דיון ההעברות והפנטזיות :: ארדה גולר כבר כאן, מה עם הצב? (חלק 1)

זה בעוד 3 שנים עם עוד 3 שנות ניסיון ועוד מסת שרירים יהיה דבר מפחיד.

וואלה אני גם חושב שיש משהו בדבריו של @KB9
קאמבינגה כישרון ענק, כתבתי עליו כבר לפני שנה ואני חושב שיש פה פוטנציאל אדיר, אבל אני ממש לא בטוח שהוא באמת קשר אחורי.

השמועות אומרות שדווקא ליונייטד.

קמאבינגה תופקד כמה פעמים כקשר אחורי אבל יש לו כשרון התקפי מטורף שזה פשוט בזבוז.
לדעתי הוא הכי טוב בתור קשר 50-50. יש לו מהירות פריצה מדהימה עם הכדור ולראות אותו פורץ מהחצי עד לרחבה זה פשוט תענוג.
קאסמירו קשר אחורי ולידו שניים מבין קמאבינגה, ואלוורדה ואודגור ואנחנו מסודרים. זה יהיה הבדל של שמיים וארץ לעומת קרוס ומודריץ’ מבחינת אתלטיות ויצירתיות. קשרים שמשחקים לעומק, דרך מסירות או דרך כידרור.

פשוט אסור לנו לפספס אותו.

בכלל נראה שהיום רוב הכשרונות מקובצים בצרפת. אם פעם העומק היה בברזיל היום אלה הצרפתים שלא מפסיקים לייצר כשרונות בקצב מטורף.
לעומת זאת ספרד בנסיגה רצינית. אתה מסתכל על סגל נבחרת ספרד וחוץ מראמוס, טיאגו וקרבחאל אף אחד לא וורלד קלאס.

אם פעם הציק לי שזידאן מחפש רק שחקנים צרפתים היום אני אומר תביא לנו עוד מסייה זיזו.

ההעברה של אוסקר לסביליה כבר רשמית

שיהיה לו בהצלחה

אתגעגע לסיקורים של לגאנס :broken_heart:
אני חושב שמדובר באחלה אקזיט שלנו, אחרי שנה חביבה לפני שנתיים, אוסקר עושה עונה נהדרת שהסתכמה בעיקר בבעיטות אדירות מרחוק. חוץ מכך אני חושב שהוא סטטי מדי ודי איטי לכדורגל המודרני.
מעניין יהיה לראות אותו בקבוצה טובה ובליגת האלופות, שיחק אותה הבחור.

זה מה שבעצם הופך אותו לכישרון כ"כ גדול. השילוב בין היכולות ההגנתיות להתקפיות. באופן טבעי יראו באתרי החדשות גול יפה, אבל כשצופים בו סתם כסרטון ביצועים ממשחק מסוים רואים בעיקר את העבודה השחורה שהוא עושה. למשל, היכולת האדירה שלו לתקל.

לא שאני ממש מבואס מזה שואן דה בייק הולך ליונייטד , אבל מה גורם למועדון שעל פניו כבר כמעט סיכם עם שחקן פתאום לשנות דעה? אלא אם כן הכל היה שמועות (ואני לא חושב ככה), זה קצת מוזר לעשות את זה.

אני מאמין שהעונה הטובה של אודגארד בתוספת הקורונה הובילו את המועדון להחלטה לוותר על ואן דה ביק.
מעדיפים לשמור את ה40-50 מליון האלו לקאמבינגה בשנה הבאה.

כמו בכל רכש השאלה הראשונה היא מי עוזב בשביל לפנות מקום. אני מאמין שזידאן לא רוצה לוותר על אף שחקן הרכב (כולל איסקו) ולכן אין רכש בשום עמדה. אם זידאן לא חשב בקיץ הקודם שצריך לקנות קשר הוא בטח לא השתכנע מאז.

לגבי קמאבינגה, לא אתיימר לטעון שאני עוקב אחריו באופן אדוק אבל אני לא חושב שזה מקרי שראן החליטה בינואר הקודם להביא את סטיבן אנזונזי ומאז האחרון שיחק בערך כל דקה אפשרית (לא יותר מדי בגלל הקורונה וביטול העונה בצרפת, אבל עדיין). יכול להיות שקמאבינגה שיחק לצידו כדאבל פיבוט ויכול להיות שהוא באמת הוסט לעמדה שהיא יותר 8, בכל מקרה לא בטוח בכלל שהוא ישחק העונה בעמדה שהיינו רוצים לראותו.

הוא רק בן 17 והוא בטוח יוסיף לעצמו עוד מסת שריר, אבל קאסמירו בגילו כבר היה טנק. אלא אם כן נחליט לשחק טיקי-טאקה עם 90% החזקה בכדור, אנחנו חייבים פיזיות וקשיחות בקישור שאנחנו מקבלים כרגע רק מקאסמירו ופדה (קרוס, איסקו ואפילו סבאיוס רכים, מודריץ’ זקן מדי בפן הזה ואודגור לכל הפחות סימן שאלה בקשיחות שלו). לכן גם אנטוניו בלאנקו, ששוקל לפי גוגל 68 ק"ג כמו קמאבינגה, בהחלט יכול להיכשל אם ישחק לצד מודריץ’ וקרוס.

צריך להמשיך לעקוב אחרי ההתפתחות של קמאבינגה כשחקן (הימור שלי - יתעצב כbox to box יותר מאשר קשר אחורי). לטווח הקצר הייתי רוצה שנחקור אופציה פיזית יותר כמחליף לקאסמירו, לבדוק אם אספניול יסכימו להשאיל לעונה את מארק רוקה למשל.

הלוואי שהיה אפשר להשאיל שוב את אסיין, היה מכסה לנו גם את עמדת המגן הימני במקום אודריוסולה…

לפי סקיי ספורטס, חאמס כמעט סגור באברטון - כמה ימים להכרזה רשמית.
BREAKING NEWS

An agreement between Everton and Real Madrid over the transfer of James Rodriguez could be less than 48 hours away.

The deal would see the Colombian join forces with Carlo Ancelotti for a third time, having played under him at Bayern Munich and Real Madrid.

The 29-year old, who earns around £200,000 a week at the Bernabeu, has been deemed surplus to requirements by Zinedine Zidane.

A medical is expected to take place later this week.

אם זה באמת בסביבות ה25-30 מליון יורו, עשינו עסקה נהדרת.

תודה לאל על הקבוצות האנגליות

ויניסיוס לא מפחד ומפרגן לקמבינגה, שמפרגן לו בחזרה. צפו:

מארקה: סוכנו של בייל זומן לשיחה בברנבאו . על הפרק: ניסיון להגיע לפרידה, ואם לא - למצוא פיתרון יצירתי. המצב הנוכחי לא יכול להימשך. במועדון יבהירו לברנט שלא מרוצים מהעבודה של בייל וחוסר המוטיבצייה שלו. מה שבא לידי ביאוי בבקשתו לא להמריא למנצ’סטר. בינתיים לא הגיעה אף הצעה על הוולשי נכון לסוף אוגוסט אם כי במועדון מקווים שדברים ישתנו והשוק יזוז לקראת חזרת הליגות הגדולות. לבייל, שבדיוק לפני שבע שנים הצטרף - חוזה עד 2022 בשכר עתק של 17 מיליון יורו. אגב, שנה מאז השער האחרון שלו בליגה (הצמד בוויאריאל)…

"מבצע היציאה" היא הכותרת ב-AS עם אותם שמות מוכרים:

• ברהים וסבאיוס בדרך להשאלות במילאן וארסנל בהתאמה, זה סגור.
  • חאמס רודריגס יימכר לאברטון. פבריציו רומנו העיתונאי המוערך כתב שזה סגור וכך דווח גם במולדתו. אנצ’לוטי אוהב אותו מאוד כפי שאתם זוכרים והסכומים הם 20-25 מיליון יורו. לקולומביאני חוזה בברנבאו עד 2021.
  • הבאים בתור - מריאנו (קיבל אולטימטום מבנפיקה ולא יצטרף כנראה, הוא מפנטז על השוואת שכרו מריאל מדריד) וסרחיו רגילון שיש לו ביקוש רב אחרי עונה גדולה בסביליה, אם כי צ’לסי ירדה מהפרק.
  • גארת’ בייל ימשיך להיות הבעיה הכי גדולה שלנו, זה מרגיש כמו חתונה קתולית| כפי ששמתם לב, בורחה מאיורל כבר היה בוולדבבאס. ולנסיה רצתה אותו אם כי בהשאלה ובינתיים זה תקוע.

בנושא אחר: לפי “מונדו דפורטיבו”, ריאל תפגוש את בארסה למשחק ידידות ב-12 בספטמבר בהתאם לאישור של משרד הבריאות. הפרמיירה הענקית של שתיהן לקראת חידוש הליגה (מבחינתן, במחזור השני)

אגב, דוני ואן דה ביק חתם במנצ’סטר יונייטד בתמורה ל-40 מיליון ליש"ט. ידוע ביכולת הכיבוש שלו מהקו השני (17 שערים בעונה הגדולה של אייאקס, הוא גם בישל 13 ובלט נגד הגדולות בצ’מפיונס), מאוד נייד וחכם, כבר חווינו זאת על בשרנו נגד אייאקס ב-2018/19. סוכנו חשף: “הכל היה מוכן במרץ לנסוע לריאל מדריד. הרבה קבוצות רצו אותו - בארסה, יובה, ארסנל. הוא כמעט חתם בריאל אבל בגלל המגיפה הכל השתנה, אין ממש הכנסות”.

מה דעתכם, הפסד גדול שלנו? זה לא סוד שהוא היה די סגור בקבוצה (אולי זידאן אפילו הטיל וטו).

בנושא אחר: לפי “מונדו דפורטיבו”, ריאל תפגוש את בארסה למשחק ידידות ב-12 בספטמבר בהתאם לאישור של משרד הבריאות. הפרמיירה הענקית של שתיהן לקראת חידוש הליגה (מבחינתן, במחזור השני)

ואן דה ביק יופי של שחקן לדעתי. מעבר לרמתו, מאד מתאים לנו. כנראה שהמועדון העדיף לשלם פחות, לצאת לא משהו מול סוסיאדד ולהנחית את אודגארד כבר בקיץ הקרוב. בלתי אפשרי לדעת מי מהם יגיע רחוק יותר, למרות שבזהירות ניתן לומר שיכולת ההצטרפות של ואן דה ביק הופכת, כנראה, את פוטנציאל השערים שלו לגבוהה יותר.

ליונייטד יש את פוגבה, פרננדס וואן דה ביק, אבל קשר אחורי ברמה גבוהה - אין. החלטה מעניינת לוותר על הררה.

מאטיץ’ נתן את עונתו הטובה ביותר השנה והוא בהחלט קשר אחורי ברמה גבוהה , מה שאין זה קשר אחורי שיחליף אותו אם יפצע. הפאק עם הררה היה שהחליטו לחכות עד חצי שנה לפני סוף החוזה שלו ואז הציעו לו חוזה חדש - בשלב הזה הוא רצה מעל 200 אלף פאונד בשבוע ואת זה רק פריז תשלם לו.

אני חושב שהיתרון של מאטיץ׳ זה דריבל והעובדה שהוא עולה למעלה ומסוכן. ליד שניים מתוך השלושה שצויינו לא יתאים יותר אחד שהוא לאסט?

*סליחה אם זה לא לפה, אפשר להעביר

דווקא היתרון הכי גדול של מאטיץ’ הוא ניהול המשחק שלו, היכולת שלו לשלוט בטמפו וכמובן לתקל שזו תכונה מאוד חשובה בפריימרליג הפיזית. הוא קיבל לא מזמן חוזה חדש אז המאמן סומך עליו וחסר עוד קשר אחורי שישתתף ברוטציה איתו ( עדיף צעיר כמו טונאלי שפיספסנו ).

• אשמח אם מנהל אחר יעביר את זה , לא בטוח איך עושים את זה.

אין אצלנו העברות אתם יכולים לכתוב פה גם על עופר שלח.

@whykds התבלבלת עם קובאצ’יץ’ נראה לי. מטיץ’ זה המקרר. וסביץ’ זה מי שאנחנו צריכים להביא