דיון ההעברות והפנטזיות :: ארדה גולר כבר כאן, מה עם הצב? (חלק 1)

מסכים לגמרי.
במיוחד אחרי שהעפנו אותם בליגת האלופות

לא חושב שיישאר, אבל עוד כזף זו בהחלט סיבה.
זה שאמרת לא למשהו עבור שכר x לא מוכיח שתסרב לו עבור 2x.

גם קורים שינויים בחיים שמשפיעים על המסביב כמו אהבה, משפחה, העדפת מגורים, חברים.
יכול להיות שיהיה לאמבפה שינוי כלשהי בחייו שיגרום לו לרצות להמשיך לגור בפריז.

גם בואו נגיד את האמת, עם כמה שנרצה להגיד לו שזו ההזדמנות האחרונה, אפילו אם הוא יאריך בעונה בגלל המונדיאל כנראה שגם עונה הבאה הוא יוצע לנו, זה לא שיש לנו יכולת או סיבה להגיד לו לא.
זה לא ששנה הבאה פתאום לא נרצה לקבל את אמבפה בחינם (אם החוזה יוארך בעונה).

עדיין אני מאמין שהוא יעבור, ההיסטוריה האמיתית שלו לא תכתב בצרפת ובעולם בו מספרים הם הכל, כדאי לו לעבור לליגה חזקה ולמועדון גדול כמה שיותר מהר. רק כך הוא יהיה מהגדולים באמת ולא רק שחקן מאוד טוב.
רק רציתי להסתייג מאמירה של ״אין שום סיכוי שישנה את דעתו כי כבר סירב למספר הצעות״. כמו שאמרו פעם, ״לכל אחד יש מחיר״. יכול להיות שאמבפה כבר כל כך עשיר שלא אכפת לו מכמה עשרות מיליונים לפה או לשם, שהוא בהחלט מוכן ״לשלם״ על החוויה במדריד 25 מיליונים בעונה (כמובן שחלק מההפרש יכוסה בגלל כוח שיווקי גדול בהרבה).

הציעו לו כבר שכר פי 2 מאשר אנחנו מציעים לו, הוא עדיין בחר לסרב.
בוא נגיד את האמת, עם כמויות הכסף שהוא עשה והולך לעשות בקריירה זה שיקול שולי בשבילו.

שמע, מדריד זה לא מנצ’סטר או ליברפול עם כל הכבוד, זה עיר עם היסטוריה, מודרנית ולא חסר בה דברים לעשות.
בנוסף על כך, הוא יכול לטוס במטוס הפרטי לפריז.
משהו שיקרה לו בחיים ויגרום לו להשאר בפריז?במעמד וכמות הכסף שלו זה לא באמת משהו שישפיע עליו, אתה חושב על זה בצורה של אדם פשוט ולא מישהו שהוא מולטי מיליונר.

השאלה האמיתית היא אם האלנד גם יגיע או לא.
תשים לב שהוא גם סירב להצעת שכר מפוצצת מסיטי, סיטי אינה פסז אלא קבוצה שאשכרה יש לה חשיבה קדימה.

אתחיל ואומר שאני חושב שהוא יסרב לפריז ויגיע אלינו, אני רק לא הסכמתי עם ההנחה שזה שהוא סירב להם קודם אומר שהוא יסרב להם תמיד.

זה שהוא סירב לפי 2 לא אומר שיסרב לפי 3.

גם פריז.

זה לא כמו לגור בפריז, הקורונה גם די טרפה את הקלפים בשנים האחרונות מבחינת המעברים הקלים. פתאום חובת בידוד ופתאום רוצים לשמור על קפסולה וכו…
גם לגור ברמת גן זה כמעט כמו לגור בתל אביב, בטח למי שיש קורקינט. ועדיין תופתע לראות כמה אנשים לא מוכנים בכלל לשמוע על ערים שכנות.

אולי.
לא דיברו על זה הרבה, אבל אחת השמועות אמרה שהסיבה שפראן טורס דחף כל כך להגיע לברסה היא חברה שלו. אלה דברים שקורים. גם דברים שליליים שקורים בחיים יכולים לגרום לבן אדם לשנות כיוון.

שוב. אני חושב שהוא יעבור. אבל אני לא מסכים עם ההנחה לפיה העובדה שהוא סירב לשכר גבוה יותר אומרת שהוא יסרב לכל שכר גבוה יותר.

בדיוק כמו הסיבה שאנחנו זכינו בטיבו בגלל המשפחה שלו שעדיין היתה במדריד.

אני עם גב פה, אנחנו לא יודעים מה עובר לבנאדם בראש. עם זאת אני מניח שהקשר בינו לבין ריאל מדריד לא חדש, ריאל מדריד מעוניינים בו עוד לפני שעבר לפסז והוא רצה לעבור כבר בשנה הקודמת לריאל אבל פסז לא שיחררה. זה לא שהוא קם בבוקר ועושה אנדנדינו אם להישאר או לא. מניח שיש לו ולריאל מדריד תוכנית מסודרת והוא בנאדם רציני עם מילה.

במידה והוא עושה לנו ויברח, אז יהיה מעניין בכל מקרה :grinning:
בינתיים נשאר לנו לחכות ומי שרוצה גם יכול להישאר אופטימי. אני חושב שהוא יגיע אלינו, סיכוי סביר שגם הלאנד. גם אם לא, אתם יכולים לסמוך על פרז שהכל יהיה בסדר.

היום זה ידיעות פאניקה על החוזה של אמבפה, לפני כמה שבועות אלה היו ידיעות פאניקה על הכשירות של אמבפה (לפני המשחק נגד ריאל). הדבר הכי טוב שעשיתי לעצמי זה לדלג מהר יותר על כתבות שקשורות לקבוצות הגדולות כי משחקים לנו במוח.

לגור ברמת גן ולגור בתל אביב זה לא אותו דבר. אבל שוב, ההשוואה פה לא נכונה כיוון שהוא יכול לטייל חופשי בעולם לעומת אדם פשוט שלא.
תקופת הבידודים כבר עברה, מקס בדיקה.

שמע, אני לא מופתע מכלום מאנשים שגרים בתל אביב-אדם אשר משלמים מינימום 3אלף שקל על לגור בחדר בדירה שותפים כאשר הם מרוויחים שכר של 7K חודשי.

פארן טורס גם לא ממש שיחק בסיטי, שם הוא היה אחד מתוך המון סופרסטארים[הוא לא היה שם סופרסטאר וכרגע הוא גם לא כזה], לעומת זאת בבארסה הציעו לו לשדרג את המעמד שלו והבטחה של דקות משחק.

קיצר, זה סתם נושא שנטחן מכל כיוון כבר שנתיים.

עשיתי את זה כמה שנים, התעלמתי לחלוטין מכל ידיעות השקר למינהן והיה לי שקט נפשי מהבחינה הזאת. עכשיו כשיש על המדף את הלאנד ואמבפה אני פחות יכול להתאפק ויותר מעודכן. שמתי לב לפני כשבועיים שאני מלחיץ את עצמי סתם על דברים שאין לי שום שליטה בהם והחלטתי להפסיק לקרוא באובססיביות כל ידיעה באתרי שקר כלשהם. כשמישהו יגיע והדברים יהיו קונקרטיים כולנו נדע.

במידה והאלנד לא יגיע אלינו בסוף, הייתי רוצה לראות את קאי האברץ לובש את המדים של ריאל.

הגרמני בן 22 ונראה כמו וורלד קלאס אמיתי. גבוה, חזק, מהיר, טכני, מתאים לכמה עמדות בהתקפה, עושה תנועות חכמות ועם חוש להבקיע גולים מכריעים.
אומנם הוא לא יהיה זול וצלסי רק קנו אותו ב100 מיליון יורו, אבל אם אפשרי להביא אותו בעקבות חוסר הוודאות שיש עם הבעלים שלהם כרגע במחיר סביר הייתי הולך על זה.
מה דעתכם?

אני חושב שדווקא בגלל המצב הבעייתי של צ׳לסי הם לא ימכרו אף שחקן. הם לא יכולים להרשות את זה לעצמם.
אין להם יכולת להשאיר שחקנים שסיימו חוזה, אבל שחקן תחת חוזה לא יעזוב.
בתאוריה לא תהיה לי שום התנגדות שיגיע, השאלה היחידה היא לאיזה עמדה הוא יגיע. הוא לא בדיוק חלוץ אלא משחק כמעין שחקן התקפה שהוא איפושהו בין קשר התקפי לקיצוני שמאלי. אלה 2 עמדות שאין לנו שום צורך בחיזוק שם.

בכל אופן, כשבנזמה עדיין בנזמה, ואמבפה מגיע אני חושב שמיותר להשקיע עליו עשרות מיליונים כדי למקם אותו בעמדה שלא תהיה טובה לו ולדחוק את ויני לספסל.
אם יש לנו כסף עליו אני מעדיף להביא מגן ימני ואז בלם/מגן שמאלי, ואז קשר.

כמו שבזמנו ראינו שראמוס לא נמצא בתמונות של ריאל. הנה אמבאפה לא נמצא בתמונות של פריז.
image

זה כי אמבפה מסיים חוזה ביולי, הם לא יכולים לפרסם אותו.

אני לא מבין למה יש עוד שחקנים עם הכיתוב GOAT חוץ ממסי. :innocent:

פסומים בספרד טוענים שבייל מעוניין לשחק בעונה הבאה בברצלונה או אתלטיקו. הפרסומים מגיעים מהתוכנית המוכרת אל צ’ירינגיטו.
מעניין מי האחראי ל"הדלפות" הללו והאם המדליף חושב שכולם מטומטמים.

לגבי הלאנד, אני חושב שדיי אבדו הסיכויים שיגיע נוכח היכולת הנוכחית של בנזמה. בתקופה האחרונה שכחו הפרסומים אודותיו בהקשר שלנו והתחזקו בהקשר של סיטי. אנחנו גם מקושרים יותר ויותר לטשואמני. לפני כחודשיים טענו שטשואמני יהיה הפלאן בי במקרה ולא יצליחו להחתים את הלאנד.

לגבי עזיבות, מעבר לשמות שכולנו מכירים, מדברים על אסנסיו למילאן ב30 מיליון יורו.

מה שמפתיע פה זה שהוא רוצה לשחק, לא החלק של ברצלונה או אתלטיקו.

האלנד זה חלוץ שאתה לא מביא לעונה אחת, אלא לכמה עונות קדימה. הכושר של בנזמה העונה לא אמור להשפיע על הבאתו של האלנד, הרי בנזמה עוד מעט בן 35, הוא גם צריך מנוחה וחייבים להביא חלוץ שירש את מקומו.

אם לא נביא את האלנד, אני אשמח שנביא את החלוץ של בנפיקה. התג מחיר שלו הוא כמו של האלנד, רק שהשכר+העמלות יהיו הרבה הרבה יותר נמוכות.
ללא קשר להאלנד חייבים להביא את טשואמני בתור מחליף לקאסמירו והוא יעזור לנו לבניית הקישור העתידי שלנו.

בייל-אם הוא אשכרה הולך לאתטליקו/ברצלונה אני אמות מצחוק.
קשה לי להאמין שהוא יגיע לאחת משתהיין, אבל לא אופתע אם הוא ייסים איכשהו באתטליקו.

בייל קיצוני, לא מגן. אין סיבה שילך לאת’.

אבל בייל מאוד פציע, שונא את ריאל ואוהב ספורט עם מחבט, יש לו המון סיבות להגיע לברסה.

אני אשלם סכום יפה בשביל לראות את סימאונה מאמן את בייל