אנסח את זה ככה: אני לפחות ואני מניח שגם הרוב כאן הרגישו בנוח עם הרדיפה אחריו ועם מענק החתימה הגבוה כי הייתה איזה תפיסה שאנחנו מחתימים שחקן שרוצה להיות כאן לעשור קדימה.
השבוע האחרון הראה שזה לא המצב וגם אם איכשהו במקרה היינו מחתימים אותו היינו מתמודדים עם סיטואציה דומה בעוד ארבע שנים, ושוב פעם מתמודדים במכרז של מי נותן את ההצעה הגבוהה ביותר. ועד אז גם ניוקאסל מסוגלים להצטרף לסיפור… לכן מבחינתי לגמרי we dodged a bullet. היינו משעבדים את המועדון עבורו.
זו פאשלה ענקית של המועדון ומבוכה גדולה אי אפשר להכחיש, כן אפשר להתאושש ממנה. עדיף כמה שיותר עם שחקנים שלא מנוהלים על ידי המשפחה, אולי הטרנד הכי רעיל בכדורגל
אם הסיפור מעבר לקצת לחץ מנשיא צרפת והקטארים היה האפשרות לקבל החלטות משמעותיות בנוגע לרכש, מאמנים ובעצם הכל במועדון, אני לא עצוב שהוא לא מגיע.
שיהיה לו בהצלחה בפריז, האמת שלפי הדיווחים יותר מרגיש לי שהוא באמת עשה סיבוב פרסה בשנייה האחרונה ולכן הוא זה ששם את כל הביצים בסל אחד, ולא ריאל.
כישלון כזה או אחר של פסז באלופות עם הסמכויות החדשות שלו והוא יואשם באופן ישיר בהכל. בסוף להישאר בצרפת בשביל אליפות ידועה מראש ולקוות שהכל יילך טוב בטורניר נוקאאוט שכולנו ראינו כמה טיב הקבוצה רלוונטי להגעה לגמר… בהצלחה!
ריאל?
יהיה בסדר, קיץ ארוך לפנינו, זה לא ההחתה של מודריץ׳ של 2012.
רק לא השטויות האלה,די להתקדם הלאה,אין טעם לעסוק בו יותר,להחתים עכשיו את צואמני לפני שליברפול תחטוף אותו,ואז להביא מגנים חלוץ מחליף וקיצוני ימני תותח להרכב.
רק אני ראיתי את זה והוקסמתי מכמה שבנזמה תמיד אהב את ריאל מדריד? איך אף אחד לא התייחס
אה ובקשר למה שמו, שלא יגיע. אני דווקא מגבה את המועדון אם יוציא הודעה רישמית לפני. שיפסיק לגנוב את השואו הילד הזה. נגמר ויאללה ביי. מבאס ברמות אבל בכנות גם אם היינו מחתימים אותו זה היה מרגיש חמוץ עם כל משחקי החם-קר האלו.
חברים אולי ביכולת הוא ממש לא כמוהו, אבל בכל המובנים האחרים אמבפה מסתמן כניימאר 2, דמות שאנחנו לא רוצים בחדר הלבשה ואת הפמיליה שלו מסביב למועדון על כל פיפס.
מבחינה מקצועית, זאת אבדה אין מה לומר, אחרי בנזמה הוא והלאנד 2 השחקנים הכי טובים בעולם והם צעירים בלמעלה מעשור. אבל עוד שנתיים אפשר להפעיל את סעיף השחרור של הלאנד ב150 מיליון, אז בינתיים אפשר בכיף להנות מבנזמה ולהתאבד עליו כשיגיע הזמן.
אגב, לכל מי שחושב שזאת טעות שלא הביאו את הלאנד כבר עכשיו, אני לא רואה שום סיטואציה שבה הוא היה יכול להשתלב עם בנזמה בהרכב, אז באמת שאין מה לבכות על זה, פשוט הטיימינג לא התאים.
להביא את טשואמני (או אחורי אחר צעיר ומבטיח כמחליף לקאסמירו), גנאברי או נונייז לחיזוק ההתקפה, מגן ימני תותח, וברנרדו סילבה! ואנחנו נשלוט בליגה הספרדית לשנתיים הקרובות לפחות (עד שבארסה יבנו קבוצה תחרותית יותר), ונתקרב ברמה לסיטי וליברפול שהם הכי טובות בעולם.
מבאס אבל באמת שלא קרה כלום, אנשים פה צריכים להירגע. מצד אחד יש המון כסף פנוי בקופה למשכורות והחתמות גדולות, מצד שני הקבוצה הקיימת לא רעה בכלל, יהיה בסדר.
קצת מעליב שחלק מההבטחות שהצליחו לגרום לו לוותר עלינו זה דמבלה🤦🏻♂️
אבל בעיקר מראה לאן פסז הולכת,איזה מועדון מקולקל אלוהים,ככה הם חושבים לזכות באלופות? פחחחח לא לומדים שם כלום.
לא קונה פה אמירות של אף אחד שאומר שזה היה צפוי כי זה לא. כולנו התייחסנו להגעה שלו כעובדה וזה בהחלט נראה כמו משהו שהשתנה אצלו בימים האחרונים.
יחד עם זאת, לא סוף העולם. עם השיפור של ויניסיוס ובתקווה גם המשך היכולת הטובה של רודריגו, יחד עם שינויי הדורות בקישור אנחנו חזרנו העונה להיות קבוצה גדולה ומהטובות באירופה.
אני גם מתנגד לגישת “הדלת נסגרה בפניו לנצח”. אפשר לחשוב שבתום החוזה הנוכחי כשהוא ידפוק לנו על הדלת אנחנו נגיד לו “אין לנו צורך בשחקן שהוא גם הטוב בעולם וגם בן 26”.
גם לא מן הנמנע שלחוזה שלו נכנס סעיף שחרור (סטייל הסעיף שהאלאנד הכניס לסיטי) שנותן לו כרטיס יציאה מהכלא. אחרי הכל ידענו שלקטארים מאוד חשוב שהוא יגיע למונדיאל כשחקן שלהם וסיכוי גדול מאוד שרק ככה הוא הסכים להשאר. נדע יותר בקרוב.
אגב, לא אופתע בכלל אם בנוסף לכל ההבטחות, ההטבות והכספים היו שם לא מעט דברים מתחת לשולחן בעסקה עם הקטארים.
אז מה הלאה?
טשואמני - לסגור את הקישור שלנו לשנים הקרובות.
סילבה - מעט מאוד ידוע על הנושא הזה, אבל בהנחה שהוא באמת עוזב מאוד אשמח שיקושר אלינו. גם יסגור את הבעיה שלנו בקישור כי מודריץ מבוגר ובמשחקים רבים לא עומד בקצב, וגם יוכל לעזור באגף ימין.
אנטוני מאייאקס יכול להיות לנו נהדר.
גנאברי כעיבוי לסגל יכול להיות מצוין, לפי מה שידוע לי הוא לא מחזיק בהצעות מעניינות וכרגע הוא די שחקן רוטציה בבאיירן. הוא שנה לתום חוזה ולא יהיה יקר. בהחלט אופציה ריאלית, השאלה אם יסכים להגיע על תקן מחליף ראשון.
לא משנה מה, לא להשתגע עם רכישות גרנדיוזות של שמות גדולים שבנסיגה ביכולת. לא דמבלה, לא ניימאר, לא לבנדובסקי, לא רונאלדו.
גם רודריגו נותן בציוץ. פחות הייתי מצפה ממנו כי הוא א׳ ילד וב׳ עוד לא דמות משמעותית (=אל תתעסק בזה ילד) אבל וואלה כיף לראות. ברצינות מי צריך את אמפבה יותר? כן, היה מוסיף לנו קאליבר רציני מאוד, אבל אם יצא שהרווחנו את ויני, שלעתיד אולי יהפוך לאיזה משהו דומה לאמפבה, ורודריגו ימשיך את הצמיחה שלו, ונביא איזה חלוץ מחליף לבנזמה עד שנחתים את האלנד, ובכסף נחזק את כל העמדות שצריך — אז וואלה באמת שרק שהרווחנו.
כן, תדמיתית זה באסה וגם שיווקית/׳התרגשותית׳ ריאל בנוייה על הנרטיב הזה של החתמת כוכבים, אבל הכל טוב. אם פרז באותו קו איתנו ואם דווקא כן תיצא הודעה מהמועדון לפני שמה שמו יתחיל את הקרקס שלו מחר, אז אני בעד.
כל השחקנים לאט לאט מתחילים להעלות תמונות עם הסמל, כנראה שזה או הוראה מלמעלה (גם אנצ׳לוטי העלה סטטוס) או שפשוט הם רוצים להראות שהסמל חשוב מעל הכל והם חבורה של לוחמים.
אסור להשתגע בלהביא סוסים זקנים שמסיימים את הקריירה.
דרך אגב החוזה שלו:
Kylian Mbappé’s new contract details at PSG:
• €300m signing on bonus, €150m net.
• 3 year contract
וזו ההודעה שהוא רשם:
Kylian Mbappé’s text message to Florentino Perez: "I inform you that I have decided to stay at PSG. I want to thank you for giving me the opportunity to play for Real Madrid, the club I have been a fan of since I was a kid, I hope you understand my decision. Good luck in the UCL