דיון ההעברות והפנטזיות :: ארדה גולר כבר כאן, מה עם הצב? (חלק 1)

לא כולם הם קלופ. יש רק אחד כזה.

לא חושב שלהיות מגן ימני זה רק “מיקום” אבל ההתאמה בהחלט שם.
אני גם אחיה איתו ככולבויניק לעמדות הקישור, קשר שלם כמוהו זה חתיכת נכס.

קשה לי להאמין שנתחיל לשחק גנגנפרסינג ביום שאחרי מודריץ’ וקרוס ולכן הייתי אומר שהקישור לא מספיק יצירתי (לפחות עד שקמאבינגה יוכיח אחרת). לא יודע אם בלינגהאם כן יסגור את הפינה אבל אני מניח שבשום שלב שלישית הקישור הראשית לא תהיה האחת שמוכרים לנו כרגע בתקשורת הספרדית.

כמו שסנטי כתב מדובר האזר איבד את הצעד הראשון כמעט לגמרי, פלטות או לא. יותר מזה- הוא לא מתאים לצד ימין בעוד שאסנסיו מסתדר שם. הגיוני שהוא יתן תרומה נורמלית העונה בלי רכש אחר להתקפה אבל 12 ו10 זה אופטימי, אלו המספרים שלו בשיא הקריירה ±.

בליגה האנגלית.

בספרדית אם יקבל דקות כמו של אסנסיו העונה אז הוא יחזיר באותם המספרים.
נגד קבוצות שמסתגרות הוא יכול לעזור מאוד.
בתנאי כמובן שבאמת אין לו כבר מגבלות כפי שהוא וסוכנו טוענים.

בדיוק נגמר קרואטיה נגד צרפת. טשואמני שיחק את המחצית השניה וכמה שקיויתי שישחק כמו ששיחק. פתאום הבנתי למה ציירו אותו כקשר המושלם, פתאום ראיתי איזה מפלצת הוא. לא איבד כדורים, משחק סופר אינטנסיבי, סופר מודרני. יש לו אינסוף נוכחות והוא נמצא על כל המגרש. הוא שיחק מול קישור שכולל את קובאצ’יץ’, מודריץ’, ברוזוביץ’, לא סתם ילדים קקות, ושלט במשחק בצורה טוטאלית.
תחושת הקלה לא פשוטה אחרי שראיתי אותו בשבועיים האחרונים משחק לא הכי יפה בלשון המעטה.

אגב, אמנם צרפת לא הבקיעה, אבל היו לבנזמה ואמבפה רגעי גאונות ביחד, כל כך חבל שזה לא יקרה גם אצלינו. כמה קרוב ככה רחוק.

וכשהוא היה כפליים השחקן, בבטחון שיא ובקבוצה שהוא ה-כוכב שלה.
בכל מקרה מצדי שיתן 5 ו5, רק שיהווה עוד רגל בהתקפה שמסוגלת ליצור וליזום.

בתור מה הוא שיחק ובאיזה מערך?

הימני מבין הדאבל פיבוט. שני שחקני אגף ואמבפה ביחד עם קארים חלוצים.

אגב, אנקונקו שיחק קשר ימין ולא הצליח להשפיע על המשחק עד שהוחלף.

גם במונאקו משחקים 442 עד כמה שאני יודע, מעניין אם זה אומר משהו לקראת שנה הבאה. אולי אפילו דאבל פיבוט עם מודריץ’ בצד אחד ופדה בצד השני קצת כמו מה שהיה בקאלסיקו ב2014-2015.

עם כמה שזה מבאס לשמוע ולהגיד את זה, אני חושב שהדבר הכי נכון לעשות בקיץ הזה הוא לחכות ולא להחתים שחקן התקפה פותח (חלוץ מחליף, שיהיה גם בזול - חובה ), מסיבה פשוטה מאוד;
זה עניין של זמן בכדורגל של היום עד שיפרוץ בשנה-שנתיים הקרובות האלאנד הבא שיבוא לנו בול, אז אולי חכם לחכות ולא להגיע לאותו רגע ולשמוע מפלורנטינו :“לא, הרי קנינו עכשיו בקיץ את מחרז/ברנרדו ב70 מיליון לא כולל בונוסים”. אני באופן אישי אהיה מתוסכל אם יגיע רגע כזה. קצת מה שהרגשתי עם האזר כשהגיע… (מודה שאני לא אובייקטיבי, לא אהבתי את הזאר עוד בצ’לסי). האופציה היחידה שאני יכול לזרום איתה בקיץ הזה - רפאל לאאו, מה שלא נראה אופציונלי.

מסכים, רק אומר שהגעה של ברנרדו סילבה לא תמנע הגעה של כוכב עתידי להתקפה כי אז הוא פשוט יחזור לקישור (וזה יהיה במקום רכישה של קשר אחרי הפרישה של מודריץ׳ ו/או קרוס)

חלוץ מחליף + ברנרדו סילבה ואנחנו סוגרים חלון כמעט מושלם מבחינת הסגל כשכל מה שנותר לעתיד יהיה מגן ימני, ולפחות שחקן אחד התקפה להרכב הפותח

רק לא שוב הבולשיט של הזארד. איכשהו הם מצליחים לפמפם את זה קיץ שלישי רצוף.

ויניסיוס (הזארד), בנזמה (מיוראל), רודריגו (אסנסיו);
גם מריאנו עשוי לאחוז בקרנות החוזה במצב מסוים (יוביץ’ יימכר לפניו).

למה זה מגיע לנו? למה זה הכיוון אליו שואפים? כי טשואמני? לא ברור. מה הצעד הבא, להחזיר את פבלו סראביה?

חלון שכולל בתוכו את טשואמני, רודיגר, ברנרדו וחלוץ מחליף הוא לא פחות ממדהים אבל אני מדבר גם על ההיבט הכלכלי.
שוב אני מת מפחד להגיע למצב שאנחנו מפספסים שחקן כמו האלאנד מכל סיבה שתהא.

בדיוק בגלל זה אני תמיד אומר שאנחנו צריכים להיות זהירים עם החלומות שלנו, הן עלולות למרבה הצער להתגשם. יש הרבה שחקנים בינוניים שיכולים להגיע ואז לחסום שחקנים טובים או מתאימים יותר. לכן גם לא אכפת לי לאבד את אסנסיו. לדעתי הוא שחקן מעולה, אבל לא בדיוק ברמה שאנחנו שואפים אליה. גם אם כרגע הוא שווה סגל, הוא לא השאיפה ולכן אין לי בעיה גדולה מדיי לאבד אותו. מאותה סיבה אני לא בעד שיביאו את גנאברי למשל. אם הוא יבוא הוא יהיה שחקן הרכב, ואני לא חושב שהוא מספיק טוב להרכב שלנו. לכן עדיף לנו לנשוך את הלשון, להסתדר עם מה שיש, עד שתיפול אופציה טובה יותר בשוק.

אתה צודק ונראה לי שכולם חוששים מזה, אבל כלכלית כבר המצב שהיה בשנים האחרונות התייצב (לפחות ממה שאני מבין) - חסכנו המון בשנים האחרונות על אמבפה + זכייה באלופות + היפטרות מחוזים שמנים + אין נזקים של קורונה + הכנסות של אחרי השיפוץ של הברנבאו
אולי לא נוכל להציע כמו פריז וסיטי, או שנוכל ולא נרצה כי יש גבולות שהם לא רק כלכליים, אבל אם יהיה כשרון או שחקן וורלד קלאס זמין בשנים הבאות כנראה שנוכל לקפוץ עליו ולשלם סכומים גדולים (גם אם ריאל תשלם עוד 100 מליון לדוגמא על ברנרדו)

כל הדיונים האלה ובסוף הוא אפילו לא מקושר אלינו :sweat_smile:

צחוק צחוק אבל הלוואי (אם אנחנו ב2020) כחילוף לקרוס הוא היה הופך לאחד הקשרים הגדולים בעולם לדעתי.

חייב להודות שבזמן שהקלדתי את המילים הללו על סראביה חשתי סוג של הסתייגות. הקסטייה בכיכובו לצד חוסלו ומוראטה הייתה מרתקת מהרגיל.

דיווחים קדחתניים כי ריאל סיימה עם הרכש לקיץ.
האמת? לא מפתיע אותי. לא רואה שחקן שריאל מתאבדת עליו עכשיו.

אני מאוד חושש מההתקפה בשנה הבאה, אנחנו חייבים שרודריגו יעשה את קפיצת המדרגה ויביא יותר מספרים כי אני בספר אם ויני-בנזמה ימשיכו בקצב של השנה.

יש במועדון כמה שחקנים צעירים מבטיחים.
הם בטוח יותר טובים ממה שיש על הספסל עכשיו וזולים בהרבה מכל שחקן שריאל ירצו לרכוש ויעלה מאה מיליון.
אין מישהו ששוה לשבור עליו חסכונות, אולי שווה לתת לצעירים האלה כמה דקות כדי שאולי בטעות נגלה כשרון אצלנו.

אפשר להתבאס מזה, אבל בתכלס אין לנו מה לעשות יותר מידי. אין בשוק הרבה שחקנים שישדרגו אותנו.

קל להגיד ״מגן ימני״ אבל אשמח לשמוע על מגן ימני זמין שיכול להגיע.
הרי שחקנים פחות חשובים מחאכימי פריז לא הסכימה לשחרר.
ושחקני התקפה לאגף ימין גם אין בכמויות. אדיימי חתם בדןרטמונד, מאנה בבאיירן, ונשארנו עם לאאו שלא שווה את המחיר שלו וגנאברי שהוא סימן שאלה שלא יודע כמה ישפר את רודריגו ואסנסיו.

לא מבוסט על הקיץ בגזרת הרכש אבל אין הרבה מה לעשות עם זה.

ויניסיוס מאריך חוזה עד 2026,יהיה אחד המשתכרים הבכירים בסגל לפי הדיווחים,עדיין לא צוין סכום.

מעניין למה רק עד 2026,ויניסיוס הצהיר כמה פעמים שהחלום שלו זה לעשות קריירה מלאה בריאל מדריד וריאל רצתה שיחתום עד 2028,האם זה מצביע על תוכניות של עזיבה בעתיד הרחוק? או שאולי זה במחשבה כלכלית,ככה יקבל חידוש עוד שנתיים ולא רק עוד 4 שנים אם יחתום עד 2028 וחידוש=העלאה בשכר,מעניין.