דיון ההעברות והפנטזיות :: ארדה גולר כבר כאן, מה עם הצב? (חלק 1)

אני תופס מדי מארציו עיתונאי אמין, וגיים באלאגה עיתונאי זבל.
יש עוד מקורות שלא מציינים מאיפה המידע, אבל כולם פה אחד אומרים שמבאפה נשאר בפאריס.
חלק גם כותבים שמענק החתימה שלו יהיה 300M, זכויות השם כולם שלו. חלק אומרים שהוא אמור לשלם קנס לריאל על אי ההחתמה לפי תנאי קדם חוזה שהוא חתם.

אני לא תמים, אני פשוט לא חושב שזה לעניין לאחל לו כישלון.
אני בעד לאחל לקבוצה שלי להצליח בלעדיו. מבחינתי שיצליח עד כמה שניתן, כמובן שלא על חשבון ריאל.

לאחל לו כישלון פאטתי בעיניי.

אם הוא לא בא, זו הפארסה הכי גדולה שזכורה לי אי פעם בהעברות מהרגע שהתחלתי לצפות במשחק.

אנחנו אגב סביר שבאמת נצליח גם בלעדיו, כמו שהצלחנו גם עד עכשיו. הוא רק שחקן אחד.
פסז’ לעומת זאת? הישארות שם עבור מקצוען? מריח כמו ניימאר 2.

ממש לא מסכים, אני חושב שזו לגמרי היתממות.

אנחנו אלופים ובגמר האלופות אבל שנינו יודעים שהליגה הייתה חלשה מאד השנה ובצ’מפיונס אם נוציא את כל הגורמים המאגיים (אופי, לב, הקרבה, מזל) בכדורגל היינו הקבוצה הפחות טובה בכל אחד מהמפגשים וגם יכולנו לחטוף תבוסות מול כל אחת מהן.
לגבי הליגה- ברצלונה מתחזקת ואם הייתי בטוח שעם אמבפה אנחנו משייטים לאליפות קלילה נוספת אני די בטוח שיהיה צמוד מאד בעונה הבאה.
הכוכב שלנו אוטוטו בן 35 והקשר הכי טוב בן 37, יש כמה כשרונות טובים כמו ויניסיוס,רודריגו, קמאבינגה וואלורדה אבל הקבוצה הזו צריכה חיזוק משמעותי, היא לא התחזקה כבר כמה שנים כי “אמבפה והאלנד מגיעים”.
אוי ואבוי אם נסתנוור מההצלחות האחרונות ונשכח את מה שהיה בכל העונה, הקלאסיקו היה חתיכת תמרור אזהרה והיו מספיק משחקים שבהם לא הצלחנו להבקיע שער בברנבאו.

בתאוריה זה יפה, פלורטינו יקח את כל הסכום הזה וישקיע אותו בכמה מקומות אבל פלורנטינו מעולם לא עבד ככה, כוכב גדול שווה לו תמיד יותר, מה גם שיש רציונל ומה קיים בשוק- אנחנו צריכים מגן ימני אבל ריס ג’יימס או אלכסנדר ארנולד לא יבואו גם תמורת 100 מיליון יורו (שלא נשלם בחיים).

אישית אותי יותר מפחיד שהאגו של פלורנטינו עכשיו נפגע והוא יעשה בורתומאו עם קוטיניו ודמבלה ופשוט ישפוך כסף על כל מיני מאנה או פוגבה כדי לטשטש את הפדיחה הזו.

זכותך, אתה פשוט מזכיר לי את האמירה ההיא בנצרות שכשמישהו נותן לך כאפה - תפנה לו את הלחי השנייה.

שוב, לא משנה מה הוא יחליט בסוף, ההתנהלות של הפמליה של אמבפה עם שני הצדדים (ריאל ופסז’) בשבוע האחרון היא שערורייתית ומזלזלת. מקווה שלפחות חלק מהאוהדים של פסז’ לא ישכחו לו את זה.

יש תחושה של פגיעה אישית, אפשר להבין את זה. אחרי הכל אם כל הדיווחים האלה נכונים הוא בפועל השתמש בנו כדי לקבל עוד כסף מהקטארים.
לא רק שהוא השתמש בנו, אנחנו ברוב תמימותינו הרענו לו וויתרנו על החתמות אחרות בשבילו.
יש פה פגיעה תדמיתית לא פשוטה שחייבים לדעת למזער אותה ומהר.
אני לא חושב שסאלח/לבאנדובסקי/מאנה או דומיהם הם הפתרון, אנחנו לא צריכים עכשיו עוד שחקן שחושב על חוזה אחרון, צריך לבנות קבוצה מאיימת לשנים ארוכות קדימה.

יש דרך וכבוד מינימלי בהתנהלות במו״מ. אתה סוחט את מקום העבודה הנוכחי שלך ומנסה לסחוט אולי מקום עבודה עתידי? לא התנהגות מלהיבה בלשון המעטה.

מעבר לזה שכבר היה הסכם שבעל פה בין ריאל לשחקן (כבר תקופה ארוכה), והוא גם משחק בנו פעם שנייה.

מי ישמע כמה האיחולים שלנו רלוונטיים לו, אבל אני אמשיך לאחל לו קריירת ניימאר בפסז׳. לי באופן אישי די ירד מהשחקן והדבר האחרון שצריך בקבוצה זה עוד פרימדונה בהתהוות סטייל בייל. מי יידע כמה פציעות הוא יזייף וכמה הוא ידרוש להיות מעורב בניהול הקבוצה? פה זה לא הבית זונות הקטארי.

יש עוד הרבה עיתונאים שמצטרפים לזה, כאשר המארקה מדווחים שזה עוד לא חתום.
בעוד כמה מקורות מצויין שאתמול פרז הודיע על זה לאנצ׳לוטי ושזה התפזר בחדר ההלבשה מאוד מהר.

זה מרגיש מאוד סופי ואמיתי אבל בואו נשמור רגע את האיחולים (שהם לגיטימיים בעיניי) להצהרה סופית של השחקן עצמו או המועדונים.
שלא ייצא שננחם חבר שנפרד ממישהי ב"היא לא הייתה מתאימה לך בכל מקרה" שניה לפני שהם חוזרים ומתחתנים…

אני לשנייה לא מצדיק את ההתנהגות שלו. אני רואה בה התנהגות לא מקצועית ולא מכבדת הן כלפיי המועדון אותו העריץ והן כלפיי מיליוני האוהדים.

בסדר גמור, מקבל את זה.
אני לא אאחל לו כישלון. כמו שאמרתי אני אתרכז בקבוצה שלי.

איחלתי כישלון? רק קריירה דומה לשל ניימאר, זה הכל.

מזתומרת? אני חד משמעית מאחל לו כישלון וגם להפסיד שוב בברנבאו הפעם כשהוא חוטף בוז. בגבול הכדורגל ולא החיים האישיים (לא איחלתי לו פגיעה גופנית וכד’), אין שום ספק שאם הוא לא מגיע / עד שהוא מגיע אני מאחל לו רק רע.

זה כבר כתב ספרדי שמקורב לריאל.
יאללה להתחיל לחזק את הסגל.
האריך בשלום שנים.

גם פבריציו מאשר.
נגמר.

האמת ראו כבר על הפרצוף של בנזמה אתמול שזה גמור. הוא היה נראה בדיכאון לאורך כל המשחק…

בתכלס אנחנו לא יודעים מה היה מכלול השיקולים כאן.
מה שכן המועדון צריך להפיק מזה, זה בחיים לא לשים את כל הביצים בסל אחד עד שזה לא חתום. וזה לא היה חתום.
פספסנו כאן את האלנד, וזו הבעיה הרצינית האמיתית, לדעתי הוא חיכה לנו כל עוד יכל.
חבל.
הלאה? לחזק את כל העמדות שצריך בסגל. לחכות שנתיים להביא את האלנד, ולסגור את הדלת של המועדון לאמבאפה לעד. לדעתי אחלה תכנית.

יצא סמרטוט רצפה. נקווה שהדלת סגורה בפניו לנצח ושיקרע איזו רצועה או שתיים.

אגב, אם זה לא היה ברור לכולם מה הכסף הערבי עשה לכדורגל - האלאנד ואמבפה בקבוצות בשליטת מדינות.

מעניין כמה רחוק ילך פרס עם הסופרליג אחרי הסטירת לחי הזאת.

לא, להיפך … אין סיבה לאחל לו לקרוע רצועה… רק לאחל שכל פעם שנפגוש את פריז, נדיח אותם.
שימשיך לשחק בליגה הצרפתית, שיקנו את כל מה שהם יכולים ויעופו תמיד בשלבי הנוק אווט. :slight_smile:
אין שחקן שגדול מהמועדון. המועדון היה ריאל מדריד לפני אמבאפה, ויהיה ריאל מדריד אחרי אמבאפה.
אמן שויני ימשיך להתפתח כמו שהוא מתפתח, עוד יהיה לנו כאן כדור זהב בשבילו.

מבין את הכעס, אבל אמירות כאלה בדרך כלל מביאות קארמה רעה לשחקנים שלנו…