דיון ההעברות והפנטזיות :: ארדה גולר כבר כאן, מה עם הצב? (חלק 1)

עם איך שהקיץ שלהם נראה הם גם יביאו אותו. עד לפני חצי שנה חשבתי שאנחנו צריכים בארסה חזקה. לפי איך שזה נראה, הם אוכלים גם אותנו בלי מלח. לא ציפיתי למסע רכש כזה מופרז. לא האמנתי לרגע שהם יביאו את קונדה וסילבה, זה היה נראה דימיוני, אבל זה קורה. אמנם זה מרגיש חאפרי וקצת כאילו הם מנהלים שם קבוצה בפלייסטיישן, ועם זאת הם הרימו חתיכת קבוצה.

עדיין, צריך לראות אותם משחקים כדורגל (עם כל הכבוד למשחק ההכנה אתמול) כדי לאמוד איך זה באמת יעבוד. אבל כרגע אני לא אופטימי. יש להם עומק מדהים ואני מאמין בצ’אבי.

בקשר אלינו… אני כבר לא יודע. מקווה שהם לוקחים החלטות מושכלות שם והמצב בשליטה. ברור לי שאלו לא היו התוכניות ואמבפה דפק לנו אותם.

כל הכתבות על סילבה אומרות שהוא אוהד בארסה מלידה ולשחק אצלה זה חלום ילדות. הוא לא זמין לכולם.

כשסעיף השחרור שלו היה 60 מיליון לא הביאו אותו, אז כשהוא יהיה נמוך עד ל150 מיליון, אז נביא?
אני מסרב לקבל את התירוצים האלה שיש לנו את בנזמה ובגלל זה לא הבאנו אותו.
אם סיטי ילמדו לשחק עם חלוץ, אנצ’לוטי ימצא לו מקום ליד בנזמה.
ובכלל מסרב להאמין לכל מני חישובים שלוקחים סעיף שחרור של 60 מיליון והופכים אותו להוצאה של 200 כי צריך לשלם לכל מני אנשים.
אותם אנשים , אגב, שנצטרך לשלם להם גם על סעיף של 150 מיליון.

ועכשיו כולם זועקים שאין לריאל התקפה…

בכל מקרה הוא לא יגיע אלינו כי מחוץ לכותלי הפורום אין אף אדם שבכלל הזכיר אותו בהקשר שלנו.

אבל… הכתבות האלה לא שוות כלום. גם אם הן נכונות, בעולם הכדורגל של היום חלומות ילדות לא שוות יותר מדיי. עיין ערך אמבפה, או לבנדובסקי שפלירטט איתנו לא פעם ובסוף חתם אצלכם כשהוא בועט בבאיירן.

ברנרדו סילבה מקושר רק לברצלונה, לא לאף קבוצה אחרת. יש סיבה כנראה.
אבל אתם סיימתם את הרכישות בכל מקרה, כך אמר אנצ’לוטי. אז לא משנה איזה שם תזכירו, הוא לא יבוא בכל מקרה.

אני כן חושב שאם ריאל היתה רצינית ורוצה אותו לפני חודש חודשייים היינו רואים אותו מגיע אלינו
לפני חודש וחצי אף אחד לא חשב שבארסה בכלל תוכל לדבר עליו ברצינות

@SantiagoBernabeu לגבי איך שבארסה תיראה - מבחינתי אנחנו עדיין פייבוריטים לאליפות כל עוד בנזמה ו-ויני ישארו בריאים וימשיכו את הכושר של שנה שעברה. זה נראה שבארסה תיראה מעולה לבסוף, אבל לדעתי הם לא יהיו יציבים מספיק בליגה
בכל אופן, בעומק ובאיכות בהתקפה ובקרבות הישירים בינינו הם עדיפים לחלוטין. לפחות ככה אני רואה את זה

גם גוטי אוהד בארסה במקור, וראול שיחק בנוער של אתלטיקו. שלא לדבר על צרפתי מסוים, שאיך נאמר - אחד בפה ואחד באמבפה…

בסוף מדובר באנשים בוגרים שלוקחים החלטות מקצועיות על החיים שלהם (ובעיקר על העתיד הכלכלי שלהם, בקריירה הקצרצרה של שחקן כדורגל).
יכול להיות שהאהדה לבארסה משחקת פה תפקיד מסויים ושלבארסה היה יתרון כלשהו בקרב ראש בראש מולנו, אבל אם היינו מציעים לו ולסיטי “הצעה שאי אפשר לסרב לה” - אז הם גם לא היו מסרבים לה. אבל פה בדיוק הבעיה - נראה שאפילו הצעה שאפשר לסרב לה לא הצענו להם.

הלכו על אמפבה במקומו, אמפבה דפק סיבוב פרסה של חיים מסיבות כאלה ואחרות והאלנד כבר היה סגור בסיטי.
בנוגע לקטע השני של ההודעה, זאת החלטה שלך. אבל אם אתה באמת מאמין שהאלנד עלה להם רק 60 מיליון, אז לבריאות.
(:slight_smile:

בנוגע להתחזקות של בארסה-בסופו של יום הקבוצה שלנו עולה בכל פרמטר על שלהם חוץ מבהתקפה שיש להם שם יתרון בצד ימין+מחליפים[לא כולל צד שמאל, כיוון שרודריגו מעולה שם].
אנשים שוכחים שרק עונה שעברה בארסה קיבלה בראש מפרנקפורט והפסידה את כל התארים, הניצחונות המפוארים שלהם הגיעו בתקופה שכבר לא היה עלהיים לחץ ואף אחד לא ספר אותם.
בנוסף על כך העונה הזאת אינה עונה רגילה, אלא 2 עונות בעונה אחת. הכל יכול להשתנות לגמרי לאחר המונדיאל לטובה או לרעה למען 2 הקבוצות.

אני לא מאמין שהוא עלה רק 60 כמו שהוא לא יעלה רק 150 וזו בדיוק הבעיה…אנשים אומרים “בעוד שנתיים יהיה סעיף יציאה נמוך יחסית של 150 מיליון אז נביא”.

לא יודע מה הולך להיות בעוד שנתיים, אבל כסף לא הייתה הבעיה וקשה לי להאמין שתהיה עוד שנתיים[אלא אם כן צפוי עוד משבר קורונה עולמי], אנחנו לא בארסה אחרי הכל ועם סיום שיפוץ האיצטדיון ההכנסה צפויה לגדול.

סילבה לא בן 15 שסגרו לו את הקבוצה בדיוק. הוא גם ככה בקבוצת טופ, ומאוד רצוי בה. אם הוא היה רוצה לעבור אז זה או להגשים חלום או כסף הרבה יותר גדול ממה שיש בסיטי.
קצת קשה לי להאמין שריאל יכולה להציע הרבה יותר מהשייחים של סיטי.
אני לא יודע מה היה קורה אם ריאל הייתה רודפת אחריו, אבל היא לא. אם הוא יעבור לבארסה זה בגלל שהוא רוצה בכך, לא בגלל שבארסה הציעה לו הצעה שאי אפשר לסרב לה.

טימו וורנר עובר לליפציג תמורת 20 מיליון בלבד. זה פיספוס גדול שלכם, במחיר כזה אי אפשר להפסיד. אני מבסוט שסגרתם את הבאסטה כשיש שחקנים כאלה בשוק בזיל הזול.

הוא רוצה לעבור כבר מעל לשנה כדי להיות קרוב יותר למשפחה שלו בפורטוגל, בלי זה לא היה סיכוי שיעבור ובטח לא בקלות ולא ב80 מליון עם השוק של היום

בדקתי בגוגל.
זמן טיסה ממנצ’סטר לליסבון הוא 2:45.
זמן טיסה מברצלונה לליסבון הוא 2:00
אתה בטוח שהטריגר למעבר הוא ה 45 דקות האלה?
אבל אנחנו סוטים מהדיון. אתם לא ניסיתם להביא אותו בשום שלב.

45 דקות שמפרידות בין שני עולמות שונים לגמרי,תרבות שונה לגמרי מזג אויר וכו׳.

נכון, אז זה לא שהוא רצה להיות קרוב יותר למשפחה גאוגרפית כמו ש @Shayy כתב.
הסיבה שונה כנראה.

“I was feeling a little bit alone at the time in England and I wasn’t very happy with my life

And if you’re not happy, you don’t do your job as well as you do when you are happy. I was well physically, but if you don’t do your job with a smile on your face, you’re not going to do it as well

I had a talk with the club because I wasn’t happy with my life here, and I wanted to be closer to my family.”

זה ציטוט מראיון שלו במרץ האחרון

הוא רוצה לעזוב את אנגליה כי החיים שם כנראה לא מתאימים לו ולאופי שלו,אפשר להבין,ועוד בעיר אפורה כמו מנצסטר,אני מאמין שאם ריאל הייתה מתעניינת בו באמת הוא היה מגיע ומעדיף את הכסף הבטוח שלנו על אולי להיות שק החבטות של הנשיא שלכם בעוד שלוש שנים כשיימאס לכם ממנו.
אבל כמו שאמרת אנחנו הוצאנו את עצמנו מהמשחק ברגע שהחתמנו את צואמני,ברנרדו יסיים את הקיץ בספוטיפיי,אני בטוח.

זה לא סוד שביקרתי פה הרבה את ההנהלה לאורך השנה בכלל והקיץ בפרט, אבל אפילו אני לא מאמין שמישהו בהנהלה חושב שיש קשר (מקצועי) כלשהו בין ההחתמה של צ’ואמני לאי-הבאה של סילבה.

לא אמרתי שיש קשר,רק שאחרי החתמת צואמני סגרנו את דלת הכניסה לקיץ הנוכחי.

תנסו שנה הבאה, כי כמו שזה נראה כרגע, הוא לא יגיע לברצלונה השנה.