דיון ההעברות והפנטזיות :: ארדה גולר כבר כאן, מה עם הצב? (חלק 1)

רק עם שחקנים עם אופי כזה אפשר לעשות את מה שעשינו העונה בליגת האלופות.

אם כל השחקנים קיבלו הוראה אז אני לא אוהב את זה כי זה מאבד מהאותנטיות. אנחנו לא חבורת לוזרים.

יש הבדל בין לאהוב שבנזמה עושה את זה לבין שבנזמה, רודריגו, ויני, אנצ׳לוטי…… חלאס לא מתאים.

על הנייר זו כנראה גישה נכונה.

בהתחשב בכל מה שקרה אני לא בטוח שזה לא יהיה נכון דווקא כן לסגור דלת.

1. כדי שריאל תהייה ריאל, השחקנים שמשחקים פה צריכים לרצות להיות פה (השחקנים הראו את זה כל העונה ומראים עכשיו ברשתות החברתיות).
    אמבפה (בטוויסט שלא צפיתי) מגלה שהאופי האמיתי שלו אולי לא מתאים כל כך.
    אמרו פה לפניי, כל הארכת חוזה תתחיל סאגה חדשה ופאמלייה ואמא. לא רוצה את זה במועדון. שחקן גדול ככל שיהיה.
  2. לא הייתי רוצה שהמועדון יזרוק לפח את העקרונות שלו בשביל שחקן. יש היררכיית שכר בריאה, לא צריך להתחרפן בתחרות הזאת.

הפייר פליי של פיפא עבד מעולה…

אולי צריך לעשות איזו תקרת שכר או משהו.
אי אפשר להתמודד מול מדינה (ועוד איזו מדינה).

היררכיית השכר הייתה נפגעת גם אם היה חותםהיום וגם אם עוד 3 עונות באותה מידה (בהנחה שהסכומים המדוברים יהיו דומים). זאת גישה לגיטימית בהחלט מה שאתה כותב, אבל לסירוב שלו בסוף אין שום השפעה עליה בהנחה שכן היה מוכן להגיע בסכומים שכן הסכמנו לגביהם.

זה מאוד יפה מבחינת הרגש, אבל בפועל אף אחד מכל אותם השחקנים שמשחקים פה שנחשבים שחקני נשמה לא הגיע לפה אחרי שסירב להצעות כפולות ומשולשות ממועדוני על!
לא בא חלילה לזלזל בהם, אבל עם כל הכבוד רודריגו לא וויתר על שכר גבוה יותר מליברפול לדוגמה.

אז אני חושב שהכעס כלפי אמבפה שלא חייב לנו דבר הוא קצת לא פרופורציונלי. אני בהחלט מאוכזב ממנו, אבל לא חושב שיש פה איזושהי סיבה שצריך לסרב להגעה שלו בכל מחיר בעקבותיה. זה לא שלהצהרות על היותו אוהד ריאל היו איזשהן השפעות על הרצון להנחיתו בברנבאו, גם אם היה פחות טוב או אוהד ליברפול היינו מנסים להביא אותו באותה עוצמה.

הלוואי שימשיך להכשל שם ויבין שעשה טעות ויגיע אלינו בעתיד. אין לי שום רצון שישחקו פה שחקנים פחות טובים.

יש סיבה אחת שבגללה באמת אשקול בחיוב להביא את אמבפה עוד כמה שנים וזה הפחד שברצלונה תיכנס בעתיד לתמונה. מסי אחד הספיק לנו.

ייתכן שכשאירגע קצת אחשוב אחרת, בטח אם נחזור להיות קבוצה כושלת התקפית, אבל זה מרגיש שצריכים לעבור יותר מדי מים בנהר כדי שנלך עליו שוב וכן יש אופציות אחרות כרגע.

אגב, שם נוסף שלא הוזכר פה כמחליף שאולי שווה לבדוק - סטרלינג. הוא כן עשה הרבה בקריירה שלו כדי להבדיל את עצמו מהראשפורדים והגרילישים.

לא רק שהפייר פליי זה שקר מוחלט, אלא שגם בפועל זה עובד הפוך לגבי כל ההגבלות- בין אם על השכר או ההוצאות, ביחס להכנסה בשנה נתונה או בשנה הקודמת. בעבר קבוצות כמו ריאל או ברצלונה היו יכולות לבצע הוצאה משמעותית בקיץ נתון ופשוט להפחית הוצאות בהמשך או לארגן מימון בנקאי ולהחזיר בהדרגה (שאני מודה שזה קצת מסוכן).

תחת ‘הפייר פליי’ אין יכולת אמיתית לעשות את זה, כשקבוצה כמו פריז פשוט יכולה לארגן ‘ספונסר חדש’, חברת האגסים הלאומית של קטאר למען הנקודה, שתכניס לה סכומים מופרכים ולעשות מה שהיא רוצה מתי שהיא רוצה.

אופ"א זה ארגון מושחת ומזעזע שצריך לפרק ולבנות מחדש (גם פיפ"א אגב).

אני יכול להבין למה פלורנטינו רוצה להתנתק מהם.

יכול להיות שפלורנטינו איבד את מגע הקסם? הוא כבר בן 75 אחרי הכל.
אני לא בא אל פרס בטענות על זה שאמבפה בחר בהצעה המטורפת של פ.ס.ז’. אי אפשר להתחרות בזה.
אני כן בא אליו בטענות שהוא שם את כל הביצים בסל אחד, בלי חוזה חתום. ויתרו על הולאנד על סמך מילה של אמבפה. נו באמת. ככה מתנהל איש עסקים ממולח? עשו לו בית ספר.

לאף אחד לא היה אכפת שאמבפה ויתר עלינו אם היינו מחתימים את הולאנד.

זה היה בציניות, למען הסר ספק.

ברור, הבנתי. רק רציתי להרחיב קצת (:

מה שמוזר לי זה שאיך שועל וותיק כמו פלורנטינו הסתמך על מילה של שחקן במקום להחתים אותו על חוזה בינואר ולהיות בראש שקט.

קשה להאמין שהם לא ניסו לעשות את זה, אלא אמפבה סירב והעדיף לתת את המילה שלו.
מבחינת משפטית בישראל ובמדינות מסוימות באירופה-לתת את המילה שלך זה כמו חוזה חתום.

https://twitter.com/madridxtra/status/1528059077481349121?s=21&t=qxN6WXgsWOmamZPNUA41yg

אם זה נכון פרז צריך להתפטר,נמאס כבר לראות כותרות כאלה,אפילו כשמועות.

מילה לא שווה כלום בעולם הכדורגל. אם הוא סירב בינואר, כבר אז הייתה צריכה להידלק נורה אדומה. היו צריכים להציב לו אולטימטום ולא לתת לו למשוך אותנו מהאף. רוצה? תחתום! לא רוצה? תודה רבה וממשיכים להאלנד. עכשיו יצאנו קרחים מכל הכיוונים.

מה שאירוני זה שלפי הפרסומים אחד מהסיבות שהוא נשאר הוא שהבטיחו לו שהמאמן הבא שיגיע הוא מאמן קירח צרפתי המוכר לנו מאוד.

מישהו יכול להסביר איך פריס יכולים לשלם כאלו סכומים מבלי לעבור על הפלייר פליי? קראתי (ב one אז לוקח בעירבון מוגבל) שטבארס מתכוון להגיש נגדם תביעה כי לא הגיוני שקבוצה שהפסידה מלא כסף העונה תיתן לשחקן חוזה כזה משוגע. יש איזה דרך למרוח את החוזה בצורה חשבונאית או משהו בסגנון ככה שזה איכשהו יראה נורמלי?

זה פשוט - משלמת את אותם סכומים לפיפ"א ואופ"א.

כמה אפשר להשתין מהמקפצה על כולם בלי שזה יגרום לשאר המועדונים לעשות מעשה? הזוי

איזו הגזמה.
למה למישהו יש פלאן בי לאמבפה? איזה פלאן בי יכולה להיות פה?
הרי טשואמני הוא לא פלאן בי וגם נונייז לא. מה ייחשב כפלאן בי?
לגיטימי מאוד ששחקנים שמספיק טובים כדי להחשב כפלאן בי של אמבפה לא ירצו לתת מילה ולסכן את מעמדם בקבוצתם הנוכחית על סמך הצעה שאולי ריאל תהיה מעוניינת בהם.

בואו נראה איך פלורנטינו יפעל כעת לאחר שאמבפה סירב.

חוץ מזה שלנשיא הטוב בהיסטוריה של המשחק הזה מגיע קצת רגעי חסד גם כשהוא נכשל. בטח שלא לפטר!

באמת שחלק פה איבדו את זה לדעתי. כולה שחקן שבחר בקבוצה אחרת שהציעה לו הרבה יותר. אפשר לחשוב מה כבר קרה…

תוכנית ב’=להחתים את האלנד?
הרי אף אחד לא במעמד של אמפבה בעולם חוץ מהאלנד. החתמת נוניז לא אותו דבר בשום צורה.
או שאתה מתכוון שהיינו צריכים להגיד לואלחוביץ’ ופיורה לחכות לקיץ שאולי נחתים אותו?

הבעיה היותר גדולה בכל הדבר הזה, זה האינפלציה המפגרת בסכומים. מחיר של כל שחקן, לא משנה איזה, בן כמה, איפה ולמה. ברגע שריאל תתעניין, יתחיל ב70 מיליון.