זה לא ממש דיבור, המנהל המקצועי של פיורנטינה נשאל בנוגע להעברת שחקן אחר מספורטינג, וטען שהם סגרו את הבאסטה כי ברונו סיכם בריאל.
סביר להניח שמדובר בטקטיקה איטלקית קלאסית להורדת ציפיות/מחיר, במיוחד שלאורך כל הקיץ מפמפמים בפורטוגל שהוא מועמד לכל קבוצה בערך באירופה ומנדש ממש מת לגזור את הקופון עליו.
סה״כ מדובר בשחקן טוב אבל לא וורלד קלאס שבדרך כלל משחק כקשר התקפי(למרות יכולות הגנתיות), אין טעם בו אם יש את חאמס ואיסקו, במיוחד שהוא יעלה המון. לא נראה לי שזה יקרה
אראולה לא פותח במשחק של פס"ז הערב. כל כלי התקשורת מסכימים שאחרי המשחק מול ויאריאל החילופים יתבצעו: קיילור יעבור לפס"ז תמורת כ15M פלוס אראולה בהשאלה לעונה.
השם של ברונו פרננדש עלה לאחרונה וחששתי שמדובר בסתם ספין, עכשיו השם שלו עולה עוד הפעם וזה חיובי מאוד בעיניי.
לקרוא לו קשר התקפי יעשה לו עוול. הוא שחקן הרבה יותר מגוון מקשר התקפי, חאמס למשל. במקור אגב הוא בכלל קשר מרכז שדה.
אני בטוח שבשני לספטמבר נקבל קשר. בטוח בזה במיליון אחוזים, השאלה היא האם המעדון יקרע את הכיס ויביא את פוגבה או שנסתפק בשחקן אחר. ברונו פרננדש יהיה רכש שאני יותר מאשמח לקבל.
מעבר לסט היכולות שלו, מדובר בשחקן שהוא מנהיג באופי שלו. הוא לא יעביר את הכדור ימינה ושמאלה ויחכה שהחברים שלו יעשו משהו אלא ייזום וידרוש כל הזמן את הכדור. הוא מחוייב הגנתית ואם צריך להגדיר את התפקוד שלו, הייתי אומר שהוא בוקס טו בוקס ולא קשר התקפי למרות שבהתקפות הוא נוטה להצטרף להתקפה ולא להישאר ולקבל כדור לאחור סטייל קרוס.
לא עקבתי אחריו במשך מרבית העונה ורק לקראת סוף העונה, עקב המספרים היפים שלו נחשפתי אליו. קראתי עליו מספר ניתוחים כשקושר ליונייטד, הנה אחד היותר תמציתיים שבהם. מומלץ.
“Anything can happen until Monday,” Zidane said at his pre- Villarreal press conference when asked about their chances of clinching a last-minute signing.
“One bomb, two bombs… But the important thing is tomorrow’s game.”
מעצבן אותי שזידאן כל הזמן מגמד את ויניסיוס, רודריגו, קובו וכל הצעירים ואומר במסיבות עיתונאים הם רק בני 18, הם פה לעתיד וכל מיני שטויות כאלה. בינתיים בארסה משתפת שחקן בן 16 שמראה שכל מה שצריך לקבוע זה היכולת ולא הגיל. לצערי עם זידאן אין הרבה תקווה לצעירים שלנו.
בארסה משתפת בן 16 כי שלושת החלוצים הבכירים שלה פצועים. לצד גריזמן פתחו שחקן שמתים למכור ועוד שחקן שלא חשב שיהיה בסגל בכלל העונה.
מה יהיה איתו כשהחלוצים יחזרו לכשירות? אלא אם הוא מסי החדש, אז בארסה ב’. אצלנו חושבים שעדיף לילדים לשחק בליגה הראשונה במקום בקסטיליה. זה גיל שעדיין מתפתחים בו.
זה מה שצריך לקרות במצב תקין. נכון שאצלני ההתקפה מקרטעת קצת, אבל ברהים, ויניסיוס ורודריגו בשלוף אלו די והותר ילדים בסגל.
ברצלונה משחקת בלי שלושת החלוצים הכי טובים בליגה, ושטפה את המגרש במחזור הקודם והערב הייתה צריכה לנצח אלמלא פנדל אומלל/החמצה אומללה של פדרו החדש. כל הסקוררים של ברצלונה פצועים, ועדיין היא מבקיעה 7 שערים בשני משחקים, כשכמעט כולם שערי בכורה של שחקנים. אצלנו אף שחקן לא יודע לבעוט למסגרת, בפרט שחקני ההרכב.
אנחנו צריכים להודות לאלוהים על הפתיחה הגרועה של ברצלונה ולנצח מחר בכל מחיר. בטווח הרחוק, המזל הרע שלהם יתאזן יחד עם חזרתם של הפצועים והם יחזרו להפציץ. בינתיים, אנחנו צריכים לקחת את הפור שהם נותנים לנו בשתי ידיים ולהגיד תודה.
ראית את המשחק? אוסאסונה בעטה לשער פי שניים מברצלונה, זה לא מזל רע, אין להם חיבור בהתקפה וגם האמצע לא משהו, עם המון איבודי כדור, על ההגנה בכלל אין מה לדבר…
אז נכון שאין את מסי, אבל זה לא חוכמה, ההרכב השני של ברצלונה עדיין אמור לנצח את אוסאסונה
ראיתי את המשחק, מחצית ראשונה זוועתית בכל רמה שהיא. דיברתי על המחצית השנייה, שההלך בה אמור לקבוע את התוצאה הסופית.
אגב, הרכב שני של ברצלונה לא אמו לנצח את אוסאסונה, לפחות לא יותר מ50-60 אחוז. נכון שאינדיווידואלית, הרכב שני של קבוצה חזקה עולה על הרכב ראשון של קבוצה בינונית, אבל יש גורמים נוספים- דקות משחק, אורגניות, ביטחון, ביתיות…
ככל שהשעות עוברות אני ממש סקפטי שנראה פה רכש לקישור, מבאס ומאכזב מאוד.
הייתי בטוח שנקבל 2, ואז הבנתי שפוגבה ואריקסן לא יגיעו ונשאר “רק” עם ואן דה ביק, אבל נראה שנשאר בלי כלום ועם הרבה סיבובים במקום של איסקו.
אפשר לסכם בדיוק כמו שוואלנדו אמר : " נהייה תחרותיים אבל יש קבוצות הרבה יותר טובות",
בוא נקווה במתכונת הזאת לסיים מקום 2… מקום ראשון אני די סקפטי.
נקווה לא לעוף בשמינית גמר.
תחזית די פסימית אבל בהינתן מצב הסגל ומלאכת הבקעת השערים, הרבה שחקנים יצטרכו לתת עונה מעל הרמה שלהם בשביל שנהיה שמחים.