מה שבעיקר חשוב זה לא להשתולל עם רכש בהנחה והוא לא מגיע. אין סיבה לחזור על הטעויות של בארסה עם קוטיניו ודמבלה.
עד כמה שזה קשה כרגע ריאל צריכה להיות רציונלית. להפנות את הכסף הזה לשחקן התקפה נוסף, קשר נוסף ואולי מגן ימני.
אין בשוק שמות ברמתו ולכן אין מה להתפזר. הייתי הולך כנראה על נונייז. ריאל צריכה בעיקר סקורר נוסף.
סלאח עומד לסיים חוזה,הוא לגמרי בשוק כרגע,מתאים בול מבחינת עמדה והוא סקורר מטורף.
דווקא לא הייתי הולך על סאלח.
נותן לויני אגף שמאל.
נותן לרודריגו אגף ימין.
מביא את נונייז, וההתקפה סה״כ תהיה במצב טוב.
מגן שמאל מחליף ברמה, זה במידה ואלאבה ממשיך בלם. אם הוא חוזר להיות מגן שמאל, אז שמנדי יהיה מחליף.
במצב כזה עושה הכל להביא מגן ימין.
בנוסף כמובן ל טשואמני.
הוא וואלורדה וקמבינגה, והקישור שלנו ממש מסודר הלאה.
הdownfall הכי גדול מזה - הלאנד בסיטי.
לא צריך להתרגש מכל דיווח שהחשבון הזה מצטט, אין שם שום פילטר. בטח ובטח אם המקור צרפתי.
הדלקתי התראות על פבריציו. כל השאר בידי האל.
אפילו פבריציו מיישר קו איתם דרך אגב…
אבל חיכינו 4 שנים חחח נחכה לראשון, ועדיין regardless נשאר המועדון הגדול בעולם
ועוד חשבתי שאני ההיסטרי והפסימי כאן בפורום
הבנאדם כבר שנתיים דוחף למעבר אלינו, הציעו לו חוזים מטורפים, מנחות וכבשות בתולות והוא עדיין אמר לא. היה נתון ללחץ עצום מצד כל מי שרק יכול להפעיל עליו את הלחץ.
הוא כבר הגיע לסיכום עם פרז, ההערכות על פי הלאקיפ הן שביום ראשון (יום לאחר המשחק האחרון של פריז העונה) הוא יודיע על כוונותיו.
מה, כל זה לא ברור? עד כמה אפשר להאמין שהבנאדם “חושב על זה” כשלאורך עונה שלימה הוא נתון ללחצים של מדינות, כל המדינה שלו בערך לחצה עליו שישאר, ועדיין התקדם עם המעבר שלו אלינו?
אני לא פוסל לגמרי שהבנאדם הפך לסטייק, אבל ההיגיון פה מאוד נמוך, ואני חושב שאסור לנו להתייחס לכל כתבה שאנחנו לא יודעים אפילו מה המקור שלה.
אם יתברר שהוא דפק לנו פארסה, אז נשבור את הראש ונאכל את הלב.
בינתיים עוד קצת סבלנות. אין מה לעשות, אלו העברות יקרות ומסובכות והעיתונים מסבכים אותם אפילו יותר כדי לסחוט כל קליק שלנו, האוהדים. צריך להיות מודעים לזה ולא להיות מושפעים.
פבריציו מדווח שהוא עדיין שוקל, לא שהכיוון זה להישאר. בקיצור סבלנות.
אני מאמין שהוא יישאר שם,אני לא נשען על הדיווחים בלבד,אם הוא היה מחליט פשוט לעבור אלינו הוא היה אומר לפסז שאין טעם לנסות וגם אם יציעו לו את הירח הוא עובר למדריד,אבל הוא חזר מקטאר אחרי שכל העיתונאים דיווחו שהוא סיכם הכל מול ריאל מדריד וחסרה רק החתימה והלך להיפגש שוב עם הנהלת פסז׳,שוב,אחרי שכבר הכל סוכם מול ריאל מדריד.
לדעתי אנחנו צריכים להתקדם הלאה,אם נשרוף עוד חלון העברות בגללו זו תהיה פשוט שערורייה,יש עוד שחקנים מעולים בעולם,לא חייב להתעקש דווקא על זה שעושה מאיתנו צחוק.
אני לא יודע אם הוא לא אמר להם שאין טעם לנסות, אבל הוא אמר להם לא לכל הצעה שהם שמו לו על השולחן, והם שמו לו לא אחת. לנו, בינתיים, הוא אמר כן.
בכלל, למה שיגיד שאין טעם לנסות? וגם אם הוא יגיד למה שזה ימנע מהם להמשיך ולנסות?
אז מה? הם עדיין המעסיקים שלו. ביקשו ממנו להיפגש והוא נענה. לא ביקשו ממנו להישאר והוא הסכים.
אתה רציני? עכשיו? בגלל שאיזה שניים שלושה עיתונאים אמרו שהוא חושב על זה? מילא היית אומר את זה בתחילת העונה שהכל היה באוויר, לא עכשיו כשהוא שחקן חופשי וכבר יש איתו סיכום.
בכלל איזה חושב על זה?? כבר יש תאריך שהוא יודיע על ההחלטה והתאריך ממש לא רחוק. נראה לך שהיה תאריך להודעה על ההחלטה אבל עדיין אין החלטה? סתם מותחים אותנו בשביל עוד כמה לייקים.
בכל מקרה נראה לי שהוא יודיע על ההחלטה לפני שאנחנו נסיים עם הדיון פסימיות נגד אופטימיות הזה. חבל על הכוחות.
עיתונאים שמקורבים מאוד לריאל טוענים שבריאל יש פסימיות.
יש בכלל סברה שאומרת שמחר בסוף המשחק של פריז הוא יגיד שהוא נשאר ואז בראשון הוא יסביר לעומק למה.
בתכלס - אין סיבה להתעסק בזה עד יום שבת בלילה המשחק של פריז או ראשון שבו הוא באמת יודיע על ההחלטה שלו.
ככה או ככה, ברגע שהוא החליט - אם נשאר שם - בהצלחה - אנחנו נסתדר.
אחרת מעולה הרווחנו את השחקן שאמור להיות הכי טוב וgame changer ל10 שנים הקרובות.
בכל מקרה אני חושב שבמידה והוא מאריך שם, אז איך אומרים בספרד? האוטובוס של ריאל מגיע פעם אחת ולא מחכה לאף אחד. (במקרה שלו זה כבר פעם שנייה) אז אני מקווה שפעם שלישית לא תהיה.
ואולי זה משפיע לטובתנו
זה לא רק אני פסימי,זה כל עיתונאי שהיה שם את הקריירה שלו על זה שהוא עובר ועכשיו הם מדברים ההיפך לגמרי,אבל אתה צודק עדיף פשוט לחכות ולא להתעסק בזה,אני רק מקווה שמבהירים לו שזו הרכבת האחרונה בהחלט למדריד,שיבין שזה או עכשיו או אף פעם.
גם אם לא יגיע זה בסדר, גם בלעדיו אנחנו אלופים ובגמר האלופות, ועדיין יש קיץ לפנינו וכל הכסף שפרז שם בצד כדי להחתים את אמבפה והאלאנד עדיין שם, קיץ עם החתמות טובות ומדוייקות ואפשר בהחלט להיות מרוצים.
מגן ימני, קשר ושחקן התקפה מהרמה הגבוהה זה חובה.
כל עוד קרלו איתנו אנחנו מסודרים.
דעה אולי קצת לא פופולרית.
אתה ילד מוכשר בכדורגל. אתה משחק בקבוצות הילדים באזור שלך, ועובר בהדרגה לקבוצות הילדים הנחשבות יותר (למרות שרחוקות יותר מהבית) כדי שיהיה לך סיכוי טוב יותר להתקבל בהמשך לקבוצות הבוגרים במדינה.
אתה מתקדם שם יפה, במעלה קבוצות הילדים והנוער, ואף מקפיצים אותך לקבוצה הבוגרת בגיל צעיר - חלום!
אתה מקבל שם דקות משמעותיות, ובשנה השניה - אפילו לוקח אליפות היסטורית עם הקבוצה, בליגה הבכירה במדינה! מי היה מאמין!
מתחילים לדבר עליך. מקשרים אותך אפילו לקבוצות הטובות בעולם! אבל אתה לא יודע - יש שם כבר את הכוכבים הגדולים בעולם, אולי לא תקבל דקות, אולי יהיה לך קשה עם השפה, בכל זאת - אתה בן בקושי 20… בינתיים, הקבוצה של העיר שבה גדלת, שעזבת בגיל צעיר כדי לשחק כדורגל במקומות שיקדמו אותך - לוקחת אליפויות, ואפילו הפכה להיות מועמדת מובילה לליגת האלופות. אותה קבוצה ביתית, שהלכת למשחקים שלה כשהיית קטן, מציעה לך לחזור הביתה, איפה שכל המשפחה והחברים שלך גרים, ואף מוכנה לשים דמי רצינות סופר משמעותיים - המחיר שני הכי גבוה בהיסטוריה! ללא ספק בונים עליך פה.
אתה מחליט לקחת את ההצעה. בכל זאת, אתה בן 19 - יהיה עוד זמן בעתיד להרפתקאות נוספות.
עוברות כמה שנים. למרות השחקנים המעולים שמסביבך - הפכת לשחקן הטוב ביותר בקבוצה, לקחת אליפויות, לקחת מונדיאל עם חלק מהחברים! אבל גם נחלת אכזבות ספורטיביות קשות. מצטרפים לקבוצה כמה מהשחקנים הכי גדולים בהיסטוריה, שאתה וחברים שלך גדלת עליהם (!), ואתה מוכן להמשיך לעבוד קשה בשבילם, לטובת הקבוצה כולה. אבל אתה חושב לעצמך בשקט: מתי יגיע תורי להיות הכוכב…? אתה מתנחם בזה שעוד מעט תעבור, ויגיע תורך.
מגיע הרגע, מגיעה השנה. מציעים לך להישאר, כמובן. הצעות כספיות גבוהות מן הסתם, לא משהו מפתיע. אבל רגע, ההצעות רק הולכות וגדלות. העיתונים מסבירים למה עדיף לי להישאר מכיוונים שלא חשבתי עליהם, החברים בבית ואבא וגם סתם אנשים ברחוב זורקים לי כל הזמן שאני חייב להישאר, ההצעות הכספיות באמת כבר פסיכיות, וגם רוצים לבנות פה פרויקט שלם מותאם בשבילי. ו…מה זה? רוצים לקבוע לי פגישה עם נשיא המדינה?? איפה קרה משהו כזה בעבר?! זאת צרפת פה, לא לוקסמבורג!
אתה באמת כבר לא יודע מה לעשות. יום אחד אתה קם בבוקר ומרגיש שהכי נכון זה שתעשה את הצעד, תעבור למדינה אחרת עם שפה אחרת וחברים חדשים, ותצטרף לקבוצה המעוטרת בהיסטוריה, ועל הדרך גם תחווה תרבות חדשה. אבל יום אחר אתה קם, קורא את העיתונים הגדולים במדינה, בשפה שלך, ומבין שיש סיכוי טוב שיקללו אותך ביחד עם כולם ביום שתעזוב, נזכר גם בשיחה עם הנשיא, ואומר לעצמך - אולי בעצם עדיף שאשאר? בשביל מה אני צריך את כל זה?
אתה מבין שהדד-ליין מתקרב, הלחץ מכל כיוון גדל, אבל באמת-באמת שקשה לך לקבל את ההחלטה. ככה או ככה יש לך הרבה מה להרוויח, אבל גם ככה או ככה יש לך הרבה מה להפסיד.
לא הייתי מתייחס גם לפבריציו ברצינות רבה, הבנאדם נהיה גם סחטן לייקים לא קטן.
נונייז, טשומאני, רודיגר, מגן ימני.
חלון פצצה.
אם יש איזשהי אמת בפרסומים שאמבפה מתהפך או חוזר בו מהסיכום עם ריאל צריך להוציא הודעה רשמית של ריאל לפני שהוא מודיע. הוצע חוזה ועבר יותר מדי זמן ולכן ההצעה פגה ולא רלוונטית יותר, בדיוק כמו שעשו לראמוס אגב. להבהיר לו שהדלת למדריד סגורה פור לייף.
נראה שהצב למד מניימאר את כל הדברים הלא נכונים…
הרבה מאוד הדלפות קורות כרגע מהכיוון של המועדון שהם מאוד פסימייים לגבי אמבאפה ושהוא כנראה רוצה להישאר עוד 1-2 עונות בפריז.
אני אישית מקווה שבמידה והוא בוחר להאריך שם ב1-2 עונות, שריאל לא תציע לו שום דבר שוב פעם.
תקווה אישית שלי
ריאל תסתדר אם אמבפה לא מגיע אבל עדיין, נהיה בבעיה רצינית מאד.
יש שורה של שחקנים שאפשר ללכת עליהם- דרווין נונייז, אנתוני, גנאברי, אנקונקו ועוד ועוד אבל אף אחד מהם לא יהיה האקס פקטור שיהיה גיים צ’יינג’ר אמיתי.
אז אולי נתחזק ונהיה קבוצה חזקה יותר ובטח שהסיכויים לגבי טשואמני או עוד מגן יעלו אבל מבחינה התקפית לא נעשה באמת את קפיצת המדרגה.
ולגבי קיליאן עצמו- אם הוא סוגר לעוד 2 עונות בפאריס הוא כנראה כבר לא יגיע, לא בשנים הקרובות בכל אופן.
הרי בעונה הבאה פאריס לא תמכור אותו גם תמורת 500 מיליון יורו שכבר לא נציע יותר ובעוד שנתיים הם שוב לא יתנו לו ללכת בחינם ויביאו לו את האייפל ואת אשתו של השייח.
בכל מקרה הגענו לנקודת ההחלטה ובעוד כמה ימים סוף סוף הסאגה המעייפת הזו תהיה מאחורינו, לפחות לכמה שנים.
אם יגיע זה יהיה נהדר, אם לא זה מחדל ענק לפלורנטינו שלא הביא רכש במשך כמה שנים ובנוסף הפסיד גם את האלנד כדי שהצב יגיע.
מה שמוזר לי שבמועדון דיברו לאורך כל הדרך שהם רגועים ואופטימיים. אף פעם לא שידרו לחץ או פסימיות והיו בטוחים שזה סגור ונעול. אתה לא נותן כזה וייב אם אין משהו חתום, אחרת זאת סתם שאננות וזחיחות. קשה לי להאמין שסגרו עם אמבפה ולא החתימו אותו על כלום. אם יש חוזה אז או שאמבפה מחויב או שיש סעיף הפרה עם קנס גדול שפ.ס.ז’ תשלם עבורו. אם אין חוזה וויתרנו על הולאנד, אז נישאר קירחים מכאן ומכאן ויצאנו בדיחה.
אני לא חושב שאף אחד יודע בודאות מה קורה. אין מקור אחד שאפשר לסמוך עליו באמת.
יכול להיות שגם הכל תרגיל יח"צ גאוני כדי להגדיל את העיסוק באמבפה ובהחלטה שלו. מבחינתנו האוהדים זה סיוט, עבורו זה מעלה את החשיפה והערך של המותג. גם זה חלק חשוב בכדורגל המודרני…