- יש מצב שלהיפטר מכמה שחקנים יהיה רצון משותף, כיוון שמצידה של הסיטי יהיה פה אבדן של כמה עשרות מיליונים לפחות, משמעותי מאד בהקשר של הפיר פליי
- כבר יש כאלה שמתחילים לטעון מה שכתבת - השחקנים יטענו להפרת החוזה
https://twitter.com/iambolar/status/1228974506196324352?s=19
אז זהו שאם יהיה תמריץ מצידה הוא יהיה רק בהקשר לפייר פליי, מצד שני אם כבר נתפסת למה להחזיר את השלל…
נדב יעקבי העלה היום ניתוח מעניין של הסוגיה לספורט 5 (ממליץ לקרוא).
אם העונש יבוטל - הפייר פליי יקרוס.
אם לא, גם אם יופחת - כל הקבוצות שעד כה צפצפו עליו (למיטב הבנתי מדובר ברוב אם לא כל הגדולות) ישנו כיוון בצורה חדה.
בכל מקרה נראה, יהיה סופר מעניין.
אם כבר התפרקות של סיטי,ברנרדו סילבה לאגף ימין ולזרוק את בייל לפח.
זה כבר הנוק אאוט השלישי של פסז’ שאני צופה בשלוש שנים האחרונות. נגדינו, נגד מנצ’סטר ועכשיו דורטמונד. בשלושתם הצב נראה רע. במיוחד שלשום באידונה פארק למרות הסלאלום (ותודה לזאגאדו). המון איבודי כדור, שבעיקר נובעים מניסיון תרגילי שואו לא תכליתיים בעליל. קצת מזכיר את רונאלדו בתחילת דרכו ביונייטד.
יצא לי לראות פה ושם גם משחקים שלו בליגה הצרפתית וגם שם ראיתי לא פעם שהוא מתעסק בשואו והרבה פעמים הוא גם מאבד תכדור די בקלות. קצת מדאיג הייתי אומר. לא יודע אם זה ההשפעה של ניימאר אבל הוא צריך להתבגר. לעומת זה סאנצ’ו נראה יותר בוגר במשחק שלו ולא פחות כישרוני לדעתי. מה אתם אומרים? מישהו שעוקב אחריו יותר ברצינות יכול לשפוך קצת על בחור.
ההרכב והיכולת של פריז (חוץ מוראטי) היו רעים. כשטוכל משחק עם ניימאר ואמבפה בכנפיים ובלי קבאני/איקארדי הוא בעצם מבקש מאמבפה “להרים לעצמו ולנגוח”. אני מסכים שהוא לא היה מבריק אבל עם כל זה הוא הצליח לייצר גול שנובע נטו מהכישרון שלו.
לא ראיתי השנה הרבה את דורטמונד אז אני לא יכול לפרט המון על סאנצ’ו.
אני חושב שגם עם כל הצעירים שמסתובבים היום אמבפה עדיין רמה אחת מעל כולם. ההסתייגות היחידה מבחינתי ברכישה שלו (אם תהיה אפשרית) היא המחיר- בכסף (והשכר) שהוא יעלה יהיה אפשר להביא שני שחקנים ברמה גבוהה (נניח קשר ימני+ מרכזי).
סאנצ׳ו שחקן גדול. הוא קשר ואמבפה חלוץ, הם לא ברי השוואה.
לא מאמין שנכנס למלחמה שתהיה עליו מול האנגליות. אם קונים אותו אפשר למכור יום למחרת את כל הויניסיוסים, ולא נראה לי שהמועדון שם כרגע. אהה וגם צריך להיפטר מהטפיל עם הקוקו
לא יודע מי שמע על זה פה, אבל כריסטיאן אריקסן עבר לאינטר בתמורה ל20 מיליון יורו, איך העברה כזאת עברה מתחת לרדאר של האחראים על הנושא בקבוצה אין לי מושג, גם לשם קנייה ומכירה, מישהו יושן שם בעמידה.
זה לא מתחת לרדאר של אף אחד. לא רצו את אריקסן
גם אני רציתי את אריקסן בקיץ,למרות שהוא די מסריח את הדשא כבר שנה פלוס והיה אולי השחקן הכי חלש של טוטנהאם בשלבי הנוקאאוט של ליגת האלופות,ועדיין לעומת איך שהקישור שלנו היה נראה הוא היה בעיניי תוספת מבורכת,בטח במחיר הזה,אבל כרגע עם ואלוורדה הפורח לא הייתי רוצה לראות קשר מבוגר יחסית שלא בהכרח יתרום יותר ועוד ייקח ממנו דקות.
ואן דה ביק בקיץ הקרוב ביחד עם קמאבינגה (ואודגור בקיץ הבא) ואפשר לסגור את הקישור ל 5 שנים הבאות.
טוב, קיבלתי את ההערה שלכם ומחקתי את הפוסט.
בינתיים הנה וידאו של קמאבינגה כמעט ומאבד את הראש היום
פנטזיות זה כיף, אף אחד פה לא יאשים אותך באסקפיזם במצבנו הנוכחי.
אין לי ציפיות גבוהות מהקיץ הקרוב. זידאן לא אחד שישבור את הכלים ויעיף חצי סגל. זה יקרה רק אם הוא שוב יפיל פצצה ויתפטר. בנזמה מרותך להרכב עד להודעה חדשה. ראמוס ימשיך לעשות מה שבא לו. מודריץ’ וקרוס אולי ירדו חצי דרגה במעמד. הכוכב היחיד שיש תקווה לגביו זה בייל. אם יגיע קשר התקפי (ואן דר-ויק) וחיזוק לשלישייה הקידמית (סאנצ’ו) זה יהיה קיץ מפתיע לטובה.
ושום מילה על קיליאן.
זה למה אני רוצה את קמאבינגה
קשר שמסוגל לקחת כדור בחצי המגרש שלו, לפרוץ קדימה במהירות ולייצר התקפה. מבין הקשרים שלנו רק ואלוורדה מסוגל לעשות את זה. המשחק שלנו מתנהל בעמידה כשהוא לא בהרכב.
זה לא שונה ממה שמודריץ’ עשה רוב הקריירה, פדה עושה בהווה וקובאצ’יץ’ עושה על אוטומט מתוך שינה. אתה חייב להפסיק להתלהב מכל ילד - בכל שנה יש 20-30 שחקני הייפ שמרובם לא יוצא כלום. גם אם מהילד הזה ייצא משהו ונקנה אותו, הוא לא הולך להוציא מההרכב את קאסמירו או קרוס בעתיד הנראה לעין. גם לא אם את זידאן שונא הצעירים יחליף זאביק זלצר.
אני איתך בזה שלא כל כך מיוחד מה שהוא עושה, אך גם קרוס וגם מודריץ של היום לא עושים את זה, אז זה בהחלט יכול להיות שדרוג. תראה כמה רע אנחנו נראים כשפדה לא משחק.
זה לא יהווה שדרוג גם אם הוא פורץ בונקרים מדופלם, כי שדרוג או לא בוחנים לפי מכלול היכולות. למשל, הוא לא מנוסה ולא “מנהל משחק” כמו קרוס וכנראה שגם לא ממודריץ’, וסביר מאוד שגם לא יהיה כי הם שניים מהטובים איי פעם בתחום הזה.
לגבי פדה, הוא אכן טוב מצמד המופלאים במכלול היכולות, אבל גם לגביו יש הפרזה. אנחנו נראים רע גם איתו. מה שכן, הוא הרוויח את הזכות שייבנו עליו כשחקן משמעותי בהווה ובעונה הבאה. אם יש קונצנזוס לגביו, ועל קאסמירו אני מניח שאין צורך לדון, שינוי מהותי יהיה רק אם יוחלף טוני קרוס. ואוי ואבוי לנו אם יחליף אותו ילד בן 18, מלהיב ביוטיוב ככל שיהיה.
אני לא רואה מצב שפוגבה לא מגיע. מה שקורה איתו במנצ’סטר וגילויי האהבה של זידאן אליו ולהיפך לא מותירים צל של ספק מה הולך לקרות.
קמווינגה אם יגיע, ככל הנראה יהיה עוד אחד מ"הילדים". הוא לא להרכב כאן ועכשיו.
פוגבה? ממש חסר לנו עוד שחקן בלי חשק לשחק כדורגל.
אני האחרון שירצה אותו אבל זידאן רוצה ומעריך אותו, אז כנראה שהוא יגיע עם או בלי הרצון שלנו.
בגלל שאין כדורגל לדבר עליו הספקולציות התחילו הרבה לפני חלון ההעברות, כמה כתבות מדברות מן הסתם על ניימאר ולאוטרו מרטינס לבארסה ומלא חרטוטי אמבאפה והאלאנד אלינו (משוכנע שאם יקרה זה לא יהיה הקיץ… מבחינת שניהם)
מה שמטריד זה שמעבר לשמועות על קאמבינגה אין מידע קונקרטי לגבינו ושינוי בקישור…
מה בנוסף שמנצ’סטר מתכננת כבר על ואן דה ביק…
אני בעד קאמבינגה כן? אבל אנחנו לא יכולים לשים עוד עונות על ילדים בני 19-21 ש"הוכיחו" את עצמם בליגות חלשות יותר… מרגיש שאננות מצד הדרג הניהולי (איפה פרז איפה!!!)
מצד אחד המנטליות של הצעירים באמת חכמה עסקית… מצד שני עוד עונה שויניסיוס הוא האקס פאקטור שלנו ואני מתחיל לתלוש שערות…זה לא כדורגל כבר שתי עונות ברצף…
אמנם יש המון זמן, אבל מנסיון על הקבוצה הזאת אני מתחיל לדאוג כבר מעכשיו…