דיון ההעברות והפנטזיות :: ארדה גולר כבר כאן, מה עם הצב? (חלק 1)

רק כדי להבהיר - אמנם ההודעה שלי באה בין היתר גם כדי להסביר למה כל החלטה של אמבפה תהיה לגיטימית, אבל היא בעיקר באה להסביר למה זה לגיטימי ואנושי שההחלטה שלו מתמהמהת. מעבר לזה שיש אנשים יותר ופחות החלטיים, וגם כאלה שאוהבים לשמור את הקלפים קרוב לשולחן (אהמ זידאן…) - באמת מדובר פה בהחלטה לא פשוטה, יותר משמעותית ממה שרובנו לוקחים וניקח בגיל הזה (או בכלל - עם אופציה להשפעה ישירה על היסטוריית הספורט!), ועם כמות לחצים פסיכית.
לכן, אם לוקח לאמבפה זמן להחליט, או אפילו אם הוא מהסס ומשנה את דעתו כמה פעמים, ואם בזמן הזה העיתונאים עושים מה שעיתונאים עושים ומפרסמים כל בדל שמועה או פחות מזה - זה לא אומר שהוא פרימדונה (רמז - הוא לא, וכל מי שעוקב אחריו קצת יודע שיש לו מוסר עבודה גבוה), אלא פשוט אומר שהוא לא כריסטיאנו שיודע בדיוק מה הוא רוצה מעצמו בכל שלב בחיים.

לפספס גם את אמבפה וגם את הולאנד זאת מכה גדולה, מקצועית ותדמיתית.
אני יכול לנסות להתנחם בצ’ומאני, ריס ג’יימס ורודיגר אבל זה לא אותה רמת התלהבות כמו להחתים חלוץ שנחשב generational talent.

פספוס שנבכה עליו עשור קדימה.

האמת, אני מאוד מרוצה מפרז בסאגה הזאת, הוא נתן לאמבפה הצעה סופר נדיבה יחסית לריאל. פסז התפרעה לגמרי בסכומים ונתנה הצעה שלריאל אין שום דרך להתמודד איתה מה גם שלדעתי היא לא צריכה. השם של ריאל אמור לתת יתרון או לפחות להשוות את ההצעה המופרכת של פסז.
גם עם זה שאמבפה מתלבט אני מכבד, מה שמעצבן אותי זה שעל פי השמועות הוא התחיל לסנן אותנו וזו התנהלות לא מכובדת. אין לי בעיה שהוא יחליט לקבל את ההצעה של פסז כן יש לי בעיה עם זה שהוא לא מודיע לנו לפני מה הוא החליט.
האמת, לא הייתי פוסל שפרז יוציא הודעה לפני שהוא מושך את ההצעה לאמבפה.
רק שלא נתחיל לחשוב על סאלח, מאנה וכאלה (האזר אחד כבר מספיק), צריך להביא שחקנים צעירים ולא כאלה שמסתכלים על חוזה אחרון.

נראה שהוא נשאר בפריז.

בתכלס, די נפילה של פרז. היה מוזר כבר מתחילת העונה שהוא כל הזמן דחה את ההחלטה לאחרי משהו. בהתחלה לינואר (שזה בעצם המועד החוקי), אח"כ לאחרי המשחק מול ריאל ואז לסוף העונה של פריז אפילו שהיא הייתה גמורה מזמן. לא מבין איך לא החתימו אותו על חוזה. לא מתאים לניסיון של פרז. במיוחד אחרי שגם לפני המעבר לפריז היה קטע די דומה איתו.

האמת אני לא חושב שזו כזאת אבידה גדולה. זה לא שהוא הולך לבארסה או לסיטי. הוא נשאר בפח זבל של פריז ובהצלחה לו להחשב מהגדולים ביותר שיש בעולם.

כמעט כל שחקן שהעדיף מועדון אחר על פנינו בעשור האחרון עשה החלטה פשוט גרועה. אם זה פוגבה, ואראן, דה ליכט כריסטיאנו ואפילו אמבפה בעצמו שיכל כבר להיות עם 2 זכיות בצמפיונס.

אני לא בטוח שהייתי מביא שחקן התקפה אחר להרכב.
טשואמני, ברנרדו סילבה ומגן ימני טופ ויש מצב שזה אפילו עדיף מלהביא את הצב. אולי אולי הייתי משקיע מאמץ על רפאל לאאו ממילאן.

כבר שנתיים לפחות שאמבפה מסרב לניסיונות חוזרים ונשנים של פסז’ להאריך את החוזה, לא קונה את זה שפתאום ממש בשנייה האחרונה הייתה לו “הארה” שגרמה לו להבין מה כביכול הפרויקט הספורטיבי הכי מתאים עבורו. יותר סביר שהוא ניסה לסחוט את הלימון הכי חזק שאפשר כדי להרוויח כמה שיותר כסף. זה יהיה נכון גם אם הוא יבחר בנו, כלומר הוא בוודאות ניסה להרוויח משני הצדדים כמה שיותר.

מאז ינואר הוא בשיחות רשמיות איתנו וכנראה שנה-שנתיים לפחות שהוא בשיחות לא רשמיות איתנו. אין מצב שלקח לו כ"כ הרבה זמן “לחשוב על כל הגורמים כדי לקבל את ההחלטה הנכונה ביותר”.

לא אומר שהפלירטוטים איתנו תמיד היו מזוייפים והוא סתם שיחק בנו כל הזמן, אבל סביר להניח שהוא כן הבין מזמן מה הוא רוצה ומאז פשוט מתנהל בחזירות על חשבון לפחות אחד הצדדים (אנחנו או פסז’). וזה מאוד מגעיל.

יש שמועות שיש סעיף סודי שעוד לא פירסמו בתקשורת בחוזה שפסז מציעה לאמפבה…אחרי שהוא יפרוש מכדורגל הוא יהפוך להיות יורש הכתר של קאטר או נשיא צרפת, מה שיותר זורם לו.

לא ברור אם אתה ציני או רציני. זמנים הזויים.

לא חושב שהוא חיכה עם ההחלטה כדי לסחוט יותר כסף מאיזשהי קבוצה, גם ככה לאחת משתי הקבוצות אין בעיה לתת לו את הסכום שהוא רוצה גם אם מתחת לשולחן.

לדעתי הוא יודע שלהחלטה הבאה שהוא מקבל יש השפעה יותר גדולה על המשך הקריירה שלו, יותר ממה שאנחנו משערים. מישהו רואה אותו עובר קבוצה במקרה שיצטרף לריאל? או עובר מפאריס אחרי הפיאסקו הזה?

מבחינתו זאת התלבטות קשה ואני מכבד אותו למרות שיש סיכוי שלא יגיע לקבוצה שלי ויחליט לבחור בכסף האינסופי של קטאר. לעומת זאת אני לא מכבד בכלל את ההתנהגות של פס"ז שעושים את מה שהם רוצים עם הנפט בלי שום השגחה מאופ"א המושחתים.

מקווה שבראשון סוף סוף ידבר ונסיים עם הסאגה הזאת.

https://twitter.com/madridxtra/status/1527678675604410368?s=21&t=cG1WAfIhNcmZLxUBia4fBQ

אני מסכים בגדול עם מה שאתה אומר, אבל אני לא חושב שאמבפה עד כדי כך ציני/קשוח, שיעמוד שנתיים בלחצים אדירים בדממה כמעט מוחלטת, רק כדי לסחוט עוד כמה ג’ובות.
אני חושב שהרוב הגדול של ההתנהלות שלו נובעת בפשטות מתהליך קבלת החלטות שרבים מאיתנו היו יכול לראות את עצמם בו, ב-1001 דברים בחיים, רק שפה התהליך מתנהל מול כל העולם ואשתו.

אם אמבפה לא מגיע זו מכה קשה ללא ספק, אחד השחקנים הטובים בעולם ופוטנציאל מאוד גדול לשנים הבאות, אבל מצד שני אם הכסף הזה שהיה אמור ללכת לאמבפה יושקע בצורה נכונה אנחנו יכולים לבנות קבוצה מפחידה לעוד כמה שנים טובות, עוד שחקן רכש בהגנה, שני שחקני קישור ועוד שחקן התקפה טוב ואנחנו יכולים להתחרות גם בסיטי וגם בפאריס.
מגן ימני טוב( אין לי משהו בראש)צ’ומאני,ברנרדו סילבה ונונייז ואנחנו מסודרים להרבה זמן.
לא מאמין בכל הבולשיט הזה של פגיעה בריאל כי אמבפה העדיף להישאר בפאריס, השם וההילה סביב המועדון הזה ימשיכו להיות לא משנה מה, העונה הזאת גם מראה איזה מועדון על אנחנו.

גם לא חושב שהוא שווה את הסכומים האלה שמציעים לו… 50 מיליון יורו לעונה? זה שכר של חמישה שחקני הרכב חדשים או 2-3 כוכבי על חדשים. בייחוד כשיש לנו זוכה בלון ד׳אור אחד בסגל ושני יהיה ממש בקרוב שלא מקבלים אפילו שליש מזה, זה ממש יכול לפגוע באווירה בחדר הלבשה.

כריסטיאנו הגדול בא אלינו בגיל 23 עם כדור הזהב אחד ביד, 3 תארי פרמיירליג ועוד ליגת אלופות כשהוא נחשב לשחקן הטוב בעולם ללא עוררין, וגם הוא התחיל בשכר שיותר קרוב לשאר שחקני הקבוצה. אחרי שהוכיח שהוא גדול שחקני ריאל בכל הזמנים וקבע שיאי שערים שלא ישברו לעולם הוא שודרג לרמות של פי שלוש ארבע מחבריו לקבוצה.

אמבפה מתהדר בשערים רבים נכון אבל בליגה חלשה להחריד שבה הוא משחק בקבוצה עם תקציב גבוה יותר מכל הליגה יחד בערך. יש לו המוןן מה להוכיח לפני שיקבל יחס של שחקן שהוא מעל כולם בסגל של ריאל מדריד.

היא אמרה שההצעות דומות בשווי שלהן.
בריאל הוא מקבל את זכויות התדמית שלו ופאריז הוא מקבל ערימת כסף משוגעת.

זכויות התדמית שלו שוות הרבה מאוד כסף וכנראה שעל פי הכלכלנים ואנשי המימון שמטעם המשפחה זה פחות או יותר בערך דומה לכסף שזרקו עליו הקטארים.

זה לא שריאל הציעה לו הרבה כסף, אלא יותר שריאל עצמה ויתרה על הרבה כסף. תלוי איך מסתכלים.

הגיע לסיכום בעל פה עם שני המועדונים, מחזיק את שני המועדונים בביצים ויודיע על ההחלטה ביום ראשון.
הזוי. אופרת סבון :joy::joy::joy:

התמונה הכי טובה לתאר את המצב

מאבמפה והולאנד לראול דה תומאס ובורחה מיוראל…
כיף

שום דבר על הקליקבייט הטרי?!
אולי העולם הגיע למצב שנמאס לו להתעסק בזה?

https://twitter.com/GuillemBalague/status/1527764855826092035?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1527764855826092035|twgr^|twcon^s1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.one.co.il%2Farticle%2F411051

אמפבה הביא אותנו למצב שכבר לא כל כך נתבאס אם בסוף לא יחתום אצלנו.

לפי המארקה, יש לו אירוע משלו בחגיגות האליפות של פריז היום.
ולא יפתיע אותי אם אין שום תכנית ב׳

בכנות - לא מבין על מה הפאניקה, אם יש כזו, במידה ואמבפה לא יגיע.

אני יותר מפחד מ"ריאל מנצלת את ה-100-200 מיליון, שהייתה אמורה לשים על מענק חתימה לאמבפה, לטובת חיזוקים נדרשים בכמה עמדות", מאשר מאמבפה.