ישנתי במיגונית וקיבלתי אראולה. שיהיה לנו בהצלחה העונה, אנחנו צריכים שיותר מדי שחקנים יצאו בו זמנית מתרדמת הליגה שלהם כדי להיות תחרותיים.
יש לי תחושה שהמילה תחת הולכת לרוץ פה הרבה העונה. ואנחנו פורום כדורגל…
פה הוא לא ירוץ , התחת רץ בטורינו.
מריאנו אומר לא לשאלקה, שהתחייבה לשלם את מלוא שכרו העומד על 4 מ יורו נטו
אין צדק בעולם הזה.
יש המייחסים לאותו התחת את הפציעה של מסי. יש לתחת עוד טריקים בשרוול.
דוני ואן דה בק, שכזכור על פי הפרסומים מהקיץ האחרון סיכם אצלינו ויגיע ב2020, כבש ובישל הערב בניצחון 3-0 על ולנסיה במסטאייה.
ואן דה ביק אומר שריאל מדריד יודעת שהוא ישאר באיאקס עד סוף העונה
הייתי שמח אם ואן דה ביק היה אצלנו כבר השנה, אני חושב שהוא היה יכול לתת עומק שמאוד חסר אצלנו בקישור ההתקפי, בתוספת לשערים ובישולים כי הוא פשוט שחקן של מספרים.
ואן דה ביק… סגור אצלנו? חדש לי.
אז לאור התוצאות האחרונות, במארקה יוצאים בכותרת מפוצצת:
השמות האפשריים לחיזוק של מרכז המגרש בינואר הם אותם השמות שבלטו במהלך הקיץ: כריסטיאן אריקסן של טוטנהאם ודוני ואן דה בייק של אייאקס (בהנחה שפוגבה נשאר בסטטוס של בלתי ניתן להעברה). עם זאת, הסבירות שאחד מהם אכן יגיע בחורף היא לא גבוהה. הראשון מסיים חוזה בקיץ ויהיה שחקן חופשי שיוכל לעבור ללא עלות והשני כבר הצהיר שישחק במשך כל העונה במדי הקבוצה ההולנדית. אפשר להוסיף לכך את העובדה ששניהם משחקים בליגת האלופות ולא יוכלו לעזור לקבוצה במפעל הזה.
היו פרסומים כאלו בקיץ, שהוא סגור אצלינו אבל ימשיך לשחק באייאקס עד הקיץ הבא. היו התבטאויות שמאששות את הפרסומים הללו מצד השחקן עצמו אבל עד כמה שזכור לי, כלום לא חתום עדיין ובמקרה הטוב זה רק סיכומים בעל פה.
זה לא נכון, החוק שונה בשנה שעברה, אם אחד מהם מגיע הוא יוכל לשחק בליגת האלוםות, אם שניהם מגיעים אז רק אחד מהם יכול לשחק.
עכשיו בגלל התכנון הלקוי בקיץ יעשו שטויות בחורף. כמעט בלתי אפשרי להביא שחקן ברמה גבוהה בינואר. קבוצות לא מתלהבות למכור שחקן מרכזי באמצע העונה. אם נצליח להנחית מישהו טוב המחיר יהיה אסטרונומי, הרי כולם יודעים שאנחנו נואשים. בנוסף עד שהשחקן יתאקלם תיגמר העונה. אגב, בכלל לא בטוח שכדאי לקנות שחקן שיושב על המשבצת של אודגארד.
מה שכן צריך להביא זה גיבוי לקאסמירו. הוא לא קיבל מנוחה עד עכשיו, והוא גם שיחק במשחקי הידידות של ברזיל. מפתיע שהוא עדיין לא נופל מהרגליים. נקווה שיחזיק מעמד עד ינואר ואז סוף סוף נחתים שחקן שיאפשר לזידאן לתת לו מנוחה.
אני חושב שהרכש היחיד שבאמת חובה זה קשר אחורי כגיבוי לקסאמירו.
לא רק כסתימת חור עד סוף העונה, אין לנו אף מושאל או שחקן נוער בפוטנציה שיכול לתפקד בעמדה שלו, כל פציעה של קסאמירו יכולה להרוס לנו את העונה.
הייתי שמח לקבל את ואן דה ביק בינואר אבל זה כנראה לא יקרה, במצב הזה אני מוכן לחכות עד לשנה הבאה בשביל לקבל לקבוצה את אודגארד, חאכימי, ואן דה ביק ולהתפלל שאמבפה אולי ירצה להגיע.
4 השחקנים הנ"ל יוכלו להיות שדרוג רציני מאוד לסגל.
לפי אודגארד עצמו, לא בטוח שזה יקרה
ילד חכם, מעדיף לתקוע יתד ולהיות אחד השחקנים הטובים בליגה ולחזור בדלת הקדמית ולא לחזור בשביל להיות מחליף 3 אחרי לוקאס ואסקז.
אודגארד יודע לקבל החלטות נכונות בבחירת קבוצות, זאת אחת הסיבות שהוא הצליח להתקדם ולהתפתח.
תחת זידאן אין לשחקנים צעירים הרבה תקווה. הוא מעדיף שחקנים מוכנים ומנוסים ואין לו הרבה סבלנות לפתח שחקנים.
יש טענה שריאל אף פעם לא מפתחת שחקנים צעירים וזה לא אשמת זידאן. לא יודע. מאמן שמעדיף את לוקאס על פני ויניסיוס, רודריגו, ברהים או קובו הוא מאמן שמדאיג אותי בקשר לעתיד ובניית הקבוצה. ברור שהאשמה פה לא נופלת רק על זידאן. מועדון שמוציא 30 מיליון על אודריוסולה כשיש את אשרף זה מועדון שלא יודע לתכנן את עצמו.
אודגור מתמודד לתואר השחקן המצטיין לחודש ספטמבר. הוא מוביל את סוסיאדד לעונה נפלאה עד כה. קשה לי מאוד להאמין שאם ימשיך בכושרו הנוכחי ריאל לא תחזיר אותו.
אם אחרי יכולת כזאת המועדון יחשוב שהוא “עדיין לא בשל” אז לא יודע מה עוד צריך לקרות.
מודריץ’ כבר לא מה שהיה והנורבגי הוא המחליף המושלם. יותר מואן דה ביק ובפוטנציאל גם יותר מאריקסן.
כרגע הכי טוב שהוא שם. כמה שחקנים צעירים שהצטיינו בקבוצות הליגה הקטנות יותר הגיעו אלינו וקרסו תחת הלחץ? כמה לא הצליחו לשחזר את היכולת? כרגע הוא מתבשל, ולמרות שמבחינת היכולת הוא כרגע שווה הרכב בריאל מדריד הנוכחית, הייתי מחכה עם ההחזרה שלו. תנו לו להוביל קבוצה, לבנות את הביטחון וסט היכולות שלו, וכך הוא יוכל להתקדם. ויניסיוס למשל, אסנסיו, סבאיוס ועוד לא מעט דוגמאות של שחקנים שזרקו אותם למים העמוקים מהר מידי והם לא עמדו בזה אחרי תקופה טובה שבעקבותיה פיתחו ציפיות.
לא אכפת לי שיעביר את שתי העונות בסוסידאד ויחזור אלינו שחקן יותר טוב מאשר אם הוא היה חוזר אלינו אחרי עומה ומחמם את הספסל.
על סמך מה?