ברהים עושה שטויות חלון שני ברציפות ומחבל לעצמו בקריירה. כמות הדקות (הדו ספרתית) שיקבל עד סוף העונה אפילו לא בידיים שלו, לא ברורה לי העקשנות הזאת.
אני מקווה בשבילו שימשיך לקבל קרדיט בגביע ויוכיח את עצמו שם. הסיבה היחידה שהוא לא נספר השנה בניגוד לויניסיוס ורודריגו היא תג המחיר הנמוך שלו לדעתי. אחרי חצי שנה של כלום ושום דבר באגפים (חוץ מהזארד) מגיעה לו הזדמנות.
חבל שהוא לא מקבל דקות,כמובן שעדיף לו לצאת להשאלה אבל כל עוד הוא פה יש מקום לתת לו לפחות את הפירורים של לוקאס ואסקז,בסהכ הוא די הרשים בכלום זמן שהוא שיחק בשנה שהוא פה.
אין ויכוח, אבל זידאן לא טיפוס גמיש במיוחד ולא יוציא אותו מהפריזר באמצע העונה, והגביע במקרה הטוב זה עוד 4-5 משחקים.
קדימה אבא, נחתום לך בחוזה על 90 דקות כל משחק
חדשות מאוד רעות. עדיין טינאייג’ר וכבר פרימדונה.
הרוויח ביושר את הזכות להתנהג ככוכב ולהתעצבן כשמחליפים אותו.
מחכה שתתמלא מכסת הפרימדונות אצלנו, ויניסיוס ואודגור בעלי פוטנציאל אבל צריך להביא פרימדונה עם קבלות.
תמונה מהעתיד- עונת 2024-2025, אמבפה מוחלף ע"י זידאן בלוקאס ואסקס כדי להציל את המצב ב 0-0 מול אייבר.
‘לה פריזיאן’ הצרפתי מדווח שאחרי התקרית אתמול, פסז’ ערכה פגישה משולשת בין אמבפה, טוכל והמנהל הספורטיבי לאונרדו. לפי העיתון, מסתמן שהמתח בין הכוכב למאמן הגיע לנקודת אל-חזור.
בפסז’ ינסו להמשיך ולהגיש בפניו הצעות לשדרוג החוזה, אבל נראה שמבחינת אמבפה יהיה קשה מאוד להמשיך ולשחק במועדון - בטח ובטח כשטוכל על הקווים.
במדריד ממשיכים לעקוב.
אני רוצה את איסק. פשוט מטורף איזה שינוי הוא הביא למגרש מהרגע שעלה למגרש כמחליף במשחק כעת מול בילבאו. הוא היה טוב מולנו, ובמשחק שלפני למרות מליארד ההחמצות שלו. יש עליו המון לחץ והוא עומד בו בצורה יפה. מפגין יכולת טכנית,פיזית ומנטלית. כשהכוונת תתאפס הוא יוכל להיות שחקן מאוד מאיים.
היה מאוד מאוד קרוב אלינו לפני שנתיים, חבל שבחר בדורטמונד אבל על פניו עשה החלטה טובה.
ונפילה מאוד לא אופיינית של דורטמונד שויתרה עליו בקיץ. אפילו כמושאל בהולנד הוא הבקיע מלא, מכירה תמוהה
הוא כבר לא שייך לדורטמונד? מופתע…
אאלט הוא עדיין שייך לדורטמונד, רק מושאל.
עריכה, גיא צודק. הוא שייך לסוסידאד. רק צריך שאודגור ישכנע אותו לבוא רק כדי שזידאן יחליט שהצרפתית של איסק לא משהו ושהוא מוותר עליו.
מה שאני אוהב אצל ואן דה בייק זה חוכמת המשחק. תראו את המהלך הזה למשל. הוא קורא את המפה, עושה תנועה בדיוק למקום הנכון בשביל לקבל את הכדור כדי לכבוש ואז…
ראיתי מקודם דיווחים על כך שדורטמונד תדרוש על סאנצ’ו 120 מליון יורו.
לא יודע מה ריאל מתכננת, אבל עבור כישרון כזה, בטח בגילו הצעיר, מדובר בסכום דיי משתלם.
בינתיים כל האנגליות דולקות אחריו. לא יודע מה רצונו של השחקן (בכל זאת אנגלי) ומה רצונה של ריאל, אבל הלוואי שריאל גם בעניינים.
רכישה של אמבפה תחסום רכישה של סאנצ’ו וההפך גם נכון לדעתי.
כל עוד קארים חי ובועט, האזרד שנקנה רק השנה, שחקן נוסף ברמה הזאת לאגף הימני ועוד יש את רודריגו, ויניסיוס ואפילו ברהים שנקנו בעשרות מיליוני יורו שמדפקים על דלתות ההרכב.
בהנחה שאמבפה בא לשחק באגף והזאר משחק בצד השני אין לנו שום צורך בסאנצ’ו. גם מבחינת כסף, אי אפשר גם להביא את אמבפה ב200(בתקווה), ואן דה ביק ב70, ועוד סכומים קטנים על רכישות קטנות, וגם להביא את סאנצ’ו ב120.
אני חושב שאמבפה לא “בא לאגף” אלא אמבפה (איזה כיף לדבר על זה כעובדה מוגמרת) מגיע ונראה בעתיד איך ישתלב. כרגע עם איך שהאגף הימני שלנו נראה בערך מאז ימי לואיס פיגו, אין ספק שמקומו שם. בהינתן חוסר השתלבות של יוביץ’ ופרישה של בנזמה, ייתכן מאוד ויוסט לאמצע ובעתיד כשגם הזאר יסיים, אולי ישחק גם בשמאל.
בכל מקרה גם לי מרגיש שכרגע סאנצ’ו לא רלוונטי אם כי חלום גדול לקבל אותו. איזה שחקן אדיר.