דיון ההעברות והפנטזיות :: ארדה גולר כבר כאן, מה עם הצב? (חלק 1)

הוא באמת יהיה טיפש אם יישאר עוד שנה בפריז, לא צריך להיות איינשטיין כדי להבין את זה.
לא בטוח שכסף זה כל מה שמדבר אליו בשלב הזה.

יאללה זה כבר נלעס מכל הכיוונים, אם הוא לא יבוא הוא יעשה את הטעות של החיים שלו, ריאל מהצד השני תסתדר. שיבוא שלא יבוא בואו נתקדם מכל הקקי הזה בתקשורת נון סטופ.

לפתע פתאום ויניסיוס ורודריגו הופכים לנכסים חסרי תחליף, קשה להאמין שלא יגיע קראק במידה ואמבפה מבריז אך המציאות מלמדת שהמצב בשליטה.

יש לנו את רודריגו, אני לא מודאג :grin:

תביאו את ברנרדו סילבה ומגן ימני.

אם כדורגל משחקים 90 דקות ואז אנחנו מנצחים בכל מקרה, למה בכלל להוציא כסף על שחקנים? ששחקנים ישלמו לנו כסף לשחק אצלינו ולזכות בתארים :joy::joy:

אתמול ב1-0 של מחרז ניחמתי את עצמי שאולי עכשיו אחרי שהעונה נגמרה סוף סוף נשמע דברים קונקרטיים. אני מניח שחוסר הוודאות הזה הוא חלק ממחיר קטן שאנחנו משלמים על כך שעדיין לא סגרנו את העונה.

נצטרך סבלנות והרבה ממנה. תסמכו על פלורנטינו שיעשה מה שהכי טוב לקבוצה ולמועדון.

טשואמני מסדר למונאקו ניצחון קריטי עם צמד שערים במשחק חוץ מול האלופה היוצאת ליל. מונאקו במאבק צמוד על מקום בליגת האלופות. שתי בעיטות חדות וחזקות מחוץ לרחבה. בעיטה אחת ברגל ימין והשנייה ברגל שמאל. מקווה מאוד שנשיג אותו, הוא יכול להיות הצלע השלישית בקישור שלנו לעשור הקרוב יחד עם פדה וקמאבינגה.

הבעיה שגם ליברפול, סיטי וצ’לסי חמות עליו. לפי הדיווחים הוא מעדיף אותנו, אבל המחיר שלו רק עולה ועולה ואני לא רואה אותנו משלמים סכום של 70 מיליון יורו על קשר הגנתי.

קלופ ממש רוצה אותו, הנדרסון מזדקן ופאביניו בעונה לא משהו.
ואמור להיכנס הרבה כסף לליברפול מזכייה באלופות והסכם חסות חדש.

משהו מעניין,
הזארד שיחק 3 משחקים בליגת האלופות העונה מה שאומר שיהיה זכאי למדליה במידה וריאל תזכה. דבר שכזה מעלה את ערך הפלופיות שלו עוד יותר גבוה בעסקה מול צ׳לסי.

אני מציע לך לא להסתמך על העיתון סאן בשום דבר, ועוד פחות על מישהו שמעתיק ממנו .

sport bible האתר… בכל מקרה הגיוני שבadd ons יהיה סעיף שאם ריאל זוכה בליגת אלופות אז אולי הסכום גבוה יותר… משער שזה גם איכשהו קשור לכמות הופעות שלו, שערים שלו (שלא קיימים) וכו׳.

במשתנים לפעמים יש בונוסים על הישגים ולפעמים אין. זה לא חובה.
מה שרציתי להגיד, זה שהמקור לידיעה מאוד לא אמין, ולכן גם התוכן. סאן זה צהובון הכי גרוע שיש, מתעסק בחייזרים, קונספירציות, רוחות רפאים והמשתנים של הזארד.

בזמן שאנחנו חולמים על ברנרדו סילבה בבארסה מנסים להביא אותו. אמנם המקור הוא אל מונדו אבל עדיין, לפחות יש דיבור כזה. אלינו הוא לא היה מקושר בשום שלב.

לא יודע אם יש להם כסף כדי להחזיק אותו, בכל מקרה עדיין לא ממש צריך לחשוש.

כל מה שהם צריכים לעשות זה לוותר על דמבלה ואז בטוח יהיה

נראה לי אתה מדבר על מונדו דפורטיבו, לא על אל מונדו.
אתה רוצה שהם יכתבו על ברנרדו לריאל? אין בעיה, וזה יהיה אמין בדיוק כמו הכתבה היום על דה ברוינה ווראטי לבארסה.

הם גם היו מקושרים במשך המון זמן להאלנד ו…?זה לא אומר כלום ושום דבר.

אישית בנוגע לסילבה, אם נביא את שאר המטרות שלנו לקיץ-טושמאני+אמפבה+מגן ימין נורמלי[לא מדבר על הליצן מפיורה], ראול דה תומס. אז אין לי בעיה אותו, אבל לא על חשבון האחרים.

טשומאני עם הופעה אדירה

לא ראיתי את המשחק, אבל לפי התקציר הנ"ל במשחק הזה טשומאני שיחק בוקס טו בוקס ולא קשר אחורי.

אתלט מדהים, הוא וקמאבינגה בקישור ולא רואה קבוצה שיכולה לשלוט נגדנו.

מצד שני הוא טיאגו וקייטה בליברפול וזה הקישור הטוב בעולם.

פאביניו בכושר עדיף עליו

פאביניו העונה לא יציב ויש לו תקופות לא טובות

האמת שיצא לי לראות את טשואנמי במספר פעמים העונה, שחקן נהדר שיכול לשדרג אותנו מאד.
אמנם בניגוד לקמאבינגה הוא עדיין לא עשה את קפיצת המדרגה מהליגה הצרפתית למועדון גדול אבל המשחק שלו היום נראה דווקא יותר אפוי משל קמא (גם בגלל הגיל), לצורך העניין בנבחרת צרפת הוא משחק באופן קבוע בשנה האחרונה.
הוא אמנם לרוב קשר אחורי אבל התחושה היא שהוא יכול להיות הכל, 50-50 בוקס טו בוקס ואפילו כ8 כקשר תוקף יותר, לי אישית הוא מאד מזכיר את קאנטה, נראה שיש לו 4 ריאות והוא נמצא בכל מקום במגרש.

בכל מקרה, רכישה שלו ובאופן סופי הקישור שלנו יהיה בידיים טובות בשנים הקרובות יחד עם הצעירים האחרים.
אם לא הוא יש לא מעט אופציות אחרות, ברנרדו שהזכירו פה יכול להיות שיחוק אדיר אם באמת הוא רוצה לעזוב את אנגליה, פביאן רויז מנאפולי גם הוא בהישג יד.