דיון ההעברות והפנטזיות :: ארדה גולר כבר כאן, מה עם הצב? (חלק 1)

אפשר לדבר קצת על סכום ההעברה?

100 מיליון על רונאלדו? באמת? איך יכול להיות כזה סכום נמוך?

רק תחשבו על קראקים שדוברו כאן כמחליפים אפשריים (אמבפה, האזארד ,…) ועל תג המחיר שלהם.
זה ממש לא מסתדר

נמוך? אתה יודע בן כמה הוא? אתה שם לב לירידה בכושר שלו? חבוב, זה הדיל הכי גאוני של פלורנטינו.

רונאלדו מבוגר מהזאר ב6 שנים ומאמבפה ב13 שנה. וזה לא שרונאלדו בן 26 והזאר בן 20. רונאלדו יהיה בן 34 השנה.

100 מיליון על גג שנתיים בטופ (ויש שיגידו שהוא כבר לא באמת בטופ) זה המון.
על הזארד מדברים סביבוץ מחיר דומה כשיש לו 6 שנים יותר מרונאלדו לשחק.

מחיר לא רע בכלל. לרונלדו נשארו שנתיים בטופ. וגם זה בהארכה אופטימית.

רשמי: אשרף הולך לדורטמונד לשנתיים.

יתחרה וינצח את פישצ’ק בן ה33. יופי של השאלה לקבוצה מעניינת שגם תשתתף בליגת האלופות.

לגמרי מסכים איתך.
לפי מה שפירסמו היה לו סעיף שחרור מיוחד לאיטליה ב100 מיליון יורו וזו הסיבה לתשלום הסופר נמוך.

במכירת חולצות, חשיפה תקשורתית ומוניטין רונאלדו שווה חצי מיליארד. והוא אמור להיות גם שחקן לא רע אז אני מניח שיש גם לזה ערך כלשהו.

רק אציין שזה מיתוס, הקבוצות לא באמת מרוויחות מזה הרבה כסף

איך אני אוהב את התקופה הזאת בשנה של השמאים.

אתה יודע למה התכוונתי.
מאמין שגם אתה שמת לב לעלייה הדרמטית של ילדים עם חולצות ריאל מדריד ב9 השנים האחרונות (וגם של ברצלונה, זה היזון דו צדדי).

המועדון מרוויח סכומים אפסיים ממכירת חולצות. על כל חולצה שנמכרת - ואין הרבה כמו שאתה חושב - הרבה מאוד גורמים בשרשרת לוקחים נתח, ואת הנתח המשמעותי ביותר לוקחת אדידס. הכסף הגדול, אם כבר, הוא בהסכם החסות עם אדידס. וההשפעה של מכירת רונאלדו עליו זניחה עד לא קיימת.

למה זה? ריאל או כל קבוצה אחרת לא יכולה להתנות תנאים יותר טובים? נוסח ''תשלמו לנו יותר כי רונאלדו מכניס לכם המון כסף או שנעבור לאדמירל ( :wink: ) " .

כן, בחוזה חסות שנחתם אחת לכמה שנים מול אדידס. לא מרוויחים פר חולצה.

וכמובן שזה מורכב יותר מ"יש לנו את רונאלדו". ריאל מדריד היא מותג חזק בפני עצמו.

מה שעוד יותר מחזק אצלי את התהייה למה אי אפשר להרוויח יותר ממכירת חולצות.

יש כתבה די ישנה של אוריאל דסקל בנושא, בעיקרון החברות שנותנות חסויות מרויחות משהו כמו 90 85 אחוזים מהרוחים של החולצות, למעט יוצאים מן הכלל, מתוך הכתבה:

נתחיל בלספוג פחות גולים מכל מיני חטאפות ואז נחשוב על כניסה לעולם הטקסטיל.
אין בזה כל כך הרבה כסף כמו שאתה חושב. צמד המילים השכיח “מכירת חולצות” מגלם בתוכו את כל ענייני המיתוג שבהחלט מכניסים הרבה, אבל פחות ממרצ’נדייס אלא מזכויות שידור, ספונסרים וכו’.

image

מארקה בינתיים יודעים בדיוק כמונו. או שהם לא יודעים כלום כי אין כלום.

בשביל ליצור קצת סקרנות אביא את דבריי מיגל קייפו מ-soy madridista שהיו לו כמה פגיעות בעבר:

1. ניימאר יגיע תמורת 330 מיליון יורו ושכר של 49 מיליון יורו נטו בשנה, שזה פסיכי לגמרי (בפס"ז הוא מקבל 37).
    http://soymadridista.com/2018/07/11/neymar-es-el-proximo-galactico

2. בנזמה הוא הבא בתור לעזוב. נאפולי מציעה עליו 40 מיליון יורו.
    http://soymadridista.com/2018/07/12/proxima-salida-benzema/

לקחת בערבון מוגבל ביותר.

מקור קצת יותר טוב, די מארציו, מפרסם שמנדש פועל להעברת מילינקוביץ’-סביץ’ תמורת 100 מיליון יורו:

https://twitter.com/DiMarzio/status/1017155511857410049

הכוונה לשנה, נכון? תגיד לי שהכוונה לשנה! :slight_smile:

כרגע כן, אבל חכה כמה שנים :slight_smile:

יש בריאל מנהל ספורטיבי ? אני לא מדבר על פרז אלא על אחד שבאמת מבין מה צריך ואת מי צריך לקנות? הזמן לא משחק לטובתנו,חייבים 2 שחקני התקפה מהטופ כדי לכפר על כל הגולים שרונאלדו הבקיעו ונכון לעכשיו אין מי שיבקיע.

לא אוהב את האובססיה הקיצונית של המועדון סביב ניימאר.
קראתי הבוקר שהוא החליט להישאר בפאריז. אם זה נכון, אז המועדון צריך להתחיל לשחרר.
יש עוד שחקנים טובים מאוד בשוק. להביא שני תותחים כבדים יספק אותי לא פחות מניימאר אחד.

בכלל, זה נותן תחושה שריאל חייבת את ניימאר בשביל להישאר מאיימת. גישה גרועה ומסוכנת.