@titi_camara, מה אתה חושב, שלא שמים לב לתכנית הזדונית שלך? אתה רוצה שמנצ’סטר יונייטד תחליף את השחקנים הגרועים שלה בשחקנים הגרועים של ריאל מדריד 2018/19. לא תודה חבר.
צריכים 10 שחקנים בהחלט, אבל לא מריאל מדריד הנוכחית. לאן הם יביאו אותנו? להפסיד לאייאקס? לקבל חמישייה מברצלונה? את זה אנחנו מסוגלים לעשות גם עכשיו.
מה שעצוב(או שלא תלוי את מי אתה אוהד) זה שכל השחקנים שהפסידו 5-1 לברצלונה פותחים בקבוצה שלך בלי שהמאמן יחשוב פעמיים, ומה שיותר עצוב זה שאף אחד מאותם שחקנים שפתחו כנראה ולא יסכים לעבור ליונייטד.
מוזמנים להמשיך לגנוב את הכוכבים של פאלאס פולהאם וכאלה.
יהלום זה שם נחמד, בפועל זה תלוי שחקנים. אם אתה מציב שם את איסקו או את הזארד, תקבל תוצאה שונה לחלוטין ביכולת לצאת למתפרצות. בנוסף, קח בחשבון שבדרך כלל לא מגנים ביהלום אלא בקו של ארבעה, וזה אומר שעמדות המוצא להתקפות המעבר האלה שונות לחלוטין.
חמישים הימים שבהם הקבוצה הייתה בפגרה היו התענוג הכי גדול שלי בתור אוהד בעונה האחרונה.
רק עכשיו מתחיל קצת לדגדג לי הגעגוע לראות אותם משחקים שוב. ואז אני נזכר שכל השחקנים שאחראים לזוועות העונה האחרונה עדיין פה ודווקא שחקנים שהיו נקודות אור קטנות בעונה החולפת הועזבו או בדרך החוצה.
מקווה מאוד שמהפכת זידאן לא תסתכם ברכש הדי מוצלח עד עכשיו פלוס פוגבה ובעזיבת שחקני ספסל כמו יורנטה, רגילון, סבאיוס, מריאנו, ואייחו או ברהים. מי שצריכים לעזוב אלה שמות כמו איסקו, קרוס, בייל, מרסלו ולוקאס. חבל שהשחקנים הלא נכונים משלמים את מחיר הכישלון. אני מקווה שזידאן צודק בהחלטות שלו, כי אני קצת חושש שהמנטליות של הקבוצה, שלא מוכנה או מסוגלת להופיע לכל משחק ליגה לא הולכת להשתנות. קשה לקחת אליפות עם שחקנים לא מחויבים ויש לנו יותר מידי כאלה בסגל.
חייב להודות שאני חולק את ההרגשה של סנטיאגו לגבי זה שרוב האחראיים על הזוועות עדיין פה. לפני יומיים המארקה רשמו שיוביץ’ יעמוד לרשותו של זידאן מתחילת האימונים למרות שיכל להישאר בחופשה עוד שבועיים בשל המשחקים עם הנבחרת, וזה כמובן על מנת להתחיל את השילוב ולהוכיח את עצמו למאמן. זו בדיוק מה הגישה שאנחנו צריכים ויש הרגשה שעדיין לא התחלפו מספיק שחקנים שבעים בכדי שזה יקרה בצורה גורפת. אחד הדברים המיוחדים ברונאלדו היה שעם זה שהיה מדובר בכוכב בקנה מידה היסטורי, הוא תמיד הקפיד על משטר אימונים רצחני הרבה יותר מהמקצוען הממוצע, ואני מניח שזה גם נתן איזשהי השפעה על הקבוצה שהוא הנהיג, וזה למרות אינספור השערים והתארים שזלל עונה אחרי עונה.
לא רואה את קרוס ומרסלו מפעילים את בלוטות הזיעה שלהם יתר על המידה לא בשביל זידאן וגם לא בשביל חידוש העידן.
אנחנו לא נפטר מכל מי שצריכים להיפטר ממנו בקיץ אחד, וגם לא נרכוש את כל השחקנים שאנחנו צריכים בקיץ אחד. זה תהליך, ולמועדון, או לזידאן, יש את סדר העדיפויות שלהם איפה להשקיע ולמי אין יותר מה לתרום.
ליורנטה לא היה מקום בסגל כי היחסים שלו עם זידאן עכורים. רגילון לא היה משחק גם ככה כי זידאן פחות מאמין בו, כך שהשאלה היא האופציה הטובה ביותר גם למועדון וגם לשחקן. הוא ישחק תחת מאמן שיתן לו הזדמנויות, יאמין בו ויעזור לו להתפתח, והמועדון אולי ירוויח שחקן טוב בעתיד. אני אישית לא מחזיק מסבאיוס ומקווה שיעזוב וכנראה שככה גם חושב זידאן, עקב זאת שהוא דיי התעלם ממנו מאז שחזר למועדון. מריאנו לא היה יעיל השנה, אז בעונה הבאה כשיש את יוביץ’ הוא יהיה יעיל? וואייחו וברהים גם הם חייבים דקות משחק כדי להתפתח.
אני מוצא המון סיפוק מההחלטות עד כה. כן אם בייל היה נמכר זה היה טוב, אבל הוא עדיין פה כי הסיטואציה מסובכת ולא כי מישהו רוצה שהוא יהיה פה. לגבי השאר, גם אני מסכים שהם צריכים לעזוב, השאלה היא איך זידאן רואה את הדברים ואם הוא מסכים איתנו.
בסך הכל הבעיה היתה מנטלית. השחקנים האלו אמנם מבוגרים, אבל לא כאלו שסיימו קריירה. היחידים שנמצאים כבר בגילאים הללו הם מודריץ’ וראמוס, כשהאחרון עדיין לא מראה סימני ירידה ביכולת. אפילו בייל שכולנו כבר מדבר עליו כשחקן עבר עדיין לא חגג יום הולדת של גיל 30.
היינו צריכים דם חדש בוורידים ואת זה קיבלנו. בינתיים זה היה מאוד נקודתי. מגן שמאלי, שחקני התקפה. אולי נקבל עוד שחקן או שתיים בקיץ הזה ואת השאר נשלים בקייצים הבאים.
קודם כל שלום, אני חדש (ישן ) בפורום, ישן כי אני קורא אותו כל יום + מועדפים של כל עיתון ספרדי, אז חשבתי שהגיע הזמן להיות קצת אקטיבי גם בכתיבה בפורום.
אני מאוד מסכים עם SantiagoBernabeu, לצערי לא נצליח להיפטר מכל העודף המיותר כבר הקיץ, אבל כן יש כאן שינוי די גדול של הסגל, עד כדי שליש סגל.
כן לדעתי אנחנו צריכים להיות מבסוטים על כך שכרגע ההגנה שלנו די סגורה כמעט עם גיבוי הולם לכל תפקיד.
הקישור אכן צריך רענון, ותכלס אני לא יודע אם עדיף את אריקסן + ואן דה ביק ( בהנחבה שזה או שניהם או פוגבה) או את פוגבה.
לפוגבה יש איכויות שעם סגל מתאים, ומאמן שהוא יקשיב לו יכול לשדרג אותנו משמעותית.
לפי העיתונות כרגע העניין של פוגבה ייסגר השבוע עם כסף + בייל תמורתו, אם זה יהיה הסיכום זה יהיה הישג למועדון.
בגזרת ההתקפה, ביצעו את כל הרכישות שהיינו צריכים לרכוש. אין סיבה לרכוש עוד שחקן התקפה, בהנחה שההוא יגיע בקיץ הבא. לדעתי אפילו עדיף לשמור לו מקום ולסכם את ההעברה הקיץ כפי שעשו עם רונלדו בזמנו שנה לפני.
הקדם עונה הזה יהיה אינדיקציה מעולה לראות את הקבוצה, קדם עונה הקודם הקבוצה הסריחה, וזה המשיך בצורה ישירה גם לכל העונה, נקווה שהשנה יהיה שונה.
אז ניימאר לא הגיע לאימוני פסז לפי הדיווחים.
מן הסתם הדיבור הוא חזרה לברצלונה אבל קשה לי לראות את הבעלים של פאריז משחרר אותו דווקא אליהם אחרי החיזור החצוף אחרי וראטי והפרשה הנוכחית בשילוב החרמת האימונים של הברזילאי. קחו לדוגמא את פוגבה, ריאל עפ הפרסומים מעדיפה שלא ישבור את הכלים.
בכל מקרה, אולי פלורנטינו מכין עוד רכש גלקטי להתקפה? סיכוי קלוש שדווקא ניימאר, אבל הייתי רוצה אותו, מתוך מחשבה שאמבפה זה אהוב ליבם שם בפאריז.
במצב הנוכחי של אגף ימין שלנו הייתי מסתפק אפילו ברגליים השבריריות של מרקו רויס.
הרכישה הכי יקרה וגרנדיוזית שלנו ב5 השנים האחרונות הייתה הזארד ב100 מיליון. בארסה עכשיו מביאה את גריזמן לעיבוי החלק ההתקפי ככה ב120 מיליון בשביל הכיף, ויש את הסיפור של ניימאר עוד על הפרק, שמסתמן שבפריז הוא לא יישאר. בארסה מאוד בזבזנית בשנים האחרונות ונראה שלכיס שלהם אין תחתית.
הם גם התלכלכו עם מועדנים אחרים ברכישות של קוטיניו, דמבלה, ועכשיו גריזמן וניימאר.
מחכה כבר שהם יתחילו לסבול מההתנהלות הלא אחראית הזאת. כי כרגע, עם כל הכבוד לביזבוזים ולבעיות עם המאמן, לא תהיה להם תחרות עם ארבעה שחקני התקפה שכאלה.
לטווח הקצר זה מפחיד,הם כנראה יקחו עוד איזה אליפות או שניים ואולי אפילו ייקחו אלופות,אבל הנזק שמחכה להם עוד שנתיים-שלוש,גם מבחינה מקצועית (הזניחו את ההגנה ואת מחלקת הנוער לטובת רכישת גלאקטיקוס התקפיים) וגם מבחינה כלכלית (תשלום משכורות מופקע ואולי אי עמידה בחוקי הפייר פליי) הוא נזק עצום,הם יישארו עם בור כלכלי רציני,בלי מסי/מסי זקן ועוד 2-3 גלאקטיקוס מזדקנים עם משכורות עתק ויכולת מידרדרת.
נחכה בסבלנות.
אנחנו מחכים בסבלנות מאז שהפרעוש עשה בר מצווה פחות או יותר…
נקווה שהרעל יתחיל לחלחל כבר השנה. בנוסף, יש מקום לאופטימיות אצלנו. יש לנו המון צעירים רעבים ומוכשרים בהתקפה. הציפיות מהם נמוכות ואנחנו לא באמת מחשיבים אותם בספירת הקראקים. סביר שחלקם יפרצו, והעונה לצד הזארד זה יוכל לקרות באופן בריא ומאוזן לעומת המשימות להצלת המולדת של ויניסיוס המסכן מהעונה שעברה.
הרבה לכלוכים היו על זידאן והעדפת הבנים אבל בסוף אנצו מרחק נגיעה מרכש כושל של הפועל באר שבע, ולוקה לא באמת ישחק בריאל מדריד. כמו יעקב בוזגלו, גם לו יש רק בן אחד שהוא אוהב:
ניימאר היה בברצלונה ארבע שנים. במהלכן הוא זכה בשתי אליפויות וגביע אלופות.
אמנם גריזמן לא היה, אבל אז היה אינייסטה. וזאת הייתה רביעיה התקפית מטורפת לא פחות ואפילו יציבה יותר. מסי בשיאו, סוארז בשיאו וניימאר יותר צנוע.
ובכל זאת, גם הקבוצה הגדולה הזאת הפסידה.
ברור לי שברצלונה תחזיק בהתקפה הטובה בעולם בפער. אבל מקרים כאלה הם הוכחה שהשלם לפעמים קטן מסך חלקיו. מלא מעט סיבות.
ריאל כרגע צריכה לחשוב על בנייה קבוצתית נכונה ולהתרכז בעיקר בעצמה. זה הכי חשוב. יש הרבה צעירים מוכשרים וייש אנרגיות חדשות. אפשר לבנות משהו ארוך טווח.
זה עדיין לא משנה, כי אי אפשר לשחק מתפרצות כשהשחקן היחיד שמהיר בהתקפה הוא האזר. ב433 לדוגמה, תקבל בנוסף אליו שחקן כנף על חשבון אחד החלוצים.
זה לא משנה אם בעמדת המוצא מודריץ’ בכנף או באמצע, העניין הוא שמודריץ’ לא יצא למתפרצת בצורה יעילה כמו ואסקס, אסנסיו או ויניסיוס. הוא לא מספיק מהיר, או ישיר.
את האמת שקשה לי להאמין, אם האזר ישחק ממש על הקו זה יהיה בזבוז רציני, במיוחד ב̶י̶ה̶ל̶ו̶ם̶ לצד שני חלוצים, כשהוא הכח היצירתי המרכזי.
עושה רושם שלא נפטר מאף שחקן כזה הקיץ, וכל עוד זידאן כאן לא נראה לי גם שבקיץ הבא. בכל הכנות אין לי מושג מה נעשה עם איסקו ואסנסיו בעונה הבאה אם פוגבה יצטרף.