אם זה באמת קורה זאת מכה אנושה לפלורנטינו. מעניין מאוד מה תהיה התגובה שלו.
כל הדיווחים האלו מתבססים על אותו מקור-עיתון איטלקי.
זה אחד מהדברים הכי צפוים בעולם שיהיה כל כך הרבה שמועות ואי ודאות יומיים לפני שהוא מכריז מה הוא הולך לעשות.
מה קליק בייט יותר טוב מזה?
הדבר היחיד שניתן לעשות זה להניח לדבר הזה ולהמתין שאמפבה יכריז מה הוא עושה ולהתקדם משם.
בעייני-אם הוא נשאר בפסז שיהיה לו לבריאות אבל הסיכוי שלו לזכות בליגת האלופות נשאר אותו דבר כמו שהיה העונה, לפני שתי עונות ולפני 3 עונות מאוד מאוד נמוך.
ההגעה היחידה שלהם לגמר הייתה בשנת קורונה כאשר הם קיבלו הגרלות ברמה של ליברפול והיה רק משחק אחד בכל שלב במקום 2 משחקים וגם אז הם היו כמה דקות מלפני הדחה[מול אטלנטה].
חוץ מזה-כל עוד ניימאר ומסי משחקים שם ביחד הסיכוי שלהם צונח עוד יותר.
פנטזיה/תהייה - אם אמבפה לא יגיע אולי לבנדובסקי יגיע. הוא קושר אלינו המון בעבר ונשמע שהוא נחוש לעזוב את באיירן. עד עכשיו האופציה היחידה שלו הייתה בארסה אבל אם אמבפה לא מגיע… לא בטוח איך הוא ישתלב אבל יתכן שיביאו אותו רק בשביל האוהדים, מעין פרס ניחומים.
אולי יביאו את מאנה במקום…
עריכה: חשבתי שהוא יותר צעיר.
אנחנו מגיעים לגמר האלופות ולוקחים את הליגה, וזהו, שוב אנחנו קבוצה טופ 2 באירופה?
אנחנו תלויים באופן מוחלט בבנזמה בדמדומי הקריירה ובילד שהיה אימת הפורום עד לפני חצי שנה, בקשר בן 37, מאמן שנתקע בשנת 2014 ושני בלמים שלפחות פעם במשחק נופלים מסחרחורת.
אז כן, לפריז כמו לכל קבוצה יש בעיות, ההבדל הוא שלפריז יש גם תקציב אין סופי לתקן את הבעיות שלה. עם אמבפה ועם שחקנים כמו חקימי, נונו מנדש, דונארומה, וראטי וצמד הבלמים יש להם אחלה יסודות לכמה שנים קדימה, וזה עוד בלי מסי שיש לו כמה שנים לתת. ואיזה ניימאר מברזיל.
תביא לשם את זידאן(שמבחינתו אין ממש יעד אחר שמתאים לו חוץ מצרפת ואולי סיטי אחרי שלפפ ימאס) ועוד איזה קשר ואפשר להגיד קדיש על קבוצות אירופה.
מה זה אומר בכלל לבנות את המודל העיסקי בזכייה בליגת האלופות? פריז תסיים את העונה בהפסדים אם היא תודח בחצי הגמר?
הקטארים משתמשים בה ככלי יח"צ, לזה מספיק גם להיות מודח כל שנה בחצי בתנאי שהם ימשיכו להוות יעד לכוכבי היבשת.
אין עוררין על הPrestige של ריאל מדריד אבל התגובות כאן קצת מזכירות באופי שלהן את התגובות במדרידיסטה. הפרויקט המקצועי בפריז לכל הפחות לא נופל מזה שלנו, גם אם שלנו נעשה בחצי מהמשאבים.
לגמרי אחלה חלון, הייתי מחליף את נונייז בסאלח שציינו כאן בהנחה שהוא יהיה מעוניין במעבר. לא היה לנו שחקן אגף ימין טבעי מאז די מריה. נונייז להבנתי הוא חלוץ שמשחק על אגף שמאל, זה עדיין לא פותר את בעיית אגף ימין.
אין צורך לפרט את כל הבעיות שלנו (שאני מתלונן עליהן גם אחרי נצחונות) ואת האופציות שהכסף מאפשר לפס״ז. שתי הקבוצות לא משחקות באותה ליגה והן לא יריבות ישירות, שני הפרויקטים מקבילים לחלוטין עם סיכוי כלשהו להיפגש כל כמה שנים. פספסת את הנקודה שלא הייתה בכלל מקצועית.
אוקיי, נניח וכל התסריט הורוד שתיארת מתממש. זידאן, חיזוקים, עניינים. ואז מה? 4-1 מנומנם כל שישי בערב, משחק עונה מול ליון וכל הביצים בתוך סל של כמה משחקי נוקאאוט במרץ-אפריל שבהם הכל יכול לקרות. וחוזר חלילה במשך עשור.
איפה זה ואיפה מה שריאל מדריד יכולה להציע לו. זה לחיות ולשחק בכוכב אחר, עם אופציה להגיע לגבהים אחרים לגמרי. אלה לא דיבורי מדרידיסטה (שעושים לי פריחה בדרך כלל) כאילו אנחנו המועדון היחיד בעולם אלא המציאות. גם ברצלונה יכולה להציע לו את זה לצורך העניין.
אם הוא ישאר בפריז, זה יהיה בגלל בית וכסף, לא בגלל נונו מנדש. לפני דקה הביאו לו את מסי וגם זה לא שיכנע אותו. הוא רק צריך להחליט מה יותר חשוב לו.
https://twitter.com/theMadridZone/status/1527607919839170560?t=OgSYGNpP6nfOXwZ6zel35g&s=19
סליחה על הספאם באמצע דיון מכובד על אמבפה, אבל הכרזה על סלאח/מאנה לפני גמר הצ’מפיונס או אפילו זמן קצר אחריו יכול להיות הטרלה מדהימה בלי קשר לתוצאה בגמר.
אני באמת באמת באמת מקווה שהוא לא יגיע אלינו. הוא נראה כמו פרדימדונת על וילד בלתי נסבל. זכותו להחליט להישאר בבית ולהרוויח סכומים אגדיים אבל למתוח את כל העולם ואשתו עם ההתנהלות הזאת זה פשוט עלוב. ועוד מתכנן משדר הכרזה… כמה אגו.
רונאלדו בזמנו שם את הקלפים על השולחן בצורה הכי ברורה שהוא רוצה רק ריאל ומתוך כבוד לפרגי נתן שם עוד עונה נוספת. לאורך כל הדרך לא היה ספק שהוא יחתום עבורנו וככה צריך להתנהל שחקן שרוצה לשחק בריאל מדריד.
אין טעם לשחק בנדמה לי. אני מאמין שכל כותב כאן מספיק אינטלגנטי כדי להבין שההחלטה של אמבפה תושפע ממספר גורמים, כשבין היתר מיקום הקבוצה בפריז מהווה חלק משמעותי.
מה שכן נדמה לי זה שאתה פספסת את הנקודה ידידי:
התגובה שלך באה כתגובה… לתגובה שלי על זה שפריז בנקודת פתיחה (מקצועית) טובה יותר. אז כנראה שזה כן מקצועי?
מה כזה ורוד בתסריט בו פריז ממשיכה להתחזק בשחקני רכש? גם שקיעת השמש היא תסריט אופטימי עבורך?
מה יש לו לחפש בלה ליגה? חמישיות מנומנמות נגד קאדיס, שתי יריבות גדולה בעונה ושאר הזמן- שינה. שילך לפרמיר ליג ויתחרה בקבוצות אדירות על בסיס שבועי!
(אני עושה את זה נכון?)
אוהדי כדורגל ישראלים שמרוויחים כמו השוער השלישי בנוער של פריז יכולים לצחוק כמה שהם רוצים, בסופו של דבר גם זכייה בליג 1 היא הישג, ובטח שלהגיע לשלבים המאוחרים של ליגת האלופות לצד מסי וניימאר(ונונו מנדש).
מילא אם פריז באמת הייתה זוכה בתואר כל עונה, רק בשנה שעברה הם הפסידו לפאקינג ליל. ולפני כן למונאקו, ומונפלייה.
אתה באמת חושב שאחרי זכייה בתואר יש פחות התלהבות בחדר ההלבשה של פ.ס.ז מבזה שלנו?
וגם אם כל מה שמעניין אותו זה תהילה בליגת האלופות- גם זה יקרה בסוף. ככה זה כשזורקים כסף בלי הפסקה.
נסגור שאלו דיבורי העמוד realmadrid.co.il(העמוד של דור בפייסבוק)
אגב, אם כל הבלאגנים בשנה האחרונה היו כלי מו"מ להוציא מפריז חוזה מקסמילי- בראבו. 10/10.
סיטואציה באמת מוזרה וחסרת תקדים (נראה לי).
צריך לקחת בחשבון שהקטארים יכולים לקנות המון ידיעות והדלפות רק כדי להפעיל לחץ בנוסף לקליבייטים של כל מי שיש לו טוויטר.
פרקטית, אפשר רק להמתין בסבלנות כדי לשמוע את ההחלטה הרשמית מהשחקן.
מה יקרה אחר כך?
אם הוא יגיד שהוא מגיע למדריד זה יהיה מעט מוכתם בגלל כל הסאגה הזאת, מועדון כמו ריאל מדריד צריך להחתים שחקנים שרוצים בכל נשימה שלהם להיות כאן וללבוש את החולצה הזאת, אחרת השמינית/רבע/חצי גמר הזה בחיים לא היו קורים, וזה בהחלט יכול להעיב על המעבר. כמובן שעונה גדולה אחת והכל נשכח.
אם לא יגיע בסוף? קודם כל (ואני סומך על פלורנטינו פה) לא להתחיל להתנהג כמו איזה בחורה שזה עתה זרקו אותה.
כמו אומרים, מי שלא רוצה להיות פה, welcome.
(ואז יגיע הזמן שלי להגיד “אמרתי לכם” על שהיינו חייבים להתאבד על האלאנד)
לא בטוח שיש תחליף אחד לשחקן כזה אבל החתמות חכמות של שחקנים שירקו דם על המגרש וההיסטוריה תמשיך לזכור את ריאל מדריד ולא את אמבפה.
מקווה ומאמין שיש plan b במגירה של דון פלורנטינו.
נמתין.
ניצחת. בכנות, לא יודע מאיפה להתחיל לענות. ניפגש בראשון (בתקווה).
אמנם כדאי לחכות להחלטה של קיליאן אבל ברור שהראש התחיל לחשוב על אפשרויות אחרות.
יש לדעתי שני פרמטרים חשובים להחתמת שחקן ההתקפה הבא:
- שחקן שיודע לכבוש.
- שחקן מגוון שיכול להתאים למערכים שונים ולחומר השחקנים הקיים.
אני חושב שאנקונקו עונה הכי טוב על כך. נגלסמן אמר עליו שהוא יכול לשחק כמעט בכל עמדה בהתקפה ובקישור. מי שצפה בו אפילו מעט יכול לזהות זאת במהרה.
גם נונייז הוא הבטחה גדולה. גולר גדול וגם שחקן שיודע להחזיק כדור ברגל. התלבטות גדולה בין שניהם אבל כנראה שהייתי הולך על הצרפתי.
אנקוקו חתם בדורטמונד…
כל החרא הזה עם אמפבה מזכיר לי את הסאגה של העזיבה של לברון ג’ימס למיאמי, כל כך הרבה בילבולי מח.
דבר אחד בטוח, הקאטרים ככה או ככה יוצאים פאתטים. שילמדו מסיטי כיצד להתנהל.
מאסטרו, לא ברור לי למה אתה מגיב לי ככה. ביטחון זה טוב ויפה ידידי, אבל אתה לא יודע 100% וגם אני לא — ככה שהשערות זה חלק מהעניין… במיוחד שאנחנו רואים מה קורה בעיתונאות.
@EJB תיאר בדיוק את מה שאני חושב ובנוסף אם רונאלדו מגיע לפסז׳ זה סוגר ומסביר הכל.
וכן אחי, הייתי משחק עם ראול בשאלקה. כמו שאמרתי יש דברים שהולכים איתך לכל החיים. אז שנה שתיים מאוחר יותר הייתי מנסה עם ריאל שוב (מכניס סעיף בחוזה שיכולים לקחת אותי בנזיד עדשים). חוץ מזה שזו השוואה לא נכונה כי פסז >>>> שאלקה.
אנשים חושבים שלשחקני כדורגל אין גם שאיפות משל עצמם שלאו דווקא קשורות אך ורק לכדורגל. בוא קבל דוגמא: החלום שלך זה לעבוד עם ביל גייטס. גדלת עליו, בזכותו עשית תואר במחשבים, קראת כל כתבה עליו, יש לך רק מכשירים של ווינדוס בבית וכו… עכשיו סיימת תואר ואתה סה״כ דיי מבוקש אפילו שזו רק תחילת דרכך (אמפבה-מונאקו). נניח שאתה עובד בOracle / IBM. סה״כ לא רע אבל כנראה שלא ברמה של אפל/מייקרוסופט/גוגל. בקיצור… בייל גייטס מודיע שהוא עובר לIBM ואתה יודע שתעבוד איתו ישירות. דחיל ראבק אחי אתה לא תשאר?
אם תגיד לי שההשוואה לא קשורה כי לא מדובר פה על תארים והישגים אז אתה עיוור. אמבפה הוא פאקינג מלך צרפת. תקרא את ההודעה של EJB ותבין את הלך הרוח. הבנאדם מוקף אהדה במדינה שלו, זכה איתה במונדיאל, משחק בעיר שבה גדל ומה לא. אז ייתן עוד כמה שנים עד שיצליח לזכות בליגת האלופות ואז יעבור לקבוצה אחרת.
איפה ראית את זה?
נראה לי שאתה מתבלבל עם אדיימי.
אמרתי בעבר, לבדוק מי דורטמונד רוצים ולהחתים מיד.
להם זה מצליח…
אמא של אמבפה אמרה שההצעות של פ.סז’ וריאל כמעט זהות, וההחלטה שתתקבל היא לא בגלל כסף. שזה כמובן בולשיט אחד גדול. אין שום מצב שההצעה שלנו אפילו קרובה למה שהקטארים יכולים להציע לו.
מכאן אני יוצא מנקודת הנחה שהם כבר קיבלו החלטה להמשיך בפ.ס.ז’, ופשוט מנסים לשדר שזה לא בגלל הכסף.
בוא נקווה שיש פלאן בי למועדון לחיזוק הסגל.
אולי בסוף זה יצא אפילו קיץ עדיף, חיזוק 3-4 עמדות במקום אמבאפה אחד
הבעיה היותר גדולה במידה והוא לא מגיע בסוף זה שנהייה מושא ללעג לעונה אחת לפחות…מקווה שנדע להתמודד עם הסיטואציה בדמות תארים.