את לבנדובסקי רצינו אבל הוא העדיף את באיירן.
אובמיאנג רצה להגיע לפה אבל אנחנו פחות היינו בעניין שלו.
בקשר להלאנד עדיין לא ברור מי דחה את מי, אם בכלל. נראה לי שגם הוא וגם המועדון הפנימו שאין דרך לשלב אותו ביחד עם בנזמה, אמבפה ו-ויני. זה נראה טוב על הנייר, על הדשא זה קצת יותר בעייתי.
לפי ההיגיון הזה, ריאל עשתה בשכל כשרכשה את יוביץ׳.
כי הרי בארסה התעניינה בו והייתה קרובה להחתימו ע״פ כל המקורות, ריאל נלחצה מזה ולכן מיהרה להחתימו ולשלם על זה כהוגן, פיננסית ומקצועית.
בעקבות הדיון שהיה כאן -
עיתון הבילד הגרמני האמין יחסית, מדווח שבחוזה של הלאנד בסיטי כן הוכנס בסוף סעיף שחרור של 150 מיליון אחרי שנתיים
לא לא לא…
ההיגיון אומר שאנחנו בד"כ מקושרים/מעוניינים בחלוצים של דורטמונד שבסוף הולכים לקבוצה אחרת ואז מגיעים לבארסה.
אז לקנות את מי שדורטמונד מעוניינת בו מראש, כשהוא עוד צעיר, עולה שקית נחשי גומי ויכול לסבול קצת ספסל…
בא, עשיתם לנו אותו דבר עם גומש.
אם זו לא מנטליות של מועדון קטן אני לא יודע מה כן. פלורנטינו היה בועט לו בישבן על עצם ההצעה להכניס כזה סכום כסעיף שחרור.
זה מה שקרה באמת, סיכוי טוב שככה הלאנד הגיע בסוף לסיטי ולא אלינו.
הלאנד עוד מנסה להתאושש מהבעיטה שקיבל בישבן מפלורנטינו
אם זה נכון זה מעולה לנו. היו לנו את הספקות בכל מקרה (הפציעות) ויש את בנזמה כרגע. אני חותם על לקנות אותו עוד שנתיים ולא עכשיו גם אם במחיר כפול (נצטרך אותו יותר, נחסוך שנתיים של משכורת כשפחות צריך אותו, נוכל לבדוק אותו ברמות הגבוהות).
אגב
הלאנד פחות מתאים לסיטי לדעתי. כלומר, כדי לטאטא את הברנליז והסוטונז אז הוא כמובן מצויין (כמו גם סבתא שלי שיכולה בכיף לסיים עם דו ספרתי). הבעיה שכלוחץ הוא בינוני ובמשחק על שטח קטן הוא לא מדהים בכלל. לצורך העניין, בנזמה עדיף להם בהרבה מבחינה סגנונית. תפור על ליברפול
למה שהוא ירצה לעזוב בעוד שנתיים? למה לפתע זה יהיה כלכלי להוציא 150 מיליון + מענקי חתימה באיזור 100 מיליון לכל מני קרובי משפחה וסוכנים + משכורת שלא תהייה נמוכה יותר?
כי חסכנו 40 מיליון(סתם זורק מספר) על משכורת של בייל?
זה לא רלוונטי לדבר על לרכוש שחקן בסדר גודל הזה בעוד x שנים שנייה אחרי שחתם בקבוצה גדולה אחרת, כי לא רצה לבוא לפה/לא השתלם לנו כלכלית לרכוש אותו/פחדנו מפציעות שלו…
יהיה חכם אם יתחילו לחפש את ההאלאנד הבא כבר עכשיו ויחתימו אותו.
מסתבר שזה עבד עם ויניסיוס
כי כרגע אנחנו גם חוששים מפציעות שלו (אז נוכל לדגום את זה במשך השנתיים הקרובות), וגם בנזמה בשיאו.
רק תגידו לי בבקשה שהדיווחים על חסוס ואייחו כבלם רביעי גם לעונה הקרובה הם סתם הנפצות…
שלא ימציאו לי שרודיגר מזיז את אלאבה שמאלה (גארסיה לא יחזור) וכך ואייחו לא מאבד ממעמדו, רחמנא ליצלן.
מרסלו out ← פראן גרסיה in
ואייחו out ← רודיגר in
מנדי (גרסיה) אלאבה (נאצ’ו) רודיגר (מיליטאו) קרבחאל (לוקאס)
למה חסוס ואייחו? מריו גילה!
אולי אני תמים, אבל לדעתי המענקים המטורפים שדרש הגיעו בעקבות המחיר הנמוך.
150 מיליון זה מחיר הגיוני וסביר יותר לשחקן כמוהו, זה כבר לא מחיר שהוא יכול לדרוש גם עוד 100 מיליון מענקים.
הסיבה שהוא יכל לדרוש כל כך הרבה עכשיו היא כי עם 75 מיליון דמי העברה + המענקים המחיר שלו מגיע ל175 מיליון (אם הם 100), שזה עדיין מחיר מאוד הגיוני שכנראה כל שחקן ברמתו היה עולה.
כשהוסיפו 75 מיליון למחיר אז זה כנראה יבוא על חשבון המענקים, לא חושב שיציעו עליו 250.
לא רואה בזה בעיה. הוא בלם סביר למשחקי ליגה והוא נותן לנו עומק בכך שאלאבה יוכל לשחק מגן.
פראן גרסיה לא הוכיח את עצמו עדיין בריאל ויכול להיות שיתברר שהוא אודריוסולה 2. במצב כזה אני אעדיף את
אלאבה כמגן כשמנדי ייפצע.
מדובר בשכר של 2 מיליון לעונה (הנמוך בקבוצה) אז לא רואה פה בעיה גדולה. שיישב בקצה הספסל וייתן מענה לסיטואציות קיצוניות שקורות פעמיים בעונה, אבל תמיד ברגעים הקריטיים.
אז למה לא מריו גילה? כי ואייחו ותיק יותר? חבל להסתפק בממוצע, זה יהיה נחמד אם נגלה עוד איזה קרבחאל.
אתה מדבר על הבלם מהקאסטיליה?
אין הרבה סיבות, הם על אותה משבצת מבחינתי, בלמים שלא מספיק טובים לריאל ולא אמורים לראות דקות וישחקו במועדון בשכר נמוך מאוד.
אבל, אני חושב שעדיף להשאיל את מריו גילה ולתת לו להתפתח כי כבלם חמישי בריאל זה לא יקרה. לגבי ואייחו כבר ראינו את התקרה שלו. בהחלט מספקת לבלם חמישי אצלינו.
מה גם שסיכוי טוב שזתם מדובר בהתמקחות כדי שלואייחו יהיו קונים אולי
בכל מקרה משהו שלא ממש ישנה לעונה הבאה.
רודיגר מגיע וגם אם אלאבה יהיה מגן שמאלי (לא סביר) הוא יהיה הבלם במידה שרודיגר או מיליטאו נעדרים, כל זאת כשגם נאצ’ו פה ולא הולך לשום מקום.
לא רואה את וייחו נשאר במצב כזה אבל גם אם כן הוא או בלם אחר לא יראו דקות בכלל בעונה הבאה.
לא חושב שמדברים על הישארות של ואייחו למרות הצעות.
בכל אופן זה פשוט לא סיטואציה כל כך רעה לנו. שכר של שחקן נוער ויכולת סבירה לכלום שידרשו ממנו.
יש לציין שבמשחקים שהוא שיחק שואייחו היה הבלם הכי טוב שלנו על המגרש, והוא היחיד מבין כל הבלמים שלנו ששולט בכדורי גובה, אבל באמת שולט, לא כמו מיליטאו שנראה שהוא שולט אבל בעצם לא.
לא מוצדק ולא מכבד להתעלם מנאצ’ו המלך, ואייחו היה בסדר בהתחשב בעובדה שידעו לא לסמוך עליו כל העונה, למעט גארבצ’-טיים…
אגב, אם לא גילה, יש עוד שמות מעניינים מהקסטייה, לא שזה מעניין מישהו אבל זה טוב להוכיח לאקדמיה של המועדון שחושבים עליהם תמיד, כלומר לא מבטלים אותם מלכתחילה, חוץ מזה שראול חייב להקפיץ לנו איזה ילד תותח בטעות
לא מתעלם מנאצ’ו שהיה מצויין בתקופה האחרונה, רק מציין שואייחו היה הבלם הכימטוב וגם שולט בכדורי הגובה בניגוד לשאר הבלמים שלנו.
כבלם רביעי( למעשה חמישי) הוא מצויין, כבלם שיודע שישחק רק 2-3 משחקים בשנה הוא מצויין, התפקיד הזה ניתן כמעט תמיד לשחקנים יותר ותיקים ולא לשחקן מהנוער כפי שמציעים, כי זה רק 2-3 משחקים ואם זה נופל בטעות על משחק קריטי אתה תכדיף בלם בינוני עם ניסיון מאשר בלם עם פוטנציאל עם אפס ניסיון שלא שיחק כמעט כל העונה.