לאתלטיקו אין שחקנים טובים יותר. יש להם כרגע קבוצה טובה יותר.
אנחנו חייבים חיזוק, אבל גם במצב הנוכחי ריאל יכולה לשחק טוב יותר.
הביאו את יורנטה, כלום עוד לא בטוח לגבי חאמס.
לאתלטיקו אין קבוצה יותר טובה, העונה מתחילה רק עוד 3 ימים.
לנו יש סגל שזכה ב 3 צ’מפיונס רצוף להם יש סגל שניצח כמה משחקי אימון.
ויורנטה במקום רודרי זאת ירידה ברמה.
אתה נשמע כמו המועדון כאשר פיטר את לופטגי. סגל שזכה בצמפיונס 3 פעמים זה טוב ויפה, אבל בבחינה אמיתית של הכושר של השחקנים (לא מדבר בכלל על עזיבתו של ההוא שלא מדברים עליו),האם הסגל הזה באמת טוב מזה של אתלטי?
אני בכלל לא בטוח…
שמע, אני באמת אוהב לראות את האופטימיות שלך (אני גם נוטה תמיד לצד החיובי) אבל לפעמים זה ממש הכחשת המציאות.
מזכיר לי את הסצנה בטיטניק שהספינה שוקעת והנגנים ממשיכים לנגן כאילו כלום לא קורה.
הסגל הזה לא ישיג תוצאות טובות יותר גם עם בייל וחאמס.
אמשיל את זה לעובד בעבודה נורמטיבית:
יש עובד עם המון ידע, תותח, אבל הוא ממורמר, אפתי, שונא את המנהלים שלו ומת על החברים לעבודה.
כשיש דבר כזה במקום עבודה, העובד הזה הוא סרטן שיכול לייצר גרורות מהר מאוד. מה עושים? נפטרים ממנו.
רוצה לומר אם עדיין לא הובן, לצמד הזה יש את היכולת, אבל כנראה שלא את הרצון. וכן, גם אם חאמס מת על מדריד, על הבוס כנראה שלא.
תא צריך אופטימיות גדולה כדי לטעון שהסגל שלנו יותר טוב מזה של אתלטיקו.
כן צריך אופטימיות כדי להאמין שבייל וחאמס ישארו ושגם יסתדרו איך שהוא עם זידאן מה שיוציא מהם את המירב.
אבל דברים יותר מוזרים כבר קרו בכדורגל, ויש לזכור שהמשך הקריירה של כל המעורבים בעניין תלוי בתוצאות של העונה הקרובה, וכמה מהר הם יבינו זאת ככה יותר טוב.
אבל כדי שבאמת נעשה משהו חייבים עוד רכש, גם האוהד הכי אופטימי יודה בזאת.
סגל טוב יותר לא הופך קבוצה לטובה יותר. קבוצה של מליון כוכבים יכולה (ומביאה בדר"כ) נזק ופחות תוצאות מאשר קבוצה מאומנת, מאוזנת, ולוחמנית.
אתלטיקו קבוצה הרבה יותר מאומנת מריאל מדריד והסגל שלה במצב מצויין: כמה כוכבים, שחקנים מוכשרים, מנוסים, וכאלה שבאים לתת עבודה. לא פלא שפליקס נכנס לקבוצה כאילו שיחק בה שנים - זה לא היה קורה בריאל.
הסגל של ריאל, אולי, איכשהו, “טוב יותר” אבל הקבוצה שלנו דיי חרבנה והיא לעוסה ומאוסה על כולם חוץ מעל כמה חבר’ה שם בהנהלה. אם כבר, אני חושב שאתלטיקו מועמדת לזכות באליפות השנה. כרגע מסע הרכש של ברצלונה הוא מפחיד וברמת הלא הוגן, אבל אני חושב שאתלטיקו יותר ממושמעת ורעבה ממנה, וזה יתרון.
העונה לא התחילה, אתה ממהר להסיק מסקנות, תחכה לפחות 4-5 משחקי ליגה כדי לקבוע עובדות.
רק אני מסיק מסקנות ואילו אתה טיטי מבשר נבואות. האם פלורנטינו דאג ללמוד עברית ולהתכתב איתנו כאן בפורום?! פלור- תתחיל לרכוש!
איזה נבואות? שהסגל שלנו יותר טוג מזה של אתלטיקו?
לא הייתי אומר שחלוץ שכבש 34 שערים ב145 הופעות בלה ליגה הוא שחקן נפלא.
אם היינו מחתימים אותו בחמישים מיליון היו עורפים כאן(ובצדק) את הראשים של כל ההנהלה.
איזה סקאוט שאני עוקב אחריו בטוויטר סיכם יפה: זו לא השקעה נבונה במיוחד לשפוך 50 מיליון על חלוץ בן 28 שמסתמך בעיקר על מהירות.
אתלטיקו עשו הרבה רכישות יפות הקיץ, זה לא אומר שכל שחקן שהם מביאים הוא בינגו. יוביץ’ ומנדי שחקנים עם פרופיל משמעותית יותר מרשים מרודריגו ולודי, למשל.
רשמית, לונין מושאל לויאדוליד.
סוף סוף קצת אקשן
ומצד שני ואן דה ביק אומר שאולי בסוף הוא יישאר באיאקס השנה…
לפי כמה דיווחים זידאן לא רוצה את ואן דה ביק, נעול על פוגבה בלבד ולא חושב שצריך קשרים נוספים.
דיווח די מצער, קודם כל אני באמת סקפטי אם נצליח להוציא את פוגבה מיונייטד, אלא אם כן נשלם סכומים באמת לא הגיוניים, ודבר נוסף אני חושב שואן דה ביק כן יכול להועיל לסגל שלנו בטווח המיידי וחבל לפספס שחקן כמוהו. הקישור שלנו במצב נורא, קסאמירו, ואלורדה, קרוס, מודריץ’, איסקו. זה פשוט לא מספיק טוב ואני לא רואה איך השנ הקישור הזה יתן יותר מ-10 שערים ביחד בלחץ.
הבעיה החמורה ביותר היא כבר לא השערים, אלא מי מבין קרוס, מודריץ’ ואיסקו מסוגל ונכון לרוץ בהגנה.
היו סימני שאלה בכל אחד מהקייצים האחרונים, אבל הקיץ הזה כבר ממש הזוי. אפילו בתסריט האופטימי בו חאמס ובייל חוזרים 5 שנים אחורה אנחנו במצב רע.
לוקאס ואסקז.
לגבי לונין, הוא מצטרף למושבת המושאלים בקבוצה של רונאלדו והוא יצטרך להאבק על עמדת השוער הראשון עם מאסיפ.
יחד איתו ישחקו חאבי סאנצ’ז הבלם המאוד מוכשר, והחלוץ חורחה דה פרוטוס.
אליהם אולי יצטרף קובו הרכש היפני החדש, לגביו עוד לא הוחלט אם ישאר בקאסטייה או יושאל לויאדוליד גם כן.
אינדיווידואלית אני חושב שכל אחד שם הוא וורלד קלאס, אבל חוץ מקאסמירו יש לנו 4 קשרים שיושבים על אותו תפקיד.
הם פשוט כבר לא מתאימים לשחק ביחד, מודריץ הוא היחיד שאני תופס ממנו מתוכם שיכול להניע קדימה ולייצא התקפה אבל כבר אין לו את אותם הכוחות שהיו לו לפני שנתיים, ואין לנו אף מחליף ראוי בשבילו בסגל…
היתרון הגדול בהבאת ואן דה ביק הוא הנמרצות שהוא יכניס לקישור והדחיפה קדימה, הוא לא מספיק בעיני בשביל להחיות את הקישור אבל זאת התחלה ובהחלט עדיף על פני הישארות עם אותו קישור בדיוק כמו העונה הזוועתית של שנה שעברה, לא משנה כמה ההתקפה תהיה חזקה וכמה ההגנה תצליח להתייצב, זה לא יספיק למשחקים גדולים ולרי ה לאורך עונה שלמה, צריך קישור שיודע לעשות את המעבר מהגנה להתקפה.
חייבים בעיני להשאיל אותו, בקסטייה הוא יתנדנד כל הזמן בין הסגל של הבוגרת ללשחק מול קונוסים בליגה השלישית.
גם נוכל לראות אותו בסיכום השבועי שלך ולקבל קצת עניין במשחקים של קבוצות אחרות בליגה
האמת אני מסכים, לא חושב שעונה בליגה השלישית תתרום לו יותר מדי.
השאלה לויאדוליד עם הבטחה להרבה דקות תוכל לשפר אותו הרבה יותר.