילאן מתאימה לו.
לראול דה תומאס יש לי חיבה אחרי כל המעקב שעשיתי אחריו, סה"כ באמת שחקן טוב מאוד שכנראה לא טוב מספיק בשביל לשחק בריאל מדריד, מאמין שיוכל לעשות דרך כמו חלוצים טובים ואחרים שעברו אצלנו ופשוט לא היו טובים מספיק בשביל להישאר לטווח הארוך. בנפיקה קבוצה מצוינת והוא מקבל הזדמנות מעולה להבקיע הרבה שערים בקבוצה התקפית שגם תשחק בליגת האלופות בשנה הבאה.
שיהיה בהצלחה לכולם.
כרגע בפרו… מוזמנים.
מהפספוסים הגדולים שיש בכדורגל, כל כך הרבה כשרון וחבל שהוא לא הצליח, בעיקר בגלל שרציתי להגיד אמרתי לכם ובסוף כולכם אמרתם לי.
RDT רשמית בבנפיקה תמורת 20 מיליון יורו
אגב יש אחלה בסיס לנבחרת של ספרדים ממוצא דומיניקני (RDT, מריאנו, ג’וניור פירפו…).
השם החם על הפרק הוא סבאיוס שאמר שהוא רוצה לשחק 40 משחקים בעונה. אתמול התחילו לקשר אותו לכל הפרמייר ליג, במיוחד לליברפול שם קלופ לכאורה רוצה לקבל ממנו את מה שלא קיבל מנאבי קייטה. עוד מוסיפים שליברפול לא תסכים לסעיף המוכר של רכישה בחזרה במחיר מציאה. טוטנהאם וארסנל מקושרות אף הן.