דיון ההעברות והפנטזיות :: ארדה גולר כבר כאן, מה עם הצב? (חלק 1)

• רגילון הגיע לסביליה ועובר בדיקות, אוטוטו רשמי.
  • AS טוענים שארסנל הציעה 32 מיליון יורו + בונוסים על לוקאס ואסקז. אם זה יקרה זידאן יגביל את עצמו לשני חילופים במשחק לזכרו.
  • סבאיוס נוטה לטוטנהאם אחרי שיחה עם פוצ’טינו.

אודגארד בדרך לשנתיים השאלה בסוסיאדד, בריאל יכניסו סעיף שיאפשר להחזירו גם לאחר שנה אם ירשים.

רשמית אודגאר בסוסידאד בהשאלה.

יהיה הרבה יותר קל לעקוב אחריו בליגה שלנו מאשר בליגה ההולנדית, וגם יהיה יותר קל להעריך את יכולותיו. אני שמח שהוא בחר בסוסידאד על פני הליגה הגרמנית.

לגבי לוקאס ואסקז אני מעט אמביוולנטי. מצד אחד הוא מסמל בעיניי את הבינוניות אליה נקלעה הקבוצה, והוא היה לרוב הרע במיעוטו בעונה האחרונה. מצד שני, הוא שחקן שאומר תודה כשהוא משחק, וכשלא משחק, הוא אומר תודה שהוא בקבוצה. שחקן עם אופי מאוד חיובי שמאפשר תמרון וכלי טקטי במצבים מסויימים.

בכל אופן, בשביל 35 מיליון יורו, אני מוכר בלי לחשוב פעמיים.

בן 16.
כאילו חסר שחקנים עם השם דמבלה בעולם…

שמע התפוצצתי בקול.

הלאקיפ מדווחים שריאל מתכננת הצעה רשמית של כ-80 מליון אירו על פוגבה בקרוב מאוד. טוענים שם שזיזו מעוניין לסגור את העסקה הזו כמה שיותר מהר.
יהיה מעניין לראות אם פוגבה יטוס עם היונייטד לאוסטרליה מחר.

אני עדיין נוטה לא לרצות אותו, אבל אי אפשר שלא לחלום על פריצה שלו דווקא אצלינו.

יש מצב שההצעה היא 80 מיליון יורו או 80 מיליון יורו + בייל, קשה מבחינתם לבחור מה עדיף.
בAS אומרים הבוקר שהמועדון ביקש מפוגבה לא למרוד ולעשות בלאגנים, הולכים על אסטרטגיה שונה הפעם.

בינתיים פוגבה אכן לא בענייני מרד, ועוסק בפתיחת בקבוקים בבעיטות קראטה והטרדת תיירים בסנטרל פארק:

בתאוריה הקשר המושלם, התאמה מושלמת לריאל מדריד שבעונה טובה יספק 15 ו 15 מהקישור, בפועל מדובר ברעל(ואגו ענק) מהלך על שתיים, כבר אז כשהוא רצה לעזוב את יובנטוס והיו סביבו הרבה פחות סימני שאלה לא רציתי אותו בריאל, אבל מצד שלישי זידאן כ"כ רוצה אותו כ"כ הרבה זמן…
אם יקרה נס וזידאן יצליח להשתלט עליו ולגרום לו להתמקד נטו כדורגל מדובר ברכישה הכי טובה שריאל יכולה לעשות הקיץ(חוץ מההוא מפ.ס.ז’).
בכל מקרה נראה שהעונה הבאה בריאל תהיה עונת הפוגבה, לטוב או לרע.

אני מאמין שאם יגיע לריאל בסוף הוא יאלץ לשים בצד את כל הבעיות שהוא מביא עמו. ביונייטד הוא הכוכב הגדול וזה מאפשר לו לפתח מניירות כאלה.
בריאל המצב אחר. לא בהכרח ברמת הכוכבים אלא בעיקר ברמת הוותק והמעמד בחדר ההלבשה.

בנבחרת הבחור שקט יותר. ולדעתי הוא היה אחד הגורמים המשמעותיים בזכייה של צרפת.

ההצעה הזאת נשמעת כמו יריית פתיחה. 80 מיליון יורו זה רחוק שנות אור ממה שהיונייטד חושבת שהיא יכולה להוציא עליו, וההצעה הזאת הינה הצהרת כוונות בלבד. התסריט האופטימי הוא שזה קורה ובייל משולב בעסקה, וזידאן מצליח להשתלט על פוגבה.
בפועל אני לא מאמין שזה מה שיקרה, אלא שהסכום יהיה יותר בכיוון ה120, זידאן משתלט עליו לתקופה ואז פוגבה חוזר לסורו.

בכל אופן זה נשמע שאכן זידאן נעול עליו. לנו נותר רק לקוות ולהאמין בזידאן, ולהפנים שמה שכל העולם יודע, הוא בטח יודע.

במארקה אומרים שכבר יש מו״מ ויונייטד אפילו מגששת אצל סביץ׳ כמחליף.

הסכום שהם זורקים? 170
אני חושב שהבעיה תהיה המשכורת. לא מאמין שייתנו לו להיות בראש פירמידת השכר שלנו לבדו. בטח ישוו את השכר שלו להזאר, זה היה הטריק של פלורנטינו בלגקטיקוס 1.0 (כל הגדולים הרוויחו 12 ברוטו בשנה). בהנחה שראמוס סיים עם השטויות שלו מידיי קיץ ובייל גם ככה לא מעניין, תיבנה פה היררכיה חדשה שאפשר לתחזק.

אני מוכן לחתום עכשיו על עוד עונה חסרת תארים עם מודריץ וקרוס במידה ומבטיחים לי שה170 מליון האלה מושקעים באמבפה קיץ הבא…

ריאל לא תוציא 170 מיליון על פוגבה. יש גבול גם לניסיונות לרצות את זידאן.

אם תהיה עסקה אני לא רואה איך לא משחילים להם את טייגר וודס. נממן חלק מהשכר ונדליף לתקשורת 140 + בייל + משתנים

מרגיש לי כמו עסקת החלומות של יונייטד.
קשה לי לראות את פלורנטינו חותם ומסיים מו"מ כשידו על התחתונה.
חייב להיות פה קאץ’

120 מיליון ולא אגורה אחת יותר. אחרת, שילכו לחפש למי למכור את הפרובלמט הזה. אם יצליחו גם להשחיל את הוולשי כדי להוריד קצת מהמחיר אז דרשני. אני בכלל מאמין שואן דר ביק ואריקסן הם אופציות הרבה יותר טובות.

אני מאמין שהמחיר יהיה קרוב ל-80 מיליון, המצב עם פוגבה ביונייטד בלתי נסבל, השחקן לא מחוייב למועדון יושב על משכורת גבוהה מאוד והמועדון ובעיקר האוהדים מאסו בו וכבר לא רוצים אותו, והבעיה היותר גדולה שאי אפשר לזרוק אותו לאיזה פ.ס.ז’ כי השחקן רוצה רק למדריד ולא יסכים למעבר לקבוצה או לליגה פחות טובה.
לכל קבוצה יש את הטייגר וודס שלה.

האמת היא ששתי הקבוצות ירוויחו מטרייד של פוגבה-בייל.
שניהם עולים למועדון שלהם הרבה כסף על משכורות ושניהם מייצרים רעל כל אחד בדרכו.
המרמור של בייל מורגש אצל כולם, כמו גם ההתנשאות של פוגבה.

יאללה שיקרה כבר, ואז יישארו חודשיים לחזק עמדה אחת בלבד - בצד ימין של ההתקפה, משהו שכמובן לא יקרה כי המועדון שלנו מת על טעות היסטורית אחת לכמה זמן.

מסכים כמובן… אבל לפי הלך הרוח בתקשורת ובדיבורים מתוך המועדון נראה שמאן וסולישאר לא רוצים את בייל. (לא שאני מבין למה…)

אני אישית אם אמפבה לא מגיע הקיץ(וכנראה שהוא לא יגיע) מעדיף שבייל ישאר, מדובר עדיין בשחקן שמבחינת פוטנציאל יכול לתרום הכי הרבה שערים בסגל הקיים.
היו כבר מקרים ששחקנים שמאמנים ממש לא רצו בתחילת העונה היו השחקנים שהכריעו אליפויות בסוף.