אנחנו פחות בקטע של פלסטרים וטוב שכך.
לגבי די מריה בעצמו, הוא כבר ממש לא אותו שחקן. הפרידה לא הייתה הכי יפה בינינו, והחגיגה שלו כשכבש מולנו תעיד על כך שהרבה אהבה לא נשארה בין הצדדים.
וגם זה בגלל הפציעות, שחקן מצויין קייטה, רק שהוא לא מצליח להישאר כשיר ליותר משני משחקים ברצף, העונה יחסית הוא כשיר אבל עדיין עם פציעות והיעדרויות מעצבנית שמונעות ממנו לייצר מומנטום חיובי.
יכול להיות שלא מתאים לאינטנסיביות של הליגה האנגלית, עדיף לו אולי לעבור לספרד או לחזור לגרמניה, מבחינת כישרון לא חסר לו כלום.
אגב, קלופ פוגע וגאון גם במכירות.
צריך קצת סדר בראש חברים
- איפה אנחנו עומדים נכון לעכשיו בגזרת טשואמני? יש סיכוי לעוד ברז?
- יש באמת סיכוי סביר להגעה של לאאו? ואם לא , מי מחזק לנו את ההתקפה? ואל תגידו לי RDT…
- יש דיבור על מגן ימני?
אודה לעזרה לאוהד שרק נחת והתאושש מההנגאובר של פריז.
כמה מקורות אמינים דיווחו אתמול שהכל כמעט סגור עם מונאקו,הסכום יגיע ל 100 מיליון כולל בונוסים.
חלקם אפילו הלכו רחוק ואמרו שהוא יעבור בדיקות רפואיות בלילה,מה שכנראה לא קרה.
אמבפה והשיחים עוד לא וויתרו עליו,בטח הוא יושב לו על הראש כרגע במחנה של נבחרת צרפת.
https://twitter.com/ToniRuediger/status/1532324822218428417?s=20&t=FNqRTsyavw8J0SRX_EUjCA
רודיגר חתם רשמית,
ולחדשות אחרות- נאצ’ו צפוי לפתוח בחצי גמר הצ’מפיונס כשלוקאס ישחק בעמדת המגן הימני.
יש דיבורים על גנאברי. באיירן הציעה לו 19 מיליון יורו לעונה נטו והוא סירב. נכון לעכשיו אין לבאיירן כוונה לשפר את ההצעה. יש דיווחים שמקשרים אותו אלינו.
מאוד מקווה שלא, בטח שלא בסכומים כאלה.
טשואמני מאוד קרוב אבל עדיין יש פערים קטנים בין מונאקו למדריד. לפי המארקה מצפים שימצא פיתרון בתוך 48 שעות.
וכמובן דיברו על רכש להתקפה אז קבלו אותו:.
מזכיר לי את התגובה שרשמתי שביולי זה יהיה ״הרכש הוא הזארד״
בנימה אחרת, מלא מקורות מציינים שלמועדון יש 450 מיל׳ לבזבוזים, אבל ישתמשו בהם בחוכמה, משמע יהיו קמצנים. (יכול להבין)
באיירן לא משלמת סכומים כאלה. אני חושב שמדובר בברוטו.
גם לבנדובסקי מרוויח בסביבות 20 ברוטו, אז זה מסתדר.
הלוואי וזה היה תלוי רק בנו, כל קבוצה תתחיל מו"מ ב100 מיליון גם אם סתם נתקשר לשאול “מה נשמע?”
לא עף על גנאברי אבל אם זה הוא או עוד עונה עם רודריגו\אסנסיו בכנף ימין רק תראה לי איפה חותמים.
אם זה 19M ברוטו כמו שכתבו כאן זה גם לא כזה חריג בסגל שלנו. כל הרכשים של קיץ 2019 יושבים על משכורת דומה אם אני לא טועה.
אם כבר רכש מבאיירן, בדקות אלה קינגסלי קומאן נותן הופעה נהדרת במדי הטריקולור לצד בנזמה.
בעודי מקליד הוא פתח את המהלך בגול הנפלא של קארים.
סאדיו מאנה, במחירים שמדברים עליהם (40-50 מיליון), הוא פשוט מציאה. הוא יהיה השחקן הבכיר באגף ימין, יכול להיות המחליף של ויני ואפילו של בנזמה במידת הצורך וגם בסך הכול בן 30.
לפי מה שהבנתי המתעניינת העיקרית בו היא באיירן ואין בכלל דיבור מצד ריאל. חבל.
אתמול היו דיווחים על פגישה שהתקיימה בין אנצ׳לוטי,פלורנטינו וחוסה סאנצ׳ז המנכ״ל כדי לתכנן את הסגל לעונה הבאה,יכול להיות שהשם של מאנה עלה שם,נהיה חכמים יותר בימים הקרובים,בכל מקרה,עד שסאגת צ׳ואמני לא תסתיים לא תהיה התקדמות בגזרות האחרות,המועדון עסוק בזה כרגע פול פאוור.
מאנה כבר סיכם בבאיירן, לא נראה לי שננסה לעשות מחטף.
אחרי שפספסנו את אמבפה והלאנד יהיה קשה למצוא שם שילהיב את האוהדים.
כמה שחקנים שלא נמצאים אצלנו הייתם מכנים “גלקטיקו” כמו פיגו, זידאן, רונאלדו ובקהאם בזמנם? אין הרבה כאלה.
אמבפה, הלאנד, דה בריינה, סלאח, ניימאר, מסי, לבנדובסקי, רונאלדו והארי קיין. שכחתי מישהו?
את רוב הרשימה הזאת לא הייתי רוצה פה. חלקם מבוגרים מדי, ולך תסמוך על התאקלמות של שחקן אנגלי כמו קיין. הפספוס של אמבפה והלאנד הולך להציק בשנים הקרובות.
מזל שיש לנו את בנזמה ו-ויני שהצטרף השנה למעמד הזה.
התחושה שלי היא שהפספוס של האלאנד יציק הרבה יותר.
לפי מה שהבנתי באיירן הבטיחו למאנה להיות הכוכב של הקבוצה, לא רואה איך ולא הייתי רוצה שזה יהיה המעמד שלו בריאל ולכן זה לא פספוס מבחינתי.
אכן כרגע בעולם ההיצע של השמות ה"גלקטיים" נמוך עד לא קיים ולכן חשוב לחזק את הסגל בפינצטה ובשכל.
העיקר שלא יהיו רכישות פאניקה סטייל הזאר.
אני קצת מוטרד מחוסר ההתקדמות עם טשואמני. החדשות האחרונות היו שריאל מדריד עומדת לסגור, ומעט לאחר מכן שפסז’ מנסה לטרפד את העסקה. נאמר שהיום הוא יום קריטי, ויש שקט מוחלט מהבוקר.
מאוד מקווה שהם לא דפקו לנו את זה שוב פעם.
כתבתי כבר כמה פעמים ואמשיך לכתוב, דרווין נונייז מבנפיקה הוא אנדרייטד ולא מוכר אצל רוב אוהדי הכדורגל,לדעתי יהפוך לשחקן ענק, לא חסר לו כלום.
ליברפול מאוד רוצה אותו אבל לא נראה לי שתשלם את הסכומים שמבקשים עליו, אני מפחד שהוא יחתום בסוף ביונייטד שמתעניינת והם ישלמו את ה 80 מיליון יורו, מקווה שריאל תביא אותו.
יש עליו כתבת צבע בספורט 5
כתבתי עליו לפני חודש וחצי עוד לפני שיונייטד וליברפול נלחמו עליו, לדעתי יותר דחוף מטשונאמי, אי אפשר לבנות עוד עונה שלמה רק על בנזמה ווניסיוס, הקישור במצבו הנוכחי יכול למשוך עוד שנתיים, ההתקפה מרחק של פציעה אחת מעונה קטסטרופלית.
גם אם לא נונייז חייבים עוד שחקן התקפה שיביא מספרים.
רודיגר, טשונאמי ונונייז זה עהיה חלון מצויין, בתקווה גם למגן ימני חדש.
אגב, בכתבה של ערוץ 5 מציינים שסווארז המליץ עליו לברצלונה ואז היו יכולים להביא אותו ב 20 מיליון בלבד, תמיד אפשר לבנות על ההנהלה של ברצלונה.
עוד באלמריה אני זוכר אותו, המכירה היקרה אי פעם בליגה השנייה, כבר אז היה שם חם, דיברו עליו כאדינסון קבאני הבא ושנאפולי עקבה אחריו.
רק לבנפיקה היה האומץ לשים 25 מיליון על שחקן ליגה שנייה.