אם ההשקעה חכמה או לא ואם כל התוכנית הזאת תעבוד או לא אנחנו לא יודעים בשלב זה. ריאל מדריד הפכה להיות דיאל מדריד כשהיה אפשר לקנות כל כוכב שיש ועדיין לשמור על מאזנים סבירים. היום יש לנו הרבה מתחרים מבחינה כספית, ואנחנו לא יכולים לבזבז יותר מהם בקלות. ברצלונה נכנסה למשחק, פריז, והסיטי. גם היונייטד מדי פעם ויובנטוס גם היא קנתה את רונאלדו במחיר לא נמוך מאיתנו. היום אנחנו לא יכולים לכפות על אף קבוצה למכור לנו שחקן.
אני מניח שאם היה אפשר, אמבפה, דה ברוינה, סטרלינג, סלאח, קאנטה ואן דייק ועוד כבר היו משחקים בריאל מדריד. אבל אי אפשר לקנות את כולם, ואם אנחנו רוצים להיות הקבוצה הטובה בעולם אנחנו צריכים להמציא מחדש את הגלגל, ולא להילחם עם הכלים שכבר יש לכל שאר הגדולות.
מסכים לגבי שורש המחלוקת. הייתי יותר מגדיר את המחלוקת מה תקרת היכולת של הצעירים שלנו. אני חושב ש2-3 מהם יגיעו לרמת וורלד קלאס, אתה חושב אחרת, שאם אחד מהם יגיע לרמת איסקו (שזו עוד מחלוקת מה הרמה של איסקו) אז עשינו את שלנו.
אני חושב שאם אנחנו מוכרחים להמשיך את הדיון, הוא צריך להמשיך בכיוון של מה תקרת היכולת של הצעירים שלנו ולא מה הדרך של המועדון. מן הסתם, אם הצעירים שלנו יהפכו לטובים בעולם לא נצטרך לקנות כוכבים מבחוץ. אם אתה אכן תצא צודק, אז נצטרך באמת להכניס את היד לכיס, נבטיח לעצמינו 2-3 כוכבנם במחיר מופקע, בדיוק כמו כל שאר הגדולות.
תקווה לעתיד טוב יותר. מן הסתם, כשאתה קונה את קסמירו בכמה שקלים והוא סוגר לך עמדה לעשור, או למשל וראן או מרסלו, הכסף שלא השקעת על שחקן אחר במקום מתפנה להשקעות אחרות.
אתה מפספס את הנקודה, ההנאה היא לא מהדרך, ההנאה היא מהתוצאה. אם נראה את ויניסיוס באמת מממש את הציפיות ממנו, בשבילי זה יהיה סיפוק אדיר! הוא מהשחקנים שהילדודס פותחים בשבילו טלוויזיה, הוא שווה הרבה כסף מהבחינה הפיננסית ואם הוא גם יהיה אחד הטובים בעולם זה יהיה הישג עצום בעיניי.
נכון, אבל זה שם וזה קיים גם אם אנחנו פחות מתעניינים בזה. כמו שאתה משפץ בית ומחליף את האינטלציה והחשמל, רובם לא באמת יראו את הצינורות מתחת לבלטות אבל אם אתה לא תצטרך לעקור את הבלטות ולהחליף את הצנרת יהיה לך יותר כסף בעתיד להשקיע בעיצוב.