דיון ההעברות והפנטזיות :: ארדה גולר כבר כאן, מה עם הצב? (חלק 1)

השעון מתקתק :slight_smile:

אני כנראה תמים, אבל עדיין יש לי תקווה שהוא יצליח לשחק טוב אצלנו, גם אם לא יהיה ברמה שהיה בצ’לסי.

ברגע שלא בונים עליו להיות שחקן פותח אלא מחליף (כי ויני ואמבפה) אז חשוב לי שיהיה זמין כשנצטרך אותו. הזאר כרגע פצוע חצי מהזמן גם בלי לשחק. זה לא השחקן שאני רוצה אותו כמחליף.
וגם השכר גבוה

לגבי הסיפא, ואם האלטרנטיבה היא השאלה כשאנחנו משלמים חצי מהשכר שלו, לא עדיף שישאר?

אם הוא ילך לשחק בקבוצה אחרת [נגיד ניוקאסל] ויראה טוב, יש אפשרות שהם יקנו אותו.
רק נקווה שהוא לא יהיה כמו קוטיניו…

אם אני זוכר נכון הזאר מקבל 20 נטו (לדעתי 20 ומשהו אבל לא זוכר כמה). בשביל הפרופורציה, הסכום הגבוה שרודיגר עומד לקבל הוא 11. כלומר ההשאלה בחצי שכר הזו חיסכת סכום כסף יפה.

כלומר בהנחה שאפשר להשאיל אותו כשאנחנו משלמים חצי מהשכר, אפשר לחשוב על זה כאילו הוא משחק פה תמורת 10 מיליון (נטו). האם הוא שווה את זה? לטעמי לא. במיוחד לא אחרי ההגעה הצפויה של אמבפה שתדחוק אותו יותר לכיוון קצה הספסל.
מחליף שלישי ל2 העמדות באגף לא צריך להיות שחקן יקר, אין שם הרבה דקות, זה שקול בערך לבלם חמישי.

זה המון דיבורים באוויר כי אני לא באמת יודע מה המצב ומה ההצעות. אבל בהנחה שאין הצעה טובה יותר אני אעדיף שנשאיל אותו עם תשלום של חצי מהשער ולא להשאיר אותו כקיצוני חמישי בסגל (אמבפה, ויני, רודריגו, אסנסיו). בשביל הפירורים שהוא יקבל כבר עדיף שחקן נוער או את ואסקז

למה שהצד השני יסכים לשלם את החצי השני של המשכורת, שהוא כמו משכורת שלמה של רודיגר? על שחקן פציע שנראה גמור?
הזארד יצטרך להוריד בשכר כדי להיות מושאל, כמו שעשו קוטיניו ופיאניץ’ אצלינו ולא עשה אומטיטי.

עניתי לתגובה שהעלתה לדיון את הנושא של האם שווה לנו להשאיל ולשלם חצי מהשכר שלו במקום שפשוט יישב על הספסל.
עניתי שכן.

לשאלתך, אני לא חושב שקבוצה כלשהי תקפוץ על המציאה, אבל אין לדעת, יכול להיות שאיזושהי קבוצה תחשוב שאצלה הוא ייראה אחרת. היא לא צריכה לחשוב שהוא ייראה כמו שחקן ששווה 100M + שכר של 20M + מענק חתימה, אלא פשוט שהוא ייראה כמו שחקן ששווה שכר של 10M לעונה אחת בודדת.

עזבו אתכם מהמשחק, הכל שטויות. ברנרדו סילבה יעזוב את מנצ’סטר סיטי כי הוא רוצה להיות קרוב יותר למשפחה. עד כמה שאני יודע אנחנו הקבוצה מהגדולות שהכי קרובה גיאוגרפית לפורטוגל!
אפשר להתחיל לחלום?

ואם אפשר שזה יהיה טרייד שכולל את קרוס אני אשמח.

מעיפים את פריז - עם אמבפה שמגיע, מעיפים את צלסי - עם רודיגר שמגיע, מעיפים את סיטי - ברנרדו יגיע?

דרך אגב את מי אתם רוצים מליברפול…?:wink:

TAA!!

ועכשיו ברצינות, עבר הרבה זמן מאז הדיווחים האלה וזה נראה שהמצב השתנה, שום שמועה אפילו על מעבר כשבתכלס אנחנו היחידים שרלוונטיים

אבל הלוואי שיבוא, מחליף מושלם ללוקה

אני לא חושב שיש שחקן אחד באירופה בסוף חוזה שלא פונה לסוכן שלו בעניין.
כל הכסף בעולם לא שווה את החוויה ללבוש את הלבן.

עריכה: לילות אנפליד זה גם משהו קוסמי.

עיתונים צרפתיים אבל עדיין:
image

אמבפה נשאר בפאריז,יאריך חוזה בשנתיים בשכר של 50 מיליון נטו.

אני לא מבין למה רק לשנתיים,אני מקווה שפרז לא ישתין לכיוון שלו בעוד שנתיים,מאחל לו שיירק בכלא הזה עד סוף הקריירה ולא יזכה בשום תואר משמעותי,איזה עלוב,חסר אופי,לא ראוי לחולצה הלבנה.

במידה והדיווח נכון זה בהחלט מאכזב אבל קשה לבוא אליו בטענות. מדובר בשכר כפול ממה שאנחנו מציעים לו, פלוס מענק חתימה של 100 מיליון יורו שגם זה יותר ממה שהצענו לו. בנוסף הוא זוכה להישאר בעיר שלו, עם המשפחה שלו והחברים שלו בקבוצה טובה ותחרותית.

מה שהדאיג אותי לגבי הסיכוי שהוא יבוא לפה זה שהוא תמיד נראה מאושר בפ.ס.ז’. תמיד עם חיוך, מתחבק עם כולם. רואים שטוב לו שם. החלום שלו היה לשחק אצלנו אבל כנראה הוא לא רצה לוותר על כ"כ הרבה בשביל להגשים חלום. חבל עבורנו. הלוואי וזה לא נכון.

ואם הוא באמת האריך חוזה בפ.ס.ז’, אז אני מקווה שלא פספסנו גם את הלאנד…

אני חושב שני דברים,

1. זה עדיין עיתונים צרפתיים.
  2. במידה וזה נכון, לא הייתי מנסה להחתים שוב פעם את אמבאפה. הספינה של ריאל דופקת פעם אחת בדלת ומנסה להחתים. אחרי זה ההזדמנות לא חוזרת. מה שהציעו תמורתו קיץ קודם היה חסר תקדים לעונה אחרונה בחוזה. אם חתם - שנעבור הלאה. המועדון גדול מכל שחקן.

בדיוק.
ואם הוא מוכן לוותר על לשחק בריאל בשביל עוד כמה מיליונים אז שיהנה איתם,לשחק בריאל הוא כנראה לא ראוי,זה הכל.

הנה גם הכחשה רשמית מהאמא:

הכחשה זריזה, נחמד.
אבל ברור שהם מנסים לסחוט (לגיטימי מבחינתם) כמה שיותר כסף מאיתנו או מפ.ס.ז’.
אני מבין שזה עולם העסקים אבל זה די מגעיל.
אנחנו לא יכולים לשלם לו כמו פ.ס.ז’. אם הוא לא מוכן להתפשר אין לנו סיכוי להחתים אותו.