משכורת בצד, ההחתמה של האלאנד יקרה הרבה יותר בגלל מענקי החתימה הגדולים.
ולאחוביץ הגיע בינואר ליובה והוא חלוץ חוד, לא אמבפה הוא מי שמנע הגעה שלו, אם כבר התחרות על האלאנד עשתה זאת. אבל לדעתי מה שיותר משמעותי פה הוא שאני לא רואה שום סיבה לוותר על בנזמה בשבילו, ולא רואה אותו מוכן לשבת שנתיים על הספסל. הוא לא מספיק טוב בשביל ההעברה הזו עבורינו.
אלבארז עם כל הכבוד שחקן לא מוכח כלל. שיחק בליגה ארגנטינאית וזה לא אומר עליו דבר. לא מכיר אותו מספיק כדי לדעת אם הוא חלוץ או קיצוני אבל אני פשוט לא רואה איך הוא עדיף על כל אחד מבין ויניסיוס, רודריגו או בנזמה.
מה גם שלא כל כך קושרנו אליו מעולם אז אני לא יודע אם בכלל היה רצון של השחקן להגיע אלינו.
לא התעניינו באלברס וולאחוביץ’ כי התעניינו באמבפה (ובשלב מסוים גם בהולאנד, עד שויתרנו עליו לטובת אמבפה). זאת הנקודה. אם הם מתאימים זאת שאלה אחרת. אלברס כבש שישייה במשחק האחרון שלו בליברטדורס. יש בו משהו זה בטוח.
בינתיים נראה שהגיבוי בעונה הבאה לבנזמה יהיה כנראה מיוראל.
ולאחוביץ’ לא מלהיב, הוא סוג של רוד ואן ניסטלרוי. חלוץ יעיל. הוא לא היה אופציה מועדפת עליי.
אלברס כשרון, נראה איך המעבר מדרום אמריקה לאירופה יהיה עבורו.
הלאנד מפלצת, כמה ששילמו עליו שווה כל אגורה כולל המענקים לסוכנים ולאבא.
לא אמרתי שלא. רק אמרתי שלסכם את ההעברה שלו ב75 מיליון זה לא נכון.
אני לא כל כך בטוח מה הקשר. אלבארס מגיע כשחקן צעיר ולא מוכח. הוא לא בא על התקן של אמבפה, של הכוכב שינהיג קבוצה. הוא בא על תקן צעיר כשרוני שינסה להשתלב בהרכב. כלומר על תקן רודריגו אצלינו.
הוא ממש לא שחקן שאני מעדיף בהרכב על פני גנאברי למשל במידה ויגיע, והוא גם לא מספיק מוכשר כדי לעקוף
את רודריגו בהיררכיה לפי מה שידוע לי.
גם יכול להיות שהוא לא רצה, זה בסדר שיהיה שחקן שלא נהיה מקושרים אליו. לא יודע כמה סיטי הציעו עליו אבל לא בטוח שהיינו יכולים להתחרות בחוזה הזה.
אני גם לא יודע כמה הוא שחקן מיוחד. בסוף הוא כבר בן 22 ורק עכשיו מגיע לאירופה. על השחקנים המיוחדים היה דיבור מגיל צעיר יותר. הוא בהחלט שחקן מוכשר מאוד, אבל לא זה מה שחסר לנו כרגע.
לגבי ולאחוביץ׳, אני ממש לא חושב שהיינו צריכים ללכת עליו. הוא גם יקר ולא רואה איך הוא עדיף על נונייז למשל שלדעתי יתאים לנו יותר באותו מחיר בערך.
חוץ מזה שבנוגע לחלוצי 9 אנחנו בבעיה (אם אפשרצלהגדיר את זה כבעיה) והיא שבנזמה עוד פה. לא רואה אותנו מספסלים אותו בשביל מישהו שאינו האלאנד ולא רואה אותם רוצים להיות המחליפים של זוכה כדור הזהב העתידי ולקבל פירורים בשלב כה קריטי בקריירה שלהם.
גם בואו, אפילו מוראטה שגדל במועדון לא הסכים להמשיך בתפקיד הזה.
מבדר אותי לראות שאמבאפה התקשר. המנהל המקצועי.
בנימה אחרת, לפי כל המקורות זה עניין של זמן עד שזה יהיה מוכרז, 80+20 במשתנים.
נזכה כאן בקישור חזק טורבו ל6-7 שנים קדימה. (קמבינגה, ואלוורדה וטושמאני).
מעניין איך תראה הרוטציה שנה הבאה. על פניו יש לנו אינפלציית קשרים קלה. הטריו המיתי ובנוסף פדה, קמא וטשואמני וגם סבאיוס שכנראה ישאר.
מעניין מאוד איך תראה החלוקה מי הרכב א ומי הרכב ב ומי יפתח במשחקים החשובים. לא רואה את קרוס ומירו מקבלים בהבנה יותר מדי ספסולים ומצד שני פדה כבר ראוי להרכב ואתה לא מביא שחקן ב100 מיליון יורו כדי לפתוח מול אלצ׳ה. כאב ראש לא קטן מחכה לדון קרלו.
אני הייתי מנסה להריץ דאבל פיבוט של 2 מבין פדה/קמא/טשואמני כשמודריץ לפניהם במשחקים החשובים.
אני רואה את שמו של לאאו עולה שוב ושוב, ממקורות שנחשבים יחסית אמינים.
אגף שמאל שלנו נעול חתום, זה הרי ברור. לגבי לאאו, מישהו פה מכיר את השחקן ויודע לשפוך אור על יכולותיו לשחק באגף הימני? חלוץ מרכזי?
גם שמו של אנקונקו מוזכר… עקבתי מלמעלה אחרי הליגה הגרמנית בחודשיים האחרונים לעונה, והבנתי שהבחור מפציץ שם. אני לא סגור לגמרי על הבחור. מה שקורה בגרמניה לא בהכרח יכול לקרות בספרד…