דיון ההעברות והפנטזיות :: ארדה גולר כבר כאן, מה עם הצב? (חלק 1)

באותו הכסף נונייז, רודיגר, מגן ימני וטשואמני והכל טוב.

חבל שוויתרנו על הפסיכופת הנורווגי שדווקא כן חיכה לנו כמה שאפשר עד שבסוף חתם בסיטי, גם ככה הוא היה המועדף שלי.

אותי לימדו שתמיד עדיף ציפור ביד מאשר 2 על העץ. היינו צריכים להתאבד על הלאנד לדעתי ואז לחכות לפרימדונה…
עוד מינואר שבתכלס הוא יכל לחתום, הוא גרר וגרר את ההחלטה ואהב את כל הקרקס הזה. לא זכור לי שהברנבאו מריע לשחקן ״יריב״ לפני שהוא עוד מגיע לשחק במטרה לגייס אותו.

נחכה את ה24 שעות האלו ונהיה חכמים יותר, כן אני מקווה שבמידה והוא לא יגיע, 2 דברים יקרו:

1. לעולם יותר לא להציע לו חוזה בריאל, לא לנסות לקנות אותו ובגדול האוטובוס נסע.
  2. לחזק את כל העמדות שהסגל צריך חיזוק → בראייה עתידית לסגל כנראה שזה אפילו עדיף. יש את קארים לעוד 1-2 עונות, רודריגו ווויני ימשיכו להתפתח וכנראה שאנחנו נהיה בסדר.

עוד שנתיים להתאבד על הלאנד - בלי להביט אחורה.

לא משנה מי יגיע הוא לא יהיה גיים צ’יינג’ר אמיתי כמו אמבפה, אנחנו יכולים להתחזק ולבנות קבוצה טובה גם בלעדיו אבל כוכב על אמיתי כמו כריסטיאנו רק אמבפה או האלנד יכלו להיות ואת שניהם כרגע אנחנו מפספסים.

באופן כללי הייתי מעדיף שאם הצרפתי לא מגיע קודם כל לסגור את טשואמני ולהביא מגן ימני, לגבי שחקן התקפה אם כבר לא תהיה לנו את בעיית העומס באגף שמאל כדאי ורצוי להביא קיצוני ימני, דרווין נונייס אחלה שחקן אבל הוא חלוץ ולכן הוא בעדיפות משנית.
סרג’ גנאברי או אנתוני של אייאקס יכולים להיות מתאימים למשימה.

לא מתמהמהים כשהאלאנד על המדף ורוצה לבוא.
אם אמבפה באמת לא מגיע, הוא לא יקבל יותר תשואות בברנבראו…
ואני מאחל לו שבכל עונה יעוף מול ריאל באלופות עד לסיום הקריירה.

ממשיכים להמתין.

איזה גיים צ’יינג’ר אתם צריכים? פספספתי משהו בעונה הזו? איזה גיים צ’יינג’ר היה חסר לכם מול הסיטי, או צ’לסי, או פסז’? בטח בסכומים ובשאר בתנאים שאמבפה כנראה שדורש.

אתם אלופים ובגמר האלופות, לפחות, עם קישור מזדקן ש"הנה, עוד רגע קורס עוד שנייה, הנה זה בא", עם 2 שחקני התקפה שהחזיקו לכם את נושא הכיבוש לשנה שלמה ועם איזה רודריגו שאולי פתאום כן פורע שטרות, והגנה שכבר קיבלה חיזוק בדמות רודיגר.

כמה כיוונונים קטנים, חילופי דורות נכונים, וניהול סגל נכון שווים לכם כרגע יותר מלשים את הכסף ואת כל הביצים בסל של אמבפה. בכנות - אמבפה לבד מדאיג אותי פחות מקומבינציה של קשר+מגן+שחקן התקפה נוסף ברמה גבוהה כדי לאפשר רוטציה (למרות שצחוקים, כי אנצ’לוטי).

נגמר,הוא נשאר שם.

סלאח/מאחרז לאגף ימין בבקשה.

מדהים איך הוא הפך מהרומנטיקן המושלם שמוותר על כסף בשביל להגיע לאהובת ילדותו לנבל המושלם.

אני באמת מתחיל לחשוד שכל ההתנהלות הזו, הקומיקס, הראיון בשנה שעברה, הכל בשביל לחלוב את הקטארים עד הסוף.

אשמח גם לברנרדו סילבה לאגף ימין. יהיה אפשר להסיט אותו לאמצע תוך כדי משחק כדי לשחק עם 4 בקישור.

ברוך שפטרנו… לא צריכים אותו ולא את הדרישות המוגזמות שלו שלא קשורות למעמד האמיתי שלו בעולם הכדורגל.

ראול, זידאן, רונלדו ועוד רונלדו, קסיאס, ראמוס ועוד ועוד. השחקנים הגדולים ביותר שאי פעם שיחקו את המשחק עברו בריאל מדריד וגם עזבו יום אחד והמועדון נותר הגדול מכולם.
אז נתבאס על ילדון צרפתי שחושב שהעולם סובב סביבו? ממש לא. יש המון כסף בקופה יש קבוצה מעולה והעתיד ורוד.

עם הכסף שהתפנה אפשר גם וגם😎

לפניי שאגיב, אני חייב להגיד שכל ״האיחולים״ ו״הברכות״ של הכותבים פה לאמבפה ילדותיים. הוא החליט מה שהחליט, תצאו בוגרים. לא הייתי מאחל לו כישלון מקצועי וכו׳.

בפאן האישי אני לא יודע איך להרגיש לגביי זה.
האם הוא באמת מאמין בפרוייקט של פריז? האם הבטיחו לו שזידאן יגיע בעונה הקרובה? או שהכסף שלהם גבר על חלום הילדות שלו לשחק בריאל מדריד?

זה הזמן של פרז להוכיח לעולם שאנחנו גדולים יותר משחקן אחד, לא משנה כמה הוא כוכב.
צריך לקחת את הכסף שהיה מיועד לצרפתי ולהביא שחקנים לעמדות בעייתיות, כגון מגן ימני. קדימה לעבודה.

אנשים לוקחים ברצינות יתר את די-מארציו, מה קליק בייט יותר טוב מזה?
אם הוא טועה, יפטרו אותו על זה?הוא יענש על זה?לא.
בואו תעשנו איזה פייסל טוב ותירגעו. אמפבה יודיע בערב/מחר הוא מחליט ונתקדם משם.

עם או בלי אמפבה חייבים להביא את טושמאני.

אם באמת הפרסומים נכונים - כל מה שנותר לאחל לפרימדונה זה קריירה דומה לשל ניימאר.

קשה לי להאמין שאין לזה ביסוס.
יאללה עכשיו לחזק 3-4 עמדות בהרכב הפותח ואנחנו על הגל.

די להיתמם, הוא לגמרי שיחק משחקים על חשבון הקבוצה שלך. ואם בסוף יתברר שהוא כן יגיע אלינו, הוא שיחק משחקים עם פסז’ שתרמה לו המון וזה עוד יותר לא בסדר.

אמא שלו הגיעה להסכם עם שני המועדונים וגרמה לכל אחד מהם לחשוב שהוא אצלם בכיס רק בשביל לסחוט הכי הרבה שאפשר מאחד מהם עד השנייה האחרונה.

אפשר לקבל בכבוד את ההחלטה הסופית שלו, אין שום סיבה לקבל בכבוד את ההתנהלות שלו לאורך כל התקופה הזו ובמיוחד בשבוע האחרון.

אני באמת בעד שנפגוש אותם עונה הבאה ושיזרקו עליו כוס קולה (כמובן שלא משהו חמור יותר) מהיציע. בטח שאני בעד שכל העונות של פסז’ מעכשיו והלאה ייראו מקצועית כמו העונה האחרונה.

אי אפשר להכריח שחקן לבוא לשחק פה. ההתנהלות של אמבפה הייתה מאכזבת אבל אני לא מאלה שיכול להגיד “לא רוצה, לא צריך” ולהתכוון לזה. עם אמבפה הייתה לנו את ההתקפה הכי מלהיבה בעשור הקרוב. אותי זה מדכא שפספסנו אותו. שנה שלמה הייתי באשליות שהוא בטוח מצטרף, בגלל שהוא סירב להאריך חוזה שם. או שהוא תיעתע בכולם כל השנה או שהציעו לו הצעה שאי אפשר לסרב לה. בשורה התחתונה זה לא משנה. נדפקנו.

חבל על הולאנד. יצאנו טמבלים ופראיירים. אין דרך להסתיר את הכישלון והפאדיחה.
נכון שזה לא סוף העולם הרי הגענו לגמר בלעדיהם. המועדון יותר גדול מכל אחד וכו’. בסופו של דבר אתה רוצה את השחקנים הכי טובים בעולם פה והם בחרו בקבוצות אחרות. פלורנטינו עשה הרבה דברים טובים אבל את הכתם הזה יהיה קשה למחוק.

כדאי מאוד שינחיתו פה את צ’ומאני, רודיגר, מגן ימני (ריס ג’יימס חלום, לא יקרה כמובן), שחקן כנף ימין להרכב וחלוץ מחליף.

מאז הניצחון על סיטי הגלגל התהפך. איבדנו את הולאנד, את אמבפה, ניצחנו רק משחק אחד מארבעת האחרונים. רק חסר שנושפל גם בגמר מול ליברפול בשביל סוף עונה מהסיוטים.

כולם פה פשוט מצייצים את אותו הדבר מאותו המקור.
לא ברור לי מדוע די מרציו שהוא איטלקי ידע יותר טוב מעיתונאים צרפתיים.

אני מחכה להודעה מאמפבה ואח"כ נחשוב הלאה.
קשה לי להאמין שאין פה תוכנית גיבוי לאם הוא לא יגיע.

אני לא רואה את פלורנטינו מפעיל פלאן ב של 3 שחקנים שעל כל אחד נשלם 60+ מיליון, תוסיפו שאחרי הסאגה הזאת כל הקבוצות ינסו לסחוט אותנו על כל שחקן שלא קרע זוג נעליים. עם כל הכבוד לטשואמני הוא לא שווה 80 מיליון בשלב הזה.
חבל שאין עוד שחקנים מוכחים כמו מבאפה והלאנד שאפשר לחשוב לכיוונם.

אם בסוף יתברר שהוא יעבור אלינו זאת תהיה הפתעה ברמת השער השני של רודריגו נגד סיטי.

קארים בסטורי :