דיון ההעברות והפנטזיות :: ארדה גולר כבר כאן, מה עם הצב? (חלק 1)

האם מכירת חכימי קשורה לחוקי הפיירפליי? אני לא רואה שום היגיון בהחלטה הזו

מצטרף לאכזבה. כל שחקן מקבוצת אמצע טבלה בספרד שנותן חצי עונה טובה נקנה בסכום כזה. לא ברור מה עובר למועדון בראש.

גם הבחירה של אשרף תמוהה. מה יש לך לחפש באינטר, ילד?

יכול להיות שפרז מתכנן להנחית את לאוטרו על הפרצוף של בארסה וכל זה חלק מהסכם ג׳נטלמני עם אינטר?

מועדון גדול שהתחיל פרויקט עם מאמן מעולה שדוגל בשיטה היחידה בה כנראה אשרף יכול להחשב שחקן טופ.

אשרף רשמית באינטר תמורת 40 מליון יורו + 5 במשתנים.
לפי הדיווחים יש סעיף רכישה בחזרה על ידי ריאל מדריד, אבל זה לא צוין באופן רשמי בהודעה של המועדון.

נקווה שזה אכן המצב.

עדכון: לפי גורמים אמינים באיטליה לריאל אין סעיף רכישה בחזרה. כנראה שלא נדע את האמת המדויקת בזמן הקרוב.

לפי מארקה ואס יש סעיף שמחייב את אינטר להודיע לנו ולאפשר לנו להשוות כל הצעה עבורו לפני שיימכר

עכשיו מדווח שנאפולי מביאה את ויקטור אוסימן מליל ב80 מיליון, ככה שזה שם את העסקה שלנו בפרופרציות(אפילו יותר מזה-הבעלים הנאפולטיני, די לאורנטיס לא בדיוק שוגר דדי וכבר זרק סכום רציני על לוזאנו בקיץ שעבר).

מקווה מאוד שהכנסנו סעיף יותר רציני מזכות ראשוניים

בתחילת העונה, כשאף אחד עוד לא חשב שנסיים את חלון ההעברות עם הארבעה ורבע קשרים שהיו לנו (והינם), הייתה שמועה חזקה על ברונו פרננדש. נראה שהפסדנו קשר אמיתי של מספרים.

לפי השמועות הוא היה על המדף ורק חיכה שיחתימו אותו. אני הייתי בטוח שהוא יהיה ברירת המחדל במידה ולא יצליחו להחתים אף קשר.
פספסנו.

למה לא תיאגו? לפי השמועות הוא כבר נפרד מהחברים בבאיירן,יכול להיות רכישה זולה יחסית ולהוסיף לנו המון,דריבליסט נהדר שיודע להיכנס לרחבה ולאיים על השער ועל הדרך למנוע ממנו לחזור לברצלונה בטעות.

פציע ובעל סגנון דומה למודריץ’ וקרוס. וקטאלוני

תהנו חברים

האמת זה די מתסכל ומוזר שבייל נמצא בסיטואציה שבה המאמן לא מעוניין בו אבל הוא עדיין מתעקש להישאר במדריד… בדר"כ שחקנים מיובשים דורשים לעזוב כדי לקבל דקות.

יכול להבין אוהדים שרק רוצים להיפטר ממנו ומהשכר שלו, אבל אני חושב שאם זיזו יוותר על האגו, או על מה שלעזאזל קורה בינהם, וישלב אותו בחזרה ברוטציה - הקבוצה רק תרוויח. מצד אחד הסתדרנו יפה בלעדיו, אבל מצד שני הוא עדיין שחקן קטלני שיכול לעשות את ההבדל בהתקפה. הוא יכול להיות קלף מטורף מול סיטי, קבוצה שלא מפחדת לתקוף ולצאת קדימה.

ועם כל הכבוד לויני, רודריגו ושאר הילדים, בייל שחקן מוכח ובמשחק נוקאאוט אני מעדיף אותו לפניהם.

בייל כשרוצה הוא שחקן טוב. הוא אינו רוצה אבל לשחק. בתאוריה הוא שחקן מצוין, בפועל המשחק הטוב האחרון שלו היה איש שם ב2018.
את אותו משפט שכתבת כתבנו מאז 2015,וכל פעם מחדש בייל מוכיח לנו שטעינו (למעט משחקים מאוד מסוימים). אני מעדיף את ויניסיוס עליו בכל יום נתון.

לא מסכים. הוא לא הראה שום דבר מזה העונה, הראה רק אדישות ואיבודי כדור. לטווח הקצר (המשחק מול סיטי) אני חושב שהוא לא רלוונטי, העונה הזו כבר אבודה מבחינתו. האם אפשר לדמיין תסריט בו זידאן מוחל על כבודו ומנסה לעשות פרוייקט שיקום בייל לעונה הבאה? אפשר, אני פחות אופטימי לגבי התוצאות כי כבר ניסו בעבר, מודה שאי אפשר לדעת בוודאות.

אבל בכל מקרה - לטווח הקצר זה לא יעבוד, לטווח הרחוק עדיף לתת את הדקות לצעירים - אם כל מה שנשאר זה לקוות שיהיה אפשר לסחוט ממנו משהו לעונה הבאה אני מעדיף כבר לשחרר בחינם לכל קבוצה שתהיה מוכנה לקחת אותו.

אביעד,

העונה הזאת היא לא אינדקציה הכי טובה ליכולת של בייל. אין לי את המספר המדוייק אבל הוא שיחק באיזור ה-1000 דקות. בסופו של דבר גם לפני שנה, שנתיים, שלוש בייל שיחק באדישות מסויימת, ואיבד כדורים. ההבדל הוא שאז הוא היה שחקן הרכב בלתי מעורער, ויכל לפתח המשכיות לתת מספרים, ואז להגיע למאני טיים ולעשות את ההבדל.

מאמין שהוא עדיין יכול לעשות את זה, למרות שהיה זוועה העונה.

בעולם אידיאלי היינו נפרדים כידידים עוד בפרי סיזן. אבל אם הוא מתעקש להישאר, נשאלת השאלה איך מתקדמים מכאן? האם אנחנו מנסים להוציא את המקסימום מהסיטואציה, או שנמשיך לייבש אותו עד שיימאס לו / יגמר לו החוזה.

אין שום סיכוי שבייל ישותף מול הסיטי, לא רואה מצב שזידאן מזמן אותו לסגל אפילו.
אני חושב שבייל הוא חוצפן, ושהוא והסוכן שלו מבינים שאף אחד לא ישלם לו את המשכורת שהוא מקבל היום אז הוא מתנהג בצורה ילדותית ולא מכובדת בשביל שריאל תנסה להיפטר ממנו בכל מחיר (השאלה עם השתתפות בשכר או משהו כזה).

בייל קיבל אינספור הזדמנויות להוכיח את עצמו מחדש, וכל פעם הוא איכזב מחדש. אני לא אשכח לו את התקופות הטובות, את השערים בגמרי הצ’מפיונס ואני באמת חושב שהוא נתן לריאל מדריד המון, אבל מצד שני הפרידה הייתה חייבת לקרות בקיץ הקודם וחבל שזה לא קרה.

בייל רצה לעזוב אחרי הגמר בקייב כי הוא חשב שזידאן יישאר. ברגע שזידאן התפטר הוא החליט להישאר.
חבל שלא ניצלנו את ההופעה הגדולה שלו בגמר כדי למכור אותו לקבוצה אנגלית במחיר טוב.

עכשיו אף אחד לא רוצה אותו, ומכיוון שהתשוקה של בייל היא בכלל לגולף לא מפריע לו שהוא לא משחק. להיפך, נראה שהמצב הנוכחי נוח לו.

עוד מושאל שעוזב אותנו ונמכר: חורחה דה פרוטוס שעוזב ללבאנטה.
חורחה הוא קשר התקפי בן 23, רשם חצי עונה כמושאל לויאדוליד בה רשם 3 הופעות בלבד כמחליף ו-57 דקות בסה"כ.
בינואר הושאל לראיו ויאקנו מהליגה השניה שם היה שחקן הרכב רשם בה 17 הופעות, 2 שערים ובישול.

לבאנטה רוכשת את דה פרוטוס בסכום שמוערך בין 2.5-5 מליון יורו, לריאל אין סעיף קניה חזרה אבל נרוויח 50 אחוז ממכירה עתידית.

אני די מופתע מהעסקה והייתי בספק שיהיו לו קופצות בלה ליגה, סה"כ עסקה מצוינת לריאל שמכניסה קצת כסף שיכסה את משכורת אוגוסט של בייל.

דני גומס מצטרף לאיש הפירות בלבאנטה, תמורת 2.5 מיליון יורו נוספים.

חלוץ חביב בן 22 שהיה מושאל העונה לטנריפה. 11 גולים ב42 הופעות בליגה ובגביע, חלק לא קטן מהן כמחליף.

https://twitter.com/levanteud/status/1289229566016282625?s=21