דיון ההעברות והפנטזיות :: ארדה גולר כבר כאן, מה עם הצב? (חלק 1)

מה שכן בדיחה אם הם עדיין אומרים שריאל זה החלום שלו. מאוד מקווה שיפסיקו לנסות להחתים אותו.

בריאל מדריד צריכים להיות אך ורק שחקנים שרוצים להיות פה!
בטח לא שכירי חרב מהסוג הזה שמחפשים כסף ומייצרים סאגות כאלה, זה לא שריאל מדריד לא משלמת משכורות לשחקנים. אם 600 במקום 300 מיליון אירו בבנק גרמו לו להישאר בפריז, מזל שהוא לא יגיע.
חבל שהיינו צריכים להפסיד כל כך הרבה זמן ואנרגיות עליו.
הלוואי ויעוף כל שנה בשמינית גמר מול ריאל מדריד.

ואין שום צורך להחתים אותו בעוד x שנים.
תודה רבה.

בינתיים פלורנטינו מחויך בבלגרד לקראת גמר היורוליג.
מקווה מאוד שהוא לא ישלוף מהמותן בעקבות הפיאסקו ויש תוכנית עבודה מסודרת.
צ’ואמני ורודיגר חייבים להיות באנקר. מעבר לזה צריך מגן ימני (לא אודריוסולה) כי אי אפשר לסמוך על הבריאות של קרבחאל.
ואז שחקן הרכב לכנף ימין וחלוץ מחליף לבנזמה.
לא בשמיים. אם נפעל נכון עדיין תהיה לנו קבוצה הרבה יותר טובה מהשנה.

ושבפעם הבאה ידאגו להחתים את השחקן על נייר, ולא להסתמך על המילה שלו…

איך אתה מגדיר את הרכש היקר בתולדות המשחק?
הגיע להיות השחקן הטוב בעולם, לזכות בכדור הזהב ולקחת את פריז לרמות הגבוהות ביותר. אין שום ספק שהוא נכשל בכל אחד מהנ״ל. ניימאר חד משמעית כישלון בפריז.

מצער מאוד שאמפבה לא חותם אצלינו.
אבל פסז ימשיכו להיות לוזרים שמודחים בשמינית/רבע גמר שנה אחר שנה.
300מיליון יורו מענק חתימה+100מיליון יורו נטו שכר+בחירת השחקנים+בחירת המאמנים.
וואו, בחיים שלי לא ראיתי קבוצה כה פאטית.

חייבים להחתים את נוניז+טושמאני+מגן ימני נורמלי[אודריוסילה הוא לא כזה].
מבחינת כל השאר, הסגל מוסדר.

אוקיי, אז כישלון, סבבה מבחינתך משטרת המוסר?

אתה בטח ממש מבסוט על עצמך אחריי שהוספת את המשפט הזה. מאור בוגר.

לא טוב לך אתה מוזמן להתעלם. לא ברור לי למה בחרת לאכול לכולנו פה את הראש. בוגר, לא בוגר, מה זה עניינך?

תגובות של אבי נעלבי יש פה. איחולים, לא צריך, כן צריך, מסתדרים או לא בלעדיו.
היה במהלך הזה סיכון, לכן שמנו על השולחן 200 מיליון בשנה אחרונה לחוזה. התמודדנו מול מדינה עם תקציב ללא תחתית שרק הכבוד מעניין אותה.
לדעתי היה שווה לקחת את הסיכון הזה, למרות שבפועל הוא נכשל. זה כנראה היה עובד בכל קונסטלציה אחרת, אבל פריז זה משהו אחר והם הוכיחו את זה שוב. מספיק שהיה שם מישהו הגון כמו פפ שמשחרר שחקנים לפי רצונם, אבל אין.

לקחנו סיכון, אכלנו אותה וזו אבידה לא קטנה.
למזלנו לפחות, יש לנו איכות בהתקפה - רק חסר עומק, וזה פתיר בקלות. כמו שכבר כתבו פה, מקווה שלא נלך לפיתרונות פאניקה כמו דמבלה וקוטיניו, יש הרבה כסף ושישקיעו אותו בחיזוקים טובים בנחת.

ועל זה נאמר, כריסטיאנו יש רק אחד !
יאללה נקסט לחזק את הסגל, בוא נחייה את הדיון של איך לחזק את הסגל ואילו עמדות.
אני חושב מגן ימני, קשר וקיצוני ימני.
יש הרבה עמדות בסגל שמפנים מקום.
יש גם את התקציב שכר שהיה אמור להיות של אמבאפה + איסקו, בייל ומרסלו שהם לבד סדר גודל של 60 מיל׳ שנתי.

קשר לדעתי טושמאני וזה סוגר אותנו עם וולאורדה וקמבינגה עם ראייה עתידית.
מגן ימין - ריס ג׳יימס הוא חלום. (לא יקרה).
קיצוני ימני - רק לא סאלח.

אמבאפה - 50 מיל׳ שנתי. הוא האריך בשלוש שנים, תמורת 300 מיליון יורו מענק חתימה !!! +100מיליון יורו נטו שכר+בחירת השחקנים+בחירת המאמנים. (לפי פרסומים זרים)
בייל - 30 מיל׳ שנתי.
מרסלו - 16-18 שנתי.
איסקו 14-15 שנתי.

רודיגר עולה 16 שנתי.
לפי החישוב שלי בהערכה גסה יש לריאל לפחות 100 מיל׳ רק לחוזים.
זה בלי הכסף שהיה אמור ללכת לקניות - דובר בזמנו על 130 שהיו שמורים להאנד. יש עוד 130 שהיו אמורים להיות ללכת כמענק חתימה.
זה שם 100 מיל׳ בחוזים
ו260 לבזבוזים.
זה יכול להיות קיץ מאוד טוב.

עם התקציב ששמרו לאמבפה אפשר להביא 2 האלאנד…
מוזר שהוא לא למד כלום מה"אליל" שלו כריסטיאנו רונאלדו.
כולם יודעים לדקלם מה העמדות שצריכות חיזוק, האיוש של העמדות האלה לא ממש טריוויאלי.
את טשומאני לא ראיתי משחק אף פעם אז אני לא יודע אם הוא באמת טוב כמו שעושים ממנו או שמדובר ביח"צ מאוד טוב.
אבל עושה רושם שהוא קונצנזוס פה.
כל השאר מאוד מאוד לא פשוט.

לכן לגיטימי לדעתי לאחל לו כישלונות מקצועיים צורמים לאורך כל הקריירה שלו. שיסבול מהדחות חוזרות ונשנות מאירופה, אפס עניין ציבורי בליגה המקומית שלו, בנייה שגויה של הסגל שהוא מעורב בו ואווירה סופר רעילה בחדר ההלבשה.

בפן האישי אם זריקת כוס קולה על הילד ז’ הזה נשמע כמו צעד קיצוני מדי אני מוכן להסתפק בזה שבחורף הוא תמיד יישב על אסלה קרה ושהריצ’רץ’ שלו ייהרס בכל סווטשירט שילבש.

טשומאני הזה כזה טוב?
מישהו פה ראה אותו במשך משחקים שלמים?
הליגה הצרפתית חלשה…

יש לנו ניסיון לא משהו עם בריטים, אבל מה אומרים על דקלן רייס? טיטי? שווה משהו?

ראיתי אותו כמה וכמה פעמים, שחקן מצויין, הוא וקמאבינגה וזאת משימה כמעט בלתי אפשרית להגיע לבלמים שלנו.

אני אישית דווקא לא חושב שזה היה מתוכנן מהצד שלו. אני נוטה להאמין שהוא באמת התכוון לעבור ושהלחץ עליו בשבועות האחרונים היה כל כך גדול, עם הבטחות כל כך גדולות, שהוא פשוט לא יכל להגיד לא. סביר להניח שההחלטה הסופית באמת התקבלה רק בימים האחרונים.

כל זה כמובן לא סותר את זה שהוא הפך לאויב שלנו ושאסור בתכלית האיסור להסתכל עליו יותר לעולם. יש מספיק שחקני כדורגל מעולים. ובאמת שחבל על הלאנד שסביר להניח שהיה מגיע אילולא.

מצד אחד, פאניקה זו לא מילה נכונה ביחס לקבוצה שהרגע זכתה בליגה, יכולה עוד לזכות באלופות (אם כי לדעתי ליברפול תיקח) ושהמצב הכלכלי שלה סבבה לחלוטין.

ועם כל זה, כאוהד ריאל הייתי מתבאס מאוד, וכאוהד ברצלונה אני לא יכול שלא להרגיש הקלה מסוימת, בהנחה והשמועות נכונות כמובן והוא לא יגיע.

לא משנה את מי ריאל תביא במקום, זה לא יהיה גיים צ’יינג’ר פוטנציאלי לעשור כמו אמבפה.

מעניין אותי מה יהיה עם הסופרליג. במיוחד עכשיו, כשפרז הפסיד בדו קרב לקבוצה עם משאבים בלתי מוגבלים, אני לא מאמין שזה יעבור בשקט.

אין לי בעיה עם הבחירה שלו להישאר (למרות שאני לא מבין אותה). הבעיה שלי היא שלפי הדיווחים הוא נתן את המילה שלו אחרי שריאל ירדה מהאלנד והתמקדה בו. הוא אשכרה דפק אותנו מכל הכיוונים. כנראה הכל היה משחק כדי לקבל חוזה שמן יותר בהשראת האמא שרקדה בשתי חתונות… או שהלחץ מצד ראש הממשלה(!!!) והאמיר עשה את שלו. מי יודע…

מה שכן, אם כמה שזה נשמע אינפנטילי, אני מאוד מקווה שהדלת תיסגר בפניו לעד.

יאללה מתחיל להיראות טוב.