תראה גם אם אין או יש אופציות אחרות, ג’סוס כשלעצמו לא שחקן שאני הייתי חולם עליו בריאל מדריד. כמובן שבסיטוציה הנוכחית זה ממש לא יהיה נורא אם הוא יגיע, להיפך, אבל זה יהיה יותר בלית ברירה מאשר בגלל שהוא שחקן כזה מדהים שחייב בקבוצה.
RdT אופציה טובה יותר לדעתי, למרות שהוא אינו כוח התה שלי. איסאק מסוסידאד אולי יכול להיות מעניין. גם מאוד צעיר ויכול להתפתח.
דיברו על זה לאורך כל העונה האחרונה. אולי גם לפני, אבל העונה ממש עקבתי בצורה אדוקה. גם כשהביאו את הלאנד ציינו כל הזמן שהוא בא בדיוק לעמדה החסרה. דעתי האישית היא שהם צריכים שוער.
רמה סבירה זה טוב לסלטה ויגו. זה שהוא טוב יותר ממה שיש לנו היום לא אומר שהוא צריך להיות פה. גם סמו צ’וקווזה טוב יותר ממה שיש לנו היום לאגף ימין, זה לא אומר שהוא צריך להיות פה.
בכל מקרה, אני לא מבין איך שחקן כמו ג’סוס הופך לחלום. הוא אולי האופציה הטובה יותר כי השוק דל והתנאים סבירים, אבל לא כי הוא שחקן חלום.
אם הוא יגיע, ציפיות של להיות שחקן מחליף שיעלה ויתן אקסטרה, או כזה שניתן לסמוך עליו שיתן את הגול כשאנחנו עם הגב אל הקיר פשוט לא ריאליסטיות. הוא ירוץ הרבה, יתפלקו לו שערים פה ושם, אבל לא יותר מזה.
אני חושב שאם הוא לא היה משחק במנצ’סטר סיטי אלא באיזו פולהאם, ככל הנראה רובינו לא היינו מכירים את השם שלו.
אם האופציה היחידה היא ג’זוס ב 60 מיליון עדיף לשים את הכסף על מגן ימני חדש, זה יהיה שידרוג יותר גדול.
להביא בינוני שהוא קצת יותר טוב מהבינוניים שלנו זה לא כזה שידרוג גדול.
אתם לא בכיוון. ב6 העונות של ז’סוס באירופה ואסנסיו בריאל הברזילאי היה מעורב בכפול גולים+בישולים בליגה מהספרדי החביב שלנו.
ב19-20 ז’סוס נתן יותר גולים מבכל הקריירה של צ’וקוואזה בספרד.
סנטיאגו אתה נותן כאן הגזמה פראית, הנשיא של סלטה היה מוכר את הבת שלו ואת יאגו אספס לשטן כדי לקבל אחוזים מכרטיס השחקן של ז’סוס. בנוגע לפולהאם שיהנו לפנטז על מנור-יניו במקומו.
אין לי מה לומר על זה… מנותק מהמציאות בכל רמה אפשרית.
סבבה אז אסנסיו נפצע לא שיחק הרבה זמן וחזר צל של עצמו. מה אתה מנסה להוכיח בזה עדיין לא הבנתי?! לא רוצה את אסנסיו, סבבה. אין טעם להשוות אותו לג’סוס. אתה רוצה מישהו לאגף הימני, תקנה קיצוני ימני. אתה לא קונה חלוץ בשביל שיחלטר לך בימין.
בכל אופן מיציתי את הדיון. תן תמילה האחרונה, אני פרשתי.
בכל מקרה הוא נחשב לזר וכבר יש לנו שלושה כאלה (ויני,רודריגו ומיליטאו) ועוד אחד בהשאלה (קובו) אז אי אפשר יהיה לרשום אותו לסגל,אלא אם כן ויניסיוס יקבל אזרחות ספרדית אבל זה לא יקרה לפני סיום חלון ההעברות על פי הדיווחים בספרד.
זה מתוך עמוד הwhoscored של ז’סוס, הוא שיחק בעיקר בימין בעונה האחרונה ונתן משם את המספרים.
אני רוצה שחקן מחליף לכל ההתקפה שיכול לתת פייט לאסנסיו על המקום בהרכב והוא לגמרי עונה להגדרה.
שהוא לא טוב ואם זה הוא או ז’סוס בסכום גבוה אז איפה אני חותם?
הנחתי שברור שמדובר בהלצה אבל במקרה שלא: שחקנים ברמה של ז’סוס לא מתקרבים לקבוצות כמו סלטה באמצע הקריירה, הוא שווה כמו חצי מהסגל שלהם. אני יודע שאתה צופה בכדורגל מחוץ לספרד אז אין לי מושג מאיפה זה מגיע.
לא צריך להיות איזה כשרון על כדי לתרום לקבוצה כמו ריאל, פדרו ומוראטה לא מגיעים לזרת של חסה מבחינת כשרון ועדיין שניהם לקחו חלק משמעותי בעונות היסטוריות של שני המועדונים הגדולים במאה ה21 בזמן שהוא התמקד בקריירת ראפ ובלאכול ראפים.
להוציא את אסנסיו שהוא בסדר כמחליף אין לנו שחקני ספסל שאפשר לסמוך עליהם בהרכב או להציל את המולדת במשחק תקוע, ובפרט אין חלוצים.
מניח שאתה צוחק אבל פראן גם שחקן חביב, הוא לא שווה 50M אבל מדובר בתוספת לא רעה לסגל או אפילו כהשקעה אם היה מגיע בסכומים שדיברו עליהם ב2018.
נקודה שמרתיעה אותי לגבי ג’זוז שלא עלתה בדיון שלכם-
שחקנים של פפ הרבה פעמים נראים טוב יותר ממה שהם באמת בגלל שהם משחקים ב"מכונה מושלמת", הכדור כמעט תמיד אצלם והם יוצרים המון המון מצבים.
קשה לי לראות איך הוא מתפקד יותר טוב (מאסנסיו למשל) בקבוצה כאוטית כמו שלנו.
בגדול במחיר נמוך כחלוץ מחליף? חלום. (הוא בהחלט עדיף ממה שיש לנו בעמדה)
ב60 מליון לכנף ימין? אני מסכים עם טיטי. עדיף להשקיע את הכסף במגן ימני צעיר והתקפי.
אני הייתי משחק בהתקפה ב442 לא מאוזן עם ויני ומגן מוכשר
כשרודריגו מקבל את מירב הדקות ב"ימין" ומשחק חלוץ.
אני חושב שאצל פפ המכונה נראית הרבה פעמים מעולה, אבל הפרט לא בהכרח. מאז פדרו בימי ברצלונה לא זכורים לי הרבה שחקנים שפרחו אינדיבידואלית אצל פפ מעל ליכולתם ה"אמיתית", אלא יותר מקרים הפוכים שבהם שחקנים שלמים הפכו לבורג קטן שמבצע תפקיד מאוד ספציפי במערך, וקצת סורסו (גריליש, אגווארו, רובן, ריברי, זלאטן,…).
אני לא מתיימר להיכנס לראש של הנהלת ריאל, אבל אני חושב שמבחינתם ג’סוס סוגר שתי פינות - ווינגר ימין וחלוץ מחליף, ולכן אולי 60 מיליון עבור 2 עמדות נראה כמו צעד כלכלי סביר.
רוב הדוגמאות של שחקנים שפרחו רק תחת פפ הם מתקופת ברצלונה. מאז כבר רואים אחוז דומה למאמנים נוספים.
כמו שזה בא לטובת השחקן לשחק במכונה משומנת זה גם מקשה עליו לבלוט והוא מקבל פחות כדורים ובכללי הוא פחות הגו טו גאי של הקבוצה.
זה קצת עניין של הימור.
לאגף ימין כנראה שגנאברי עדיף, אבל אין לנו חלוץ מחליף וגנאברי יחד עם ראול דה תומאס יהיו יקרים יותר מז׳סוס אחד.
לגבי מגן ימני, תנו לי שם של מגן ימני מספיק טוב ורלוונטי ואני מעביר לשם את כל התקציב
-סתם משהו שהפריע לי, פבירציו רומאנו אמנם מתמחה בהעברות אבל זה לא שמה שהוא אומר זה לוחות הברית, הוא לא אלוהים. הוא לא נפל כמו כולם עם קיליאן אמבפה? יש סקופים אחרים שהגיעו לא רק ממנו. אז מה אם הוא אמר שז’סוס נשאר בפרמיירליג. האמת שמעט מאוד שחקנים אם היו מגיעים לחיזוק החלק ההתקפי הייתי מבסוט וז’סוס אחד מהם. שחקן קבוצתי, יש לו קצת מכל דבר, זה לא כזה גרוע כשהוא היה משחק בכנף, ומצד שני אני כן מודע לכך שמנצ’סטר סיטי שולטת בכדור 70% מהזמן בכל משחק ומייצרת המון מצבים. אבל זה היה הרבה יותר טוב מאשר ראחים סטרלינג למשל וזה לא כיף לחשוב על עונה עם לטאסה ובורחה מאיורל כגיבוי או לא יודע מה.
-לגבי אורליאן טשונאמי - יש שחקן בעולם שפריז לא מעוניינת בו? גם אנחנו השתוללנו פעם אבל זה נראה שהם קצת יותר. ובעידן הגלאקטיקוס1 היינו רוכשים שחקן על לחלק הקדמי וזהו בעיקרון - 2002, 2003, 2004. קיץ 2001 לדוגמא היה קצת שונה עם מקאללה שהגיע ברוך השם פרט לפיגו. והעיקר: אני מברך על רכש של שחקן טוב, אין ספק, אבל לא יכול לברוח מהניתוח המעולה הזה לדעתי:
“No sabes cómo te va a salir Tchouaméni y te gastas 100 millones en un chaval que va a ser suplente”
“אתה לא יודע איך טשונאמי יסתדר עם הציפיות (שנובעות מהמחיר כמובן) והולך לשלם מאה מיליון יורו על שחקן שהולך להיות מחליף”.
עכשיו אף אחד לא באמת יודע מה יהיה אבל לשחק איתו ועם קאסמירו יחד זה הגנתי מדי ואני לא רואה את קאסמירו נזרק לספסל כל כך מהר.
חסוס ב50 מליון? חלום. האם הוא עדיף על הפרווה אסנסיו? חד וחלק כן! לגבי מריאנו ויוביץ? נו באמת, זו לא שאלה בכלל!
אני חושב שעם רודיגר, טשומאני וחסוס(בוא נעזוב לרגע אחד את עניין הדרכון) אנחנו מסודרים לקיץ, לא רק שמסודרים אנחנו פי 10 יותר טובים. זה שטיטי קבע שאנחנו חייבים מגן ימני לא בהכרח נכון. קרבחאל עוד רחוק מלהיות סוס גמור, בכלל לא! סהכ בן 30 יש לו עוד שנתיים לפחות בטופ ועם לוקאס כגיבוי(אודריסולה?) וילד ברזילאי בן 18 שנקנה לאחרונה תשכחו ממגן ימני בקיץ הזה, צאו מזה. זה לא שהשוק מלא בתותחים.
מה הלאה? בקישור אני חושב שהשלמנו לקיץ הזה.
התקפה? חסוס>>>>מריאנו, יוביץ ואסנסיו יחדיו.
התקפה שכוללת את וינסיוס, הזארד, בנזמה, חסוס ורודריגו בנוסף לעוד ילד שניים מהקאנטרה זה מספיק לליגה.
כלומר, שחקן התקפה אחד(לא בהכרח חסוס אם כי עדיף על הרבה אפשרויות יחסית לגיל, מחיר העברה, שיחק תחת פפ וחלוץ שאשכרה מטרתו להבקיע גולים) ואז להתמקד להיפטר ממריאנו, יוביץ’, אסנסיו וסבאיוס.
אגב, פבריציו היה הראשון לדווח שאמבפה עתידו להישאר בפסז. הבנאדם אמין מכל כלי התקשורת שאנחנו מכירים.
שמע לבנאדם יש סוכנות שבכ, אחרת אין לי דרך להסביר את זה. אמבפה הטעה את כולם, בשעתו השמועות היו נכונות. תשים לב לכל שאר הדיווחים שלו, הכל קורה והוא גם אומר מתי זה יקרה.
לא רק הוא אומר שריאל לא ממש בתמונה, עוד אומרים את זה, וחלקם גם מציינים שהסיבה היא מגבלת הזרים שתפוסה אצלינו.