אני לא אופתע אם בייל יעשה קולות של “רוצה לשחק” כדי שאיזו קבוצה תתן לו חוזה ל5 שנים.
אחרי החתימה יחזור לגולף.
אני לא אופתע אם בייל יעשה קולות של “רוצה לשחק” כדי שאיזו קבוצה תתן לו חוזה ל5 שנים.
אחרי החתימה יחזור לגולף.
צוד, זה אתה??
אף אחד לא מדבר על זה כאן, אבל…דמבלה שחקן חופשי בסוף העונה, אמבפה בשמאל ודמבלה בימין ? בלי דמי העברה ?
כל ה"שינוי של צ’אבי" זה בגדול דמבלה סוף סוף כשיר.
הוא משחק בשביל החוזה, אי אפשר לדעת איך הוא יראה אחרי שיקבל חוזה. מדובר על אחד מהשחקנים עם מוסר העבודה הכי נמוך שיש. בנוסף יש לו בעיה של פציעות… עם זאת אשקר שזה לא עבר לי בראש. שחקן מדהים. לא יקרה אבל.
אנצ’לוטי הכי מתאים להוציא ממנו 100%, איתו ועם אמבפה לא צריך מאמן חדש, הכי מתאים אנצ’לוטי.
דמבלה גם ככה נפצע לבד אז יארגן לעצמו רוטציה
הייתי רוצה שנכנס לשיחות איתו רק כדי לעשות מידל פינגר לבארסה ולהקשות קצת יותר את המשא ומתן שלהם איתו. לי יש הרגשה שהוא יאריך ואנחנו נהיה אובר ג’נטלמניים כרגיל ונשמור על ההסכם ששתי הקבוצות לא מתעסקוצ עם שחקנים אחת של השניה.
בסדר, נסתפק באמבפה והאלאנד.
אינשאללה, אני לא רואה איל זה קורה. ראיולה הסוכן והוא חובב בצע, ולסיטי יש הרבה מזה. אני חושב שהוא בינתיים מנסה לסחוט כמה שיותר.
אצלינו יש את בנזמה, והוא יהיה בעל הבית כל עוד הוא כאן. אין לו מה לחפש כאן בשנתיים הקרובות. אנחנו לא נרד על הברכיים ונתן לו כל מה שהוא רוצה, סיטי כן. בינתיים לתקופה הקרובה גם ככה סיטי עדיפה.
בנזמה יכול לרדת אחורה ולזוז לצדדים, עם בנזמה ואמבפה האלאנד יבקיע המון שערים, לא תהיה בעיה של התאמה, הבעיה העיקרית היא סוכנו של הוויקינגי.
ויני עומד לקבל חוזה של מגה סטאר, לפי מה שפורסם השבוע במארקה. הוא כאן כדי להישאר ולשחק. מוזמן לסדר לי את ההרכב עם ויני בנזמה הלאנד ואמבפה.
אמבפה האלנד בנזמה
על הספסל ויני.
כמובן שישחק הרבה ויהיו רוטציות. כנראה שלבנזמה נשארה עוד עונה בצמרת, ויני צעיר ויכול לחכות.
אמבפה הלאנד בנזמה אלו אכן שלושה שחקנים תוקפים, שניים מהם חלוצים מרכזיים, אחד קיצוני שמאלי,שלושתם לא עושים הגנה.
לא עובד בפועל.
ושוב,ויני כאן כדי לשחק. לא הולכים לתת לו חוזה גלקטיקו בשביל שישב על הספסל.
ישחק, אבל פחות מהשלישייה היותר טובה, עד שבנזמה עוזב.
לא יותר פשוט ללכת לסיטי בלי שיש לך עוד שני שחקנים שהם מעליך בהיררכיה? הוא כל מה שחסר לסיטי.
מי השחקן האחרון של סיטי שזכה בכדור הזהב ? מתי פעם אחרונה במשחק של סיטי הייתה אווירה כמו נגד פסז’ וצ’לסי בברנבאו ?
ובכל מקרה הוא לא יהיה השלישי בהיררכיה.
לא רלוונטי. בפועל עם סיטי כרגע יהיה לו יותר סיכוי לזכות בתארים. הם קבוצה יותר שלמה מריאל מדריד כרגע, ונמצאת בשיאה. עוד 3-4 שנים שמחרז דה ברוינה וכל הדור הזה כבר ירד משיאו, זה יהיה אחרת והוא יוכל לעבור לריאל מדריד.
בנזמה ואמבפה יהיו מעליו בהיררכיה. זו עובדה שריאל מדריד מוכנה להתאבד על אמבפה ועל הלאנד לא. לגבי בנזמה, זה מובן מאליו.
מחרז עם כל הכבוד אליו לא מזכירים באותו משפט עם דה-בריינה.
מבחינת תארים ליברפול משחקת באנגליה לא בספרד, בלה ליגה יש את ברצלונה ואתלטיקו הגמורה, וריאל פעם שנייה רצוף בחצי גמר ליגת האלופות.
אבל כן, כרגע סיטי קבוצה יותר טובה, אבל אם אמבפה והאלאנד עצמו מצטרפים אז לא כ"כ בטוח שזה יהיה נכון.
יאללה לקחתי את האופטימיות שלך, למרות שעדיין לא השתכנעתי שעדיף לו פה. יש לו את בנזמה פה על הראש, יכול להיות גם אמבפה. יש לו אופציה טובה יותר שמשלמת טוב יותר…
אבל אם אנחנו עדיין אופציה זה בסדר גמור מבחינתי.
אין סיכוי שיכפילו לויני שכר ואז ישלחו אותו לספסל… הוא באנקר מובהק. כמו כן כל עוד קרים פה הוא תופס ללא עוררין את משבצת החלוץ המרכזי ואני לא רואה את האלנד מסוגל לשחק בעמדה אחרת.
https://twitter.com/madridxtra/status/1516177401612546050?s=21&t=XUfgCz4AOYNZ-cJxO4TNKw
https://twitter.com/madridxtra/status/1516190704288116744?s=21&t=XUfgCz4AOYNZ-cJxO4TNKw
אז ריאל מדריד חושבת גם בגזרת המגינים,פראן גרסיה כנראה יחזור בודאות יתחרה עם מנדי על עמדת המגן השמאלי (בן 22,היה בעבר בקסטיליה היום בראיו וייקאנו).
לגבי ריס ג׳יימס-זה נראה כאילו כל המועדון התאהב בו בצמד המפגשים נגד צ׳לסי,הוא קיבל פרגונים מהשחקנים ברשתות ובנזמה ביקש ממנו להחליף חולצות,מתחיל פה איזה קמפיין סטייל אמבפה?? קשה לי להאמין שהוא יגיע בסופו של דבר כי מדובר בשחקן בית של צלסי והוא באנקר שם אז קשה לי להאמין שהוא ירצה לעזוב אבל זה טוב לדעת שאנחנו מנסים.