דיון ההעברות והפנטזיות :: ארדה גולר כבר כאן, מה עם הצב? (חלק 1)

זו הייתה אוטופיה שאמשיך ליהנות מהדיון הזה :smiling_face_with_tear:

וזה עוד לפני שקראת את מה שאמר אל חאליפי,אין אנשים כאלה צבועים,פשוט משתין על כל עולם הכדורגל מלמעלה,מאחל לו את כל הרע שבעולם.

לקח לי קצת זמן להתאושש. כמה שניסיתי לומר לעצמי שלא להתייחס לשמועות ועד שזה לא חתום אולי יהיה מהפך של הרגע האחרון, אבל זה לא קרה וכל האופטימיות התפוצצה לי בפרצוף. כמו שאמרו פה, אין לנו מישהו אחר לפנטז עליו, אין איזה ריבאונד, הוא באמת הרכש הכי גדול שיכולנו לעשות, ואחרי שהלאנד חתם בסיטי גם אין שני לו.

עם זאת, אני מאמין שכמו שריאל מדריד היתה לפניו, היא תהיה גם אחריו. בקרוב אולי לא נחזור לשלוט באירופה כמו ששלטנו לפני, ואולי יקח זמן עד שנמצא את הבנזמה הבא שלנו, את הרונאלדו הבא או את האמבפה הבא, אבל בדבר אחד אני בטוח, שיש על מי לסמוך, ושנחזור להוות כוח משמעותי באירופה.

דבר אחד טוב יצא מההברזה שלו. ירד לי הרבה מהאוויר לכדורגל, ומצאתי שיש לי הרבה זמן פנוי כשאני לא חושב על כדורגל, מדבר על כדורגל, כותב על כדורגל או סתם רואה כדורגל. נקודה מעניינת ומפתיעה.

ואולי לא, מצאנו כבר את וניסיוס, יש לי הרגשה טובה מאוד בקשר לרודריגו, נראה שמתחבא שם מפלצת שרוצה לפרוץ, חבל שהבחור ביישן ולא מאמין שהוא השחקן הטוב בעולם כבר מגיל 12 כמו וניסיוס.

אחי, אנחנו אלופי ספרד ובגמר ליגת האלופות.
בוא לא נגזים, אנחנו לא ברצלונה.

מסכים. תן לרודירגו את הבטחון העצמי והחוצפה של ויני והוא יכול להיות כוכב על.

https://twitter.com/madridxtra/status/1529114245681512449?s=21&t=t_SNfdFtXONOEIXK3LCjPA

https://twitter.com/madridxtra/status/1529113540883275776?s=21&t=t_SNfdFtXONOEIXK3LCjPA

שני מקורות צרפתיים אמינים מאוד מיישרים קו.

עזוב, עד שהוא לא מוצג - אל תאמין. הצרפתים ישרו קו גם במקרה אחר.

בסוף הוא עוד יבחר בפרויקט הספורטיבי של פסז’, בלי קשר לכסף.

למרות שהגנתי עליו בחירוף נפש כל העונה, ואני עדיין צופה (או מקווה) לקפיצת מדרגה נוספת עם השתכללות התנועה שלו בין הקווים, אני עדיין לא רואה אותו שם 40-50 שערים בעונה. הוא פשוט לא סקורר על כמו השמות שהזכרתי. אני רואה בו שובר שיוויון ושובר שבלוניות מטורף אבל לא הgo to guy כשהקבוצה במשבר, למרות שהוא הוכיח את עצמו ככזה מספר פעמים העונה.
בנוגע לרודריגו, אינשאללה. חובת ההוכחה עדיין מוטלת עליו ואסור לנו לבנות עליו הרים וגבעות בשלב זה לדעתי.

לא משווה אותנו לברצלונה, משווה אותנו לליברפול וסיטי, ורוצה להיות טוב מהן גם.

אמנם הראינו המון אופי שאין לזלזל בו בדרך הזאת לגמר. עם זאת, דבר ראשון, אף אחד לא מבטיח שהרמונטדות האלו ימשכו לנצח, ושהמשחקים הצמודים תמיד ילכו לטובתינו. דבר שני אני רוצה שגם נהיה טובים יותר מלבד היריבות, ונעבור לא רק כי הצלחנו לגרד תוצאה. בשביל זה אנחנו צריכים איזשהו אמבפה כזה. בנזמה לא ישאר כאן לנצח, עם כל הצער שבדבר.

קשה להאשים את העיתונאים בסיפור אמבפה,מה שהם דיווחו היה נכון,הוא סיכם עם ריאל אבל שבר את המילה שלו ברגע האחרון,לא מצפה מהם לצפות את זה,וכבר יומיים לפני ההודעה הרשמית כל כלי התקשורת כבר היו תמימי דעים שהוא נשאר,אפילו פדררול.

https://twitter.com/madridxtra/status/1529120538093924357?s=21&t=t_SNfdFtXONOEIXK3LCjPA

פבריציו מצטרף.

לא מאשים, חלילה, פשוט אומר ששום דבר לא סגור עד שהוא סגור. גם אם כל העיתונאים אומרים.

הדבר המעניין ביותר מבחינתי בעונה הבאה זה מה יהיה עם רודריגו.
עם עבודה פסיכולוגית נכונה וקצת חדר כושר הוא יכול להפוך לשחקן ברמה הגבוהה ביותר. יש לו ארסנל לא רגיל של כישורים. רק שיצליח לשחרר את זה ונרוויח שחקן על. הפוטנציאל שלו לא פחות גבוה משל מויניסיוס.

רודריגו פשוט קצת יותר מאופק וביישן. לאט לאט הוא יעכל את הגולים שלו במאני טיים ויבין שהוא באמת טוב.

אם צריך להשוות בין רודריגו לויני, אני חושב שויני מסוכן יותר כשהוא באגף ורודריגו מסוכן יותר בתוך הרחבה. היכולות של ויני יותר קיצוניות לטוב ולרע. המהירות, התאוצה, שינויי הכיוון והקצב, אבל גם הסיומת, התנועה וקבלת ההחלטות שטעונות שיפור דחוף.

במקרה של שניהם אני חושב שהם לא הגיעו לשיא הפוטנציאל שלהם ויכולים להשתפר. הם מקבלים דקות משחק והם ישתפרו כתוצאה מכך.

השיפור המנטלי של רודריגו עצום. מקווה שימשיך בדרך הזאת.

את הבעיות המקצועיות שלנו אני מכיר היטב, ואני הראשון להזכיר אותן. כנ"ל העובדה שאין להסתנוור מההצלחות שלנו השנה.
ואני גם שותף לרצון שלך שנהיה הטובים באירופה. הכול נכון.

אבל כתבת “לחזור להיות כוח משמעותי באירופה”. אנחנו חד- משמעית כבר כאלה, גם אם לא ה-כוח ה-משמעותי ב-ה’ הידיעה. וההתייחסות שלי לברצלונה לא הייתה (רק) לשם העקיצה - הם באמת לא כוח משמעותי באירופה כיום, עם ה’ הידיעה או בלעדיה.
לא צריך להקטין אותנו סתם.

זה הגיע לרמה כזאת שגם אם אמבפה יגיע אלינו בסופו של דבר, וכל העיתונאים ידווחו שהוא מגיע, והוא באמת יגיע! ואני גם אראה אותו בעיניים משחק בלבן, והוא יבקיע עבורנו 50 שערים בעונה, ויקח את ליגת האלופות, ויהיה הקפטן שלנו, ויניף את הגביע, ואני אשיג כרטיסים למשחק, שורה ראשונה, ואראה אותו משחק על הדשא מולי, ואצליח לתפוס אותו אחרי המשחק, ואצטלם איתו, ואקח ממנו חתימה, והוא יכתוב בה: “אני, קיליאן אמבפה, שחקנה של ריאל מדריד ושלה בלתה, מקדיש לך חתימה זו באהבה ובנאמנות אין קץ” - אני עדיין לא אאמין שהוא שחקן של ריאל מדריד.

שאלה - איפה טשומאני ישחק אצלכם (אם וכאשר)?

במיוחד כל עוד קסאמירו, קרוס וקוואבנגה גם לובשים לבן.

עם קמאבינגה מאחורי מודריץ’, הם ינעלו את הכניסה לשליש האחרון שלנו ויכולים לצאת ולהצטרף קדימה, הם יכולים להגיע עם או בלי הכדור תוך 3 שניות מרחבה לרחבה.
ומודריץ’ מקבל חופש מוחלט להתרכז בלעשות קסמים

קאסמירו(טשואמני).
קרוס(קמאבינגה),מודריץ(ואלוורדה).

מקבל, אבל אתה באמת חושב שקסאמירו וקרוס יקבלו מעמד של שחקני ספסל בעונה הבאה?

זה עדיין אנצ’לוטי. אולי יהיו יותר, כי מודריץ’ בן 68, אבל לא הרבה יותר.

מאמין שיהיו יותר רוטציות,מודריץ וקרוס יתבגרו בשנה וזו כנראה תהיה שנת הפרישה שלהם.