דיון ההעברות והפנטזיות :: ארדה גולר כבר כאן, מה עם הצב? (חלק 1)

זכינו אז באליפות כזו עם רונאלדו ועוד כמה שחקנים (+מוריניו) בשיאם…זה אפילו לא קרוב לחומר השחקנים הדועך שיש לנו עכשיו

אני פשוט לא מבין למה מחכים במשרדים שם, אוטוטו מתחילה ליגה ועדיין השמועות הן רק על פוגבה האל שהוא החלק המרכזי כנראה בפאזל של זידאן

פוגבה לא יגיע הקיץ וזה ודאי מרגע שנסגר חלון ההעברות באנגליה. שווה להמר שואן דה ביק יחתום בסופ"ש אחרי שאייקס תסיים עם מוקדמות הצ’מפיונס. אבל למה מחכים - זאת שאלה טובה שאפשר לשאול עוד מהקיץ הקודם…

https://twitter.com/AranchaMOBILE/status/1161253122397937664?s=20

עיתונאי שמסקר את ויאדוליד אישר שלונין עשוי לעבור בהשאלה לקבוצה, אבל קובו לא.

אין ספק שבשנים האחרונות התהפכו היוצרות ומירוץ החימוש נוטה משמעותית לבארסה. במאזן הכוחות הנוכחי, מסי יוכל לקבל מנוחה בקלאסיקוס כדי להגיע רענן למשחקים מול קבוצות ספרדיות חזקות.

לא קשור למה שאני כתבתי.

אנחנו לא צריכים מסי כדי לזכות באליפויות, עשינו זאת בלי מסי ומול מסי וזאת עובדה, אנחנו לא יכולים קבוצה שמתבטלת כל המשחק ואז מנצחת 4-2 כי מסי התעורר מחצית שנייה, אנחנו לא יכולים לשחק בינוני חצי עונה ועדיין להיות מקום ראשון כי מסי החליט.
זכינו באליפויות עם קבוצות שבאות לעבודה שבוע אחרי שבוע, הקבוצה של מוריניו שהייתה רצה עד שהיה יוצא עשן מהתחת של השחקנים והקבוצה של זידאן שידעה להוציא בדיוק את התוצאה שהיינו צריכים, הקבוצה של זידאן הייתה קבוצה שכמעט בלתי אפשרי לנצח, ובשני המקרים הרבה שחקנים התחלקו במלאכת כיבוש השערים למרות שרונאלדו היה כאן.

לריאל מדריד היה סגל שחקנים יותר טוב מברצלונה בהרבה מהאליפויות שלה בשנים האלה, רק שבריאל השחקנים האלה ברוב העונות או שנותנים ניצחון גדול או מפלה מפוארת, במפלות של ברצלונה מסי שם כדי להציל.

דה ביק שחקן נחמד שאני אישית מאוד מחבב, אבל אתה באמת רואה אותו משנה משהו ? שיתחילו קודם להשתמש נכון בחומר הקיים.

שחקנים כמו סאנצ’ו שפסלתי בתחילת הקיץ בגלל שהם עדיין לא מוכחים פתאום נראים כמו החתמות טובות עכשיו, חייבים להביא כמה שיותר שחקנים עם מספרים.

אני אמרתי שאנחנו צריכים מסי? אמרתי שריאל צריכה לעמוד ברף שמסי הציב כדי לזכות באליפות(למרות שמאוד הייתי רוצה שחקן כמו מסי בקבוצה). למעשה מה שאני אומר שברצלונה היא ה-team to beat, וככזאת צריך לעמוד ברף שהיא מציבה/מסי מציב.
לגבי הטענה שזכינו באליפות גם מול מסי, זה טענה שמציגה רק חלק מהתמונה כי זכינו ב2 אליפויות לעומת 8 של ברצלונה. זה רק מוכיח שבצורה עקבית אנחנו לא עוברים את הרף שמסי הציב. קצת מזכיר את הסיפור של ליברפול בעונה האחרונה.

לא פחות ממספרים צריך כרגע דם חדש ואנרגיות חדשות. הקבוצה הזאת שבעה ואיטית בלי טיפת תשוקה. העניין שהאווירה הכבויה הזאת מדביקה גם שחקנים יותר רעבים.
ואן דה ביק, גם אם איננו שובר שוויון, יכול להיות מישהו שיוסיף קצת יותר אנרגיות ומחויבות.

לגבי סאנצ’ו - יהיה קשה מאוד להוציא אותו מדורטמונד. בטח בשלב כזה של חלון ההעברות. כפי שאמרתי כאן כבר - בימינו אי אפשר לחכות יותר מדי. אנו רוצים ששחקן יוכיח את עצמו במשך תקופה רצינית, אבל הערך שלו רק עולה. אתלטיקו הבינו זאת עם פליקס ובינתיים נראה שהם קיבלו החלטה נכונה.

אתה מתעקש להסתובב סביב מה שאמרתי…כבר כתבתי כל מה שיש לי לכתוב בעניין, רק אסכם שוב ובמשפט, לא צריך לעמוד ברף ההתקפי של מסי כדי לזכות באליפות, צריכים קבוצה שבנוייה נכון ומשחקת נכון.

שערים ידביקו את כולם בכל דבר שתרצה.

סאנצ’ו, הצעה בסדר גודל שברצלונה הציעה על דמבלה והעניין מסודר, אבל אנחנו אוהבים לבזבז זמן על שחקנים שאי אפשר להביא.

מה שמוזר זה שברצלונה לקחה אליפות והחתימה את דה יונג, גרייזמן ועכשיו שלחה משלחת להחתים את ניימאר, ואנחנו יצאנו מעונה קטסטרופלית ובמשחקי האימון נראינו לא משהו ואין שום דיבורים ולחשושים על מו"מ עם שחקן זה או אחר. אנחנו אפילו עושים מאמצים גדולים להיפטר מהשחקנים היחידים בסגל שיכולים לספק מספרים. וכל זה עונה אחרי שמכרנו את רונאלדו והבאנו את מריאנו כמחליף…

זה בדיוק מה שאני טוען כאן, בארסה עושה מאמצים להתחזק, גם ניימאר יגיע אליהם.
בארסה הביאו את דה יונג כמחליף לבוסקטס, אנחנו מכרנו את יורנטה שהוא המחליף היחיד לקסאמירו ולא הבאנו גיבוי.
אנחנו רק ניפחנו את הסגל בשחקני משנה ובהזאר.

מה שעצוב זה שבתחילת הקיץ הייתי מאוד אופטימי לאחר ההחתמות, הייתי בטוח שמדובר בהתחמות ראשונות ומהירות לפני ניפוי גדול של חלק משחקני ההרכב והחתמות נוצצות נוספות. לצערי זה נגמר שם…
אני באמת לא רואה איך נצליח לתת לברצלונה תחרות בליגה העונה (למען האמת גם לאתלטיקו).

לא, כי הוא לא יקבל עדיפות על מועמדי כדור הזהב.

גם אם ישחק הוא לא השחקן שיביא את השינוי, עדיף מבחינתי להשקיע את ה 60-70 מיליון יורו שיבקשו עליו בשחקנים אחרים.

מה מוזר בזה? עולם כמנהגו נוהג

אז כנראה התעוררתי הבוקר בעולם מקביל :smile:

יואו איזה באסה זה לראות 25 הודעות חדשות בדיון העברות אבל שום העברה. ככה נראה יום בחיי ריאל מדריד: המון ציפיות מצד אוהדים נואשים. 0 תוצאות מצד הנהלה כלשהי (בטוחה, אנוכית, תלושה מהמציאות, זידאנית, בנזמהנית, מה שבא לכם).

image

לא מצאתי תמונה נורמלית יותר. בכל מקרה, זוכרים את העונה הזו? פרננדו מוריינטס חזר מהשאלה ממונאקו לאחר עונת שיא, מייקל אואן נרכש מליברפול כביכול במחיר מציאה וכל זה כשבחוד ההתקפה כבר היו לנו את ראול ורונאלדו. כבר ראיתי שנים לא פשוטות כאוהד אבל (כמעט) תמיד הייתה המחוייבות למשחק ההתקפי ולשואו והזיקה לשחקני התקפה (חוסה אנטוניו קמאצ’ו ביקש קשר אחורי - פטרייק ויירה, וקיבל חלוץ - מייקל אואן). כגם כשהפסדנו, וזה קרה יותר מדי - ידעת שבמשחק תראה מהלכי כדורגל שתדבר עליהם למחרת בבית ספר. מתגעגע לימים שבהם הייתה לנו התקפה.

ובחזרה ל-2019: אם לא מביאים את ניימאר [וגם אם כן אני לא אהיה שלם עם זה בטווח הרחוק בגלל אמבפה], המינימום שזידאן צריך לעשות הוא להחזיר את חאמס רודריגס וגארת’ בייל לרוטצייה, אם אין הצעה טובה אז לא צריך ואף אסור להיפרד מהם בכוח. לגבי הקישור המרכזי, אם דוני ואן דה ביק (שגם הוא לבד לא יספיק) לא יגיע זה מאכזב, ואני עד עכשיו מתפלא שלא הלכו על כריסטיאן אריקסן.

ניימאר כבר כנראה לא יגיע, אני חלוק עדיין אם זה בכלל היה רעיון טוב להתערבב בסיפור ההעברה הזה.
היה יותר חכם לנו להגיד מראש לפאריס “אתם יודעים איזה שחקן התקפה אנחנו רוצים וזה לא ניימאר” ולתת לו ולבארסה לשבור את הראש מול השייח’.
לכאן או לכאן, ניימאר בכל מקרה מעדיף את בארסה וזה מה שהפריע לי בעיקר בכל הסיפור הזה… השקעה שכזו בשחקן שאתה “אופציה ב” שלו גם לא נראית טוב פנימה והחוצה ובהתחשב בשחקן המדובר כנראה גם בוודאות תשאיר טעם מר בפה, טוב שנגמר הסיפור שלנו איתו, לצערי האלטרנטיבה היא שהוא בבארסה.

מה שיותר מוזר באמת זו ההתנהלות סביב הסגל השנה.
או שהולכים על עוד עונה מחרידה ומנפים את הלא רצויים בכל הזדמנות שתהיה עד שנוכל לבנות ולא על הריסות האתמול, או שיש פה כיוון שאני פשוט לא רואה, ממש משבר זהות…
או שאנחנו ריאל פאקינג מדריד (על כל מה שמשתמע מכך) או שאנחנו עוד קבוצה שמנסה לעשות מה שהיא יכולה עם הסגל הנוכחי שלה

מרגיש לי או שפלורנטינו “משקר” לעצמו או לנו, לא ברור לי למי.
בנימה זו מכין קסדה ואפוד לקראת פתיחת הליגה ושיהיה לנו בהצלחה

אם בייל וחאמס נספרים ובתוספת של הזאר והרכש שכבר הגיע ובהנחה שיגיע עוד קראק המצב שלנו לא רע כפי שמנסים לצייר אותו.
אם ניימאר סוגר בברצלונה אני מניח שנשלם את ה 160 מיליון שמבקשים על פוגבה גם אם פרז יצטרך לשדוד זקנות ברחובות מדריד.

ובשקט בשקט גם השכנה הקטנה שלנו מתחזקת בשחקנים נפלאים כמו רודריגו מיודענו ופליקס הסופר מוכשר. אני מצטער, אבל הסגל שלנו כרגע הוא השלישי בטיבו בספרד, זה של הקולצונרוס מבטיח ומאוזן הרבה יותר. ולצערי, העתיד לא נראה ורוד, ודאי לא בחלון הקרוב.

הם הביאו את פליקס אנחנו את הזאר היותר טוב.
הם הביאו את רודריגו ואנחנו את יוביץ’ היותר טוב.

הם שיחררו את רודרי הנפלא ואנחנו החזרנו את חאמס

הם שמחררו שחקני הגנה אנחנו חיזקנו את ההגנה עם שני שחקנים מצוינים.
ועוד לא דיברתי על גריזמן

איך הם התחזקו יותר מריאל?