דיון ההעברות והפנטזיות :: ארדה גולר כבר כאן, מה עם הצב? (חלק 1)

אני עדיין מודאג ממצב ההתקפה שלנו לקראת שנה הבאה.
החיזוקים בהגנה ובקישור מבורכים ביותר. אבל אנחנו לקראת מצב שברירי ביותר בו פציעה של בנזמה או וינסיוס לא פוגע ואנחנו בלי כל אפשרות להבקיע שער.
חבל לי שנונייז הלך לליברפול, קודם כל לדעתי שחקן שתפור על קלופ ויתן להם המון בשנים הבאות, הייתי שמח אם היה מגיע אלינו.
על אמבפה והאלנד בכינו כבר מספיק. הבעיה שאני לא רואה יותר מדי אופציות לשחקנים פנויים שיכולים לשדרג אותנו. גנאברי זה נחמד, נקוקו יקר ולא על הפרק ככל הנראה, לא כל כך ברור לי מה התכנית של המועדון לשנתיים שלוש קדימה.

נראה לי שדווקא לשנתיים שלוש קדימה המועדון מוטרד פחות. הצעירים שלנו אמורים לעשות עוד קפיצת מדרגה ולהיות טובים יותר. בנוסף לחומר הקיים ריאל תוכל לחפש בשוק פתרונות נקודתיים.

הבעיה היא ההווה. חסר לנו גולר נוסף בהתקפה. הבעיה שבאמת קשה למצוא שם מספק.
מאמין שיגיע שחקן התקפה נוסף.
בנוסף לכך, מקווה מאוד שרודריגו ימשיך את סיום העונה שלו ושהזאר יצליח לשחזר מעט מיכולותיו הידועות.

הצעירים זה וינסיוס ורודריגו, האחד עשה קפיצת מדרגש ויש לקוות שהוא לא ירד ממנה.
השני בדרך לשם ונקווה שההתקדמות תמשיך.

אני מפחד מהיום שבו בנזמה יפרוש/ ירד ביכולתו, זה יכול להיות עוד שנתיים וזה יכול להיות גם בעונה הבאה.

אנחנו לקראת עונה מטורפת עם 70 משחקים, אנחנו חייביפ עוד אופציות מהספסל לשערים.
לא לטאסה, לא מיוראל וכנראה לא הזאר יתנו לנו את זה.

אני חייב להגיד שיש כל כך הרבה שחקנים בשוק שישדרגו את הקבוצה שלנו, פשוט כי ההיצע ההתקפי כרגע כל כך דל.
שוב, העברה סקסית כמו האלנד או אמבפה כבר לא תהיה אבל יש המון שחקנים שכן יכולים לעזור לנו בעוד 10-15 גולים בשנה.
סתם בשליפה- גנאברי, אנקונקו, אנתוני, ראול דה תומאס, ג’זוס, ירמי פינו, ברנרדו סילבה, לאאו, מאנה שנראה שכרגע מתקרר עם באיירן ועוד ועוד.

כמובן שלכל אחד מהשמות פה יש בעיה אחרת, אחד אולי מאריך חוזה, השני יחשב כזר, השלישי הוא הימור וכו, אבל על מה שיש כרבע בהיצע ריאל חייבת עוד רגל מסיימת, מספיק שיש פציעה של בנזמה או ויני וכל משחק ההתקפה תקוע.

מבין כל האפשרויות אני הכי הייתי מעדיף את ברנרדו סילבה, הוא ההחתמה הכי טובה שאנחנו יכולים לעשות. הוא וורלד קלאס מוכח והיחיד שיהיה שווה באמת הרבה כסף שכנראה נוציא אם נביא מישהו, והוא שחקן שמאוד הייתי רוצה לראות אצלינו (ובטח שלא בברצלונה…)

שבהתחלה יתחיל באגף ימין (פחות אוהב אותו שם)/קשר רביעי ובהמשך יחזור לקישור כשמודריץ יפרוש ותהיה הזדמנות להביא שחקן יותר טוב לאגף ימין ממה שכרגע אפשר להביא (כנראה שמאנה סגור בבאיירן וגנאברי דורש סכומים שלא ברמה שלו)

ברנרדו סילבה לאגף ימין זה מעולה. הוא יעזור מאוד גם נגד קבוצות שמסתגרות, וגם נגד קבוצות גדולות אם יבוא לעזור בקישור מהעמדה שלו בימין.

מבאס שלא מזכירים אותו בהקשר שלנו.

מסכים. בגלל זה אני מדבר על צורך דחוף לעונה הבאה. צריך חלוץ רציני שיוכל לשאת בנטל הכיבושים.

אגב שחקני חיזוק. אני מקווה מאוד לראות את אריבאס בקבוצה הבוגרת. לדעתי שחקן מוכשר מאוד שיכול לשחק בכמה עמדות. מזכיר קצת את פיל פודן.
מעניין מה קרלו מתכנן לו.

5 דקות נגד חטאפה אחרי שאנחנו כבר מובילים 5-0 מדקה 50 כמובן.

אפרופו חיזוקים, כל הזמן דובר שריאל תנסה להחתים את בלינגהאם בקיץ 23. עלות שמוערכת באזור ה80 מיליון יורו.
עכשיו יש הטוענים שבמידה ולא יהיה שחקן חיזוק להתקפה, ריאל לא פוסלת לבצע את העברה הזאת השנה, בקיץ הנוכחי.

אין שום סיבה להחתים אותו העונה, אלא אם כן אנצלוטי מתכנן 6 קשרים כמו זידאן במקרה שבנזמה נפצע

טשואמני מן הסתם סגר את הדלת לבלינגהאם בתקופת הזמן הקרובה, אני רואה אותו מגיע בעתיד רק אחרי עונת נפל או אם וואלורדה יבקש לעזוב אחרי עוד עונה עם קרוס\מודריץ’ בהרכב.

אגב ימים יגידו אבל אני לא רואה את פדה הופך לשחקן הרכב אצלנו. ההתפתחות שלו תקועה ובהנחה שקרוס לא יפרוש בקיץ 23’ גם ביום שאחרי מודריץ’ הוא יהיה אחרון בהיררכיה עם לפחות 3 שחקנים לפניו.

אולי אם יביאו את בלינגהאם סוף סוף מישהו יחשוב על הרעיון הגאוני להעביר את פדה להיות מגן ימני,יש לו את כל התכונות הדרושות,רק ללמד אותו מיקום.

בלינגהאם לדעתי יגיע אם תהיה הזדמנות בשוק ולא יהיה שחקן התקפה להביא

יש פתאום אינפלציה של כשרונות צעירים סופר מבטיחים בעמדת הקישור. קמאבינגה, פדרי, גאבי, בלינגהאם, גראבנברך\חראפנברך או איך שלא מבטאים את השם שלו. צ’ואמני מבוגר מהם בשנתיים לפחות אז לא נכלול אותו ברשימה הצעירה הזאת.

נראה לי שאנחנו מסודרים בעמדת הקישור. לא הייתי קונה עוד קשר עד שמודריץ וקרוס פורשים. אם הכל ילך כמו שצריך, גם אחרי הפרישה שלהם נהיה מסודרים ללא צורך ברכש גרנדיוזי לקישור.

מוזר לי ממש שלא חושבים על זה בריאל. הוא גם די חכם, נראה לי שהוא ילמד את זנ מהר

איפה ראיתם ששוקלים את בלינגהם לקיץ הנוכחי? ראיתי רק קיץ 23.

בכל מקרה אני מציע לא לבנות הרים וגבעות עליו. הוא אנגלי ולא מן הנמנע שיעדיף את הפריימרליג. יש לנו שלושה קשרים צעירים ששייכים לטופ העולמי והוא פחות נחוץ אצלינו. הוא מקושר גם ללא מעט קבוצות באנגליה שאוצות אותו.

כבר חשבתי שאתה בא לכתוב שהוא אנגלי אז הוא בטח אוברייטד. התאכזבתי.

כל אנגלי הוא אוברייטד. זה מובן מאליו אני חושב.

צועקים פה שהשוק דליל השוק דליל אחרי שהאלאנד ואמבפה לא חתמו, ובנתיים קלופ מחליף את מאנה ופירמינו שהם 2/3 מההתקפה אולי הכי טובה בשנים האחרונות, ולא רק מחליף אלא משדרג את ההתקפה.
יש לחשוב מחוץ לקופסה.

כתבתי בתחילת העונה “אסנסיו 12 שערים” אמרו שאני על פטריות הזיה, תרשמו, הפעם הזאר בלי הפלטינות ברגליים 12 שערים ו 10 בישולים

אם כבר שחקן אנגלי בעוד שנה-שנתיים, הייתי רוצה את ריס ג’יימס.

הבעיה עם הזאר שגם בלי ברגים ופלטינות הוא עדיין איבד מהמהירות שלו ביציאה מהמקום. לא רואה אותו משחזר את היכולת מצ’לסי. הזאר בהרכב גם לא מאפשר לבצע משחק לחץ טוב. הלוואי והוא יחזור לעצמו, זה יהיה עצוב אם הוא לא יצליח לתת אפילו עונה אחת נורמלית במדים שלנו.