המקצוע של מיליטאו הוא בלם, וטוב שהוא הבלם השלישי של ריאל, רק הצעתי אותו כמגן ימני מחליף העדיף על כל שחקן אחר בסגל, לבטח על פני אודריסולה.
אשרף צריך לחזור ולהתחרות עם קרבחאל על התפקיד. עד אז מיליטאו יספיק.
מסכים, זה לא סוף העולם.
ככל הנראה הדיון הזה מיותר מכיוון שנאצ’ו ישחק שם. וצריך לומר, במשחקים ששיחק אחרי הפציעה הוא נראה יותר טוב ממה שחשבתי שיראה. הוא בסך הכל שחקן משלים מאוד סולידי.
כשנצטרך מגן ימני נאצ׳ו ישחק בשמאל כי מנדי ומרסלו יהיו פצועים ומורחקים, ככה זה
רינייר מגיע בקיץ? עכשיו? מה הולך איתו?
עכשיו לקסטיליה.
אז הוגו וואיחו אכן הצטרף לקבוצה.
שולמו עליו 300 אלף יורו והוא יושאל ללה קורוניה עד סוף העונה.
המון מושאלים מצטרפים אליי למדור, נהיה קשה לעקוב!
ממש מודל צ’לסי מנהיג פה פלורנטינו
זה סרטון הביצועים הכי לא מרשים שראיתי אי פעם…
ממש ככה… מזכיר לי סרטונים של מועמדים להפועל חדרה.
גם רוב האנשים שמבינים יותר טוב ממני בטוויטר ובפודקאסטים שמסקרים את ריאל לא כל כך מבינים את פשר הרכישה וטוענים שלא מדובר בעילוי גדול.
אבל… כנראה שהסקאוטינג של ריאל מבין יותר ממני, ויותר מהמצייצים בטוויטר
פספסתם כאן את האלאנד בסקאוטינג צעירים שלכם… עד שסוף סוף יש צעיר בקונצנזוס. רואה בכם אשמים בכך שהוא בדורטמונד
במועדון הכירו אותו, זה בטוח. אם לא הביאו אותו זה כנראה שהוא בחר במועדון שיאפשר לו להיות כדורגלן ולא נער מביא כדורים. במחיר שבו הוא עבר לדורטמונד ובדרך של המועדון לירות בכל ברווז שנכנס לטווח, קשה לי להאמין שויתרו עליו מראש.
יוביץ’ נראה בדיוק כמו האלנד לפני שנה. הזמן יגיד לאן שניהם יתפתחו.
להזכירך, גיא, תגובתך אודות איך נראה כוכב אמיתי אחרי השלושער של רודריגו.
אי אפשר על דורטמונד בעניין הילדים האלה, בזמנו כשדמבלה רצה לעבור קבוצה ליברפול רצתה אותו והציעה לו יותר מדורטמונד, אבל דורטמונד הציעה לו הרכב בטוח ואפשרות להתקדם אחרי כמה עונות והוא הלך לשם, אני מאמין שגם האלאנד קיבל את אותה הצעה, עוד שנתיים שלוש הוא בבאיירן/ריאל/סיטי/ליברפול.
וסקאוטינג אמיתי זה לא האלאנד, זה ילד צעיר ומופנם שמגיע מאורוגוואי בכלום כסף ובעונה הראשונה שלו בבוגרים גורם לכולם לשאול “פוגבה ? מי ?!”
ההודעה שלי הייתה בצחוק חברים, אבל הגבתם ברצינות אז:
יוביץ לא נראה כמו האלאנד. הוא רכש מביך וכתבתי את זה גם אז. הגילאים שונים לגמרי ויוביץ׳ כבר נכשל בבנפיקה, שזה לא עניין פה אף אחד בזמנו אבל מה לעשות שגם סיפורי סינדרלה לא מתחילים בכשלון מוחלט בקבוצה אידיאלית לצעירים.
לגבי רודריגו, ההתחלה שלו אכן נותנת יותר סיבות לאופטימיות מויניסיוס למשל, שאם לא ייצא להשאלה באופן בהול אני לא רואה איך ייצא ממנו משהו.
@titi_camara כל העולם הכיר את פדה כשהוא חתם אצלנו עוד לפני גיל 18. אין באמת סודות ברמות האלה, יש מי שיותר נחוש בשלב הרכישה או קבוצות כמו דורטמונד שכמו שכתבת הן יעד מועדף ובצדק.
לא כל העולם, אבל כן כל סקאוט שמכבד את עצמו, הכוונה שלי שפדה זה לא האלאנד, האלאנד כוכב כבר היום, שחקן שמגיע להיות הרכב ראשון, פדה הגיע במעמד אחר לגמרי.
דורטמונד אגב גם יעד מועדף מבחינת הסוכנים, במקום קופון על ה 20 מיליון(אם אני זוכר נכון) ששולמו עכשיו עוד שנתיים הוא מתכנן לגזור קופון עוד יותר שמן מה 100+ מיליון שישולמו עליו, בדיוק כפי שעשה הסוכן של דמבלה.
ברהים לא מוותר וסירב לצאת בהשאלה לחטאפה
https://twitter.com/RealmadridCoIl/status/1221731201217650688
אריקסן באינטר, יורד מסדר היום וככל הנראה אף פעם לא באמת היה חלק ממנו מעבר לשמועות. עם סכומים זניחים כמו 20m העברה ו-10m שכר לעונה שירוויח במילאנו - אין ספק שבריאל מדריד לא רצו אותו לרגע, אחרת הוא כבר היה אוכל חאמון מזמן. נשארנו עם דוני ופוגבה, בהנחה שהוא עדיין בעסקי הכדורגל (לא בטוח).
קאסמירו, ואלוורדה, אודגור, ואן דה בייק וקמאבינגה. אם נצליח לארגן סגל כזה בקישור אנחנו מסודרים לעשור הבא.
יופי. לא הייתי שותף להתלהבות מאריקסן. הזכיר לי גרסה קצת התקפית יותר של קרוס.
שחקן מאוד רך, ולא איזה גאון התקפית.
ואן דה ביק מרשים אותי הרבה יותר, לדעתי הוא גם היה השחקן הכי חשוב של אייאקס עונה שעברה.
חבל מאד, בורדלס היה מלמד אותו כדורגל. היה חוזר לוקאס עם יותר כישרון.