שחקני רוטציה, לא שחקני ספסל כבר מהעונה הבאה, אלא רוטציה רחבה ולאט לאט לדחוק אותם לספסל.
אז אחדד את השאלה -
בעונה הבאה, ובהינתן אנצ’לוטי - האם אלו לא יותר מידי שחקנים “דומים” על מעט מידי משבצות?
שמע זה החתמה לעתיד,מאמין שתוך שנה שנתיים יהפכו לשחקני הרכב אם יממשו את הפוטנציאל שלהם,גם בליברפול הוא לא היה מקבל הרכב מיידית.
אני רואה 6 קשרים על 3 עמדות ,נשמע לי סביר לגמרי.
מסכים. מצד שני - קצת קשה לתת ל-80 מיליון יורו עונה להשתפשף.
6 קשרים על 3 עמדות זה טוב לממוצע. בפועל יש בעיקר 4 שחקנים ל-2 עמדות, כשהעמדה השלישית, בה השחקן המבוגר מכולם, חסרה תחליף (רציני).
כשמודריץ יפרוש לא תהיה לנו ברירה אלא לשנות סגנון ולשחק הרבה יותר ישיר ולוחץ,כי זה הרבה יותר יתאים לקישור העתידי המסתמן,למצוא מחליף למודריץ באותו סגנון ורמה נראה לי כמו משימה בלתי אפשרית.
אלא אם כן פתאום ברנרדו סילבה יגיע ואז אנחנו מסודרים.
מקבל את מה שאתה אומר. הטרמינולוגיה שלי לא הייתה מדויקת. המטרה שלי היא שנחזור להיות הכוח בה’ הידיעה. עוד כוח באירופה לא מספק אותי.
אנחנו בדדך לחזור להיות כוח אירופי.
אני מאוד אופטימי עם הקישור וההגנה שלנו.
חסר רק מגן ימין ורוב העמדות האלו תפורות לגמרי.
שחקן התקפה (קראק) מבחינתי גם להביא בטווח של השנתיים. עם קישור שייתן קצת יותר מספרים ( נגיד פריחה של פדה) זה ימשיך להשתפר.
כל כך שמח על טשומאני.
באמת מאמין שהוא בדרך להיות קשר אחורי טופ 1-3 בעולם. שדרוג מטורף לקישור העייף שלנו, יחד עם קמאבינגה וואלורדה עתיד הקישור שלנו נראה ורוד למדי (שנה שעברה לפני קמבאינגה העתיד היה נראה שחור).
יכול להיות, אבל קרוס מתכנן לפרוש בסיום העונה הבאה וכמה זמן מודריץ’ יכול למשוך עוד ?
עם צמד הצרפתים ופדה הקישור שלנו במצב טוב לעוד הרבה שנים.
במקרה שאי אפשר להביא את ברנרדו סילבה כדי שיתפוס את העמדה של מודריץ’ בשנתיים הקרובות, הייתי שמח לראות את המועדון מגשש לעבר ניקולו בארלה של אינטר.
שחקן חכם, עם דריבל טוב וצעיר מסילבה בשלוש שנים, בנוסף היו שמועות בקיץ שעבר שאנצ’לוטי מעוניין בו.
אם טשומאני מגיע אני בספק אם המועדון ילך גם על סילבה.
6 שחקנים טובים לקישור וזה כשאני מוציא את סבאיוס זה מצוין.
שנה הבאה לדעתי ברנרדו מסיים חוזה, עם פרישה צפויה של מודריץ וקרוס זה יהיה רכש פצצה כמבוגר אחראי בין הילדים.
רק אני חושב שברנרדו קלאסי לכנף ימין שלנו?. דעתי הצנועה שהוא וסון הם היחידים שבאמת ישדרגו אותנו באגף ימין אחרי האכזבה מאמבפה.
בכללי, אם בנוסף לטשומאני ורודיגר יצטרפו ברנרדו, דרווין נונייז ומגן ימני בכיר אז זה הקיץ הכי טוב שלנו מאז 2013 למרות שאמבפהה לא כאן.
בכל מקרה, אני בטוח שיהיה לנו את החלון ההעברות הכי מעניין בעשור האחרון, פרז שמוצג כחיה פצועה הוא החיה הכי מעניינת בטבע לטוב ולרע, מקווה שזה ייגמר טוב מבחינת המועדון ולא נראה זריקת כספים על שחקנים שהם כביכול סופרסטארים אבל להרגשתי אנחנו ניתקע איתם ועם החוזה המוגזם שלהם שנים (סלאח, מאנה ודומיהם).
*ודבר אחרון לדור האגדי, לא הגיע הזמן לפתוח דיון על הגמר?!?!
השאלה שעולה היא מה עושים עם קאסמירו?
אין לנו מספיק שחקני התקפה ל4231 אז דאבל פיבוט כרגע מחוץ למשוואה, לפחות לא כמערך קבוע.
אם טשומאני הוא מה שעושים ממנו הוא לא רואה את מירו בכושר של השנה האחרונה±, וככה או ככה אין סרט שהוא לא יהיה שחקן הרכב בעונה הראשונה- הוא בא כגלקטיקו לכל דבר ועל מנת להשכיח מאמבפה ברמה כזו או אחרת.
אין לנו ווינגבאקים לשחק 532 עם שני קשרים הגנתיים אז גם זו לא אופציה. מה נשאר?
קאסמירו-טשומאני-מודריץ’? דוחק את קמאבינגה ופדה לקצה הספסל, לפחות בתחילת העונה בתנאי שכולם כשירים.
אולי קאסמירו מיצה את עצמו במדריד? בהתחשב בזה שהשווי שלו עוד די גבוה ויש כמה קבוצות עשירות שמשתוקקות לקשר אחורי(יונייטד שלום), אני חושב שזו הזדמנות די טובה להחזיר את ההשקעה על הצרפתי ולשחרר קצת עומס בהרכב.
טשומאני על מירו ואולי לתת לאריבאס להיות השחקן ה7 בקישור (ביחד עם סבאיוס שנשאר) נשמע לי טוב.
ברנרדו שחקן שחקן אבל את העונות הטובות בסיטי הוא נותן באמצע ולא כשחקן כנף. הייתי רוצה לראות אותו(מאוד!) אבל אין לו מקום ממש כל עוד מודריץ’ וקרוס כאן.
יכול להיות, אבל את עונת הפריצה הוא עשה במונאקו כשהוא זכה בתואר שחקן העונה. וזה קרה כשהוא היה מתופקד סו קולד באגף. (וזה כשהיה בקבוצה את אמבפה, פאביניו, מנדי, בקאיקוקו, פלקאו ועוד הרבה ענקים).
זה היה ב442. על אותו המשקל גם חאמס ואיסקו שיחקו בכנף.
זה היה שונה כי מונאקו שיחקו 442 והוא שימש כפליימייקר באגף
ב433 הוא פחות טוב באגף (עדיין ברמה טובה אבל הייתי מעדיף ווינגר קלאסי ויותר מהיר)
@jese בטח שיש לו מקום, אם יש סיכוי להביא אותו אז מצפה שנלך על זה בכל הכוח.
מסכים, ובדיוק בגלל זה אני חושב שהוא יכול לתרום לנו כפייק אגף שמצטרף לאמצע מאשר השחקני אגף קלאסיים שמוצעים בשוק, שלטעמי שהם מעבר לגיל שאנחנו צריכים, הם לא באמת מחפים על הגיל עם יכולת יוצאת דופן.
הפחד העיקרי שלי בעונה הבאה זה פציעה של בנזמה והמשך ההפכפכות ביכולת של הילדים הברזילאים. במקרה כזה ברנרדו או סון (שלצערי לא מדובר מספיק) מסוגלים לסגור את הפער.
סלאח עוד חודש בן 30,יכול לתת לנו 3-4 עונות בכיף,מסיים חוזה עוד שנה.
אם אני לא טועה אז סון האריך לא מזמן חוזה, וגם הוא לא מעוניין לעבור מטוטנהאם
חבל לי שלא מדברים גם על חלוץ מחליף ועל אנתוני, לדעתי מדובר בשחקן עם פוטנציאל גדול
אבל אני מתאר לעצמי שידברו על רכש באמת רק אחרי הגמר, ובצדק.
הזאר בא בגיל יותר צעיר ועם רצון אמיתי לשחק בריאל ומאז אנחנו מצטערים על הרגע. בייל חתם על הארכת חוזה אחרי שנים טובות שהוא היה אצלנו ועדיין שתיהם נכשלו. ואנחנו נתקענו עם חוזים מופרזים.
אני לא רוצה שחקנים שמחפשים את הכסף בגיל הזה, לא כולם בנזמה ומודריץ שמוכנים להוריד בשכר שנה אחרי שנה בשביל להישאר.
סון האריך חוזה כי הוא טיפוס כזה שיודע להעריך את המקום שבנה אותו. הוא גם לא התנגד להתגייס לצבא לפני שנה כשהוא כבר היה כוכב על.