דיון ההעברות והפנטזיות :: ארדה גולר כבר כאן, מה עם הצב? (חלק 1)

הבעיה במקרה כמו טשואמני הוא שזו לא רק החלטה שלו.
גם אם הוא מוכן לוותר על כסף כדי לשחק בריאל, עדיין פריז יכולה להציע עליו 120 מיליון, ומונאקו תחליט שהיא לא משחררת תמורת פחות מזה.

נראה לי שפריז תעשה לנו דווקא (על הסיפור עם אמבפה ועם קמאבינגה) ותציע כסף על כל שחקן שאנחנו מציעים עליו.

ברור, אבל מונאקו לא יכולה להכריח שחקן לעבור לקבוצה שמשלמת יותר. אז אם השחקן רוצה לעבור לריאל הוא צריך פשוט לסרב להצעות חוזה של פריז ולהודיע לקבוצה שלו שהוא עובר רק לריאל. שתמצא פתרון.
השיטה הזאת להמתין לסיום חוזה כדי לעבור קבוצה תתחיל להיות שכיחה הרבה יותר…

הגיע הזמן לשחק מלוכלך,אם פריז עושה מה שהיא רוצה ושופכת משאיות כסף על כל שחקן שהיא רוצה בלי לשים על החוקים אז הגיע הזמן שאנחנו נשתמש בנשק שלנו-לגרום לשחקנים למרוד במועדונים שלהם,להחרים אימונים,לדבר על עזיבה בתקשורת וככה לשחרר אותם,אין ברירה.

https://twitter.com/madridxtra/status/1530128473750216704?s=21&t=CxEeodsAvnGm8SSPLal4AA

הבילד מדווח שבקרוב פסז תנסה להחתים את גנאברי.

בגזרת הגמר וברכש…

אני מקווה שלא נקושר אליו ושהוא יגיע לבאיירן, זה ייצור אפקט דומינו שאולי ישים את גנאברי אצלנו.
בכל מקרה לדעתי אחרי הגמר קודם חייבים להתחים את טושמאני, כל השאר בונוס.

גנאברי שחקן מעולה אבל לא יציב, עם מספרים נחמדים אבל לא יוצאים מהכלל, יחסית פציע והדיבור זה שהוא לא מאריך חוזה כי הוא מעוניין בחוזה מפלצתי.

הגרמני יהיה אחלה חיזוק אבל מאנה ב30M זו גניבה, לא פחות. בכל מקרה אקח כל אחד מהם אם זה אומר שאסנסיו יודח מההרכב סופית.

אם כבר אנחנו בדיון הפנטזיות, אז בהנתן האפשרות הייתי מחתים את שניהם. מאנה עשה מעין טרזנציה לפולס 9 השנה ככה והוא שיחק באגף ימין בתחילת הקריירה באנגליה ככה שהוא יכול להחליף כל שחקן בהרכב. גנאברי בדומה אליו גם די ורסטילי.

גנאברי\מאנה- בנזמה\מאנה- ויני\רודריגו נשמע לי די טוב, סוחטים ממאנה עוד שנתיים- שלוש בטופ(ועוד שנה-שנתיים כמחליף), בנזמה מקבל תחליף ראוי שלא יתייבש כל עוד הראשון בהרכב- מושלם כדי למשוך כמה שנים עד שיצוץ כשרון טופ חדש שיהיה אפשר לצרף.

ידוע שהגמר היום, אבל מספר עדכונים חשובים

• ריאל הציעה מעל 70 מיליון יורו על טושמאני. המשא ומתן עם מונאקו מתקדם טוב. ליברפול ופריז צעד מאחור כי הוא מעדיף את ריאל.

• לאחר נפילת עסקת אמבאפה, נפגשו פרז וסאנצ׳ והחליטו לא להחתים שחקן עם פרופיל דומה לזה של קיליאן – הלכה למעשה לא הולכים לנסות להחתים שמות Leao and Richarlison.

• ריאל מתעניינת לחיוב מאוד בגאנבארי. (לדעתי טוב מאוד בשקלול שזה יהיה יחסית זול).

• רוצים להחתים חלוץ מחליף – לא סומכים לא על יוביץ׳ ולא סומכים על מריאנו כמובן.

• פריז מנסה לעשות הכל לשכנע את זידאן לבוא ולאמן אותם, אבל בינתיים הוא נאמן. (אמן שיישאר ככה).

ובנימה זו אללה ריאל להיום :slight_smile:

מאנה מתכנן להיפרד מליברפול בסיום העונה, כאוהד ריאל אעדיף שהוא יגיע לריאל ולא גנאברי, נכון שהוא כבר בן 30 אבל נשאר לו לפחות 3 עונות טובות לתת, הוא מעדיף לשחק בצד ימין בהתקפה וגיבוי מצויין לבנזמה בעמדת החלוץ, העונה מאז שהתחיל לשחק חלוץ חזר להבקיע בכמויות כמו בעבר.

מסכים ומחזק, במיוחד לאור הדיווחים על סכום של 30 מיליון יורו. מאנה בצד ימין יחד עם בנזמה ו-ויניסיוס נשמע לי מדהים

יאללה צריך להתחיל להתעסק במלפפונים, בשביל להביא את ה15.

לפי מה שהבנתי הוא יעבור לבאיירן מה שמחזק את האפשרות שגנאברי יעבור אלינו.
ולוורדה והוא בימין ויניסיוס וקמא /טשומאני בשמאל ויש לנו אגפים פסיכיים.

לדעתכם, מה אנחנו צריכים כדי להיות הקבוצה השולטת במשחקים מול ליברפול\סיטי\צלסי\פסז\באיירן?

הקבוצה שגם יוצרת יותר מצבי הבקעה, ולא רק כובשת יותר.

מגן ימני, מגן שמאלי, טשונאמי, רודיגר כבר הגיע.

אפשר להזיז את אלאבה שמאלה וכך לחסוך החתמה, מיליטאו סביר בהנעת כדור.

וכמובן מאמן שיודע ללמד קבוצה איך ללחוץ.

מי אמר שצריכים להיות הקבוצה השולטת?

בינתיים השיטה עובדת לנו יופי.

מוריניו וצ’ולו בשנים שלהם הוכיחו שלא בהכרח מי שמחזיקה בכדור שולטת במשחק.

לא מדבר על להחזיק בכדור. מדבר על מצבי הבקעה.

אתמול היה שלב של 20-2 בבעיטות לשער.

דבר ראשון לרצות לשחק אינטנסיבי. אנחנו לאורך כל שלב הבתים ניסינו להאט את קצב המשחק ולשחק על מתפרצות. היו פעמים שזה עבד יותר טוב, כמו במחצית הראשונה, ופעמים שזה עבד פחות טוב כמו במשחק הראשון מול פסז ובדקות הראשונות מול סיטי. כשהיינו צריכים לשחק בצורה אקטיבית יותר, הצלחנו לעשות את זה.

מה שיאפשר לנו לעשות את זה בצורה איכותית זה מגנים טובים יותר, ומישהו שיאזן את ההתקפה באגף הימני. כרגע הכל נופל על ויני וכשסוגרים אותו, סוגרים לנו את ההתקפה. כשאסנסיו, רודריגו או אפילו פדה היו בכושר טוב ועשו דברים יפים זה אפשר לויני להשתחרר הרבה יותר.

https://twitter.com/InfiniteMadrid/status/1531003654899105792?s=20&t=C4Kz8_xFZfRZhYVTvzZ-Cw

הגיע הזמן להגיע לסיכום

פריז מנסה להתחרות בנו על כל שחקן ומחזיקה ביכולות עדיפות עלינו מבחינה כלכלית.
לא סוד שמבחינת מונאקו עדיף לה לקבל את היותר כסף של פריז מאשר את הפחות כסף שלנו.

פה השחקנים עצמם חייבים להכנס לתמונה ולמחות על כך.

ריאל חייבת לשמור על שפיות ולא להכנע. בהנחה שהוא לא מתכנן לחתום בפריז ובאמת רוצה אלינו אז אפילו לחכות עונה.
כמובן שכמו אצל כל שחקן צעיר קיימת גם האפשרות המאוד סבירה שההייפ סביבו יקטן.

לדעתי יתחיל פה לאט לאט תהליך בו שחקנים צעירים יבינו אילו מועדונים הם קרש קפיצה אמיתי ואילו מועדונים יעשו להם את המוות כשירצו לעזוב ולהתקדם. שחקנים לא ירצו לסיים כמו מלינקוביץ׳-סאביץ׳ שלפני שנתיים-שלוש היה השם הכי חם בשוק אך גרידיות יתר של לאציו גרמה לרדיפה סביבו להפסק, ועבורו לבזבז את שנות השיא שלו בלאציו. הוא כיום בן 27 כבר ונעול בלאציו עד 2024.
השחקנים יתחילו גם לדרוש סעיפי שחרור הגיוניים וחוזים קצרים יותר.

אני חושב שגם נתחיל לראות יותר מקרים כמו קוטיניו שמחה נגד המועדון שלו כדי לעזוב לברסה.

כמובן שאין מה לעשות כשגם השחקן רוצה את הכסף הגדול (כלומר יש, אבל זה דיון אחר).
אבל אני חושב שבהחלט לגיטימי ששחקן יתבאס ממועדון שלא מוכן לשחרר אותו במקרים מסוימים.
בואו, זה לא שריאל מציעה עליו פחות ממחיר השוק. מדובר על כמעט פי 2 ממה שמעריכים אותו בטרנספרמרקט למשל.

הלוואי ששחקנים יתחילו לחשוב על זה קדימה.
שיבינו שכשהם חותמים בפריז הם לא יעזבו ולא משנה מה אלא אם המועדון לא ירצה אותם.
שיבינו שלאציו לא תתחשב במה שהם נתנו למועדון.
שיחשבו על זה לפני שהם בוחרים קבוצה.

אני חושב שזו אחת הסיבות בגללה שחקנים מאוד רוצים להגיע לריאל.
מעבר להילה וליוקרה, מדובר במועדון שלא מערים קשיים על עזיבת שחקנים, אני לא זוכר מקרה של שחקן שנשאר בריאל אחרי שביקש לעזוב (כאשר היו הצעות).

זו לדעתי הדרך הטובה ביותר בה אפשר להלחם בכסף הגדול שנכנס לכדורגל, מעבר להצלחות כמובן.

בגלל שהיינו נעולים על אמבפה ובטוחים שהוא יבוא, פספסנו שלושה חלוצים צעירים שכל אחד מהם היה משדרג את הסגל שלנו. הלאנד, ולאחוביץ’ או חוליאן אלברס.

סיטי שיחקה אותה עם ההחתמות של הלאנד ואלברס, שגם בזכות סעיפי שיחרור לא עלו לה סכומים מטורפים. 94 מיליון יורו ביחד.

אנצ’לוטי והשחקנים עשו העונה מעל ומעבר. עכשיו תור פלורנטינו להתחיל לעבוד ולספק את הסחורה. אפשר להגיד שהעונה דווקא הנשיא שלנו היה החוליה החלשה.