דיון ההעברות והפנטזיות :: ארדה גולר כבר כאן, מה עם הצב? (חלק 1)

אגב רודריגו, הנה סרטון של ניימאר בתקופה שהיה בגילו הנוכחי של רודריגו.
ניימאר הבא מיי אס!

התמונה נראית כאילו צולמה בטברנה מרגשת עם תמונות של המנות מעל הדלפק. כבר התחלה טובה.

התפחות של כדורגלן ברזילאי מתחילה בתת-משקל ונגמרת בכרס וזונות. זה הזמן שלו לג’אנק פוד.

כבר אתה רוצה לתת לו ג׳אנק פוד לפני שהוא קרע זוג שקיות קוק?
אתה מתחיל עם סביבתו הקרובה. בחורות לאח, אסאדו לחבר מהבית, אלכוהול חינם לדוד וכרטיס אשראי לחברה. תן לו לתת חצי עונה טובה קודם.

ובנימה אופטימית זו נראה שגם השוער הבא שלנו יהיה ברזילאי:

10 מיליון מפרידים בין מדריד לרומא, ייסגר באזור 60 מיליון.

אליסון לא הרשים במיוחד בגול של שוויץ. נשאר תקוע על קו השער בקרן למרות שהכדור נשלח לתיבת החמש.

המהלך הכי טוב שלו היה עם הבלון האדום

https://twitter.com/LordbzB/status/1008468378992947200

מתי לריאל היה אבל שוער שכן הסתדר עם כדורי גובה?

אם אתה שם 60 מיליון יורו על שוער אז לפחות שיהיה לו גם משחק גובה טוב. יכול להיות שזה היה חד פעמי ההישארות שלו על הקו.

מה שאני כן אוהב אצל אליסון לעומת נבאס זה הוצאות הכדור המהירות והמדויקות. נבאס הרבה פעמים מאט את המשחק שלנו ומונע יציאה למתפרצות.

מאכזב שאין שום שמועות ודיבורים על חלוץ. בסוף ראול דה תומאס יהיה החלוץ היחידי שיצטרף הקיץ.

אדן חזר לפלרטט:

https://twitter.com/Realmadridplace/status/1008655305285230592

ההערכה שאיסקו יהיה שחקן הרכב קבוע בעונה הבאה, השאלה על חשבון מי. לא מאמין שלופטגי יוציא את קרוס או מודריץ’ מההרכב וגם קאסמירו אמור להיות באנקר. ראינו אתמול מול מקסיקו מה קרוס שווה בלי קשר אחורי לידו. רונאלדו כמובן גם בטוח בהרכב מה שמשאיר מקום אחד לבייל ובנזמה. ולא שכחנו את אסנסיו ולוקאס על הספסל. גם ויניסיוס אמור להצטרף הקיץ. במצב הזה אולי מובן למה לא מחפשים חיזוק התקפי אבל זאת תהיה טעות. אם צריך למכור מישהו כדי לפנות מקום אז שיעשו את זה. בעולם מושלם היה אפשר לארגן טרייד עם באיירן - בנזמה וקרוס תמורת לבנדובסקי וטיאגו…

אני מאוד מתנגד לאליסון. לא ממש ברור לי איפה הערך מוסף שלו לעומת נבאס שהוא שווה 60 מליון יורו.

צעיר, גבוה, עם לא מעט נסיון, נוכחות, הצלות טובות, אינסטינקטים וזה בעיקר מצפייה בו ברומא. מה רע?

באמת טוב מנבאס?
באמת עדיף על דונארומה או קפה שעלו לפני כן במחירים דומים? (קפה אפילו פחות)

לא יודע לענות, דונארומה האריך חוזה, קפה גם כן. למה ריאל לא החתימה…אין לי מושג.

מה שמטריד אותי באליסון זה שהוא בן 25 אבל שיחק רק שתי עונות כשוער ראשון. אחת בברזיל ועונה אחת ברומא. בדרך כלל שוערים לא מקבלים במה בגיל 18 אבל זה עדיין נראה קצת מוזר.

אז הוא לא אליסון, וכנראה אפילו לא מיועד לקבוצה הראשונה, אבל יש לנו שוער חדש: המארקה מדווח שהקבוצה החתימה את השוער האוקראיני בן ה-19, אנדריי לונין (לנין?), שוערה של זוריה לוהאנסק האוקראינית. מיועד כנראה לעמדת לוקה או לקסטיליה.

עכשיו זה רשמי

ראיתי הצלות שלו ביוטיוב. נראה נחמד אבל אי אפשר להתרשם באמת מקליפ ביוטיוב, במיוחד של שוערים. הרי שמים רק הצלות ולך תדע איזה שערים הוא ספג.

האלגוריתם של whoscored מיקם אותו רביעי מבין 34 השוערים של הליגה האירופית ששיחקו שישה משחקים לפחות. אובלק ראשון, איך לא.

לא יודע אם הוא יצליח פה או לא אבל אני אוהב את החשיבה שמאחורי ההחתמה הזאת.

image

מאתיה קובאצ’יץ’ בראיון צפוף מאוד למארקה כשבשער העיתון הוא מהרהר בקול רם על עתידו ומספר שהוא רוצה לעזוב. “אני רוצה לשחק יותר והכי טוב בשבילי יהיה לעזוב את ריאל מדריד”. עוד מוסיף שהוא אוהב כדורגל ורוצה להרגיש יותר את הדשא ולהיות שחקן הרכב בקבוצה אחרת. הקשר הקרואטי מבוקש באיטליה כמובן, בעיקר מצד יובה. אשתקד רשם 36 הופעות, כולל בקלאסיקו בליגה ובגומלין נגד פאריס ובסה"כ בשלוש עונות בריאל מדריד שיחק 109 משחקים. דבריו המלאים של הקשר, במה שמסתמן כראיון פרידה האמת - באתר שלנו.

טיפש מטופש. הוא חילוף ראשון לכל אחד מ- קאסמירו, קרוס ומודריץ’. שום רכש לקישור לא באופק אפילו. מודריץ’ מבוגר. כל עונה הוא משותף יותר ויותר. יכול להיות שכבר השנה/עונה הבאה הוא יתחיל להתברג בהרכב.

מאמין שזה יותר הצהרת כוונות לכיוון המאמן החדש. בכל מקרה, לא לרוחי.

הוא אמנם מחליף ראשון לכל עמדה בקישור, אך זה לא אומר בהכרח שהוא יהיה שחקן הרכב בשנתיים הקרובות. התחושה שלי היא שברגע שריאל תרצה להחליף את מודריץ’, היא תרכוש שחקן לקישור (נזרקו כמה שמות, למשל סביץ’).

הוא לא יקבל הרכב בעונה הקרובה, כלומר לא יחול שיפור במעמדו. גם אם לופטגי המחליט הבלעדי על הרכש וההרכב והוא רואה בו שחקן הרכב בעוד שנה-שנתיים, לא בטוח שלופטגי יהיה פה עד אז.

הוא לא הצליח לבסס את מעמדו בריאל כשחקן הרכב, לכן זה הימור מבחינתו להישאר.